Ποια ζώδια θα ευνοηθούν μέχρι και 10/12/23.

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν μέχρι και 10/12/23.

Σκορπιός: Οι Σκορπιοί εισέρχονται σε μια φάση όπου η γοητεία και οι πειστικές τους δυνάμεις βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών. Αυτή είναι μια εποχή βαθιών συναισθηματικών συνδέσεων και αυξημένης δημιουργικότητας. Θα βρουν τον εαυτό τους πιο συντονισμένο με τις λεπτότητες των σχέσεών τους, τόσο προσωπικών όσο και επαγγελματικών. Είναι μια ιδανική περίοδος για τους Σκορπιούς να επικεντρωθούν στην επίτευξη ισορροπίας μεταξύ της έκφρασης των έντονων συναισθημάτων τους και της διατήρησης της αρμονίας στις αλληλεπιδράσεις τους με τους άλλους. Η ενέργεια που τα περιβάλλει ευνοεί την εξερεύνηση νέων βάθων στις υπάρχουσες σχέσεις και την προσέλκυση νέων ουσιαστικών συνδέσεων.

Ταύρος: Οι Ταύροι βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε έναν κύκλο ανάπτυξης και επέκτασης, ιδιαίτερα στους τομείς των προσωπικών σχέσεων και της αυτοεκτίμησης. Αυτή η περίοδος φέρνει ευκαιρίες για τη δημιουργία νέων συνδέσεων και την εμβάθυνση των υπαρχουσών. Όσον αφορά την προσωπική ανάπτυξη, οι Ταύροι μπορεί να βρουν τους εαυτούς τους περισσότερο διατεθειμένους προς τον αυτοστοχασμό, την κατανόηση των αξιών τους και την επανεκτίμηση του τι τους φέρνει αληθινή ικανοποίηση. Θα πρέπει να αφήσουν ότι τοξικό τους ενοχλεί για να επικεντρωθούν στην προσωπική ανάπτυξη και να καλλιεργήσουν μια βαθύτερη αίσθηση εσωτερικής γαλήνης και ολοκλήρωσης.

Ιχθύες: Αυτή είναι μια περίοδος σημαντικής προσωπικής ανάπτυξης για τους Ιχθύες. Είναι πιθανό να βρεθούν πιο προσγειωμένοι και επικεντρωμένοι στο να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Αυτή η φάση είναι εξαιρετική για να θέσετε μακροπρόθεσμους στόχους και να εργαστείτε επιμελώς προς την κατεύθυνση τους. Οι Ιχθύες μπορεί να βιώσουν μια νέα αίσθηση ωριμότητας και ευθύνης, καθοδηγώντας τους να λάβουν πιο πρακτικές και βιώσιμες αποφάσεις. Είναι επίσης μια στιγμή για ενδοσκόπηση, επιτρέποντάς τους να συνδεθούν βαθιά με τον εσωτερικό τους εαυτό και να κατανοήσουν τις πραγματικές τους φιλοδοξίες.

Αιγόκερως: Για τους Αιγόκερους, η τρέχουσα φάση χαρακτηρίζεται από βελτιωμένες επικοινωνιακές δεξιότητες και μια ρεαλιστική προσέγγιση της ζωής. Είναι πιθανό να υπερέχουν σε σενάρια που απαιτούν στρατηγική σκέψη και λεπτομερή σχεδιασμό. Αυτή η περίοδος είναι ευεργετική τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική επικοινωνία, επιτρέποντας στους Αιγόκερους να εκφράσουν πιο αποτελεσματικά τις ιδέες και τις σκέψεις τους. Μπορεί να βρεθούν πιο οργανωμένοι και αποτελεσματικοί στη διαχείριση των καθημερινών εργασιών και των μακροπρόθεσμων έργων τους. Είναι επίσης μια περίοδος όπου μπορούν να κάνουν σημαντική πρόοδο στην καριέρα ή στους προσωπικούς τους στόχους μέσω προσεκτικού προγραμματισμού και σαφούς επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης:

