Τα 3 ζώδια με τις περισσότερες ευκαιρίες στα οικονομικά τους την εβδομάδα που έρχεται μέχρι και 19 Μαρτίου.  

Τα 3 ζώδια με τις περισσότερες ευκαιρίες στα οικονομικά τους την εβδομάδα που έρχεται μέχρι και 19 Μαρτίου

Αυτή η εβδομάδα έχει πολλές δυνατότητες για τα ζώδια και μας προσφέρει κάποιες οικονομικές λύσεις ύστερα απο αρκετά εμπόδιο και καθυστερήσεις. Τα ζώδια όμως που θα ξεχωρίσουν για την εύνοια τους στα οικονομικά είναι 3 και αυτά είναι τα παρακάτω: 

Προσοχή! Πολύ σημαντικό αν εκτός απο το ζώδιο σας έχετε τον Ωροσκόπο σας ή τη Σελήνη σας (για τη Σελήνη μόνο αν έχετε γεννηθεί νύχτα). Κοιτάξτε εδώ τον αστρολογικό σας χάρτη για να τα βρείτε!

Αστρολογικός Χάρτης – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ιχθύες 

Τα 3 ζώδια με τις περισσότερες ευκαιρίες στα οικονομικά τους την εβδομάδα που έρχεται μέχρι και 19 Μαρτίου.   3

Ευνοείστε κυρίως να κάνετε μέσα απο τα δικά σας μέσα προσπάθειες για να μπορέσετε να βγάλετε χρήματα. Αυτό σημαίνει οτι αν έχετε τη δική σας επιχείρηση θα έχετε πολλές δυνατότητες να μπορέσετε να πετύχετε αυτά που έχετε βάλει στο μυαλό σας ενώ είναι η κατάλληλη στιγμή για να λύσετε θέματα που σχετίζονται με την οικονομική σας κατάσταση οπότε και να πάρετε κάποια χρήματα πίσω αν έχετε δανείσει ή να μπορέσετε κάτι που έχετε καιρό διαθέσει για πώληση να μπορέσει επιτέλους να γίνει η πώληση και να μπορέσετε να λύσετε καίρια προβλήματα της οικονομικής σας καθημερινότητας. 

Τοξότης

Τα 3 ζώδια με τις περισσότερες ευκαιρίες στα οικονομικά τους την εβδομάδα που έρχεται μέχρι και 19 Μαρτίου.   5

 Μία ξαφνική ευκαιρία θα έρθει και θα σας βοηθήσει να μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε οικονομικά προβλήματα. Ευνοείσθε και για τυχερά παιχνίδια αλλά κυρίως η εύνοια έχει να κάνει με θέματα που σχετίζονται με δικές σας κινήσεις που θα μπορούσαν να έχουν πολύ καλά αποτελέσματα στη συνέχεια ενώ μπορεί να βρεθείτε στο κατάλληλο μέρος και τη κατάλληλη στιγμή για να μπορέσετε να δημιουργήσετε μία καινούρια πορεία με κάποιες νέες συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε πολλά και δύσκολα θέματα. Αυτές οι συνεργασίες θα ξεπηδήσουν απο τυχαίες καταστάσεις για αυτό θα πρέπει να τολμήσετε πράγματα. 

Παρθένος 

Τα 3 ζώδια με τις περισσότερες ευκαιρίες στα οικονομικά τους την εβδομάδα που έρχεται μέχρι και 19 Μαρτίου.   7

 Σίγουρα σας ευνοεί η περίοδος να κάνετε καινούριες επαφές και κυρίως να κυνηγήσετε συνεργασίες για να μπορέσετε να πετύχετε καινούριες ευκαιρίες που θα σας οδηγήσουν σε σημαντικά κέρδη. Υπάρχει σημαντική εύνοια σε θέματα που έχουν να κάνουν με επενδύσεις και σε αυτό το τομέα μπορείτε να περιμένετε θαύματα ενώ μη φοβηθείτε να πάρετε ρίσκο γιατί τώρα είναι η ώρα της σημαντικής σας οικονομικής επιτυχίας. Είναι μία περίοδος ανάπτυξης επίσης σε ότι αφορά κέρδη από εξωτερικό και οποιαδήποτε επικοινωνία και οικονομική κίνηση με το εξωτερικό θα σας οδηγήσει σε μία σίγουρη επιτυχία.

