Αφροδίτη στον Υδροχόο 16 Φεβρουαρίου – 11 Μαρτίου 2024. Ερωτικές και άλλες περιπτύξεις τρίτου τύπου…

Αφροδίτη στον Υδροχόο 16 Φεβρουαρίου – 11 Μαρτίου 2024. Ερωτικές και άλλες περιπτύξεις τρίτου τύπου…

Αφροδίτη στον Υδροχόο 16 Φεβρουαρίου- 11 Μαρτίου 2024. Ερωτικές και άλλες περιπτύξεις τρίτου τύπου… Η Αφροδίτη στις 16 Φεβρουαρίου στις 6:05 το πρωί θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 11 Μαρτίου στις 11:50 το πρωί,  με επόμενη… στάση  το ζώδιο των Ιχθύων. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι στο ζώδιο που κυβερνάει ο  Ουρανός και επιφορτίζεται με ουράνια χαρακτηριστικά… Το σκηνικό αλλάζει και η αγαπημένη μας Αφροδίτη γίνεται  ψυχρή, θεωρητική και απρόσωπη.

Σας τρόμαξα…; Όχι καλέ, μην αγχώνεστε… εντάξει, μπορεί να μην είναι η γλυκιά και αγαπησιάρα Αφροδίτη που ξέρουμε και θέλουμε, αλλά έχει ιδιαίτερο τύπο…

Είναι μια Αφροδίτη με προοδευτικές και ριζοσπαστικές πολλές φορές αντιλήψεις, που νοιάζεται για τα προβλήματα του κόσμου, στενοχωριέται και θέλει να βοηθήσει τους ανήμπορους  αλλά ξεχνάει να δείξει την αγάπη και το ενδιαφέρον της στους δικούς της ανθρώπους. Σε κρίσιμες καταστάσεις θα… δώσει και το νεφρό της , αλλά πρέπει να φτάσει ο άλλος στο αμήν. Θεωρεί κάποια πράγματα δεδομένα και παρεξηγεί όταν οι άλλοι την αμφισβητούν. Αγαπάει με έναν δικό της τρόπο. Είναι περισσότερο φίλη στους ξένους παρά σύντροφος στη σχέση της. Απορροφημένη στις ιδέες της θέλει να έχει ελευθερία κινήσεων και προς Θεού, μην της πεις να ασχοληθεί με τα “μικροπροβλήματα”  του ενός και του άλλου… εδώ ο κόσμος καίγεται…

Οι κύριες όψεις που θα κάνει η Αφροδίτη κατά τη διάρκεια της παραμονής της στον Υδροχόο είναι οι παρακάτω:

Σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 17/2/2024 στις 10:48 π.μ στην 0^51΄του Υδροχόου, όψη που μπορεί να φέρει ασυνήθιστες ερωτικές εμπειρίες ή και συναντήσεις με αγαπημένους ανθρώπους για ένα κοινό σκοπό.

Σύνοδο με τον Άρη στις 22/2/2024 στις 9:14 π.μ στην 6^57΄του Υδροχόου. Η όψη αυτή μπορεί να προκαλέσει ερωτικές συναντήσεις, γνωριμίες και γενικά αυξημένο ερωτισμό.

Τετράγωνο με τον Δία στις 25/2/2024 στις 6:00 π.μ. στην 10^30΄ των Υδροχόου / Ταύρου. Όψη που θα μας δημιουργήσει ευχάριστη διάθεση ενώ μπορεί να συναφθούν καλές συνεργασίες και να πραγματοποιηθούν επιτυχείς επενδύσεις. Προσοχή στις επιπολαιότητες σε όλα τα επίπεδα

Εξάγωνο με τον Βόρειο  Δεσμό στις 2/3/2024 στις 0:26 π.μ στην 17^39΄ των Υδροχόου / Κριού. Ευκαιρία για νέες ερωτικές γνωριμίες και σχέσεις.

Τετράγωνο με τον Ουρανό στις 3/3/2024 στις 3:17 μ.μ. στην 19^39΄ των Υδροχόου / Ταύρου, όψη που μπορεί να προκαλέσει ερωτικούς καβγάδες ενώ μια προκλητική συμπεριφορά μπορεί να εγείρει αντιδράσεις.

Ας δούμε όμως πώς θα επηρεάσει τα δώδεκα ζώδια η Αφροδίτη από τον Υδροχόο. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας αλλά και της Σελήνης σας, ιδίως αν έχετε γεννηθεί βράδυ.

