Αφροδίτη Τρίγωνο Κρόνος στις 6 Δεκεμβρίου – Έρωτας με Σταθερότητα 

Αφροδίτη Τρίγωνο Κρόνος στις 6 Δεκεμβρίου – Έρωτας με Σταθερότητα 

Ο Δεκέμβριος είναι αγαπημένος μήνας πολλών από εμάς, λόγω των Χριστουγέννων, και ιδιαίτερα των παιδιών. Ευτυχώς αυτή την χρονιά θα αποτυπωθεί και αστρολογικά η γιορτινή του διάθεση, καθώς θα έχουμε ωραίες όψεις στον έναστρο ουρανό.

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα ταλαιπωρίας, ο Δεκέμβριος μας υποδέχεται στις 6 του μήνα, μ’ ένα τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στην 1ο 22΄  Σκορπιού – 1ο 22΄ Ιχθύων αντίστοιχα. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν είναι οι Σκορπιοί, Καρκίνοι, Ιχθύες,Ταύροι και Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου και ιδιαίτερα αυτοί που είναι γεννημένοι τις πρώτες μέρες των παραπάνω ζωδίων, καθώς και αυτοί που έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια και στις συγκεκριμένες μοίρες.

Το τρίγωνο αυτό ενδύκνειται για σταθερές, σοβαρές και υπεύθυνες αποφάσεις που θα έχουν διάρκεια στον χρόνο. Όσοι είστε σε σχέση ίσως τώρα σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας επισημοποίησης. 

Η μέρα είναι θετική για δημόσιες σχέσεις και γνωριμίες με άτομα κύρους ή  μεγάλη διαφορά ηλικίας που όμως δεν θα είναι πρόσκαιρες. Επιπλέον προσφέρεται για αψεγάδιαστο styling & μακιγιάζ, οπότε αν έχετε να πάτε κάπου καλεσμένοι μην το σκέφτεστε! 

Μην ξεχνάμε ότι η όψη αυτή ευνοεί πολύ και την σταθεροποίηση των οικονομικών σας, καθώς και την σωστή διαχείριση χρημάτων και υποχρεώσεων οικονομικής φύσεως. Τώρα μπορεί να σας παρουσιαστεί μια επαγγελματική ευκαιρία που θα έχει σταθερότητα.

Κλείνοντας θα δώσω μια συμβουλή για ξεκίνημα σωστής διατροφής, αφού τώρα είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για το έναυσμα μιας καινούργιας δίαιτας ή διατροφικών συνηθειών που θα τηρήσετε με πειθαρχία, παρόλο που ξέρω πόσο αγαπάτε όλοι τα μελομακάρονα!

Από την Ιωάννα Ψωμαδοπούλου

Αφροδίτη Τρίγωνο Κρόνος στις 6 Δεκεμβρίου – Έρωτας με Σταθερότητα  3

Ας δούμε όμως παρακάτω αναλυτικά όλα τα ζώδια :

