Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 20 έως 26 Μαΐου 2024 – Δυναμική Πορεία Αλλαγής 

Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 20 έως 26 Μαΐου 2024 – Δυναμική Πορεία Αλλαγής 

Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 20 έως 26 Μαΐου 2024 – Δυναμική Πορεία Αλλαγής  3

     Η εβδομάδα είναι πολύ δραστήρια σε Πλανητικές όψεις, καθώς συμπεριλαμβάνει την Πανσέληνο που γίνεται στην 2,55 μοίρα του Τοξότη και την είσοδο της Αφροδίτης και του Δία στους Διδύμους.

   Η Πανσέληνος δίνει την ευκαιρία στο 1ο Δεκαήμερο Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη, Ιχθύων

να επαναξιολογήσουν τους στόχους τους και να κάνουν μία νέα δυναμική αρχή.   

   Η Αφροδίτη και ο Δίας στους Διδύμους επηρεάζουν το 1ο Πενθήμερο Διδύμων, Ζυγού, Υδροχόου, που με την βοήθεια του Πλούτωνα θα έχουν εκπληκτικές αλλαγές στην ζωή τους.

  Τυχερό θα είναι και το 3ο Δεκαήμερο Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου καθώς θα έχουν την ευκαιρία να επεκταθούν οικονομικά και «προσωπικά».

  Δυσκολίες θα αντιμετωπίσει το 2ο Δεκαήμερο Κριού και το 1ο & 2ο Δεκαήμερο Ταύρου

που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οικογενειακά και οικονομικά προβλήματα. Επίσης θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε απάτες και αυταπάτες. 

      Δευτέρα 20 Μαΐου 2024, ο Ήλιος στον Ταύρο κάνει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα  στους Ιχθύς:

   Θα περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους και συγγενικά άτομα. Θα διοργανώσετε μικρές αποδράσεις που θα σας ανανεώσουν. Εάν ασχολείστε με καλλιτεχνικά θα έχετε εύνοια και θα μπορέσετε να κλείσετε προσοδοφόρες συμφωνίες. 

     Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 28η, 29η, 30η  μοίρα Ταύρου, Παρθένου, Σκορπιού, Ιχθύων.

   Ο Άρης κάνει όψη συνόδου με τον Β.Δεσμό της Σελήνης στον Κριό:

  Θα υπάρξουν έντονες συγκρούσεις και διαφωνίες με τους συνεργάτες σας και άτομα που είναι σε πιο ψηλές θέσεις από εσάς. Ο σύντροφός σας μπορεί να είναι εριστικός απέναντι σας και να απαιτεί από εσάς πράγματα με βίαιο και απότομο τρόπο. Είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε ρήξη με άτομα της οικογένειας για θέματα κληρονομικών διαφορών. 

   Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 13η, 14η, 15η  μοίρα Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερου.

   Ο  Ήλιος στον Ταύρο κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Β.Δεσμό της Σελήνης στον Κριό:

    Θα αντιμετωπίσετε οικονομικές δυσκολίες και μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτα έξοδα που θα πρέπει να εξοφληθούν άμεσα. Να είστε φειδωλοί και πολύ προσεκτικοί σε τυχόν επενδύσεις που θέλετε να κάνετε. Είναι πολύ πιθανό να διαφωνήσετε έντονα με άτομα της οικογένειας και τα παιδιά σας. Αποφύγετε να αποκαλύψετε μυστικά σας σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά γιατί αυτά που θα τους πείτε μπορεί να τα χρησιμοποιήσουν εναντίον σας.

    Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 28η, 29η, 30η  μοίρα Ταύρου και όσοι έχουν Πλανήτες στην 13η, 14η, 15η  μοίρα Κριού.

   Ο  Ήλιος αφήνει το ζώδιο του Ταύρου και μεταβαίνει στους Διδύμους. Χρόνια Πολλά στους Διδύμους μας. Σας ευχόμαστε να γίνουν πραγματικότητα όλα τα όνειρα σας. 

   Τρίτη 21 Μαΐου 2024, ο Ήλιος στους Διδύμους κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Άρη στον Κριό:

   Θα προκύψουν εμπόδια στην ροή της καθημερινότητας σας, με αποτέλεσμα να είστε σε υπερένταση και να δημιουργηθούν έντονες διαφωνίες με φίλους, συνεργάτες και συγγενικά άτομα. Δεν θα έχετε και την «καλύτερη» διάθεση να συνεργαστείτε ομαλά με τους άλλους. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων και επαγγελματικών συμφωνιών. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και διοργανώστε όσο μπορείτε καλύτερα τις κοντινές διαδρομές που θα κάνετε.

 Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 1η, 2η  μοίρα Διδύμων και στην 15η, 16η, 17η  μοίρα Κριού.

   Τετάρτη 22 Μαΐου 2024, ο Ήλιος στους Διδύμους κάνει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο:

   Θα έχετε επιτυχία στους στόχους σας και άνοδο στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Ευνοούνται τα θέματα εκπαίδευσης, το εμπόριο και οι επαγγελματικές συμφωνίες με άτομα από το εξωτερικό. Εάν έχετε παιδιά θα χαρείτε πολύ, λόγω μιας μεγάλης επιτυχίας  που θα έχουν. 

     Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 1η, 2η ,3η μοίρα  Διδύμων, Ζυγού, Υδροχόου.

   Πέμπτη 23 Μαΐου  2024, η Αφροδίτη κάνει όψη συνόδου με τον Δία στον Ταύρο:

     Θα είστε ευδιάθετοι, γοητευτικοί και ελκυστικοί. Η τύχη είναι με το μέρος σας και θα μπορέσετε να «ατενίσετε» το μέλλον με αισιοδοξία. Θα θέσετε νέους στόχους, θα κάνετε όμορφα ταξίδια, θα γνωρίσετε άτομα που θα είναι πολύτιμοι φίλοι και συνεργάτες. Πολλοί από εσάς θα «δεσμευτείτε» για να κάνετε οικογένεια. Εάν δεν έχετε σύντροφο είναι πολύ πιθανό να βρείτε τον ιδανικό έρωτα για εσάς.  

   Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 28η, 29η ,30η μοίρα του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου.

   Η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς:

     Θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφες ρομαντικές στιγμές με το ταίρι σας. Θα χαλαρώσετε κάνοντας δραστηριότητες που σας αρέσουν. Θα έρθετε σε επαφή με φίλους και άτομα που μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες και τα συναφή επαγγέλματα.  

      Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 28η, 29η ,30η μοίρα Ταύρου, Παρθένου, Σκορπιού, Ιχθύων.

    Έχουμε την Πανσέληνο που γίνεται στην 2,55 μοίρα του Τοξότη. Δηλαδή η Σελήνη που βρίσκεται στην 2,55 μοίρα του Τοξότη κάνει όψη αντίθεσης με τον Ήλιο που βρίσκεται στην 2,55 μοίρα των Διδύμων. Επίσης ο  Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον Δία και την Αφροδίτη και απέναντι τους βρίσκεται η Σελήνη που είναι και εκτός ορίων. Ο Ήλιος κάνει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα που δίνει ώθηση για νέους στόχους και η Σελήνη κάνει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα που δίνει ευκαιρίες και τις κατάλληλες συνθήκες να προωθήσουμε τους στόχους μας.

     Θα έχετε επιτυχία στους στόχους σας. Καλό είναι να αποφύγετε τις υπερβολές καθώς η υπεραισιοδοξία θα σας οδηγήσει σε λάθη. Συναισθηματικά υπάρχει το αίσθημα του ανικανοποίητου. Θα προκύψουν διαφωνίες με άτομα της οικογένειας. Σχεδιάστε τις κινήσεις σας προσεκτικά ώστε να είστε ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας και τους γύρω σας.

     Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη, Ιχθύων.

   Η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Β.Δεσμό της Σελήνης στον Κριό:

    Θα προκύψουν προβλήματα με άτομα της οικογένειας σε θέματα που αφορούν οικονομικές και κληρονομικές εκκρεμότητες. Επίσης δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν οι στόχοι που έχετε από κοινού με άτομα που γνωρίζετε μέσα από ομάδες και οργανισμούς. 

   Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 28η, 29η ,30η μοίρα του Ταύρου και στην 

13η, 14η ,15η μοίρα του Κριού.

     Η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιο του Ταύρου και μπαίνει στους Διδύμους. Στην θέση αυτή μεταμορφώνεται σε μία όμορφη πεταλούδα. Είναι περίεργη, επικοινωνιακή, της αρέσουν οι αλλαγές, θέλει να αναπτύσσει συνεργασίες και να κάνει «έξυπνες» πωλήσεις.