Που θα ευνοηθεί κάθε ζώδιο το 2024; – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ετήσιες αστρολογικές Προβλέψεις 2024
Ο Δίας στον Ταύρο και τους Διδύμους:
Όταν ο Δίας βρίσκεται στον Ταύρο, εστιάζει στην υλική ασφάλεια, την άνεση και τις απολαύσεις του φυσικού κόσμου. Οι άνθρωποι μπορεί να έλθουν περισσότερο στο να οικοδομήσουν σταθερότητα στα οικονομικά και τα προσωπικά τους υπάρχοντα. Είναι μια καλή περίοδος για μακροπρόθεσμες επενδύσεις και καλλιέργεια υπομονής.
Καθώς ο Δίας μετακινείται στους Διδύμους, η εστίαση μετατοπίζεται στην επικοινωνία, τη μάθηση και τις κοινωνικές συνδέσεις. Αυτή η περίοδος ευνοεί τις πνευματικές αναζητήσεις, τη συγγραφή, τη διδασκαλία και τα ταξίδια. Οι άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται πιο περίεργοι, προσαρμοστικοί και διατεθειμένοι να εξερευνήσουν νέες ιδέες και μορφές έκφρασης.
Ο Κρόνος στους Ιχθείς:
Η διέλευση του Κρόνου μέσω των Ιχθύων τονίζει τα συναισθηματικά όρια, την πνευματική πειθαρχία και την αντιμετώπιση υποσυνείδητων φόβων. Είναι μια περίοδος για την εκμάθηση μαθημάτων που σχετίζονται με τη συμπόνια, τη συγχώρεση και την εγκατάλειψη των παλιών προτύπων. Αυτή η διέλευση απαιτεί συχνά μια ισορροπία μεταξύ πρακτικότητας και ιδεαλισμού.
Αυτή είναι μια στιγμή για να αντιμετωπίσετε πνευματικά ή ψυχολογικά ζητήματα με υπευθυνότητα και ωριμότητα, που ενδεχομένως να οδηγήσει σε βαθιά θεραπεία και προσωπική ανάπτυξη.
Ο Ουρανός στον Ταύρο:
Ο Ουρανός συνεχίζει το ταξίδι του στον Ταύρο, φέρνοντας αλλαγές και απροσδόκητες εξελίξεις στους τομείς των οικονομικών, των υλικών αγαθών και των αξιών. Αυτή η περίοδος μπορεί να δει καινοτόμες προσεγγίσεις στα οικονομικά, τα περιβαλλοντικά θέματα και τα προσωπικά οικονομικά.
Είναι η στιγμή της επαναξιολόγησης αυτού που εκτιμούμε τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, με πιθανές διαταραχές που οδηγούν σε νέους και πιο βιώσιμους τρόπους ζωής.
Ποσειδώνας στους Ιχθύες:
Ο Ποσειδώνας παραμένει στο ζώδιο του Ιχθύ, ενισχύοντας τη διαίσθηση, τη δημιουργικότητα και την ενσυναίσθηση. Αυτή η διέλευση εμβαθύνει την πνευματική επίγνωση και την ευαισθησία στο συλλογικό ασυνείδητο.
Από την άλλη πλευρά, μπορεί να υπάρχουν προκλήσεις που σχετίζονται με τις ψευδαισθήσεις, την απόδραση και την αντιμετώπιση της πραγματικότητας. Είναι σημαντικό να παραμείνετε προσγειωμένοι και να διακρίνετε μεταξύ διαίσθησης και φαντασίας.
Πλούτωνας στον Αιγόκερω και τον Υδροχόο:
Καθώς ο Πλούτωνας ολοκληρώνει τη μακρά του διέλευση μέσω του Αιγόκερω, τα θέματα μετασχηματισμού σε δομές, κυβερνήσεις και κοινωνικούς κανόνες συνεχίζονται. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει το αποκορύφωμα μακροπρόθεσμων αλλαγών στη δυναμική της εξουσίας και στους θεσμούς.
Η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο σηματοδοτεί την αρχή μιας σημαντικής στροφής προς την καινοτομία, τις τεχνολογικές εξελίξεις και τον επαναπροσδιορισμό των κοινοτικών και κοινωνικών δομών. Αυτή η διέλευση προαναγγέλλει μια περίοδο ριζικών αλλαγών στον τρόπο σύνδεσης και συνεργασίας ως κοινωνία.
Το 2024, με τον ανάδρομο Ερμή να εμφανίζεται στα ζώδια της φωτιάς, αυτό το αστρολογικό φαινόμενο θα φέρει στο προσκήνιο συγκεκριμένα θέματα και προκλήσεις. Τα ζώδια της φωτιάς είναι ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης, γνωστά για τον ενθουσιασμό, την τόλμη και την πρωτοβουλία τους. Δείτε πώς μπορεί να εκδηλωθούν αυτές οι ανάδρομες:

Ετήσιες Αστρολογικές προβλέψεις 2024 (christosarchos.gr)