Αφροδίτη στον Λέοντα 11 Ιουλίου-4 Αυγούστου 2024: Ξυπνώντας το πάθος μέσα μας

Αφροδίτη στον Λέοντα 11 Ιουλίου-4 Αυγούστου 2024: Ξυπνώντας το πάθος μέσα μας

Από την Βάλια Παγίδα

Ένας εναλλακτικός τίτλος που σκεφτόμουν να βάλω για το συγκεκριμένο άρθρο ήταν το “Φωτιά και Burberry”  -ναι τη γνωστή μάρκα-ώστε να παίξω με το ταμπεραμέντο αλλά και την ανάγκη για λούσα και φλας της Αφροδίτης στο συγκεκριμένο ζώδιο. 

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Λέοντα θα φέρει μια αλλαγή στη δυναμική των σχέσεων σας και όχι μόνο, αφού  και ο τρόπος που κερδίζετε χρήματα, καθώς και το τι αντιλαμβάνεστε ως όμορφο και ευχάριστο θα πάρουν μια τροπή πιο παθιασμένη.

H Αφροδίτη όλο το προηγούμενο διάστημα που βρισκόταν στον Καρκίνο, ήταν πιο ροζ και ρομαντική, αφού το ζώδιο του Καρκίνου έχει ένα φροντιστικό και ρομαντικό χαρακτήρα, δίνοντας έναν πιο συναισθηματικό, οικογενειακό και ασφαλές τόνο γύρω από τις σχέσεις, τα χρήματα, την ομορφιά και τις αξίες. 

Αλλά όλα αυτά τα ..γλυκανάλατα, στις 11 Ιουλίου αλλάζουν, αφού ο πλανήτης που πήρε το όνομά του από τη θεά του έρωτα και της ομορφιάς θα κινηθεί σε μια πιο διεκδικητική, δυναμική, γεμάτη αυτοπεποίθηση θέση.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μοιραστείτε ακριβώς αυτό που έχετε στην καρδιά σας και να εκφραστείτε χωρίς περιορισμούς, να γίνετε πιο τολμηροί με το προσωπικό σας στυλ ή να διεκδικήσετε κάποια υψηλόβαθμη θέση στο χώρο εργασίας σας.  

Εάν ανήκετε στα ζώδια της Φωτιάς, είστε δηλαδή: Κριοί, Λέοντες και Τοξότες καθώς και του Αέρα, δηλαδή: Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι, να ετοιμαστείτε καθώς θα δεχθείτε τη μεγαλύτερη εύνοια σε αισθηματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα. 

Η Αφροδίτη λοιπόν θα παραμείνει στο ζώδιο του Λέοντα σχεδόν ένα μήνα, έως τις 4 Αυγούστου και κατά τη διάρκεια της διέλευσης αυτής  θα σχηματίσει τις παρακάτω όψεις, τις οποίες μπορούμε να δούμε λίγο πιο συνοπτικά. 

Συγκεκριμένα λοιπόν, στις 12 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα η οποία θα ξυπνήσει μέσα μας πάθη, ζήλια και τάσεις κτητικότητας ως προς το σύντροφό μας. Προσοχή στις εμμονές. Αργότερα η Αφροδίτη  θα σχηματίσει τρίγωνο με το Β. Δεσμό στις 20 Ιουλίου όπου εκεί θα μπορέσουμε να εκτιμήσουμε τις σχέσεις που έχουμε ήδη δημιουργήσει και να θα θελήσουμε να τις κάνουμε πιο δυνατές. Επιπλέον μπορεί να μπουν νέα άτομα στη ζωή μας τα οποία μπορούμε να πούμε ότι θα έχουν και κάποιο καρμικό μάθημα για εμάς. 

Στη συνέχεια η Αφροδίτη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία στις  21 Ιουλίου, όπου η κοινωνικότητα μας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, θα μπορούμε να βρεθούμε με φίλους να περάσουμε ωραία, ενώ οι αδέσμευτοι μπορούν να κάνουν ωραίες γνωριμίες και να τους αγγίξει ο φτερωτός θεός του έρωτα. 

Κατόπιν, στις 30 Ιουλίου η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη  τριγώνου με τον Χείρωνα, όπου και θα μπορέσουμε να έρθουμε πιο κοντά στο να «γιατρέψουμε» αισθηματικές πληγές του παρελθόντος κάνοντας δραστηριότητες που θα μας φέρουν ψυχική αρμονία. Π.χ. μπορεί να γίνουν κάποιες ουσιαστικές συζητήσεις με τον σύντροφο ή με τους φίλους ή κάποιον ειδικό. 

Τέλος, η Αφροδίτη,  στις 2 Αυγούστου, θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό όπου εκεί μπορούμε να περιμένουμε κάποια αισθηματική αλλά και οικονομική αστάθεια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσέχουμε τις υπερβολές τόσο στην αυτοέκφρασή μας εκείνες τις ημέρες, όσο και στο χειρισμό των χρημάτων μας. 

