Ερμής εξάγωνο Χείρωνας 15 Φεβρουαρίου 2024- ευκαιρία να ειπωθούν τα θέλω μας

Ερμής εξάγωνο Χείρωνας 15 Φεβρουαρίου 2024- ευκαιρία να ειπωθούν τα θέλω μας

Ερμής εξάγωνο Χείρωνας 15 Φεβρουαρίου 2024- ευκαιρία να ειπωθούν τα θέλω μας. Ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου βρίσκεται σε μια πολύ καλή θέση που του δίνει τη δυνατότητα να κινηθεί με λογική αλλά και πρωτοτυπία. Βρίσκει λύσεις και αναλύει αποστασιοποιημένα, χωρίς συναισθηματικές παρεμβολές. Το εξάγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό φέρνει ευκαιρίες για να τολμήσουμε να επικοινωνήσουμε ξεκάθαρα αυτά που έχουμε στο μυαλό μας και να βρούμε λύσεις σε θέματα που μας είχαν πληγώσει το προηγούμενο διάστημα. 

Από αυτή την όψη επηρεάζονται κυρίως Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι του β’ δεκαημέρου και όσοι έχουν πλανήτες στην 15η, 16η και 17η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.   

Από την Ελένη Στρατινάκη

Ερμής εξάγωνο Χείρωνας 15 Φεβρουαρίου 2024- ευκαιρία να ειπωθούν τα θέλω μας 3

Διαβάζετε το Ζώδιο του Ωροσκόπου και του Ηλίου (εάν είστε γεννημένοι ημέρα) ή της Σελήνης (εάν είστε γεννημένοι νύχτα) για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. 

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)

Πολύ θετικές μέρες για να μοιραστείτε ιδέες, να συζητήσετε στόχους που αφορούν το επόμενο διάστημα και γενικότερα να κοινωνικοποιηθείτε. Φίλοι, ομάδες και συλλογικές δραστηριότητες σας βοηθούν να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να συνειδητοποιήσετε τι θέλετε να επιτύχετε και πώς θα το καταφέρετε. Κάνετε καινούργιες γνωριμίες, ακόμη κι ερωτικές, δικτυώνεστε επαγγελματικά κι εκφράζεστε με λογική, αναδεικνύοντας την προσωπικότητά σας. 

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου) 

 Προχωράτε αυτές τις μέρες επαγγελματικά θέματα που είχαν καθυστερήσεις το προηγούμενο διάστημα. Κινηθείτε με πρακτικότητα, κάντε συζητήσεις και προωθήστε τη δουλειά σας. Σκεφτείτε με αντικειμενικά κριτήρια και βρείτε λύσεις σε προβληματισμούς σας. Μπορεί να έχετε εξελίξεις και να μάθετε σημαντικές πληροφορίες για το επαγγελματικό σας περιβάλλον που θα σας ευχαριστήσουν επιτέλους.  

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)

 Πολύ θετική όψη που σας φέρνει ευκαιρίες να προχωρήσετε στόχους σας. Ζητήματα που αφορούν εξωτερικό, ταξίδια, διαφημιστικές ή νομικές υποθέσεις και σπουδές προχωράνε κι έχετε σημαντικές εξελίξεις για να υλοποιήσετε ιδέες που είχατε. Συζητήσεις με ανθρώπους που μένουν μακριά ή γενικότερα επαφές με άτομα που σας ανοίγουν τους ορίζοντες είναι βοηθητικές και μπορούν να σας εξελίξουν.  

Καρκίνος (21 Ιουνίου-22 Ιουλίου)

Το εξάγωνο Ερμή με τον Χείρωνα είναι ιδανικό για να ασχοληθείτε με οφειλές, διακανονισμούς και γενικότερα με οικονομικά θέματα. Κινηθείτε με πρακτικότητα, συμβουλευτείτε σωστούς ανθρώπους και κάντε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις οι οποίες θα σας κάνουν να νιώσετε πιο δυνατοί και θα σας βοηθήσουν στην επαγγελματική και κοινωνική σας εικόνα. Συζητήσεις με το σύντροφό ή έναν συνεργάτη σας για κοινές οικονομικές υποθέσεις ευνοούνται.   

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)

 Πολύ καλές ημέρες να μοιραστείτε απόψεις και ιδέες με τους αγαπημένους σας αλλά και με συνεργάτες σας. Είστε πιο ανοιχτοί σε νέες προτάσεις και μπορείτε να ζητήσετε συμβουλές για θέματα που σας απασχολούν. Πολλοί θα καταφέρετε να επιλύσετε τυχόν προβλήματα σε σχέσεις σας μέσω διαλόγου. Νέες επαγγελματικές συνεργασίες, εμπορικές συναλλαγές και διαπραγματεύσεις, επαφές με ανθρώπους από το εξωτερικό σας δίνουν μια πιο ανοιχτόμυαλη οπτική και σας πάνε μπροστά.  

