Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο της εβδομάδας από τις 12 ως τις 18 Φεβρουαρίου.

Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο της εβδομάδας από τις 12 ως τις 18 Φεβρουαρίου.

Η εβδομάδα είναι χρωματισμένη με τα βέλη του Αγίου Βαλεντίνου

Από την Μαρία Σόγια 

Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο της εβδομάδας από τις 12 ως τις 18 Φεβρουαρίου. 3

Η εβδομάδα ξεκινάει αρκετά δυναμικά, με τον Άρη να μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου. Είναι μια αρκετά καλή ζωδιακή θέση για τον Άρη, η οποία είναι ιδιαίτερα βοηθητική για όποιον επηρεάζει. Εγκαινιάζει μια εποχή που δίνει την ευκαιρία, σε όποιον το επιθυμεί, να δουλέψει για τους στόχους και τις επιθυμίες του. Μέσα προφανώς από πιέσεις, εντάσεις και διάφορες συναισθηματικές διακυμάνσεις, θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε προσωπικούς στόχους και γιατί όχι, κάποιοι να διεκδικήσουν την ελευθερία τους. Επηρεάζονται κυρίως, Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί γεννημένοι τις πρώτες μέρες των ζωδίων και όσοι έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα. 

 Ακολουθεί το όμορφο και δημιουργικό εξάγωνο της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Αιγόκερω και του Ποσειδώνα, στο ζώδιο των Ιχθύων. Είναι μια πολύ όμορφη όψη, η οποία δίνει την ευκαιρία για ξαφνικές ερωτικές σχέσεις και γνωριμίες, καθώς και για λύσεις σε οικονομικά ζητήματα. Είναι μια υπέροχη όψη, που δίνει  την ευκαιρία σε όσους επηρεάζει για ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα των οικονομικών και των ερωτικών, μια ευκαιρία για σημαντική βελτίωση της  ζωής σας γενικότερα και ανανέωση. Επηρεάζει Αιγόκερους, Ιχθύς, Καρκίνους και Παρθένους γεννημένους το 6ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 25η, 26η και 27η μοίρα.   

Στη συνέχεια  έχουμε μια όψη με ιδιαίτερη δυναμική, τη σύνοδο του Άρη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου. Είναι μια ιδιαίτερα σημαντική όψη, καθώς όσοι επηρεάζονται θα την βιώσουν πολύ έντονα. Είναι μια όψη που την χαρακτηρίζει το πάθος, ο έρωτας, η δημιουργία, η ανάγκη για κατάκτηση, το σεξ, η βαθιά επιθυμία, αλλά και η βία και η αυτοκαταστροφή. Δεν είναι τυχαίο που αυτή η όψη γίνεται ανήμερα του αγίου Βαλεντίνου. Όσοι επηρεάζονται, θα έχουν την ευκαιρία για μια νέα παθιασμένη ερωτική σχέση η οποία θα τους αλλάξει την καθημερινότητα. Επηρεάζονται οι γεννημένοι το 1ο πενθήμερο και όσοι έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα του Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα και Υδροχόου. 

Το όμορφο εξάγωνο μεταξύ του Ερμή, από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Χείρωνα, από το ζώδιο του Κριού, δίνει την ευκαιρία σε Υδροχόους, Κριούς, Λέοντες και Ζυγούς, να διαχειριστούν  με μεγαλύτερη ευκολία τραύματα του παρελθόντος να μιλήσουν, να βρουν τρόπους να τα επικοινωνήσουν και να τα ξεπεράσουν. Επηρεάζει τους γεννημένους το 4ο  πενθήμερο των ζωδίων και όσους έχουν πλανήτες στην 15η 16η και 17η μοίρα. 