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η όψη Αφροδίτης – Κρονου φιλοξενείται στον 8ο και 12 ηλιακό σου οίκο. Οι προτεραιότητες σου τώρα είναι οι οικονομικές συμφωνίες, οι υποχρεώσεις και οφειλές προς τρίτους( τράπεζες, εφορία κτλπ), οπότε δρομολόγησε όποια οικονομική υποχρέωση έχεις μέχρι τέλος του μήνα. Αν έχεις σταθερή σχέση, υπάρχει το ενδεχόμενο τώρα μιας συγκατοίκησης. Αυτό το διάστημα θα έχεις έντονη ανάγκη  για  απομόνωση, εσωτερική αναζήτηση και αυτοκριτική, καθώς θα σου  δημιουργηθεί άγχος και ψυχική κούραση, όμως τα ψυχικά δεκανικιά που αναζητάς μπορείς να τα βρείς στο καλό ύπνο και το φαγητό. Θέλεις να εξελιχθείς όμως νιώθεις εγκλωβισμένος αυτό το διάστημα.Το σημαντικό είναι να εντοπίσεις τις όποιες αδυναμίες σου και να εργαστείς πάνω στην αυτοβελτίωση σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η όψη Αφροδίτης – Κρόνου φιλοξενείται στον 7ο και 11 ηλιακό σου οίκο. Ο κυβερνήτης πλανήτης σου, η Αφροδίτη, από τον 7ο οίκο σου, βάζει χρώμα, πάθος και συναίσθημα στην σχέση σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αποκλείεται αυτό το διάστημα να υπάρξει μια επισημοποίηση της σχέσης σου. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις όμορφα και ερωτικά με το ταίρι σου, το οποίο γίνετια πιο ρομαντικό και δοτικό. Αν και δεν θα έχεις πολλή όρεξη για κοινωνικοποίηση αυτόν τον καιρό, για έσενα που είσαι ελεύθερος από σχέση, δεν αποκλείεται να έχεις μια καινούργια γνωριμία που θα έχει διάρκεια στον χρόνο. Επιπλέον οι επαγγελματικές σου σχέσεις   και συνεργασίες ευνοούνται. Αυτό το διάστημα μπορεί να κλείσεις μια επαγγελματική συμφωνία σε μια κοινωνική εκδήλωση ή μέσω φίλων  που θα έχει σταθερότητα και ισχύ.Εκμεταλλευτείτε άτομα κύρους από τον κύκλο σας για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η όψη Αφροδίτης – Κρόνου φιλοξενείται στον 6ο και 10ο ηλιακό σου οίκο. Αυτό το διάστημα βελτιώνονται οι συνθήκες στον χώρο εργασίας σου. Είναι ένα ευχάριστο διάστημα για το πως περνάς την καθημερινότητα σου και επιπλέον μπορεί να δημιουργηθεί ερωτικό ειδύλλιο με κάποιον συνάδελφο. Τώρα μπορείς να εντάξεις καινούργιες συνήθειες και δραστηριότητες στην καθημερινότητα σου που θα βελτιώσουν την φυσική σου κατάσταση. Αυτή την περίοδο σε απασχολεί πολύ το κοινωνικό σου προφίλ, η φήμη σου και η επαγγελματική σου άνοδος, οπότε κάνεις τα πάντα για να είσαι αποδοτικός και ακριβής στις παραδόσεις και τα χρονοδιαγράμματα της δουλειάς σου, γεγονός που μπορεί να σε κάνει να ξημεροβραδιάζεσαι στο γραφείο. Πρόσεξε μην το παρακάνεις με την πειθαρχία και τα ωράρια γιατί η στρατιωτική επιβολή που μπορεί να επιδείξεις τώρα σε συνεργάτες, δεν θα τους αρέσει καθόλου.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η όψη Αφροδίτης – Κρόνου φιλοξενείται στον 5ο και 9ο ηλιακό σου οίκο. Η γοητεία σου και και η όρεξη σου για την ευχάριστη πλευρά της ζωής ανεβαίνουν τώρα κατακόρυφα. Ασθάνεσαι δημιουργικός και ερωτεύσιμος και είναι ιδανική περίοδος για να ερωτευτείς, να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις, να κοινωνικοποιηθείς και να κάνεις οτιδήποτε σε κάνει χαρούμενο και σε γεμίζει. Η όψη αυτή φέρνει εύνοια και στους πνευματικούς σου στόχους και τις επιθυμίες. Είναι τώρα η ώρα να διαβάσεις ή να δώσεις εξετάσεις για ένα ανώτερο πτυχίο (πχ μεταπτυχιακό ή κάποια εξειδίκευση), καθώς θα μπορείς να βάλεις σε πειθαρχία και πρόγραμμα το πλάνο για την επίτευξη των στόχων σου. Για όσους προγραμματίζουν μακρινό ταξίδι, προσφέρεται η όψη για καλή οργάνωση των οικονομικών και του προγράμματος.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η όψη Αφροδίτης – Κρόνου φιλοξενείται στον 4ο και 8ο ηλιακό σου οίκο. Η Αφροδίτη στο ηλιακό σου ναδίρ φέρνει σε προτεραιότητα το χώρο του σπιτιού και την οικογένεια. Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα γίνονται αρμονικές και αγαπησιάρικες, ενώ δεν λείπει και η διάθεση σου για αλλαγές διακόσμησης στον χώρο. Αλλαγές επίπλων, βαψίματα ή έντονη επιθυμία για Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, όποια αλλαγή και να κάνεις τώρα, θα είναι εκλεπτυσμένη και όμορφη. Αν είσαι σε σχέση και δεν συγκατοικείς, τώρα θα μπορούσε να έιναι ένα διάστημα για συμβίωση. Ο Κρόνος  στον 8ο σου δίνει εντολή για ρύθμιση οικονομικών υποχρεώσεων προς τράπεζες, εφορίες κτλπ. Θέματα που αφορούν στην ρύθμιση οφειλών ή διακανονισμών για την ακίνητη περιουσία, την δική σου ή του /της συζύγου καθώς και κληρονομικά ευνοούνται τώρα.