Από τη Βάλια Παγίδα

Αφροδίτη στον Λέοντα 11 Ιουλίου-4 Αυγούστου 2024: Ξυπνώντας το πάθος μέσα μας 3

Αφού είδαμε τις όψεις, πάμε να δούμε μαζί ξεχωριστά πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια η Αφροδίτη στον Λέοντα.

Κριός

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 5ο ηλιακό οίκο σας, σας ευνοεί σε θέματα ερωτικά και παιδιών. Είναι περίοδος όπου ειδικά οι αδέσμευτοι Κριοί μπορείτε να κάνετε μια γνωριμία μέσα από μια συγκέντρωση ή μια εκδήλωση και ερωτευθείτε, ενώ όσοι είστε σε σχέση μπορείτε να ανανεώσετε τη σχέσης μέσα από διάφορες δραστηριότητες που και θα σας διασκεδάσουν αλλά θα σας φέρουν και πιο κοντά. Τέλος, μπορεί για κάποιους από εσάς να είναι μια περίοδος που θα θελήσετε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας με την απόκτηση ενός απογόνου.

Ταύρος

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 4ο ηλιακό οίκο σας, ευνοώντας κυρίως θέματα σπιτιού και οικογένειας. Είναι μια καλή περίοδος αν ψάχνατε μια ευκαιρία για να ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας -ολοκληρωτικά ή μερικώς- ή να βρείτε μια καλή ευκαιρία για να αλλάξετε σπίτι. Προσοχή μόνο στις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν με μέλη της οικογένειας σας ή με το σύντροφό σας αν συγκατοικείτε, καθώς  μπορεί να τους μεταφέρετε την ένταση από το χώρο της εργασίας σας, όπως φυσικά μπορεί να γίνει και το ακριβώς αντίστροφό. 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 3ο ηλιακό οίκο σας, ευνοώντας την επικοινωνία και τις καθημερινές επαφές. Εάν είστε ελεύθεροι, δεν αποκλείεται να λάβατε κάποια μηνύματα ευχάριστα από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ακόμα, θα μπορέσετε να βρείτε τα κατάλληλα λόγια για να εκφράσετε και εσείς τα συναισθήματα σας και ίσως να ξεκινήσετε κάτι πολύ όμορφο. Τέλος, αυτή η θέση θα σας δώσει αρκετή αυτοπεποίθηση ώστε να χειριστείτε το λόγο σας με τέτοιο τρόπο ώστε να πείσετε τους άλλους και να μπορέσετε να υλοποιήσετε τα όποια θέματά σας. 

Καρκίνος

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 2ο ηλιακό οίκο σας, ευνοεί θέματα διαχείρισης και ενδυνάμωσης των οικονομικών σας. Συγκεκριμένα, για εσάς θα είναι μια περίοδος όπου θα μπορέσετε να κάνετε μια καλύτερη τακτοποίηση των οικονομικών σας θεμάτων και να βρείτε τρόπους που μπορείτε να ενισχύσετε το εισόδημά σας. Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσα από τη συζήτηση με τον ανώτερο σας για μια προαγωγή, είτε με την ανάληψη περισσότερων ευθυνών. Μπορείτε ακόμα να βρείτε ένα χόμπι και να το μετατρέψετε σε εναλλακτική πηγή εισοδήματος. 

Λέων

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο 1ο ηλιακό οίκο σας, μια πολύ ευνοϊκή θέση για εσάς όπως μπορείτε να καταλάβετε. Είναι μια περίοδος που σας υπόσχεται πολύ μεγάλη επιτυχία, ειδικά σε θέματα αισθηματικών, καθώς με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας εκπέμπετε γοητεία και αυτοπεποίθηση. Είναι πιθανό αν ανήκετε στους αδέσμευτους να προκύψει μια αισθηματικής φύσεως γνωριμία.  Επιπλέον, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, είναι αρκετά πιθανό να βρείτε το θάρρος να κάνετε κάποιες πιο τολμηρές συζητήσεις με τους ανωτέρω σας για καλύτερες συνθήκες εργασιακές. Τέλος, δεν αποκλείεται αυτή τη περίοδο ακόμα , να θελήσετε να αλλάξετε στυλ και εμφάνιση. 

Παρθένος

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 12ο ηλιακό οίκο σας και ίσως να νιώσετε ότι θέλετε να αποτραβηχτείτε αυτή το διάστημα και να μείνετε μέσα στο σπίτι. Αυτό σημαίνει μια περίοδο περισυλλογής κατά την οποία θα μπορέσετε να δώσετε στον εαυτό σας την απαραίτητη αγάπη και φροντίδα.  Πολύ καλή ευκαιρία για να κάνετε αποτοξίνωση και μέσα από μια σωστή διατροφή να βάλετε τις σωστές βάσεις για μια υγιή μελλοντική βερσιόν του εαυτού σας.  Κρυφές σχέσεις ευνοούνται επίσης.