Έχουμε αυτή την εβδομάδα και άλλη μια σημαντική μετακίνηση, την Αφροδίτη, η οποία από το ζώδιο του Αιγόκερω περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου. Ουσιαστικά, είναι πάλι μια «Κρόνια» θέση για την Αφροδίτη, η οποία την κάνει όμως πιο μαχητική. Εγκαινιάζει μια περίοδο, που όσες σχέσεις δημιουργηθούν με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση, θα τις διακατέχει ο σεβασμός στην προσωπικότητα του άλλου, καθώς και στις αξίες της ελευθερίας και της ατομικότητας. Εδώ ο έρωτας θα περνάει από το πρίσμα της λογικής, απαλλαγμένος από έντονα και ακραία συναισθήματα, με γνώμονα την ανάγκη για ανεξαρτησία, ελευθερία αλλά και για ισότητα, μια σχέση που την διακατέχει το αίσθημα φιλίας, όχι μόνο ερωτικό πάθος. Επηρεάζει τους Υδροχόους, Ζυγούς, Λέοντες και Διδύμους γεννημένους το 1ο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα, ενώ σταδιακά θα επηρεάσει όλες τις μοίρες αυτών των ζωδίων. 

Προς το τέλος της εβδομάδας, έχουμε το τετράγωνο του Ερμή, από το ζώδιο του  Υδροχόου με τον Ουρανό, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Μια όψη η οποία δημιουργεί εντάσεις και παρεξηγήσεις. Αλλά δίνει την ευκαιρία και για ξαφνικές γνωριμίες,  γεμάτες πάθος σε Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους, γεννημένους το 4ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 18η, 19η και 20η μοίρα των ζωδίων. 

Τελευταία όψη της εβδομάδας είναι η σύνοδος της Αφροδίτης από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Πλούτωνα, ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο. Μια ιδιαίτερα παθιασμένη και ερωτική όψη, η οποία οδηγεί σε δημιουργία έντονων ερωτικών επιθυμιών αλλά και σχέσεων. Είναι μια όψη που μπορεί να φέρει και ραγδαία αύξηση των οικονομικών σε όσους επηρεάζει, καθώς και επίλυση σημαντικών οικονομικών προβλημάτων.  Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν με αυτή την όψη, θα είναι χρωματισμένες από μια βαθιά επιθυμία για πάθος, ένωση και κυριαρχία από τη μία, αλλά και ελευθερία, Αυτό μπορεί μετέπειτα να δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες και εντάσεις στα ζευγάρια, οπότε θέλει ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση. Επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα. 

Αφού αναφέραμε τις πιο σημαντικές όψεις της εβδομάδας και την γενικότερη επιρροή τους, πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά ποια είναι η τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο. 

ΚΡΙΟΣ –  Ευκαιρία για να απελευθερωθείτε. 

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Το όμορφο εξάγωνο μεταξύ του Ερμή, από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Χείρωνα, από το ζώδιο σας, δίνει την ευκαιρία σε όσους επηρεάζει να διαχειριστούν  με μεγαλύτερη ευκολία τραύματα του παρελθόντος να μιλήσουν, να βρουν τρόπους να τα επικοινωνήσουν και να τα ξεπεράσουν. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις σε εργασιακά ζητήματα που σας απασχολούν, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα λύσουν με δημιουργικούς τρόπους και πολύ συζήτηση θέματα με αδέρφια. 

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε χρόνο με τα αδέρφια σας, καθώς και τους φίλους σας. Η αλήθεια είναι, ότι νιώθετε καλύτερα μέσα σας, έχει καθαρίσει και το μυαλό σας, έχει έρθει λοιπόν η ώρα να φτιάξετε την καθημερινότητα, τον κοινωνικό σας κύκλο και γενικότερα την ζωή σας όπως εσείς θέλετε. Μια κοντινή απόδραση με φίλους ή και μόνοι σας μπορεί να σας γεμίσει τις μπαταρίες και να σας ανανεώσει. Επηρεάζει τους γεννημένους το 4ο  πενθήμερο των ζωδίων, και όσους έχουν πλανήτες στην 15η, 16η και 17η μοίρα.

ΤΑΥΡΟΣ – Ευκαιρία για πάθος και έρωτα

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Η σύνοδος της Αφροδίτης από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Πλούτωνα, ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Μια ιδιαίτερα παθιασμένη και ερωτική όψη η οποία οδηγεί σε δημιουργία έντονων ερωτικών επιθυμιών αλλά και σχέσεων. Είναι μια όψη που μπορεί να φέρει και ραγδαία αύξηση των οικονομικών σε όσους επηρεάζει, καθώς και επίλυση σημαντικών οικονομικών προβλημάτων.  Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν με αυτή την όψη, θα είναι χρωματισμένες από μια βαθιά επιθυμία για πάθος, ένωση και κυριαρχία από τη μία, αλλά και για ελευθερία. Αυτό  μπορεί μετέπειτα να δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες και εντάσεις στα ζευγάρια, οπότε θέλει ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση. 

Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση γεμάτη πάθος, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να αναζωπυρώσουν το πάθος τους, με τον ερωτικό σύντροφο ή το σύζυγο τους. Τέλος, αρκετοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία για μια μεγάλη εργασιακή ή επαγγελματική επιτυχία, η οποία θα σας καθιερώσει και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε επαγγελματική καταξίωση. Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και για πρόταση γάμο , αν είσαστε σε αυτή την φάση. Επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ – Ευκαιρία για επαγγελματική επέκταση και για ερωτική σχέση. 

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Η σύνοδος της Αφροδίτης από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Πλούτωνα, ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Μια ιδιαίτερα παθιασμένη και ερωτική όψη, η οποία οδηγεί σε δημιουργία έντονων ερωτικών επιθυμιών αλλά και σχέσεων. Είναι μια όψη που μπορεί να φέρει και ραγδαία αύξηση των οικονομικών σε όσους επηρεάζει, καθώς και επίλυση σημαντικών οικονομικών προβλημάτων.  Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν με αυτή την όψη, θα είναι χρωματισμένες από μια βαθιά επιθυμία για πάθος, ένωση και κυριαρχία από τη μία, αλλά και για ελευθερία. Αυτό  μπορεί μετέπειτα να δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες και εντάσεις στα ζευγάρια, οπότε θέλει ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση. 

Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια νέα ερωτική σχέση, γεμάτη πάθος, την οποία μπορεί να επιλέξετε για δικούς σας λόγους να κρατήσετε κρυφή. Ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα γίνουν άκρως δημιουργικοί σε εργασιακά ζητήματα και μέσα από αυτό θα καταφέρουν να πετύχουν και να ξεχωρίσουν στο εργασιακό τους περιβάλλον. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα, με την απίστευτη δυναμική που έχει, για να πετύχετε σε ζητήματα σπουδών, καθώς και για να αλλάξετε την καθημερινότητα σας. Ενώ για όσους θέλουν να επεκτείνουν τον κύκλο εργασιών τους  είτε εντός είτε εκτός των συνόρων, είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσετε τις προσπάθειες. Επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ευκαιρία για πραγματοποίηση ενός ονείρου.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τρίτη. Το όμορφο και δημιουργικό εξάγωνο της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Αιγόκερω και του Ποσειδώνα, από το ζώδιο των Ιχθύων είναι μια πολύ όμορφη όψη, η οποία δίνει την ευκαιρία για ξαφνικές ερωτικές σχέσεις και γνωριμίες, καθώς και για λύσεις σε οικονομικά ζητήματα. Είναι μια υπέροχη όψη που δίνει  την ευκαιρία σε όσους επηρεάζει για ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα των οικονομικών και των ερωτικών, μια ευκαιρία για σημαντική βελτίωση της  ζωής σας γενικότερα και ανανέωση. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια νέα ερωτική σχέση, γεμάτη έρωτα και ρομαντισμό. 

Ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να διοργανώσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο θα τους ταξιδέψει και σωματικά αλλά και πνευματικά. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να βγείτε έξω, να γνωρίσετε κόσμο και να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους αλλά και την οικογένεια σας. Το κλίμα μέσα στο σπίτι είναι εξαιρετικό και εσείς νιώθετε εσωτερική ηρεμία, είστε έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρα σας και να τα κάνετε πραγματικότητα.  Επηρεάζει τους γεννημένους το 6ο πενθήμερο  και όσους έχουν πλανήτες στην 25η , 26η και 27η μοίρα.  