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, η όψη Αφροδίτης – Κρόνου φιλοξενείται στον 3ο και 7ο ηλιακό σου οίκο. Είναι μια περιόδος που βελτιώνεται η επικοινωνία σου με τους άλλους. Έχεις ευκαιρίες να  δικτυωθείς κοινωνικά και ιδίως επαγγελματικά με άτομα κύρους με τα οποία μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία που θα σε οδηγήσει στην σύναψη επαγγελματικού συμβολαίου/επαγγελματικής συνεργασίας. Επιπλέον μπορεί τώρα να έιναι η ώρα για την επισημοποιήση της σχέση σου. Οι μετακινήσεις σου αυξάνονται και η σχέση σου με τα αδέρφια σου και τους κοντινούς συγγενείς βελτιώνεται αισθητά. Η όψη προσφέρεται για κοντινές εξορμήσεις, οπότε οργάνωσε ένα κοντινό ταξιδάκι σε κάποιον χειμερινό προορισμό.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η όψη Αφροδίτης–Κρόνου φιλοξενείται στον 2ο και 6ο ηλιακό σου οίκο. Ευνοεί τα οικονομικά σου μέσω των απολάβων σου ή νέων πηγών εισοδήματος.  Έχεις τωρα την τάση να ξοδεύεις χρήματα για την εμφάνιση σου και οτιδήποτε σε κάνει να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου (κοσμήματα, ρούχα, ακριβά δώρα). Χρειάζεται όμως πολύ καλή διαχείρηση των καθημερινών σου οικονομικών αναγκών αυτό το διάστημα ώστε να πραγματοποιήσεις αγορές που είναι απαραίτητες για τις μέρες. Ο Κρόνος εδώ προστάζει οργάνωση και πειθαρχία σε θέματα εργασίας και υγείας. Γίνεται έντονος διαχωρισμός μεταξύ απαραίτητου και περιττού στη ζωή. Αποφάσισε να ενεργήσεις με αποφασιστικότητα και να αναλάβεις τις ευθύνες που έχεις καθημερινά. Η καθημερινότητα της δουλειάς γίνεται σκληρή και απαιτητική, ενώ οι συναναστροφές με συναδέλφους μπορεί να πάρουν μορφή παρεξηγήσεων, οπότε θα ήταν καλύτερο να έχεις ένα αυστηρό επαγγελματικό προφίλ αυτές τις μέρες. Τέλος, θα ήταν καλό και το ξεκίνημα μιας υγιεινής διατροφής.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, η όψη Αφροδίτης – Κρόνου φιλοξενείται στον 1ο και 5ο ηλιακό σου οίκο. Εκπέμπεις μαγνητισμό και γοητεία και αισθάνεσαι πιο όμορφος. Αυτήν την περίοδο προσελκύεις πολύ το αντίθετο φύλο και μπορείς να κατακτήσεις εύκολα όλους τους ερωτικούς σου στόχους. Όμως ο Κρόνος εδώ θέλει να σου διδάξει τον τρόπο να χρησιμοποιήσεις και να εκφράσεις την σεξουαλική σου ενέργεια. Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις μια βαθιά και ουσιαστική ένωση με τον σύντροφο σου, η οποία αποκτά τον χαρακτήρα του καρμικού, που μπορεί να επισφραγιστεί με τον ερχομό ένος παιδιού. Αν είσαι αδεσμευτός, να ξέρεις ότι στον Κρόνο δεν αρέσουν οι επιπόλαιες σχέσεις, γι αυτό θα σε έλξουν τώρα άτομα που θα βρεις συναισθηματική σταθερότητα ή θα είναι μεγαλύτερης ηλικίας.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η όψη Αφροδίτης – Κρόνου φιλοξενείται στον 12ο και 4ο ηλιακό σου οίκο. Η διαίσθηση σου τώρα οξύνεται και έρχεσαι σε επαφή με τα άδυτα της ψυχής σου. Έχεις ανάγκη να αγαπηθείς βαθιά, να αγαπήσεις και να βιώσεις κάτι ονειρικό. Σε έλκει το παράνομο και το  απαγορευμένο, γι’ αυτό προσοχή μην μπλέξεις τωρα με παντρεμένους ανθρώπους με παράλληλες σχέσεις, ή να γίνεις εσύ αυτό το πρόσωπο. Η αναζήτηση σου σχετικά με τον  χώρο που αισθάνεσαι ασφάλεια χρειάζεται αναπροσαρμογή καθώς τώρα νιώθεις πως θέλεις να δημιουργήσεις έναν καινούργιο χώρο που να αισθάνεσαι σπίτι σου, είτε μέσω ανακαίνισης ή και μετακόμισης. Προσοχή γαιτί ο Κρόνος εδώ μπορεί να δηλώνει και διάλυση οικογένειας. Γι’ αυτό ξαναλέω, προσοχή στις παράνομες σχέσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η όψη Αφροδίτης – Κρόνου φιλοξενείται στον 11ο και 3ο ηλιακό σου οίκο. Έρχονται στο προσκήνιο η επικοινωνία και οι κοινωνικές σου επαφές. Τώρα θέλεις να βγεις έξω, να δεις φίλους, να γνωρίσεις κόσμο και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, από τον οποίο μπορεί να προκύψει και κάποια ερωτική γνωριμία, ή κάποια φιλία να εξελιχθεί σε ερωτική σχέση. Επιπλέον τώρα θέλεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου. Η έναρξη κάποιας εκπαιδευτικής δραστηριότητας και η απόκτηση βασικής γνώσης κάποιου αντικειμένου,  ευνοούνται αυτό το διάστημα. Οικογενειακά και επαγγελματικά ταξίδια είναι σε προτεραιότητα, οπότε μην χάσεις την ευκαιρία και που ξέρεις, μπορεί να γνωρίσεις σε κάποιο ταξίδι το νεό σου ερωτικό ειδύλλιο!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η όψη Αφροδίτης – Κρόνου φιλοξενείται στον 10ο και 2ο ηλιακό σου οίκο. Καριέρα και οικονομικά μπαίνουν σε πρώτο πλάνο. Σε ενδιαφέρει πολύ η εικόνα σου προς τα έξω και η εστίαση σου τώρα είναι στην  επαγγελματική άνοδο και την κοινωνική καταξίωση. Θα σου δωθούν ευκαιρίες στην επαγγελματικό σου χώρο, είτε μέσα από ένα νέο project ή από καποιά προαγωγή που θέλεις να ζητήσεις και περιμένεις καιρό. Σχέσεις με ανώτερους θα ευνοηθούν και μπορεί να παίξουν τώρα ρόλο για την επαγγελματική σου ανέλιξη από την οποία μπορεί να προκύψει η θεμελίωση της οικονομικής σου σταθερότητας. Αργά, σταθέρα και με σύνεση, θα πρέπει να διαχειριστείς τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σου δωθούν, καθώς και να εκλογικεύσεις τα έξοδα σου αυτόν το καιρό, πριν βρεθείς σε οικονονική στενότητα.