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)

 Για εσάς το εξάγωνο Ερμή με Χείρωνα σας δίνει την ευκαιρία να προχωρήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, να κάνετε διακανονισμούς, να ρυθμίσετε λογιστικά και χρεωστικά υπόλοιπα. Μπορείτε να ενημερωθείτε από ειδικούς σε αυτά τα θέματα. Ακόμη, ευνοείστε για να κάνετε αλλαγές στη καθημερινότητα σας, να βρείτε λύσεις σε εργασιακά θέματα, να κάνετε αγορές εξοπλισμού για τη δουλειά σας. Συζητήσεις με συναδέλφους, πελάτες και υφισταμένους θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Τέλος, μπορείτε να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την διατροφή σας, να ξεκινήσετε να ασκείστε ή να κάνετε έναν ιατρικό έλεγχο.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)

Είναι μέρες που έχετε ανάγκη να εκφράσετε δημιουργικές σας ιδέες και είστε πολύ επικοινωνιακοί και ευχάριστοι. Είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και αυτό βοηθάει και τις σχέσεις σας. Μπορείτε να βγείτε και να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε όσοι είστε μόνοι και να τολμήσετε να διεκδικήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, ενώ οι δεσμευμένοι να ανανεώσετε τη σχέση σας. Οι γονείς λαμβάνετε ευχάριστα νέα για τα παιδιά σας ή περνάτε  πολύ ωραίες στιγμές μαζί κι έρχεστε πιο κοντά τους.   

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου)

 Επιθυμείτε να ασχοληθείτε με θέματα του σπιτιού σας και να κάνετε κάποιες αλλαγές, να διευθετήσετε ένα θέμα ακινήτου ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να δουλέψετε περισσότερο από το σπίτι αυτές τις μέρες. Θα σας βοηθήσει να νιώσετε πολύ καλύτερα μόλις τακτοποιήσετε αυτά τα θέματα. Τα οικεία σας πρόσωπα έρχονται στο προσκήνιο και καταφέρνετε να λύσετε θέματα που υπήρχαν μεταξύ σας. Ίσως κάποιοι επισκεφθείτε το πατρικό σας σπίτι ή δικούς σας ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)

Πολυάσχολες ημέρες για εσάς, με αρκετά τηλεφωνήματα, μηνύματα και μετακινήσεις. Είστε όμως ιδιαίτερα ευδιάθετοι και μπορείτε να επικοινωνήσετε με πολύ ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο έτσι ώστε να βρείτε λύσεις σε τυχόν προβλήματα. Σχέσεις με αδέρφια, γείτονες και τα παιδιά σας ευνοούνται ιδιαίτερα, όπως και ερωτικές επικοινωνίες, καινούργιες γνωριμίες και συναντήσεις.  

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)

Το μυαλό σας τρέχει στα οικονομικά σας αυτές τις μέρες. Με λογική και αντικειμενικά κριτήρια μπορείτε να βρείτε λύσεις σε προβληματισμούς και να φέρετε σε ισορροπία ανάγκες του σπιτιού με τις προσωπικές σας ανάγκες. Οργανώνεστε, κάνετε καινούργιο οικονομικό πλάνο και μπορείτε να βρείτε μια πρωτότυπη πηγή εσόδων. Κάποιοι ίσως προχωρήσετε σε μια σημαντική αγορά που αφορά το σπίτι και την οικογένεια ή να έχετε εξελίξεις σε ένα θέμα ακινήτων.    

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου)

 Ο Ερμής από το ζώδιό σας, σας βοηθάει να προωθήσετε ιδέες, να επικοινωνήσετε με πρωτοτυπία σκέψεις σας, να ζητήσετε συμβουλές και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας είχαν αγχώσει το προηγούμενο διάστημα. Κάνετε πολλές επαφές, μετακινήσεις και μπορείτε να διαπραγματευτείτε άνετα επαγγελματικά ζητήματα. Σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς ευνοούνται, όπως και το να ρυθμίσετε την καθημερινότητα σας.  

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)

 Είναι μέρες που κάνετε απολογισμό και εξετάζετε κινήσεις που κάνατε την προηγούμενη περίοδο. Κάποιοι σχεδιάζετε τα επόμενα επαγγελματικά ή οικονομικά σας βήματα και αυτό σας βοηθάει να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Ευεργετικά θα δράσει και το να δώσετε την απαραίτητη φροντίδα στον εαυτό σας αυτές τις μέρες έτσι ώστε να είστε σε καλύτερη φόρμα το επόμενο διάστημα.   

Από την Ελένη Στρατινάκη

Σημείωση: Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο της εβδομάδας από τις 12 ως τις 18 Φεβρουαρίου. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)