Άρης ενάμιση  τετράγωνο Κρόνος 22.9.2023 – Μπλοκαρισμένη ενέργεια

Άρης ενάμιση  τετράγωνο Κρόνος 22.9.2023 – Μπλοκαρισμένη ενέργεια

Άρης ενάμιση τετράγωνο Κρόνος στις 22 Σεπτεμβρίου και η μπλοκαρισμένη ενέργεια χρειάζεται ψυχραιμία και καλή διαχείριση. Μια όψη θυμού και έντασης  που προκαλεί αντιπαραθέσεις, εντάσεις και αναποδιές. Αποφεύγουμε όσο μπορούμε συναντήσεις με άτομα κύρους ή ηλικιωμένα άτομα. Μια καλή εκτόνωση της όψης είναι να επανεξεταστούν τα θέματα στους τομείς που επηρεάζονται. Ας μετουσιώσουμε την μπλοκαρισμένη ενέργεια σε δημιουργική ενέργεια. Ας δούμε σε ποιους τομείς επηρεάζονται τα ζώδια

από τη Δημητροπούλου Νικόλ

Άρης ενάμιση  τετράγωνο Κρόνος 22.9.2023 - Μπλοκαρισμένη ενέργεια 3

Κριός 

Η όψη αυτή θα αναδείξει τα θέματα στις σχέσεις σας με τους σημαντικούς άλλους. Με συνεργάτες, αγαπημένους ανθρώπους αλλά και με τον σύντροφό σας. Ο θυμός θα εκφραστεί απότομα και έντονα, γιατί έχει συσσωρευτεί. Ίσως δεχτείτε κάποια μορφή επίθεσης και νιώσετε την ανάγκη να ανταποδώσετε. Αποφύγετε την σύγκρουση αν γίνεται, σκεφτείτε ψύχραιμα και συζητήστε εποικοδομητικά για τα θέματα που προκύπτουν. Αν πάλι δεν το αποφύγετε, δώστε προσοχή γιατί φανερώνονται κρυφοί εχθροί και φωτίζονται ζητήματα που ίσως δεν γνωρίζατε. Είναι και μια ευκαιρία να δείτε τι χρειάζεται να επανεξεταστεί για να λυθεί. 

Ταύρος 

Η όψη αυτή πιθανότατα να εκφραστεί στο φυσικό σας σώμα. Θα εκδηλωθεί μέσα από ιώσεις, μικροατυχήματα και νευρική ένταση. Επίσης στο χώρο εργασίας θα επικρατεί ένταση και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα. Οι πολλές απαιτήσεις στην εργασία και η κούραση θα σας εξαντλήσουν. Προσπαθήστε να δουλέψετε μεθοδικά, να ολοκληρώσετε τους στόχους σου και να συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας. Οι φίλοι σας εκφράζονται και οφείλετε να τους ακούσετε. Οι φιλικές σας σχέσεις ξεκαθαρίζουν και επανεξετάζονται. Φροντίστε την υγεία σας μέσα από ξεκούραση και καλή διατροφή. Προσοχή στα ζωάκια σας.

Δίδυμοι 

Η όψη αυτή λειτουργεί πιεστικά και για σας. Η ανάγκη σας για διασκέδαση και ελεύθερο χρόνο μπλοκάρεται απ΄ την απαιτητική σας εργασιακή καθημερινότητα. Αυτό σας δημιουργεί εκνευρισμό και ένταση. Τα παιδιά, αν έχετε σας δημιουργούν ένταση και οι υποχρεώσεις σας κουράζουν πολύ. Αυτή η εσωτερική σύγκρουση απαιτεί να βάλετε προτεραιότητες και να την διαχειριστείτε ψύχραιμα. Αφιερώστε χρόνο εποικοδομητικό για τους αγαπημένους σας και φροντίστε να κάνετε και αυτά που σας ευχαριστούν. Το ζητούμενο είναι να ισορροπήσουμε τις επιθυμίες μας και τις υποχρεώσεις μας.

Καρκίνος

Ο τομέας της οικογένειας επηρεάζεται από αυτή την όψη. Οι εντάσεις μέσα στο σπίτι σας, σας δημιουργούν εκνευρισμό. Παράπονα και δυσαρέσκειες θα εκφραστούν απ΄τα μέλη της οικογένειας. Μπορεί να έχετε και ζημιές στον χώρο του σπιτιού. Κληρονομικά θέματα που υπάρχουν εμφανίζονται πάλι για να επανεξεταστούν. Η απαιτητική αυτή όψη απ΄τη μια είναι στρεσογόνα απ΄την άλλη ενεργοποιεί ζητήματα και συναισθήματα που ήταν μπλοκαρισμένα και βρήκαν διέξοδο να εκτονωθούν. 

Λέων 

Βιώνετε μεγάλο στρες και ένταση στις μετακινήσεις σας. Εμπόδια στα δρομολόγια ή κάποια βλάβη στο μεταφορικό σας μέσο θα σας εκνευρίσει. Κάποιο ταξίδι σας, αν έχετε προγραμματίσει, ίσως ακυρωθεί. Επίσης τα αδέρφια σας ή νεαρά πρόσωπα στη ζωή σας θα σας προκαλέσουν ένταση και θα διαφωνήσουν μαζί σας. Στις εντάσεις πολλές φορές εκφράζονται τα πραγματικά μας αισθήματα και οι αλήθειες μας. Όσο δυσάρεστο κι αν είναι, μπορεί να λειτουργήσει εξελικτικά, φωτίζοντας θέματα που υποβόσκουν. Η ψυχραιμία να είναι σύμμαχός σας όσο δύσκολο κι αν ακούγεται. 