Ζυγός

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο 11ο ηλιακό οίκο σας, γεγονός που θα σας κάνει ακόμα πιο κοινωνικούς.  Είναι κατάλληλη περίοδος να εξασκήσετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες και να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο με την προσθήκη νέων ατόμων τα οποία μπορεί να σας φανούν πολύτιμοι για τα όποια θέματα σας στο μέλλον. Όσον αφορά τα αισθηματικά -αν είστε ελεύθεροι-, δεν αποκλείεται ο φτερωτός θεός του έρωτα να σας βρει μέσα από μια έξοδο με φίλους,  μέσω του διαδικτύου, ή μέσα από site γνωριμιών.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 10ο ηλιακό οίκο σας, άρα τα θέματα τα οποία θα ενεργοποιήσει είναι αυτά της καριέρας κυρίως.  Ενδεχομένως να κάνετε μια συζήτηση με τους ανωτέρω σας για κάποια αύξηση ή να προκύψει μια ευκαιρία καριέρας αν ψάχνατε για εργασία. Επιπλέον, μπορεί να ολοκληρώσετε διάφορα projects τα οποία να αποδειχθούν αρκετά κερδοφόρα. Το μόνο που  πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα είναι οι μικροεντάσεις και οι διαφωνίες που μπορούν να προκύψουν πάνω σε συζητήσεις είτε με τους συναδέλφους ή με το αφεντικό σας. 

Τοξότης

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 9ο ηλιακό οίκο σας, ευνοώντας οτιδήποτε έχει να κάνει με το εξωτερικό. Ιδιαίτερα όσοι σκέφτεστε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας, τώρα είναι μια πολύ καλή περίοδος ώστε να ξεκινήσετε κάποιο μεταπτυχιακό ή σεμινάριο το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει στα επαγγελματικά σας στο μέλλον. Επιπλέον, αν είχατε κάποιο νομικό θέμα, μπορεί να αρχίζει να διευθετείται. Όσον αφορά τα αισθηματικά σας, δεν αποκλείεται να κάνετε κάποια γνωριμία με άτομο το οποίο είτε είναι ξένης καταγωγής ή μένει έξω. 

Αιγόκερως

 Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 8ο  ηλιακό οίκο σας, ευνοώντας κυρίως τη διευθέτηση οικονομικών εκκρεμοτήτων, επιτρέποντάς σας να κινηθείτε προς τους στόχους σας με μεγαλύτερη ευκολία . Μια σχέση που ίσως ξεκινήσει τώρα, θα μπορούσε να είναι αναζωογονητική και ακόμη και θεραπευτική. Την περίοδο αυτή, θα έχετε την τάση να θέλετε να φτάσετε στη ρίζα των προβλημάτων και να προσπαθήσετε στους τομείς ιδιαίτερα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, να βρείτε οριστικές λύσεις.  Πολύ καλό διάστημα για να ζητήσετε βοήθεια από άλλους για να φροντίσετε τα θέματα αυτά.  

Υδροχόος

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 7ο ηλιακό οίκο σας, ευνοώντας ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων.  Συγκεκριμένα εάν είστε σε σχέση, η διέλευση αυτή θα φέρει στην επιφάνεια διάφορα ζητήματα που πρέπει να λύσετε με το σύντροφό σας προκειμένου να επέλθει αρμονία και ανανέωση. Ακόμα, όσοι είναι ελεύθεροι, δεν αποκλείεται αυτή τη περίοδο να ξεκινήσουν μια ερωτική σχέση με πολλές προοπτικές για το μέλλον. Φυσικά, είναι ένα ιδανικό διάστημα και στα επαγγελματικά αφού μέσα από πετυχημένες συνεργασίες που μπορείτε να ξεκινήσετε, να δείτε και σημαντική αύξηση των εισοδημάτων σας. 

Ιχθύες

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 6ο ηλιακό οίκο σας, ευνοώντας κυρίως θέματα καθημερινότητας αλλά και ευεξίας. Στο διάστημα αυτό, δεν αποκλείεται να βρείτε τρόπο να κάνετε κάποιες έξυπνες αλλαγές για να βελτιώσετε τη ρουτίνα σας. Επιπλέον, ευνούνται και διάφορα ζητήματα δουλειάς, ιδιαίτερα αν ψάχνατε μια βελτίωση στο συγκεκριμένο θέμα. είναι μια περίοδος όπου θα δείτε μεγάλη κινητικότητα στον εργασιακό σας χώρο. Από την άλλη, είναι μια εξαιρετική περίοδος αν θέλετε να πάτε να κάνετε ένα γενικό check up. 

Δίας Εξάγωνο Βόρειος Δεσμός 10 Ιουλίου 2024 – Επέκταση οριζόντων και σχέσεων – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)