Άρης Εξάγωνο Ουρανός 20 Απριλίου 2024 : Δράση με πυξίδα την φαντασία

Άρης Εξάγωνο Ουρανός 20 Απριλίου 2024 : Δράση με πυξίδα την φαντασία

Από τη Βάλια Παγίδα

Άρης Εξάγωνο Ουρανός 20 Απριλίου 2024 : Δράση με πυξίδα την φαντασία 3

Φανταστείτε να μπορούσατε να κάνετε ότι θέλετε, χωρίς πρόγραμμα και περιορισμούς. Μόνος οδηγός στις δράσεις σας θα είναι το ένστικτό σας, αλλά και η φαντασία σας όπου θα σας επιτρέπει να βρίσκετε λύσεις στα θέματα σας, με τρόπο ίσως κάπως… ανορθόδοξο. Έτσι ακριβώς είναι η επίδραση του εξαγώνου μεταξύ του Άρη από το ζώδιο των Ιχθύων και του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου. 

Αυτοί οι δυο θα συναντηθούν στην 21η μοίρα αυτών των ζωδίων αντίστοιχα και θα μας κάνουν να βρούμε καλλιτεχνική έμπνευση ή τρόπους να «ξεκολλήσουμε» από διάφορα αδιέξοδα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ακούσουμε το ένστικτό μας. 

Ο Άρης ο πλανήτης του πολέμου και της δράσης, είναι στους αθεράπευτα ρομαντικούς Ιχθύς. Δεν λες ότι σφύζει από ενέργεια, αλλά αντιθέτως είναι ένας Άρης ο οποίος βασίζεται στο τι κάνουν οι άλλοι καθώς δεν μπορεί να αποφασίσει από που να πρωτοξεκινήσει. Όταν βρει τα σκούρα και πιεστεί να δράσει, τότε κάνει ότι του πει η διαίσθησή του. 

Από την άλλη ο Ουρανός, ο πλανήτης της καινοτομίας και τον ξαφνικών αλλαγών, βρίσκεται στο προσγειωμένο και υλιστικό ζώδιο του Ταύρου. Ο Ουρανός εκεί μπορεί να φέρει αλλαγές στο τρόπο με τον οποίο βγάζουμε χρήματα, ενίοτε με καινοτόμες ιδέες ή ακόμα και πρωτότυπες. Ακόμα, ο Ουρανός στο Ταύρο μπορεί να μας κάνει να αναθεωρήσουμε τις προσωπικές μας αξίες. 

Το εξάγωνο Άρη-Ουρανού έρχεται για να μας βοηθήσει να σκεφτούμε έξω από συμβατικά «κουτάκια», να ακούσουμε  και να εμπιστευθούμε αυτή τη φωνούλα μέσα μας και να γίνουμε ανοιχτοί σε νέους και αντισυμβατικούς τρόπους προσέγγισης των στόχων και των αξιών μας.

Τo εξάγωνο θα επηρεάσει άμεσα τα ζώδια του τριγώνου της γης δηλαδή Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και του τριγώνου του νερού, δηλαδή  Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς  που έχουν γεννηθεί το Γ΄δεκαημερο, ειδικά τις πρώτες 3 μέρες του δεκαημέρου. Εξυπακούεται ότι επηρεάζονται αντίστοιχα σε αυτές τις μοίρες και οι ωροσκόποι στα παραπάνω ζώδια καθώς και οι προσωπικοί πλανήτες. Η επιρροή της όψης άρχισε από τις 17 Απριλίου και θα τελειώσει 25 Απριλίου.

Πάμε να δούμε λίγο πιο αναλυτικά πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από αυτήν την όψη.

Υπενθύμιση: Διαβάζουμε τις προβλέψεις βάσει του ωροσκόπου μας κυρίως, δευτερευόντως βάσει Ηλίου ή Σελήνης. 

Να θυμάστε ότι: Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Κριός

Για εσάς τους Κριούς είναι μια περίοδος όπου θα μπορέσετε να αποσυρθείτε λίγο από την συνεχόμενη δράση της καθημερινότητάς σας και να επικεντρωθείτε στο πως να αυξήσετε τους οικονομικούς σας πόρους. Διάφορες ιδέες σας έρχονται ως προς αυτό, απλά πρέπει να τις οργανώσετε σωστά μέσα στο μυαλό σας, για να δώσετε προτεραιότητες στις κινήσεις σας. 