Διαβάστε επίσης:

Πλούτωνας στον Υδροχόο 2023 – 2044

Η Παρουσία του Πλούτωνα στον Υδροχόο είναι μοναδική για την εξέλιξη της ανθρωπότητας και πρόκειται να φέρει σημαντικές εξελίξεις στο κόσμο το επόμενο χρονικό διάστημα. Μέσα απο τη διέλευση του θα υπάρξουν 7 σημαντικές αποκαλύψεις που θα ταράξουν το κόσμο και την Ισορροπία μας. Σαν να βλέπουμε το σπάσιμο 7 σφραγίδων του παλιού κόσμου και τη Κατάρρευση του που θα οδηγήσει σε σημαντικές αναστατώσεις. Σε 7 άρθρα που ακολουθούν θα δούμε πως ο Πλούτωνας θα σπάσει κάθε σφραγίδα και τι σημαίνει αυτο για το κόσμο μας.

Πλούτωνας στον Υδροχόο 2023 – 2044. 7 Πλουτώνιες αποκαλύψεις: Χίμαιρα – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 11 έως 12 Μαρτίου. Ευκαιρίες και έρωτας!

Το Σάββατο έχουμε την πολύ ερωτική όψη εξαγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και στον Άρη που θα προκαλέσει σημαντικές ερωτικές κατακτήσεις και επιτυχίες. Για τους Κριούς, Ζυγούς αλλά και Δίδυμους, Τοξότες.

Την Κυριακή η σύνοδος ανάμεσα στο Δία και στον Χείρωνα είναι μια σημαντική ευκαιρία στο να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος και να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στη ζωή μας μακριά από αρνητικές σκέψεις.

Ιδιαίτερα κερδισμένοι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου.

Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 11 έως 12 Μαρτίου. Ευκαιρίες και έρωτας! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ο Ωροσκόπος είναι το ανατέλλων ζώδιο που υπήρχε τι στιγμή της γέννησης μας στον ορίζοντα. Ο Ωροσκόπος αποτελεί την εικόνα μας, την ίδια μας την προσωπικότητα, τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το κόσμο γύρω μας. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί αστρολόγοι προτείνουν να διαβάζετε πρώτα τις προβλέψεις για το ζώδιο του ωροσκόπου σας και μετέπειτα του Ηλίου σας. Σκεφτείτε τον ωροσκόπο σαν τον προσωπικό σας εκπρόσωπο, που βγαίνει πρώτα αυτός προς τα έξω όταν σας συστήνουν κάποιον για πρώτη φορά. 

Στην Αστρολογία, ο Ωροσκόπος είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό σημείο, αφού με βάση σε αυτόν καταστρώνεται όλο το υπόλοιπο ωροσκόπιο και μπορούμε να ξέρουμε ποιοι πλανήτες καταλαμβάνουν ποιους οίκους. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πώς  σας επηρεάζουν οι όψεις που σχηματίζει ο Ωροσκόπος σας με τους υπόλοιπους πλανήτες του χάρτη σας, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας. 

Προσοχή! Θετικές όψεις θεωρούνται τα τρίγωνα και τα εξάγωνα και αρνητικές τα τετράγωνα και αντιθέσεις. Η Σύνοδος ερμηνεύεται ξεχωριστά!

Ας δούμε όμως μαζί αναλυτικά την ερμηνεία των όψεων που σχηματίζει ο Ωροσκόπος με τους υπόλοιπους πλανήτες. 

Όψεις Ωροσκόπου στο γενέθλιο χάρτη : εξερευνώντας τον αληθινό μας χαρακτήρα. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)