Από τη Μαρία Μπουνταλάκη

Αφροδίτη στον Υδροχόο 16 Φεβρουαρίου - 11 Μαρτίου 2024. Ερωτικές και άλλες περιπτύξεις τρίτου τύπου… 3

Οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις και δεν αντιστοιχούν με ακρίβεια σε όλους τους αναγνώστες, καθώς γίνονται με βάση τον ηλιακό χάρτη και όχι τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη του καθενός. Χρησιμοποιείστε την αστρολογία σαν οδηγό προς την γνώση και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Κριός

Το διάστημα αυτό ευνοούνται οι κοινωνικές συνευρέσεις  με φίλους  και συνεργάτες. Η διοργάνωση ενός πάρτι θα σας φέρει κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα, οι παρέες με φίλους μπορεί να σας μεταμορφώσουν και να σας βοηθήσουν να αισθανθείτε ελεύθεροι. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν μέσα από αυτές τις συναντήσεις – δραστηριότητες για τους ελεύθερους, ενώ οι δεσμευμένοι θα βιώσουν την έντονη εκδήλωση των συναισθημάτων του συντρόφου τους. Προσοχή στις σπατάλες και τα ξαφνικά έξοδα.

Ταύρος

Ευνοϊκές συνθήκες θα βιώσετε αυτή την περίοδο στα επαγγελματικά σας ενώ η  συνεργασία με ανωτέρους θα είναι επιτυχημένη. Θα έχετε την επιθυμία να περιποιηθείτε το χώρο που εργάζεστε, να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να καλλιεργήσετε τις κοινωνικές σας συναναστροφές. Ένα καινούργιο φλερτ μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στην καριέρα σας. Προσέξτε όμως τις υπερβολές γιατί μπορεί να έρθετε ξαφνικά σε δύσκολη θέση.

Δίδυμοι

Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι. Να διευρύνετε τους ορίζοντές σας, να έρθετε σε επαφή με νέους πολιτισμούς, να κάνετε τις διακοπές σας και να ηρεμήσετε. Αν πάτε παρέα με τον σύντροφο η ατμόσφαιρα θα είναι ιδιαίτερα ερωτική ενώ αν ταξιδέψετε με φίλους ή μόνοι, μια ερωτική γνωριμία με ένα καλλιεργημένο ξένο θα σας συνεπάρει. Κρατήστε όμως μικρό καλάθι γιατί στις διακοπές ξεχνιόμαστε και συχνά γινόμαστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις μας. Μια ξαφνική απογοήτευση είναι πάντα πιθανή…

Καρκίνος 

Σφοδρές ερωτικές επιθυμίες που μεταμορφώνουν, έρωτες που συνεπαίρνουν και παράφορες απαιτήσεις κάνουν ακόμα και την αδιάφορη και κουλ Αφροδίτη στον Υδροχόο να ζηλεύει…  Αυτό θα είναι το πνεύμα των ημερών για τους αγαπημένους μας Καρκίνους… Από την άλλη στα οικονομικά μπορεί να επιτύχετε κάποιες διευκολύνσεις… ένα δάνειο από μια Τράπεζα που για πολύ καιρό περιμένατε ίσως τώρα προχωρήσει. Διαβάστε καλά τους όρους σε ό,τι υπογράφετε και συμφωνείτε.

Λέων 

Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για νέες συνεργασίες που θα έχουν  χαρακτήρα μεταμορφωτικό και μαχητικό. Κρατήστε τις ισορροπίες για να βγείτε όλοι κερδισμένοι. Θα μπορούσατε βέβαια να επισημοποιήσετε μια σχέση σας και να κάνετε το επόμενο βήμα στη ζωή σας βελτιώνοντας και την κοινωνική σας εικόνα. Βάλτε λίγο συναίσθημα όμως στην έκφρασή σας για να μην φάτε ξαφνικά χυλόπιτα..

Παρθένος 

Θα σας πρότεινα να αναλάβετε από κοινού με τον σύντροφό σας τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας γιατί καλός ο έρωτας αλλά οι απαιτήσεις στη δουλειά  δεν σας αφήνουν πολλά περιθώρια να ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις μπορεί να ευνοηθούν αυτό το διάστημα και μην ξαφνιαστείτε αν κάνετε και μια ρομαντική γνωριμία οι αδέσμευτοι, μέσα από τον εργασιακό χώρο. Αν καταφέρετε να το αντιληφθείτε μέσα στην παραζάλη της δουλειάς, αφήστε το να σας συνεπάρει… καλό θα σας κάνει!    