Ταύρος

Εσείς οι  Ταύροι αυτή την περίοδο θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούσαν μέσα από φίλους αλλά και νέες γνωριμίες. Λόγω ανάδρομου Ερμή δεν αποκλείεται και ένας γνωστός σας από το παρελθόν να είναι το άτομο κλειδί προκειμένου να πετύχετε έναν προσωπικό στόχο. 

Δίδυμος

Με το εξάγωνο Άρη-Ουρανού εσείς οι Δίδυμοι είναι πιθανόν να δείτε τους κόπους σας στα επαγγελματικά επιτέλους να καρποφορούν. Ένα project το οποίο σχεδιάζατε καιρό βγαίνει προς τα έξω με μεγάλη επιτυχία και πέρα από ανακούφιση θα αισθανθείτε και δικαίωση. 

Καρκίνος

Για εσάς τους Καρκίνους θεωρώ ότι μια ευκαιρία για σπουδές στο εξωτερικό ή ακόμα και για κάποιο online σεμινάριο θα εμφανιστεί στη ζωή σας και θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Αν έχετε κάποια νομική υπόθεση σε εξέλιξη ετοιμαστείτε για ευχάριστες ειδήσεις. 

Λέων 

Είναι μια περίοδος που θα σας απασχολήσουν θέματα γραφειοκρατικά καθώς θα ασχοληθείτε και με την αποπληρωμή χρεών και άλλων εκκρεμοτήτων που έχουν συσσωρευθεί κυρίως από το χώρο εργασίας σας.  Με το εξάγωνο Άρη-Ουρανού, θα καταφέρετε να βρείτε νέους τρόπους ώστε να κάνετε πιο αποδοτικά τη δουλειά σας και  να κλείνετε τις υποθέσεις σας.  

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι θα μπορέσετε να καλλιεργήσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ιδιαίτερα αν είστε σε μια σχέση, δεν αποκλείεται αυτή τη περίοδο να κάνετε κάποια σχέδια για ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Ακόμα μπορείτε να κάνετε μια δραστηριότητα μαζί η οποία θα μπορούσε να σας ανανεώσει πνευματικά.

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί με αυτή την όψη θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε διάφορες εκκρεμότητες οικονομικού χαρακτήρα και να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο… εύπεπτη. Είναι μια καλή ευκαιρία να δείτε πως μπορείτε να επενδύσετε και στη φυσική σας κατάσταση.

Σκορπιός

Εσείς οι Σκορπιοί είστε σε μια φάση δημιουργική και θα έχετε όρεξη να κάνετε πράγματα για να διασκεδάσετε. Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να τολμήσετε να κάνετε πράγματα πέρα από τα τετριμμένα και να φτάσετε πιο κοντά στους στόχους σας. Αν είστε αδέσμευτοι αυτό το διάστημα, δεν αποκλείεται να γίνει μια γνωριμία η οποία και να σας ανανεώσει.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες με το εξάγωνο Άρη-Ουρανού θα βρείτε τρόπους να φτιάξετε πράγματα μέσα στο σπίτι που σας προβλημάτιζαν καιρό. Μικροδουλειές μέσα στο σπίτι που μπορεί να μη προχωρούσαν τώρα σας έρχεται η έμπνευση και η λύση ώστε να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. 

Αιγόκερως

Το εξάγωνο Άρη-Ουρανού θα σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε το τρόπο επικοινωνίας σας προς τους άλλους και μέσα από τις πρωτότυπες ιδέες σας να καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Αν είστε αδέσμευτοι, θεωρώ ότι θα περάσετε μια περίοδο έντονου φλερτ. 

Υδροχόος

Για εσάς Υδροχόοι μου, το εξάγωνο Άρη-Ουρανού θα σας βοηθήσει ώστε να βρείτε εναλλακτικούς και καινοτόμους τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας. Δεν αποκλείεται μια μερίδα από εσάς να ασχοληθεί με το διαδίκτυο και να μπορέσετε να βγάζετε χρήματα ακόμα και μέσα από το σπίτι σας. 

Ιχθύες

Είναι μια περίοδος όπου αποκτάτε πλέον το θάρρος και την αυτοπεποίθηση να επικοινωνήσετε τα θέλω σας και να βγείτε να διεκδικήσετε με τις ιδέες σας αυτά που θέλετε. Η φαντασία σας αλλά και το ένστικτό σας θα σας οδηγήσουν στο να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας. 

Μπορείτε να με βρείτε στο Ιnstagram: Valiatrap

Άρης Εξάγωνο Δίας  19 Απριλίου 2024 –  Η ζωή μας – μια σκακιέρα – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)