  Ο Δίας στον Ταύρο κάνει όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς:

    Θα δραστηριοποιηθείτε με αισιοδοξία και θα αναπτύξετε καλές σχέσεις με άτομα που γνωρίζετε μέσα από κοινές ομάδες. Θα προωθήσετε από κοινού σχέδια που θα σας οδηγήσουν σε επιτυχία. Η σχέση σας με συγγενικά άτομα θα βελτιωθεί και μπορείτε να διοργανώσετε μικρά ταξίδια που θα σας ανανεώσουν. Ευνοούνται οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Αποφύγετε να κάνετε επενδύσεις και συμφωνίες που δεν τις έχετε ελέγξει καλά.  

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 28η, 29η ,30η μοίρα του Ταύρου, Παρθένου, Σκορπιού, Ιχθύων.

   Παρασκευή 24 Μαΐου  2024, ο Δίας στον Ταύρο κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Β.Δεσμό της Σελήνης στον Κριό:

   Θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στις σχέσεις σας με συγγενικά άτομα που θα αφορούν οικονομικά θέματα. Η επαφή σας με φίλους και συνεργάτες θα σας απογοητεύσει καθώς θα καταλάβετε πως διαφωνείτε σε καίρια θέματα. Αποφύγετε επιχειρηματικές και οικονομικές επενδύσεις το διάστημα αυτό.   

   Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 28η, 29η ,30η μοίρα του Ταύρου και στην 

13η, 14η ,15η μοίρα του Κριού.

   Ο Άρης στον Κριό κάνει όψη μισού εξάγωνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς:

    Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε τις κατάλληλες αναπροσαρμογές σε θέματα οικονομικών. Θα έχετε θετική ενέργεια και με επιμονή θα προσπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στην καριέρα και στο σπίτι. 

    Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 17η, 18η , 19η μοίρα του Κριού, Ιχθύων.

   Σάββατο 25 Μαΐου 2024, η Αφροδίτη στους Διδύμους κάνει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο:

     Θα έχετε επιτυχία στους στόχους και τις επιθυμίες σας. Η επαφή σας με άτομα από το εξωτερικό θα σας βοηθήσει να προωθήσετε επαγγελματικούς στόχους. Εάν είστε σπουδαστές θα έχετε επιτυχία στην πορεία των σπουδών σας. Για πολλούς από εσάς ένας μοιραίος ερωτικός σύντροφος θα σας «ξετρελάνει». Απολαύστε όλες τις θετικές πτυχές που θα «ξεδιπλωθούν» με συναρπαστικό τρόπο στην ζωή σας.

  Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 1η , 2η μοίρα των Διδύμων, Υδροχόου. 

    Ο Ερμής στον Ταύρο κάνει όψη μισού εξάγωνου με τον  Β.Δεσμό της Σελήνης στον Κριό:

  Θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε συμφωνίες με άτομα που θα βοηθήσουν στην θετική εξέλιξη των στόχων σας. Η επαφή με άτομα της οικογένειας θα σας χαροποιήσει καθώς θα μάθετε ευχάριστα νέα για αυτούς. Οι Ταύροι πρέπει να είναι επιφυλακτικοί στις συμφωνίες και τα νέα που θα ακούσουν. Πολλά από αυτά δεν θα είναι αληθινά.

   Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 13η, 14η , 15η μοίρα του Κριού, Ταύρου.

   Ο Ερμής στον Ταύρο κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς:

       Θα ειπωθούν ανακρίβειες που υποθάλπουν απάτες και αυταπάτες. Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Αποφύγετε να κάνετε οποιαδήποτε συμφωνία και συνεργασία. 

   Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 13η, 14η , 15η μοίρα του Ταύρου και στην 

28η, 29η ,30η μοίρα των Ιχθύων.

         Κυριακή 26 Μαΐου 2024, ο Δίας αφήνει το ζώδιο του Ταύρου και μπαίνει στους Διδύμους. Στην θέση αυτή ο Δίας είναι σε αδυναμία. Όμως θα προσπαθήσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί μέσα από την επικοινωνία και τις επαφές. Με το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα φέρει εκπληκτικές ευκαιρίες στους Διδύμους, Ζυγό, Υδροχόο.

  •  Ό,τι αναφέρουμε στο κείμενο αφορά γενικές προβλέψεις. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη πως κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και ο προσωπικός του αστρολογικός χάρτης είναι μοναδικός.

Προβλέψεις Ινδικής Αστρολογίας για την Εβδομάδα 19/5 – 25/5 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)