Ζυγός 

Έρωτες, διασκέδαση, τυχερά παιχνίδια… τούτο και το αυτό!!! Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να εκφραστεί δημιουργικά μια και είναι τώρα η πλέον κατάλληλη περίοδος. Ο έρωτας που θα έρθει να σας χτυπήσει την πόρτα θα είναι ο κατάλληλος για εσάς και τις ανάγκες σας. Μπορείτε επίσης να περάσετε ουσιαστικό χρόνο με τα παιδιά σας και να αισθανθείτε και εσείς παιδί. Και μην παραξενευτείτε αν ξαφνικά μάθετε ότι προέκυψαν κληρονομικά θέματα – όλα μπορεί να συμβούν… 

Σκορπιός 

Θα βιώσετε έντονα την οικογενειακή θαλπωρή αυτό το διάστημα. Θα επικρατεί κλίμα ευχάριστο και φιλικό είτε ζείτε με τους γονείς, ή ακόμα και αν φιλοξενείτε κόσμο στο σπίτι σας. Θέλετε να μείνετε στο σπίτι, να το περιποιηθείτε και αυτό και τον εαυτό σας και να ηρεμήσετε. Αν πάλι αποφασίσετε να βγείτε με τον σύντροφό σας ή με συνεργάτες, προσέξτε τις περιττές σπατάλες. Επίσης αποφύγετε το πολύ φαγητό για να μην πάρετε περιττά κιλά… 

Τοξότης 

Οι καθημερινές συναλλαγές σας θα γίνονται με ευκολία το ίδιο και οι συναναστροφές σας που θα είναι γενικά ευχάριστες. Δεν αποκλείεται να κάνετε και ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σας κάνουν να περάσετε όμορφα. Μικρές αποδράσεις και παρέες με τα αδέλφια σας επίσης θα σας έβγαζαν από την ρουτίνα αλλά μην κάνετε υπερβολές και προσέξτε λίγο, απρόοπτες καταστάσεις ή συζητήσεις μπορεί να σας ξαφνιάσουν. Εσείς αλλιώς τα έχετε στο μυαλό σας…

Αιγόκερως 

Με καλή διαχείριση μπορεί να δείτε μια αισθητή βελτίωση στα οικονομικά σας  αυτό το διάστημα αλλά μπορεί επίσης να πληρώσετε και κάποιες αγορές ή δραστηριότητες που θα επιλέξετε να κάνετε πιο ακριβά. Από ρούχα και κοσμήματα μέχρι και έργα τέχνης, όλα σας αρέσουν και όλα τα θέλετε και αν υπάρχει και οικονομικά άνεση, μπορείτε εύκολα να τα αποκτήσετε. Ευνοούνται  οι διαπραγματεύσεις επί οικονομικών θεμάτων αλλά και οι επενδύσεις, με σύνεση και χωρίς υπερβολές, γιατί μπορεί ξαφνικά να αντιληφθείτε ότι θα σας επιβαρύνουν .

Υδροχόος 

Εκπέμπετε ομορφιά και χάρη. Η φινέτσα σας και η ζεστασιά στον τρόπο που συμπεριφέρεστε σας κάνει ιδιαίτερα θελκτικούς και μπορείτε να γοητεύσετε τους ανθρώπους γύρω σας. Μια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση διαρκείας αυτό το διάστημα. Αν χρειαστεί μπορείτε να κάνετε και το μεσολαβητή σε διαφορές τρίτων αλλά προσέξτε μην παρεξηγηθεί η καλή σας πρόθεση και ξαφνικά βρείτε τον μπελά σας.

Ιχθύες 

Έχετε την διάθεση να προσφέρετε την αγάπη σας και να φροντίσετε άτομα που έχουν ανάγκη. Φιλανθρωπικές δραστηριότητες  μπορεί να κάνουν καλό και σε εσάς αλλά και στους άλλους. Η διάθεση σας για προσφορά στα αισθηματικά, σας οδηγεί σε πολλές παραχωρήσεις απέναντι στο σύντροφο ενώ μια νέα γνωριμία μπορεί να θεωρήσει κάποια πράγματα δεδομένα και αργότερα να το βρείτε μπροστά σας. Προσοχή γιατί μπορεί ξαφνικά να εμπλακείτε σε παράνομες ερωτικές σχέσεις. Με τις ανάλογες συνέπειες…

Μαρία Μπουνταλάκη

Ερμής εξάγωνο Χείρωνας 15 Φεβρουαρίου 2024- ευκαιρία να ειπωθούν τα θέλω μας – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)