Εκπλήξεις στον Αστρολογικό Ορίζοντα: Τα 4 Ζώδια που Θα Λάβουν εκπλήξεις μέχρι τις 12 Απριλίου


Εκπλήξεις στον Αστρολογικό Ορίζοντα: Τα 4 Ζώδια που Θα Λάβουν εκπλήξεις μέχρι τις 12 Απριλίου

Στον κόσμο της αστρολογίας, οι επόμενες ημέρες υπόσχονται να φέρουν σημαντικές εκπλήξεις και ανατροπές σε συγκεκριμένα ζώδια. Μέχρι τις 12 Απριλίου, τέσσερα ζώδια θα βρεθούν αντιμέτωπα με μοιραίες στιγμές και ευκαιρίες που θα μπορούσαν να αλλάξουν την πορεία της ζωής τους.

Ταύρος: Η περίοδος αυτή σηματοδοτεί μια στιγμή αυτοεξέλιξης για τον Ταύρο, με την ενέργεια να εστιάζεται στον εαυτό και στην προσωπική του ανάπτυξη. Είναι η στιγμή να ανακαλύψετε νέες πτυχές του εαυτού σας, να εμβαθύνετε στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, και να διεκδικήσετε μεγαλύτερη αυτονομία. Πιθανές προκλήσεις θα σας αναγκάσουν να επανεξετάσετε τις προτεραιότητές σας και να βάλετε νέους στόχους, αλλά τελικά, αυτές οι προκλήσεις θα σας κατευθύνουν προς μια πιο ικανοποιητική διαδρομή.

Υδροχόος: Η ενέργεια αυτής της περιόδου θα φέρει τους Υδροχόους κοντά στο σπίτι και την οικογένεια, με μια έμφαση στην ενίσχυση των σχέσεων και την επίλυση παλιών διαφορών. Μπορεί να αντιμετωπίσετε εκπλήξεις που αφορούν το σπίτι ή την οικογενειακή ζωή, που θα σας καλέσουν να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Αυτή η περίοδος μπορεί επίσης να φέρει ευκαιρίες για ανακαίνιση ή επέκταση του χώρου σας, κάτι που θα βοηθήσει να νιώσετε πιο άνετα και ασφαλείς στο περιβάλλον σας.

Σκορπιός: Για τους Σκορπιούς, η περίοδος αυτή φέρνει ευκαιρίες για ανανέωση και εμβάθυνση των σχέσεων. Μπορεί να βιώσετε έντονες στιγμές με τους συνεργάτες σας, είτε πρόκειται για ερωτικούς συντρόφους είτε για στενούς φίλους. Η αλληλεπίδραση με τους άλλους θα σας προσφέρει μια καθαρότερη εικόνα των δικών σας αναγκών και επιθυμιών, καθώς και της δυναμικής που επιθυμείτε στις σχέσεις σας. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εργαστείτε πάνω στην επικοινωνία και την εμπιστοσύνη, καθώς αυτά τα στοιχεία θα αποτελέσουν τη βάση για οποιαδήποτε μελλοντική ανάπτυξη.

Τοξότης: Οι Τοξότες θα βιώσουν μια περίοδο δημιουργικότητας και παιχνιδιού, με την ενέργεια να εστιάζεται στην έκφραση του εαυτού και την αναζήτηση της χαράς. Είναι μια ευκαιρία να εξερευνήσετε νέα χόμπι ή να επανασυνδεθείτε με παλιά ενδιαφέροντα που είχατε αφήσει στην άκρη. Επίσης, μπορεί να ανακαλύψετε νέους τρόπους επικοινωνίας με τα παιδιά ή νεαρότερα μέλη της οικογένειας, βρίσκοντας κοινό έδαφος μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες. Η περίοδος αυτή θα σας υπενθυμίσει την αξία της απλότητας και της ανεμελιάς στη ζωή.