ΛΕΩΝ – Ευκαιρία για δημιουργία καινούργιας ερωτικής ή επαγγελματικής σχέσης

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Η σύνοδος της Αφροδίτης από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Πλούτωνα, ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Μια ιδιαίτερα παθιασμένη και ερωτική όψη, η οποία οδηγεί σε δημιουργία έντονων ερωτικών επιθυμιών αλλά και σχέσεων. Είναι μια όψη που μπορεί να φέρει και ραγδαία αύξηση των οικονομικών σε όσους επηρεάζει, καθώς και επίλυση σημαντικών οικονομικών προβλημάτων.  Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν με αυτή την όψη , θα είναι χρωματισμένες από μια βαθιά επιθυμία για πάθος, ένωση και κυριαρχία από τη μία, αλλά και για ελευθερία. Αυτό μπορεί μετέπειτα να δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες και εντάσεις στα ζευγάρια, οπότε θέλει ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση. 

Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια νέα ερωτική σχέση, γεμάτη πάθος και έρωτα. Ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία για δημιουργία μιας επαγγελματικής σχέσης ή συνεργασίας, η οποία θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να βελτιώσετε σημαντικά  τα επαγγελματικά σας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να πετύχετε στόχους επί των επαγγελματικών σας και να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα αδέρφια σας, αλλά και γενικότερα το κλίμα στο σπίτι.  Επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ –  Ευκαιρία για επαγγελματικές συνεργασίες και σχέσεις.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τρίτη. Το όμορφο και δημιουργικό εξάγωνο της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Αιγόκερω και του Ποσειδώνα, από το ζώδιο των Ιχθύων είναι μια πολύ όμορφη όψη, η οποία δίνει την ευκαιρία για ξαφνικές ερωτικές σχέσεις, και γνωριμίες, καθώς και για λύσεις σε οικονομικά ζητήματα. Είναι μια υπέροχη όψη, που δίνει  την ευκαιρία σε όσους επηρεάζει για ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα των οικονομικών και των ερωτικών, μια ευκαιρία για σημαντική βελτίωση της  ζωής σας γενικότερα και ανανέωση. 

Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία για να δημιουργήσετε μια καινούργια ερωτική σχέση, η οποία θα σας αλλάξει τη ζωή. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να πετύχουν μια επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα τους βοηθήσει να επεκτείνουν τον κύκλο εργασιών τους εκτός ή εντός της Ελλάδα , με αποτέλεσμα να αυξήσουν σημαντικά το εισόδημα τους, και να πάρουν μια ανάσα. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να κάνετε γνωριμίες, να κοικλοφορείσετε, να κοινωνικοποιηθείτε και ένα είναι το σίγουρο , δεν θα βγείτε χαμένοι. Επηρεάζει τους γεννημένους το 6ο πενθήμερο  και όσους έχουν πλανήτες στην 25η, 26η και 27η μοίρα.  

ΖΥΓΟΣ – Ζήστε μια άκρως ερωτική και δημιουργική ημέρα. 

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Η σύνοδος της Αφροδίτης από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Πλούτωνα, ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Μια ιδιαίτερα παθιασμένη και ερωτική όψη, η οποία οδηγεί σε δημιουργία έντονων ερωτικών επιθυμιών αλλά και σχέσεων. Είναι μια όψη που μπορεί να φέρει και ραγδαία αύξηση των οικονομικών σε όσους επηρεάζει, καθώς και επίλυση σημαντικών οικονομικών προβλημάτων.  Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν με αυτή την όψη , θα είναι χρωματισμένες από μια βαθιά επιθυμία για πάθος, ένωση και κυριαρχία από τη μία, αλλά και για ελευθερία. Αυτό  μπορεί μετέπειτα να δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες και εντάσεις στα ζευγάρια, οπότε θέλει ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση.

 Πολλοί από εσάς ,θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια νέα ερωτική ή σεξουαλική  σχέση, γεμάτη πάθος και έρωτα. Ενώ, για πολλούς από εσάς θα δοθεί η ευκαιρία μέσα από δημιουργικούς τρόπους και ιδέες να βελτιώσετε όχι μονο την ψυχολογία σας, αλλά και τα οικονομικά σας. Νιώθετε καλά, δυνατοί και έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρα και τις επιθυμίες σας, όντως είναι η κατάλληλη στιγμή. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε άκρως ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σας και να απολαύσετε τον υπέροχο καινούργιο σας εαυτό. Επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ευκαιρία για να αναγέννηση. 

