Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας  20 έως 26 Νοεμβρίου 2023 – Εμπόδια– Δυσκολίες

Ανατροπές

Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας  20 έως 26 Νοεμβρίου 2023 – Εμπόδια– Δυσκολίες

Ανατροπές

Από τη Μαρία Σβύνου

Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας  20 έως 26 Νοεμβρίου 2023 – Εμπόδια– Δυσκολίες 3

  Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας 20 έως 26 Νοεμβρίου 2023 και η επιρροή τους στην εβδομάδα που μας έρχεται καθώς προβλέπεται  εβδομάδα με αρκετά εμπόδια και δυσκολίες.

    Το 3ο Δεκαήμερο (Ταύρου, Καρκίνου, Σκορπιού, Αιγόκερου), θα κινηθεί με μεγάλη αποφασιστικότητα, τόλμη και σιγουριά.

    Το 3ο Δεκαήμερο (Ταύρου, Ζυγού, Τοξότη), απρόοπτα και ξαφνικά γεγονότα θα τους αναγκάσει να λάβουν άμεσα αποφάσεις.

   Το 2ο Δεκαήμερο (Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Τοξότη, Αιγόκερου, Ιχθύων), θα «παλέψουν» με τις εσωτερικές φοβίες και ανασφάλειες που αισθάνονται.

   Η ( 0η, 1η ) μοίρα (Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη, Ιχθύων ), θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες και εμπόδια στις σχέσεις και τις επαγγελματικές τους επιδιώξεις.

   Δευτέρα 20 Νοεμβρίου  2023, ο Ήλιος στον Σκορπιό κάνει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, επίσης ο Ήλιος είναι σε παραλληλία με τον Άρη στον Σκορπιό,

   Με τόλμη, αποφασιστικότητα, θάρρος και πυγμή, θα αναλάβετε ευθύνες που απαιτούν να δώσετε «προσωπική» μάχη για να πετύχετε τους στόχους σας. Θα έχετε την ικανότητα να δημιουργήσετε νέες συνθήκες στην ζωή σας. Θα ξεπεράσετε όποια εμπόδια βρεθούν μπροστά σας με γρήγορες και αποτελεσματικές μανούβρες. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας συναρπάσει και να περάσετε μαζί του έντονες στιγμές ερωτικού πόθου.   

  Επηρεάζεται το 3ο Δεκαήμερο (Ταύρου, Καρκίνου, Σκορπιού, Αιγόκερου) και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 27η, 28η ,29η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Τρίτη 21 Νοεμβρίου  2023, ο Ερμής στον Τοξότη κάνει όψη τριγώνου με τον Χείρωνα στον Κριό, επίσης ο Ερμής είναι εκτός ορίων. Θέματα και καταστάσεις που σας έχουν «ενοχλήσει» και αφορούν την σχέση με τον σύντροφο, τα παιδιά σας (εάν έχετε) καθώς και γεγονότα που είχαν προκύψει με άτομα από το εξωτερικό, θα βρείτε τον κατάλληλο «ξεχωριστό» τρόπο να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις σας και να καταφέρετε να ομαλοποιήσετε τις σχέσεις που σας απασχολούν. 

  Επηρεάζεται το 2ο Δεκαήμερο ( Κριού, Λέοντος, Τοξότη ) και όσοι έχουν πλανήτες στην

 ( 15η, 16η , 17η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, ο Άρης στον Σκορπιό κάνει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Ότι έχετε ξεκινήσει από την Δευτέρα (20/11/2023), το προωθείτε με την ίδια δυναμική. Είστε αποφασισμένοι να δουλέψετε όσο χρειαστεί για να πετύχετε αυτά που θέλετε.

  Επηρεάζεται το 3ο Δεκαήμερο ( Ταύρου, Καρκίνου, Σκορπιού, Αιγόκερου) και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 27η, 28η, 29η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

   Η  Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει όψη ενάμιση τετραγώνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς.

    Θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε θέματα οικονομικών που μοιράζεστε με τον σύντροφο σας. Δεν αισθάνεστε ικανοποιημένοι από την σχέση και την σεξουαλική επαφή που έχετε μαζί του/της. Στην εργασία σας υπάρχουν θέματα που σας προβληματίζουν και σας ταλαιπωρούν. Εργάζεστε πολλές ώρες, χωρίς να λαμβάνετε την αμοιβή που θα έπρεπε. Οι συνεργάτες σας είναι απόμακροι, ψυχροί και αποστασιοποιημένοι. Σκέφτεστε πως με την πρώτη ευκαιρία που θα βρείτε, να φύγετε και να αλλάξετε χώρο εργασίας. Οι συνθήκες δεν είναι ακόμα ευνοϊκές, χρειάζεται να διευθετήσετε τις δυσκολίες με υπομονή και επιμονή.       

  Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο ( Ιχθύων ) και όσους έχουν πλανήτες στην ( 0η, 1η ) μοίρα του ζωδίου αυτού και το 2ο Δεκαήμερο ( Ζυγού ) και όσοι έχουν πλανήτες στην 

( 14η, 15η, 16η ) μοίρα του ζωδίου αυτού.

   Ο  Ήλιος αφήνει το ζώδιο του Σκορπιού και μπαίνει στον Τοξότη. Χρόνια πολλά στους Τοξότες μας. Να πραγματοποιήσετε όλες τις ευχές σας.

 Ο Ήλιος στην θέση αυτή, θέλει να πραγματοποιήσει πολλά πράγματα, να ταξιδέψει, να φιλοσοφήσει, να εξερευνήσει, να γνωρίσει νέους ανθρώπους και διαφορετικούς πολιτισμούς. Έχει αισιοδοξία και πίστη για ένα καλύτερο μέλλον. 

  Η  Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει όψη αντίθεσης με τον Χείρωνα στον Κριό,

 Θα πληγωθείτε από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο τρόπος συμπεριφοράς του συντρόφου και των συνεργατών θα σας φέρει σε «δύσκολη» θέση. Εσείς επιθυμείτε να υπάρχει ισορροπία, κατανόηση και συνεργασία μεταξύ σας, όμως πολλές φορές η ευγένεια μεταφράζεται από τους άλλους ανθρώπους ως «αδυναμία». 

  Επηρεάζεται το 2ο Δεκαήμερο (  Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερου) και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 14η, 15η, 16η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, ο Ήλιος στον Τοξότη κάνει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς,

    Δύσκολες καταστάσεις και γεγονότα που αφορούν τις συνθήκες που επικρατούν στο σπίτι και με τους ανθρώπους στην οικογένεια και τον σύντροφο, σας προκαλούν στενοχώρια και αισθάνεστε πως βρίσκεστε μπροστά σε «αδιέξοδες» καταστάσεις. Αναποδιές και εμπόδια θα υπάρξουν και στις επαγγελματικές δραστηριότητες. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας και να βρείτε εναλλακτικές λύσεις.

  Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο (Διδύμου, Παρθένου, Τοξότη, Ιχθύων ) και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 0η, 1η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Ο  Ήλιος στον Τοξότη κάνει όψη ενάμιση τετραγώνου με τον Χείρωνα στον Κριό. Πεποιθήσεις και στόχοι ανεκπλήρωτοι, σχέσεις που σας έχουν απογοητεύσει, επηρεάζουν την ψυχική σας ηρεμία. Χρειάζεται να παλέψετε με τους «δαίμονες» της ψυχής και να επαναπροσδιορίσετε στόχους και όνειρα ζωής, που μπορούν να πραγματοποιηθούν σταδιακά. 

   Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο ( Τοξότη ) και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 0η, 1η ) μοίρα του ζωδίου αυτού και το 2ο Δεκαήμερο ( Κριού ) και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 14η, 15η , 16η ) μοίρα του ζωδίου αυτού.

  Παρασκευή  24 Νοεμβρίου 2023, ο Ερμής στον Τοξότη κάνει όψη χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο,

    Ξαφνικά και αιφνίδια γεγονότα, θα σας αναγκάσουν να δραστηριοποιηθείτε άμεσα και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζεται, για να προωθήσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Δώστε προσοχή σε ότι αφορά υπογραφές συμβολαίων και τον τρόπο μεταφοράς εμπορευμάτων. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και αποφύγετε τις εντάσεις που μπορεί να προκύψουν από έντονο και απότομο τρόπο επικοινωνίας με τους άλλους.

   Επηρεάζεται το 2ο και 3ο Δεκαήμερο ( Ταύρου, Τοξότη ) και όσοι έχουν πλανήτες στην 

( 19η, 20η , 21η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

   ο Άρης αφήνει το ζώδιο του Σκορπιού και μπαίνει στον Τοξότη, όπου εξωτερικεύει την  αγάπη του για την διερεύνηση της αλήθειας, της φιλοσοφίας, των μακρινών ταξιδιών. Μπορεί όμως  να δράσει με φανατισμό, προσκολλημένος σε θρησκευτικές και φιλοσοφικές πεποιθήσεις, που επιφέρουν ανατρεπτικές καταστάσεις.

   Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, ο Κρόνος στους Ιχθύς κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Χείρωνα στον Κριό,

    Οικονομικές δυσκολίες, θέματα αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης. Βαθιά κρυμμένα μυστικά έρχονται στην «επιφάνεια» και προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα. Γεγονότα που έχουν «σημαδέψει» την ψυχή σας και δεν έχετε βρει την δύναμη να τα εξοστρακίσετε.  

  Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο ( Ιχθύων ) και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 0η, 1η ) μοίρα του ζωδίου αυτού και το 2ο Δεκαήμερο ( Κριού ) και όσοι έχουν πλανήτες στην 

( 14η, 15η, 16η ) μοίρα του ζωδίου αυτού.

   Ο Άρης στον Τοξότη κάνει όψη ενάμιση τετραγώνου με τον Χείρωνα στον κριό. Η ενέργεια σας «μπλοκάρεται» από την εσωτερική δυσαρμονία που αισθάνεστε. Χρειάζεται να συνεχίσετε τον «εσωτερικό» αγώνα απελευθέρωσης του εαυτού σας που ξεκινήσατε από τις 23/11/2023, ώστε να απεμπλακείτε από τις συνέπειες των δυσάρεστων εμπειριών που έχετε βιώσει.

   Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο ( Τοξότη ) και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 0η, 1η ) μοίρα του ζωδίου αυτού και το 2ο Δεκαήμερο ( Κριού ) και όσοι έχουν πλανήτες στην 

( 14η, 15η, 16η ) μοίρα του ζωδίου αυτού.

   Ο Άρης στον Τοξότη κάνει όψη  τετραγώνου με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες, που θα προκαλέσουν καυγάδες και αποξένωση  με άτομα της οικογένειας, τον σύντροφο και τους συνεργάτες. Άτομα που έχουν πιο ψηλή θέση από εσάς στην δουλειά, θα σας απογοητεύσουν με την συμπεριφορά τους. Θέματα που αφορούν αγοραπωλησίες δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν. Να είστε προσεκτικοί για τυχόν ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν από απροσεξία.

  Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο (Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη, Ιχθύων ) και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 0η, 1η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

  Ο Ερμής στον Τοξότη κάνει όψη ενάμιση τετραγώνου με τον Δία στον Ταύρο. Η υπεραισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει σε οικονομικές και επιχειρηματικές κινήσεις που δεν θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Επίσης αποφύγετε να εξωτερικεύετε  τις σκέψεις και τα σχέδια σας, σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά στον χώρο της εργασίας. Να είστε επιφυλακτικοί, όταν ακούσετε για «εκπληκτικές ευκαιρίες» επένδυσης, γιατί είναι πολύ πιθανό να είναι «απάτη». 

   Επηρεάζεται το 1ο Δεκαήμερο ( Ταύρου ) και όσοι έχουν πλανήτες στην ( 6η, 7η ,8η ) μοίρα του ζωδίου αυτού και το 3ο Δεκαήμερο ( Τοξότη ) και όσοι έχουν πλανήτες στην 

( 21η, 22η, 23η ) μοίρα του ζωδίου αυτού.

   Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει όψη χιαστί με τον Ουρανό στον Ταύρο. Θα εκπλαγείτε «δυσάρεστα» σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά που μοιράζεστε με τον σύντροφο σας. Η σχέση σας είναι πάνω σε «τεντωμένο σκοινί» και δεν αποκλείεται, ακόμα και για ασήμαντη αφορμή να χωρίσετε. Στον χώρο της εργασίας δεν είστε ικανοποιημένοι από τις αποδοχές που παίρνετε. Είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσετε, για να βρείτε νέα θέση εργασίας. 

     Επηρεάζεται το 2ο και 3ο Δεκαήμερο (Ταύρου, Ζυγού ) και όσοι έχουν πλανήτες στην 

( 19η, 20η , 21η ) μοίρα των ζωδίων αυτών.

Άρης στον Τοξότη 24 Νοεμβρίου 2023 – 4 Ιανουαρίου 2024: Ανήθικες Χριστουγεννιάτικες ιστορίες  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)