Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας  12 έως 18 Φεβρουαρίου 2024 – Κτητικός Ερωτικός Βαλεντίνος

Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας  12 έως 18 Φεβρουαρίου 2024 – Κτητικός Ερωτικός Βαλεντίνος

Μαρία Σβύνου 

Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας  12 έως 18 Φεβρουαρίου 2024 – Κτητικός Ερωτικός Βαλεντίνος 3

   Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας 12 έως 18 Φεβρουαρίου 2024 – Κτητικός Ερωτικός Βαλεντίνος

    Η εβδομάδα που θα διανύσουμε, περιέχει έντονες στιγμές πάθους, ζήλειας και κτητικότητας. 

   Το 1ο Πενθήμερο Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου θα έχει σημαντικές αλλαγές στην ζωή του, κάτω από την επίδραση του Πλούτωνα. Η ημέρα του Βαλεντίνου θα εκδηλωθεί με πάθος, ζήλεια και πόλεμο ερωτικό. 

   Το 2ο Δεκαήμερο Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου θα κληθεί να διευθετήσει ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα.

   To 2ο Δεκαήμερο Κριού, Ζυγού, Λέοντα, Υδροχόου θα έχει την δυνατότητα να επιλύσει παρεξηγήσεις και «ενοχλητικές» καταστάσεις μέσα από τον διάλογο και την θετική επικοινωνία με άτομα της οικογένειας.

   Το 3ο Δεκαήμερο Καρκίνου, Παρθένου, Αιγόκερω, Ιχθύων θα αναπτύξει τις καλλιτεχνικές ικανότητες  του και θα περάσει πολλές όμορφες ρομαντικές στιγμές. 

  Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, ο Ερμής στον Υδροχόο κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Ποσειδώνα στον Ιχθύ:

     Η προώθηση επαγγελματικών στόχων και οικονομικών συμφωνιών αποτελούν προτεραιότητα για εσάς το διάστημα αυτό. Έχετε πολλές δημιουργικές σκέψεις, όμως δεν μπορείτε να εστιάσετε και να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να προωθήσετε τους στόχους σας. Θα αντιμετωπίσετε εμπόδια που δεν μπορείτε να καταλάβετε από που πηγάζουν. Η συνεννόηση με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας έχει κάποια «θολά» σημεία. Αποφύγετε να κάνετε επενδύσεις και οποιαδήποτε οικονομική συμφωνία καθώς υπάρχει κάποια «παγίδα» που ακόμα δεν μπορείτε να εντοπίσετε. 

   Επηρεάζεται το 2ο Δεκαήμερο Υδροχόου και όσοι έχουν πλανήτες στην  10η, 11η , 12η  μοίρα του ζωδίου αυτού και το 3ο Δεκαήμερο Ιχθύος και όσοι έχουν πλανήτες στην  

25η, 26η , 27η  μοίρα του ζωδίου αυτού.

  Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω κάνει όψη εξαγώνου με τον 

Ποσειδώνα στους Ιχθύς:      

     Ευκαιρία να απολαύσετε όμορφες στιγμές με άτομα συγγενικά και με άτομα που μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα. Εάν οργανώσετε ένα κοντινό ταξίδι, θα περάσετε υπέροχα. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες και οι νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου. 

      Επηρεάζεται το 3ο Δεκαήμερο Καρκίνου, Παρθένου, Αιγόκερω, Ιχθύων και όσοι έχουν πλανήτες στην  25η, 26η , 27η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

    Ο Άρης αφήνει το ζώδιο του Αιγόκερω και μπαίνει στον Υδροχόο. Στην θέση αυτή ο Άρης είναι αντάρτης, επαναστάτης, ατίθασος, σκληρός και απρόβλεπτος.

   Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, ο Άρης κάνει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο:  

     Σταδιακά θα κάνετε μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας. Με αποφασιστικότητα, δυναμισμό και έντονο πάθος θα απασχοληθείτε με καίριους τομείς της ζωής σας. Η ορμή μπορεί να σας οδηγήσει όμως σε συγκρούσεις με άτομα της οικογένειας και με άτομα που είναι πιο ψηλά από εσάς στην εργασία σας. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και να είστε έτοιμοι να «αντικρούσετε» τις βολές που μπορεί να δεχτείτε από τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Επίσης προσπαθήστε να μετριάσετε την «ζήλεια» και την «κτητικότατα» που θα νιώθετε για να αποφευχθούν οι αρνητικές επιπτώσεις στην σχέση με τον σύντροφο σας.

