Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 22 έως 28 Απριλίου 2024 – Πάθος – Έρωτας – Νέα αρχή

Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 22 έως 28 Απριλίου 2024 – Πάθος – Έρωτας – Νέα αρχή

Από τη Μαρία Σβύνου

Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 22 έως 28 Απριλίου 2024 – Πάθος – Έρωτας – Νέα αρχή 3


Η εβδομάδα διαπραγματεύεται με θέματα σχέσεων και οικονομικών αποκτημάτων.
Η πανσέληνος μας καλεί να αφήσουμε πίσω καταστάσεις και ανθρώπους που μας κρατάνε «πίσω» και να τολμήσουμε να «σπάσουμε» τον κλοιό για μία νέα αρχή στην ζωή μας.
Το πάθος, οι ερωτικές επαφές, ο ρομαντισμός και η σεξουαλική ορμή είναι στα ύψη.

  Τρίτη 23 Απριλίου 2024, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει όψη μισού εξάγωνου με τον Ουρανό στον Ταύρο:

Θα επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές συνεργασίες και θα έχετε οικονομικά οφέλη που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Ο έρωτας είναι «τυφλός» και έρχεται από εκεί που δεν το περιμένετε. Απολαύστε τις στιγμές χωρίς να σκέφτεστε το «αύριο».    

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 20η , 21η, 22η  μοίρα  Κριού, Ταύρου.

Η Αφροδίτη στον Κριό κάνει όψη μισού εξάγωνου με τον Δία στον Ταύρο:

Οι οικονομικές σας απολαβές αυξάνονται και είστε πολύ ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα της συνεργασίας σας, με άτομα που έχετε εμπιστευθεί. Ο έρωτας που μόλις χτύπησε την «πόρτα» της καρδιάς σας, ξαφνικά, δεν αποκλείεται να ήρθε για να μείνει και να προχωρήσετε την σχέση σας, στο επόμενο στάδιο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Πολλοί από εσάς αισθάνεστε πως έχετε βρει το άλλο σας μισό.

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 21η , 22η, 23η μοίρα Κριού, Ταύρου.

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024, έχουμε την Πανσέληνο στην 04,17 μοίρα του Σκορπιού, δηλαδή η Σελήνη είναι στην 4,17 μοίρα του Σκορπιού και βρίσκεται απέναντι από τον Ήλιο που βρίσκεται στην 4,17 μοίρα του Ταύρου.

Η Σελήνη στην θέση αυτή είναι σε «πτώση» Είναι καχύποπτη, και θέλει να ερευνά «βαθιά», χωρίς να εξωτερικεύει τα συναισθήματα που νιώθει. 

Η Σελήνη και ο Ήλιος είναι σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Οι συνέπειες του σχηματισμού αυτού, θα φέρει πολλούς οριστικούς χωρισμούς σε ζευγάρια και σε επαγγελματικές συνεργασίες. Είναι όμως καταστάσεις που πρέπει να τελειώσουν για να αφήσετε το «παρελθόν» και ανθρώπους τοξικούς, ώστε να κάνετε μία νέα φρέσκια αρχή.

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 3η , 4η , 5η μοίρα του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού, Υδροχόου.

Ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό κάνει όψη μισού εξάγωνου με τον Κρόνο στον Ιχθύ:

Θα ασχοληθείτε ξανά με θέματα που σας είχαν απασχολήσει περίπου στις 18/03/2024
και καλείστε να επαναξιολογήσετε τις κινήσεις σας, χωρίς να οριστικοποιήσετε τις αποφάσεις σας ακόμα. Για πολλούς από εσάς αφορά σε θέματα οικονομικών εκκρεμοτήτων που έχουν προκύψει με συγγενικά άτομα και τον σύντροφο σας. Επίσης μπορεί να αφορά επαγγελματικές αποφάσεις και αλλαγές που πρέπει να γίνουν κατόπιν συνεννόησης με τους συνεργάτες σας και άτομα που βρίσκονται σε πιο ψηλές θέσεις από εσάς. Μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε πολύ καλά και να έχετε στο μυαλό σας πως μπορεί να υπάρχουν «πισώπλατα» χτυπήματα από άτομα που βρίσκονται στον χώρο της εργασίας σας.

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 15η, 16η, 17η μοίρα Κριού, Ιχθύων.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, ο Ερμής ορθοδρομεί στην 15.58’ μοίρα του Κριού:

Θα ασχοληθείτε με θέματα που σας είχαν απασχολήσει (18/03/2023) καθώς θα μάθετε νέα που αφορούν τις ημέρες εκείνες. Εάν είχατε κάποια εφήμερη ερωτική σχέση, θα ακούσετε από κοινούς γνωστούς νέα που θα σας «πληγώσουν». Θα συνειδητοποιήσετε πως η σχέση που είχατε ήταν βασισμένη σε πολλά ψέματα και ανακρίβειες. Εάν είχατε προχωρήσει σε μία επαγγελματική συνεργασία, θα καταλάβετε πως προσπάθησαν να σας εξαπατήσουν. 

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 15η, 16η, 17η μοίρα Κριού, Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερου.

Σάββατο 27 Απριλίου 2024, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει όψη μισού εξάγωνου με τον Άρη στον Ιχθύ:

 Ο έρωτας κυριαρχεί, το πάθος και η σεξουαλική ένταση είναι στα ύψη. Η ερωτική επαφή κυριαρχεί σε όλες τις αισθήσεις σας. Παρόλα αυτά εάν είστε σε μία εξωσυζυγική σχέση πρέπει να προσέξετε για τις δυσάρεστες συνέπειες που μπορεί να ακολουθήσουν, καθώς είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθεί. Επίσης είναι θεμιτό να μπορέσετε να «κοντρολάρετε» το πάθος και την έλξη που αισθάνεστε, καθώς ο/η σύντροφος που έχετε επιλέξει να θέλει να σας ελέγχει και να εκτυλίσσονται μεταξύ σας πολλές σκηνές ζηλοτυπίας.   

Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 26η, 27η, 28η μοίρα Κριού, Ιχθύων.

Κυριακή 28 Απριλίου 2024, η Αφροδίτη στον Κριό κάνει όψη μισού εξάγωνου με τον Ποσειδώνα στον Ιχθύ:
Θα έχετε την αίσθηση πως έχετε βρει το άλλο σας μισό. Η ρομαντική διάθεση και ο ιδεαλισμός σας παρασύρουν και νιώθετε ολοκληρωμένοι συναισθηματικά. Είναι αληθινή αγάπη; Είναι αυτός/αυτή που περιμένατε στην ζωή σας; Είναι το ιδανικό ταίρι σας; Ο χρόνος θα δείξει… Καλό είναι να διατηρείτε κάποιες μικρές αμφιβολίες ωσότου γνωρίσετε καλά το άτομο αυτό, για να μην πληγωθείτε στην πορεία.
Επηρεάζονται όσοι έχουν Πλανήτες στην 27η, 28η, 29η μοίρα Κριού, Ιχθύων.

Ότι αναφέρουμε στο κείμενο αποτελούν γενικές προβλέψεις. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη πως κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και ο προσωπικός του αστρολογικός χάρτης είναι μοναδικός.

Ήλιος τετράγωνο Πλούτωνας 21/4/2024 – Χειραγώγηση ή απελευθέρωση; – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)