Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 28 – 29 Ιανουαρίου 2023. Ψευδαισθήσεις και οικογενειακές λύσεις! 

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 28 – 29 Ιανουαρίου 2023

Αυτό το Σαββατοκύριακο χαρακτηρίζεται από την όψη μισού τετραγώνου απο τον Ήλιο και το Ποσειδώνα που οδηγεί σε ψευδαισθήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις για τους Λέοντες και Υδροχόου του 1ου δεκαημέρου αλλά και τους Παρθένους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου.  

 Η Σελήνη το Σάββατο μετακινείται απο το ζώδιο του Κριού και πηγαίνει στο Ταύρο δημιουργόντας μία ατμόσφαιρα όπου θέλουμε να νοιώσουμε ασφαλείς.  Προς το τέλος όμως το διημέρου η σύνοδος με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στους σταθερούς (Ταύροι – Σκορπιοί – Λέοντες και Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου.  

 Το τετράγωνο τέλος ανάμεσα στον Ήλιο και στο Βόρειο Δεσμό είναι πολύ σημαντικό καθότι φέρνει οικογενειακές αποκαλύψεις για τους γεννημένους σταθερούς του 1ου δεκαημέρου δηλαδή Ταύρους – Σκορπιούς – Λέοντες και Υδροχόους! 

Κριός 

 Θα πρέπει να προσέξετε λίγο τις κοινωνικές σας σχέσεις καθότι μπορεί κάποιοι άνθρωποι να σας παρεξηγήσουν χωρίς λόγο. Απο την άλλη οικονομικά θα πρέπει να περιμένετε μία βοήθεια απο το οικογενειακό σας περιβάλλον που θα σας ξελασπώσει. 

Ταύρος 

 Ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδος για θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας κατάσταση με σημαντικές εξελίξεις σε θέματα νέων προοπτικών και ευκαιριών. Προσοχή όμως στα νεύρα και στις παρεξηγήσεις καθότι μπορεί να νοιώθετε αρκετά ευέξαπτοι αυτό το διάστημα. 

Δίδυμοι 

  Σημαντικές επιτυχίες σε θέματα σπουδών αλλά μετά απο σημαντική κούραση και ταλαιπωρία. Θεωρείται ένα διάστημα ιδιαίτερης πίεσης για εσάς και θα πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τους σκοπούς και τους στόχους σας ωστε να μην μείνετε απο υπερκόπωση στη μέση του δρόμου! 

Καρκίνος 

Ευχάριστες προοπτικές αποθέματα οικονομικών, καθότι το επόμενο χρονικό διάστημα φαίνεται ότι έρχονται χρήματα τα οποία θα σας λύσουν τα χέρια. Προσοχή όμως σε συζητήσεις για κληρονομικά θέματα, καθότι μπορεί να είναι ένας τομέα συγκρούσεις στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Λέων 

 Κρίσεις μπορεί να υπάρξουν με το έτερον σας ήμισυ, καθότι υπάρχει αυτή την περίοδο μια στάση αμυντική στις διαπροσωπικές σχέσεις, ενώ είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις. Ευχαριστο το διάστημα για θέματα επαγγελματικών προοπτικών.

Παρθένος 

 Αρκετή κούραση στη δουλειά σας πιέζει αρκετά και δεν σας επιτρέπει στο να μπορέσετε να χαλαρώσετε, ενώ την ίδια στιγμή με συναδέλφους σας μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις. Νέες σχέσεις στο προσκήνιο.

Ζυγός 

 Ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδος αυτή για να μπορέσετε να κάνετε νέα ξεκινήματα και κυρίως να κλείσετε δύσκολες καταστάσεις απ το παρελθόν σας. Κάποιες οικονομικές απογοητεύσεις θα σας κουράσουν και θα σας κάνουν να πιεστείτε λίγο περισσότερο αυτό το σαββατοκύριακο για θέματα καθημερινότητας. 

Σκορπιός 

Στο σπίτι μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις, οι οποίες θα σας πιέσουν αρκετά, για αυτό και σας συμβουλεύω να προσπαθήσετε να αποστασιοποιηθεί είτε συναισθηματικά αυτό σαββατοκύριακο και να μην τα παίρνετε όλα προσωπικά. Ευχάριστες νέες σχέσεις μπαίνουν στη ζωή σας.

Τοξότης 

Παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρξουν σε θέματα που αφορούν σε συζητήσεις με φίλους, για αυτό και θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί στο τι λετε αλλα κυριως προσοχη στο που λέτε τα μυστικά σας, καθότι που είναι τα μάθουν άνθρωποι που δεν θα θέλατε. Μια ευχάριστη είδηση στη δουλειά. Θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

Αιγόκερως 

Οικονομική βοήθεια θα λάβετε μέχρι το τέλος του Σαββατοκύριακου, που θα σας βοηθήσει να λύσετε πολλά προβλήματα της καθημερινότητάς σας. Προσοχή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, καθότι μπορεί να υπάρξουν δύσκολες καταστάσεις και παρεξηγήσεις με το έτερον σας ήμισυ.

Υδροχόος 

Αναστατώσεις και έντονες πιέσεις στην καθημερινότητά σας, καθότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με το περιβάλλον σας. Θα σας κουράσουν αυτό το σαββατοκύριακο. από την άλλη είναι μια υπέροχη περίοδος για να κάνετε νέες γνωριμίες και να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

Ιχθύες 

Κάποια από τα απωθημένες ΕΣ θα γίνουν πραγματικότητα και έτσι θα μπορέσετε να χαρείτε ειδικά προς το τέλος του Σαββατοκύριακου με κάτι ερωτικό το οποίο περιμένατε καιρό. Προσοχή στις οικονομικές σας επιλογές, καθότι κάποιες από τις επενδύσεις σας μπορεί να είναι παραπάνω αισιόδοξες απ ότι θα έπρεπε, με αποτέλεσμα κίνδυνο οικονομικών απωλειών.

Διαβάστε επίσης: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 30 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου. Επιτυχημένες κινήσεις και αναταραχές! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Οι όψεις του Ερμή: Ο τρόπος που αλληλεπιδρούμε με το περιβάλλον και τον περίγυρό μας – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)