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη. Η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου είναι μια ιδιαίτερα σημαντική όψη, καθώς όσοι επηρεάζονται θα την βιώσουν πολύ έντονα. Είναι μια όψη που την χαρακτηρίζει το πάθος, ο έρωτας, η δημιουργία, η ανάγκη για κατάκτηση, το σεξ, η βαθιά επιθυμία, αλλά και η βία και η αυτοκαταστροφή. Δεν είναι τυχαίο, που αυτή η όψη γίνεται ανήμερα του αγίου Βαλεντίνου. Όσοι επηρεάζονται, θα έχουν την ευκαιρία για μια νέα παθιασμένη ερωτική σχέση, η οποία θα τους αλλάξει την καθημερινότητα. 

Πολλοί από εσάς, θα νιώθετε έτοιμοι να αλλάξετε την καθημερινότητα σας, όχι μόνο τις συνήθειες σας αλλά ουσιαστικά τον ίδιο σας τον εαυτό. Νιώθετε ιδιαίτερα ερωτικοί, με ανεβασμένη λίμπιντο, άλλωστε αυτό είναι και το βασικό σας χαρακτηριστικό σας ζώδιο. Εκμεταλλευτείτε την δυναμική της ημέρας για να κάνετε αλλαγές σε θέματα σπιτιού αλλά και στο εργασιακό σας περιβάλλον και ένα είναι το σίγουρο, δεν θα βγείτε χαμένοι. Επηρεάζονται οι γεννημένοι το 1ο πενθήμερο και όσοι έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Ευκαιρία για παθιασμένη ερωτική σχέση.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη. Η σύνοδος του Άρη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου είναι μια ιδιαίτερα σημαντική όψη, καθώς όσοι επηρεάζονται θα την βιώσουν πολύ έντονα. Είναι μια όψη που την χαρακτηρίζει το πάθος, ο έρωτας , η δημιουργία, η ανάγκη για κατάκτηση, το σεξ η βαθιά επιθυμία, αλλά και η βία και η αυτοκαταστροφή. Δεν είναι τυχαίο, που αυτή η όψη γίνεται ανήμερα του αγίου Βαλεντίνου. Όσοι επηρεάζονται, θα έχουν την ευκαιρία για μια νέα παθιασμένη ερωτική σχέση, η οποία θα τους αλλάξει την καθημερινότητα. 

Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε αυτή την ερωτική σχέση που θέλετε, αλλά θα έχετε την ανάγκη να την κρατήσετε κρυφή. Θέλει όμως ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μια κρυφή ερωτική σχέση , με τόσο πάθος εμπεριέχει πολλούς κινδύνους. Επίσης, η ημέρα θέλει προσοχή στην επικοινωνία με τους οικείους σας, καθώς μπορεί να σας ασκήσουν κάποια μορφή βίας ή εσείς να είστε πολύ απότομοι και χειριστικοί. Επηρεάζονται οι γεννημένοι το 1ο πενθήμερο και όσοι έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Ευκαιρία να κυνηγήσετε τα όνειρα σας

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τρίτη. Το όμορφο και δημιουργικό εξάγωνο της Αφροδίτης, από το ζώδιο σας και του Ποσειδώνα, από το ζώδιο των Ιχθύων. Είναι μια πολύ όμορφη όψη, η οποία δίνει την ευκαιρία για ξαφνικές ερωτικές σχέσεις και γνωριμίες, καθώς και για λύσεις σε οικονομικά ζητήματα. Είναι μια υπέροχη όψη που δίνει  την ευκαιρία σε όσους επηρεάζει για ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα των οικονομικών και των ερωτικών, μια ευκαιρία για σημαντική βελτίωση της  ζωής σας γενικότερα και ανανέωση.

 Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία για να δημιουργήσετε μια απίστευτη ερωτική σχέση, την σχέση των ονείρων σας. Αυτή η σχέση μπορεί να έρθει από το οικείο σας περιβάλλον, από εκεί που δεν το περιμένατε. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν μια επαγγελματική επιτυχία. Νιώθετε καλά, έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρα σας, και στα προσωπικά αλλά και στα επαγγελματικά σας, είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί αλλά και ερωτικοί. Επηρεάζει τους γεννημένους το 6ο πενθήμερο , και όσους έχουν πλανήτες στην 25η, 26η και 27η μοίρα.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Ευκαιρία για να πετύχεις στόχους και επιθυμίες

