Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας 1 έως 7 Απριλίου 2024 – Ανακατατάξεις – Θολές καταστάσεις

Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας  1 έως 7 Απριλίου 2024 – Ανακατατάξεις – Θολές καταστάσεις 

Από τη Μαρία Σβύνου

   Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας 1 έως 7 Απριλίου 2024 – Ανακατατάξεις – Θολές καταστάσεις 3

   Στην εβδομάδα που θα διανύσουμε:

  Το 3ο Δεκαήμερο Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη, Ιχθύων, βάλλεται από τα «θολά» παιχνίδια που αντιμετωπίζουν στον ερωτικό, επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα. 

  Το 2ο Δεκαήμερο Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερου θα γνωρίσει άτομα που θα «παίξουν» σημαντικό ρόλο στην πορεία του.

  Το 1ο Πενθήμερο Κριού, Λέοντα, Ζυγού, Υδροχόου θα έχει σημαντικές ευκαιρίες για να προωθήσει τους στόχους του. Ο έρωτας «παραμονεύει» μέσα από κοινές γνωριμίες φίλων. 

  Δευτέρα 1 Απριλίου 2024, ο Ερμής είναι σε στάση για να  πάει ανάδρομος στην 27.13 μοίρα του Κριού την Τρίτη 2 Απριλίου: 

   Θα μας απασχολήσουν σταδιακά, θέματα που έχουν προκύψει από τις 18/3/2024 για να επανεξεταστούν ή και να επιλυθούν. 

   Τρίτη 2 Απριλίου 2024, ο Ερμής στον Κριό κάνει όψη μισού εξάγωνου με την Αφροδίτη στους Ιχθύς:    

    Θα έχετε αύξηση των οικονομικών εσόδων σας και θα «κανακεύσετε» τον εαυτό σας, αγοράζοντας πράγματα που σας αρέσουν. Ευνοούνται επαγγελματικές συμφωνίες που θα συζητηθούν, όμως καλό είναι να έχετε υπόψη σας πως κάποια πράγματα θα αλλάξουν και θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τον τρόπο που θα κινηθείτε. Εάν έχετε κάποια 

«κρυφή» σχέση, θα περάσετε υπέροχες στιγμές, χωρίς να σκέφτεστε τις επιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν.

    Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 26η , 27η, 28η μοίρα Κριού, Ιχθύων.

   Τετάρτη 3 Απριλίου 2024, ο Ήλιος στον Κριό κάνει όψη μισού εξάγωνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς:

   Θα προσπαθήσετε με υπομονή, επιμονή και μεγάλη αντοχή να πετύχετε τους στόχους σας. Δεν θα είναι εύκολος ο «δρόμος» , όμως έχετε την θέληση και την αντοχή να πετύχετε αυτά που θέλετε. Θα σας βοηθήσουν άτομα από την εργασία και άτομα που γνωρίζετε μέσα από κοινές ομάδες που συμμετέχετε. 

   Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 12η , 13η, 14η μοίρα Κριού, Ιχθύων.

    Η Αφροδίτη κάνει όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς:

      Το τοπίο θα είναι «θολό» σε καίριους τομείς της ζωής σας.Σχέσεις και συνεργασίες κρύβουν πράγματα από εσάς. Εάν δεν συμβαίνει αυτό, τότε εσείς έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα όπως εσείς θα θέλαμε να είναι. Ερωτικές αυταπάτες και οικονομικές απάτες παραμονεύουν. Άτομα της οικογένειας μπορεί να θέλουν να σας χειραγωγήσουν, χωρίς να το καταλαβαίνετε. Αποφύγετε λοιπόν να πάρετε οποιαδήποτε σοβαρή απόφαση τις ημέρες αυτές. Να έχετε υπόψη σας πως ότι «λάμπει» δεν είναι χρυσός.

     Επηρεάζεται το 3ο Δεκαήμερο Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη, Ιχθύων και όσοι έχουν πλανήτες στην  27η, 28η , 29η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Παρασκευή 5 Απριλίου 2024, ο Ήλιος κάνει όψη συνόδου με τον Β.Δεσμό της Σελήνης στον Κριό:

  Θα έχετε την επιθυμία να θέσετε νέους στόχους που ακόμα δεν έχετε σκεφτεί τον τρόπο που θα τους πραγματοποιήσετε. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε άτομα πού θα έχουν τις ίδιες απόψεις με εσάς. Οι συνεργάτες σας μπορεί να φερθούν με απότομο και εγωιστικό τρόπο. Οι σχέσεις με συγγενικά άτομα μπορεί να «κλονιστούν» για θέματα που αφορούν οικονομικές και κληρονομικές εκκρεμότητες. Θα σας απασχολήσει η «ποιότητα» της σχέσης που έχετε με τον/την σύντροφο σας. Είστε έτοιμοι να πείτε «αντίο» εάν δεν γίνουν αλλαγές που σας κάνουν να νιώθετε καλά μέσα στην σχέση σας. 

       Επηρεάζεται το 2ο Δεκαήμερο Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερω και όσοι έχουν πλανήτες στην  14η, 15η , 16η  μοίρα των ζωδίων αυτών.

   Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο του Κριού. Στη θέση αυτή η Αφροδίτη είναι σε πτώση. Είναι αμαζόνα και πολύ παρορμητική στα θέλω της. Θέλει να κατακτήσει γρήγορα ότι της αρέσει, όμως Βαριέται πολύ γρήγορα και αλλάζει «πλώρη» για νέες κατακτήσεις. 

 Σάββατο 6 Απριλίου 2024, ο Ερμής στον Κριό κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Άρη στους Ιχθύς:

      Θα έχετε την τάση να πάρετε βιαστικές αποφάσεις και να συμπεριφέρεστε με «οξύθυμο» τρόπο, λόγω της υπερέντασης που θα νιώθετε. Θα υπάρξουν διαφωνίες με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Οι επαγγελματικές δραστηριότητες «προσκρούουν» σε εμπόδια και θα χρειαστεί να αλλάξετε τα σχέδια που έχετε ανάλογα με τις συνθήκες που θα παρουσιαστούν. 

   Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 25η, 26η, 27η μοίρα του Κριού και στην 

10η, 11η , 12η μοίρα των Ιχθύων.

   Η Αφροδίτη στον Κριό κάνει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο:
    Θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τους στόχους σας, με την βοήθεια ατόμων που βρίσκονται σε πιο ψηλές θέσεις. Δεν αποκλείεται να αναπτυχθεί μία έντονη ερωτική επαφή με άτομο που θα γνωρίσετε μέσω φίλων. Απολαύστε την δύναμη της «γοητείας» που θα έχετε και μην αφήσετε τις ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.
  Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 0η, 1η, 2η μοίρα του Κριού, Λέοντα, Ζυγού, Υδροχόου.

  •  Ότι αναφέρουμε στο κείμενο αποτελούν γενικές προβλέψεις. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη πως κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και ο προσωπικός του αστρολογικός χάρτης είναι μοναδικός.

Οικονομικές και επαγγελματικές προβλέψεις Απριλίου 2024 – σκληρός μήνας με ένα τυχερό διάλειμμα  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)