   Επηρεάζεται το 1ο Πενθήμερο Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου και όσοι έχουν πλανήτες στην  0η, 1η μοίρα των ζωδίων αυτών και το 3ο Πενθήμερο Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερω και όσοι έχουν πλανήτες στην  29η μοίρα των ζωδίων αυτών.

   Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024, ο Ερμής στον Υδροχόο κάνει όψη εξαγώνου με τον Χείρωνα στον Κριό:   

   Θα έχετε την ευκαιρία να εξυγιάνετε «πληγές» της ψυχής σας. Θα μπορέσετε να συγχωρέσετε άτομα που δεν σας φέρθηκαν σωστά και να αφήσετε «πίσω σας» το παρελθόν για να κάνετε μία νέα αρχή.

    Επηρεάζεται το 2ο Δεκαήμερο Κριού, Ζυγού, Λέοντα, Υδροχόου και όσοι έχουν πλανήτες στην  15η, 16η , 17η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

    Ο Ερμής στον Υδροχόο κάνει όψη εξάγωνου με τον Β. Δεσμό της Σελήνης στον Κριό:   

    Η επαναπροσδιόριση  των σχέσεων με άτομα της οικογένειας και με άτομα που γνωρίζετε μέσα από κοινές ομάδες που συμμετέχετε, θα επιτευχθεί μέσα από την εσωτερική διεργασία που είστε σε θέση να κάνετε και να απωθήσετε από μέσα σας «πληγές» που χαράχτηκαν μέσα σας από άσχημες συμπεριφορές και πράξεις των ατόμων αυτών.

   Επηρεάζεται το 2ο Δεκαήμερο Κριού, Ζυγού, Λέοντα, Υδροχόου και όσοι έχουν πλανήτες στην  15η, 16η , 17η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

    Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024, η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιο του Αιγόκερω και μπαίνει στον Υδροχόο. Στην θέση αυτή είναι ανεξάρτητη, φιλελεύθερη και συναισθηματικά αποστασιοποιημένη.

    Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024, ο Ερμής κάνει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στον Ταύρο:

     Ξαφνικά ανεπάντεχα νέα θα σας αναστατώσουν και θα σας βγάλουν από την ροή του προγράμματος που έχετε. Θα σας απασχολήσουν γεγονότα που αφορούν την οικογένεια και την εργασία σας. Είναι πολύ πιθανό επιχειρηματικές συμφωνίες και οικονομικές δραστηριότητες να πέσουν σε «σκόπελο» και θα πρέπει να λειτουργήσετε άμεσα και με αποφασιστικότητα ώστε να ξεπεράσετε την δυσκολία που θα προκύψει. Η επικοινωνία με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας μπορεί να «εκτραπεί» και να δημιουργηθούν «εκρηκτικές» εντάσεις και διαφωνίες. 

   Επηρεάζεται το 2ο Δεκαήμερο Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου και όσοι έχουν πλανήτες στην  18η, 19η , 20η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

   Η Αφροδίτη κάνει όψη συνόδου με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο:

    Πάθος, έντονη ερωτική έλξη και σκηνές ζηλοτυπίας θα είναι στο «μενού» της ημέρας. Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας ελκύσει από την πρώτη ματιά. Θέματα οικονομικών και επαγγελματικής καριέρας ευνοούνται και σας περιμένει μία επιτυχία σε θέματα νομικών υποθέσεων και θέματα που αφορούν οικονομικές δραστηριότητες με άτομα από το εξωτερικό.

      Επηρεάζεται το 1ο Πενθήμερο Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου και όσοι έχουν πλανήτες στην  0η, 1η μοίρα των ζωδίων αυτών και το 3ο Πενθήμερο Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερω και όσοι έχουν πλανήτες στην  29η μοίρα των ζωδίων αυτών.

Σημείωση:    Ό,τι αναφέρουμε στο κείμενο αποτελούν γενικές προβλέψεις. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη πως κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και ο προσωπικός του αστρολογικός χάρτης είναι μοναδικός.

Η Σελήνη και ο ρόλος της στην Ηλιακή Επιστροφή – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)