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Η σύνοδος της Αφροδίτης από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Πλούτωνα, ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Μια ιδιαίτερα παθιασμένη και ερωτική όψη, η οποία οδηγεί σε δημιουργία έντονων ερωτικών επιθυμιών αλλά και σχέσεων. Είναι μια όψη που μπορεί να φέρει και ραγδαία αύξηση των οικονομικών σε όσους επηρεάζει, καθώς και επίλυση σημαντικών οικονομικών προβλημάτων.  Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν με αυτή την όψη , θα είναι χρωματισμένες από μια βαθιά επιθυμία για πάθος, ένωση και κυριαρχία από τη μία, αλλά και για ελευθερία. Αυτό μπορεί μετέπειτα να δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες και εντάσεις στα ζευγάρια, οπότε θέλει ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση. 

Οι περισσότεροι από εσάς έχετε ανεβασμένη λίμπιντο, ενώ νιώθετε άκρως ερωτικοί και έτοιμοι να κυνηγήσετε αυτό που θέλετε, και σε ότι αφορά προσωπικούς στόχους και όνειρα αλλά και σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σας. Είναι μια μέρα που πετυχαίνετε ότι θέλετε αλλά θέλει προσοχή, καθώς το πολύ πάθος εμπεριέχει αρκετούς κινδύνους. Επηρεάζονται οι γεννημένοι το 1ο πενθήμερο και όσοι έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα.

ΙΧΘΥΕΣ – Ευκαιρία για πραγματοποίηση ονείρων

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τρίτη. Το όμορφο και δημιουργικό εξάγωνο της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Αιγόκερω και του Ποσειδώνα, από το ζώδιο σας. Είναι μια πολύ όμορφη όψη, η οποία δίνει την ευκαιρία για ξαφνικές ερωτικές σχέσεις και γνωριμίες, καθώς και για λύσεις σε οικονομικά ζητήματα. Είναι μια υπέροχη όψη , που δίνει  την ευκαιρία σε όσους επηρεάζει για ένα νέο ξεκίνημα, χωρίς ανασφάλειες και φοβίες από το παρελθόν, είστε έτοιμοι να κυνηγήσετε τα όνειρα σας. 

Ενώ αρκετοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε μια βελτίωση και επι των οικονομικών σας. Κυρίως, όμως νιώθετε καλά, χαμογελαστοί και αισιόδοξοι. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να απελευθερωθείτε από ότι σας κρατάει πίσω και κάντε όνειρα για το μέλλον. Επηρεάζονται οι γεννημένοι το 1ο πενθήμερο και όσοι έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα.

Εμείς εδώ, αναλύουμε τις θετικές πλανητικές όψεις, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη μας τις αρνητικές. Οι αστρολογικές ερμηνείες που δίνονται σε αυτό το άρθρο, γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις.   Όπως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι μοναδικός είναι και ο αστρολογικός του χάρτης. Είμαστε πολυσύνθετα όντα, και έτσι είναι και ο αστρολογικός μας χάρτης.  Ο κάθε ένας λοιπόν, μπορεί να βιώσει με διαφορετικό τρόπο τις όψεις αυτές που αναλύουμε, σύμφωνα με τον δικό του χάρτη. Χρησιμοποιήστε την αστρολογία ως βοήθημα, ως εργαλείο, ένα από τα πολλά, που έχετε στην φαρέτρα σας, ως οδηγό, και πάντα με γνώμονα ότι έχουμε ελεύθερη βούληση, ότι εμείς φτιάχνουμε τη ζωή μας, εμείς επιλέγουμε, δουλεύουμε και δημιουργούμε το μέλλον μας.

Διαβάστε το ζώδιο σας , αλλά και τον ωροσκόπο σας, καθώς και το ζώδιο της Σελήνης σας αν είστε γυναίκα. Επίσης δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα στο ζώδιο του Ήλιου, αν ο χάρτης είναι ημερήσιος ή στο ζώδιο της Σελήνης, όταν ο χάρτης είναι νυχτερινός. 

Από την Μαρία Σόγια

Email : [email protected]

Instagram : astrotails.byMaya

Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας  12 έως 18 Φεβρουαρίου 2024 – Κτητικός Ερωτικός Βαλεντίνος – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)