Ιχθύες

Αγαπητέ Ιχθύ, η όψη Αφροδίτης – Κρόνου φιλοξενείται στον 9ο και 1ο ηλιακό σου οίκο. Η αγάπη σου για τα μακρινά ταξίδια είναι τώρα έκδηλη, θέλεις να επισκεφθείς νέους πολιτισμούς, να γνωρίσεις άλλες κουλτούρες και θρησκείες, οπότε αυτό που σου μένει είναι να κλείσεις ένα μακρινό ταξίδι, στον τόπο που επιθυμείς. Δεν αποκλείεται να σου έρθει τώρα ένας έρωτας από το εξωτερικό. Είναι ιδανική στιγμή να ανοίξεις τους ορίζοντες σου με το να ξεκινήσεις ένα μεταπτυχιακό ή κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο. Ο Κρόνος θα σε βοηθήσει σε αυτό αφού σου δείχνει τον δρόμο για να κάνεις τις απαραίτητες διορθώσεις και αναθεωρήσεις με σκοπό να κάνεις αυτοκριτική και να καταλήξεις στην αυτογνωσία, του τι θέλεις να κάνεις πραγματικά. Να βρεις τις φιλοδοξίες και τα ενδιαφέροντα με τα οποία θέλεις να ασχοληθείς μακροπρόθεσμα. Η γήινη πραγματικότητα έρχεται να σε κρίνει για το αν είσαι καλός ή όχι σε κάποια επαγγελματική συμφωνία και πόσο αντάξια μπορείς να σταθείς πρώτα απ΄όλα απέναντι στον εαυτό σου. Αυτό το διάστημα ίσως νιώθεις εξάντληση σωματική, οπότε ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα μπορεί να σε βοηθήσει!

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν μέχρι και 10/12/23. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)