Παρθένος 

Τα απρόοπτα έξοδα σας εκνευρίζουν και δημιουργούν υπερένταση. Ξαφνικά πολλές υποχρεώσεις απαιτούν να τρέξετε και να τις διεκπεραιώσετε. Ο σύντροφός σας κι αυτός απ’ την άλλη σας φορτίζει με τις δικές του απαιτήσεις και παράπονα και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Διαχειριστείτε τον θυμό σας ξεκαθαρίζοντας  τη θέση σας και αξιολογήστε όσα ακούτε. Προσπαθήστε να μην κάνετε παρορμητικές αγορές και φανείτε συνετοί στα οικονομικά σας. 

Ζυγός

Η απαιτητική αυτή όψη φέρνει αντιμέτωπους εσάς με τους άλλους στον εργασιακό σας χώρο. Έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες και αισθάνεστε πίεση. Οι απαιτήσεις είναι πολλές και αυτό σας προκαλεί άγχος και νεύρα. Η καθημερινότητα σας εδώ και καιρό είναι ιδιαίτερα κουραστική και αυτό θα εκφραστεί με νεύρα και θυμό. Πιθανότατα να σας προκαλεί και πονοκεφάλους. Μετουσιώστε την ενέργεια που έχετε σε κάτι δημιουργικό και εκτονωθείτε σε αθλητισμό ή ότι σας ευχαριστεί. 

Σκορπιός

Μια δύσκολη όψη για σας που δέχεστε επιθέσεις από ανθρώπους που δεν το περιμένετε.  Υποφέρετε από αρκετό άγχος, ανησυχία και αϋπνία. Η απαιτητική περίοδος αυτή σας έχει κάνει πιο σοβαρούς και μετρημένους. Η υπερένταση που νιώθετε εδώ και μέρες, σας ταλαιπωρεί και στο φυσικό σας σώμα. Η υγεία θέλει προσοχή καθώς και οι συναντήσεις που θα έχετε αυτές τις μέρες. Ίσως βγουν στην επιφάνεια τώρα θέματα και δυσαρέσκειες από άλλους. Θα εκλυθεί θυμός και ένταση που πρέπει να διαχειριστείτε. 

Τοξότης

Οι διαπροσωπικές σας και κυρίως οι οικογενειακές σας σχέσεις είναι στο επίκεντρο. Ανάμεσα σε φιλικούς και κοινωνικούς κύκλους θα νιώσετε την ένταση. Οι διαφωνίες για πολιτικά και κοινωνικά θέματα θα σας φέρουν συγκρούσεις. Ήδη βιώνετε στο σπίτι σας αρκετή πίεση και περιορισμό και έχετε κουραστεί. Οι ευθύνες και οι αρμοδιότητες που έχετε αναλάβει σας κουράζουν πολύ και εκεί θα αντιδράσετε. Βάλτε προτεραιότητες στη ζωή σας, ακούστε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και επαναξιολογήστε την κατάσταση. 

Αιγόκερως

Η εργασιακή σας καθημερινότητα είναι ιδιαίτερα απαιτητική και έντονη. Οι εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες σε συνδυασμό με τον φόρτο εργασίας θα προκαλέσουν εκρήξεις. Η δυσκολία που νιώθετε να εκφραστείτε και να αποτυπώσετε την δυσαρέσκειά σας ίσως βγει απότομα και εκρηκτικά αυτές τις μέρες. Με αφορμή τον διαπληκτισμό μπορείτε να θέσετε όσα σας απασχολούν και να δείτε ξανά με φρέσκια ματιά τα θέματα που προέκυψαν.

Υδροχόος

Νομικά ζητήματα και θέματα σπουδών σας απασχολούν αυτές τις μέρες. Προσπαθείτε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες αλλά συναντάτε εμπόδια. Η αίσθηση περιορισμού που δέχεστε στα οικονομικά σας, σε συνδυασμό με τις δυσκολίες που έχετε στα θέματα που αναφέραμε, δημιουργούν εκνευρισμό και ανησυχία. Χρειάζεται να αναθεωρήσετε τις αξίες της ζωής και το αξιακό σας σύστημα, τις επιθυμίες σας και να εντάξετε την εξέλιξή σας στο πλαίσιο αυτό. 

Ιχθύες

Σας απασχολούν τα οικονομικά σας και τα ερωτικά σας. Η όψη αυτή θα εκτονώσει σε αυτούς τους τομείς την έντασή της και θα σας προκαλέσει υπερένταση. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια που συναντάτε σε συνδυασμό με τον περιορισμό που βιώνετε εδώ και καιρό δημιουργούν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ συναισθημάτων. Εκκρεμότητες οικονομικές σε δημόσιες υπηρεσίες θα σας εκνευρίσουν και θα σας φέρουν σε ένταση. Πιθανότατα μπλοκαρίσματα και στις ερωτικές σας σχέσεις θα σας εκνευρίσουν επίσης. Δώστε προσοχή στην υγεία σας και στην ψυχολογία σας. 

Ο Ήλιος στο Ζυγό και πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια! Από  23 Σεπτεμβρίου έως 23 Οκτωβρίου 2023 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)