Δύσκολες ημερομηνίες και πιεσμένα ζώδια μέχρι τέλος Μαρτίου 2023

Αυτές είναι οι Δύσκολες ημερομηνίες και πιεσμένα ζώδια για μέχρι το τέλος του Μαρτίου 2023!

Δύσκολες ημερομηνίες και πιεσμένα ζώδια μέχρι τέλος Μαρτίου 2023 3

15/1 Αφροδίτη σε τετράγωνο Ουρανός. 2ο δεκαήμερο Ταύρου – Σκορπιού – Λέοντα και Υδροχόου

Ξαφνικοί χωρισμοί και οικονομικές πιέσεις. Με την όψη αυτή θα πρέπει να περιμένουμε ερωτικές σχέσεις, ιδιαίτερα περίεργες και παράξενες χαρακτηριστικό τους η έντονη αστάθεια, όπως επίσης και αμφιταλάντευση. Θα πρέπει να περιμένουμε ιδιότροπες καταστάσεις, όπως επίσης και ιδιαίτερη ανεξαρτησίας στις σχέσεις. Προσοχή με νευρικές διαταραχές, όπως και με αναξιόπιστες οικονομικές καταστάσεις

23/1 Αφροδίτη σύνοδο Κρόνος. 3ο δεκαήμερο Ταύρου – Σκορπιού – Λέοντα και Υδροχόου

Απογοητεύσεις, μοναξιές και ξαφνικές διακοπές στις σχέσεις.  Μια όψη που φέρνει συναισθηματικές αναστολές και αρκετά εμπόδια στην ερωτική έκφραση. Μοναξιά και αίσθημα ανικανοποίητου, ενώ υπάρχει και έντονος συναισθηματικός βασανισμός. Δυσκολίες στην ερωτική ζωή του κόσμου και πιθανή χωρισμοί με αρκετές στάσεις για απιστίεςκαι γενικότερα προβλήματα στην ερωτική συμπεριφορά.

4/2 Ήλιος τετράγωνο Ουρανός – 2ο Δεκαήμερο Ταύρου – Σκορπιού – Λέοντα και Υδροχόου

Έντονες παρεξηγήσεις και παρεκροπές. Νεύρα και ξαφνικές ανακατατάξεις. Η ισχυρογνωμοσύνη μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ γιατί η Αττική φύση της όψης οδηγήσει σε ταραχές και αναστατώσεις στην καθημερινότητα. Προσοχή σε ξαφνικές αναποδιές και αναστάτωση στην καθημερινότητα, ενώ είναι μια όψη που συνήθως έχει να κάνει με ατυχήματα από απροσεξία.

16/2 Ήλιος Σύνοδο Κρόνος  – 3ο Δεκαήμερο Ταύρου – Σκορπιού – Λέοντα και Υδροχόου

Συναισθηματικό βάρος, πίεση και μελαγχολία. Πολύ έντονες αναστολές και τάση κατάθλιψης, ενώ ταυτόχρονα για επί αισιοδοξία και η καταπίεση θα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Πάρα πολύ στη μοναχική συμπεριφορά, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε περαιτέρω απομόνωση. Επίσης, πολύ μεγάλη προσοχή σε ένα στολές, καθότι μπορεί να οδηγήσουν σε περιορισμό της κοινωνικής ζωής του ανθρώπου.

15/3  Άρης τετράγωνο Ποσειδώνας  – 3ο Δεκαήμερο Διδύμου – Παρθένου – Τοξότη και Ιχθύ

Προβλήματα ιώσεων, υπερκόπωση , απώλεια σωστών στόχων. Προσοχή πάρα πολύ στη θέληση του να κάνει κάποιος κακό σε άλλους ανθρώπους. Πολύ κακή χρήση της σωματικής ενέργειας που μπορεί να οδηγήσει σε βία. Προσοχή σε αυτοκαταστροφικές δυνάμεις όσο, όπως επίσης και σε εξής, όπως αλκοόλ, ναρκωτικά και τζόγο. Υπάρχουν αποτυχίες στη ζωή του ανθρώπου λόγω κακού σχεδιασμού ή πιθανόν το άτομο λόγω της ισχυρογνωμοσύνης του και της στενοκεφαλιάς του, μπορεί να οδηγήσει σε έντονα προβλήματα στη ζωή του. Προσοχή σε υπαρξιακά προβλήματα.

Δείτε και ποιοί θα ευνοηθούν μέχρι τέλη Μαρτίου

Τα τυχερά ζώδια και ημερομηνίες μέχρι τέλος Μαρτίου! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Τα τυχερά ζώδια μέχρι το 2028! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα έχουν σημαντικές επιτυχίες στον έρωτα το χειμώνα 2023; – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Για σπουδές αστρολογίας εδώ: Μαθήματα Αστρολογίας από 1/2 στο Ινστιτούτο Αστρολογίας! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)