Αφροδίτη στον Κριό 5/4/2024 – Μια Γεννήτρια Αγάπης Πάθους και Έντασης – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Αφροδίτη στον Κριό 5/4/2024 – Μια Γεννήτρια Αγάπης Πάθους και Έντασης

Η Αφροδίτη είναι ένας ευεργέτης πλανήτης που ανήκει στους προσωπικούς. Αυτό σημαίνει πως επηρεάζει την ζωή μας σε καθημερινή βάση, αποκαλύπτει τις ερωτικές μας προσεγγίσεις, τις ρομαντικές μας φαντασιώσεις αγάπης, τι εκτιμάμε, τι ακριβώς μας δίνει ευχαρίστηση και τι βρίσκουμε ελκυστικό, καθώς και την οικονομική μας ατμόσφαιρα, τον τροπο που αντιμετωπίζουμε και προσελκύουμε τα χρήματά μας. Είναι ο τρίτος κατά σειρά φωτεινότερος πλανήτης μετά τον Ήλιο και την Σελήνη στον Ουρανό. Ένας πλανήτης που εκφράζει την ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΣΗ , αυτό που ΘΈΛΟΥΜΕ-το για μας ΤΕΛΕΙΟ- και αν και θεωρείται ένας ζεστός και υγρός πλανήτης, είναι ταυτόχρονα και Αφιλόξενος (στο ηλιακό μας σύστημα), γεγονός που έρχεται να μας θυμίσει πως η τελειότητα είναι πραγματικά ανέφικτη.

 Στις 5 Απριλίου στις 7:00 π.μ κάνει την είσοδο της σε ζώδιο του Άρη τον Κριό – ζώδιο Φωτιάς, έως το μεσημέρι της 26 Απριλίου που περνάει στον Ταύρο και εύκολα μπορούμε να αντιληφθούμε πως θα βρίσκεται σε θέση αδυναμίας της, καθώς ο πλανήτης της Αγάπης θα  βρίσκεται σε ζώδιο του Πολέμου  και θα εκφράζεται μέσα από μεγάλη ένταση, πάθος, αγάπη για περιπέτεια, ανεξαρτησία, ανταγωνιστικότητα.
Ανυπόμονος – παρορμητικός και συχνά, όταν δεν καταφέρνει να κατακτήσει στόχο του, εκφράζει θυμό, εύκολα κάνει το πρώτο βήμα  στην κατάκτηση και χωρίς αμφιβολία θα πολεμήσει για αυτούς που αγαπά , πιστός στον κατάλληλο για αυτόν σύντροφο, καθώς απαιτεί το ίδιο από τους άλλους. Υψηλή σεξουαλική ενέργεια, συναρπαστικός εραστής και θέλει ο σύντροφός του να τον θαυμάζει. Τον διέπει μια φυσική ανάγκη να κατακτά ολοένα και περισσότερους στόχους και για αυτό δεν φημίζεται ιδιαίτερα για τους  μακροχρόνιους δεσμούς του. Θα μπορούσαμε να του προσδώσουμε εγωκεντρισμό, καθώς είναι πάντα περισσότερο προσανατολισμένος στις δικές του ανάγκες και επιθυμίες, παρά στις επιθυμίες των συντρόφων του. 

 Οι κυριότερες όψεις που θα σχηματίσει είναι:
Αρχικά το εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 6-4-24 στις 20:45 το βράδυ στην 01ο 56΄ Κριού όπου την επιρροή θα δεχθούν οι Κριοί-  Λέοντες- Ζυγοί – Υδροχόοι των πρώτων τριών μοιρών και θα φέρει παθιασμένους  έρωτες, έντονη σεξουαλικότητα, τα αισθήματα θα εκφράζονται με αυτοπεποίθηση δίχως φόβο, δημιουργικότητα καθώς εύνοια σε οικονομικές υποθέσεις.

Αφροδίτη σύνοδος με Βόρειο Δεσμό στις 17-4-24 στις 21:45 στην 15ο 34΄ Κριού και επηρεάζονται οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού: Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί – Αιγόκεροι καθώς και του ΑΕΡΑ: Δίδυμοι – Υδροχόοι στις 14ο-15ο– 16ο μοίρες. Η όψη θα φέρει Καρμικούς έρωτες καθώς μοιραίες παθιασμένες συναντήσεις. 

Αφροδίτη σύνοδος Ανάδρομου Ερμή στις 19/4/24 στις 12: 00 το μεσημέρι, στην 17ο 32΄ Κριού και θα επηρεαστούν οι 16ο – 17ο  18ο μοίρες του Παρορμητικού Σταυρού: Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί – Αιγόκεροι καθώς και του ΑΕΡΑ: Δίδυμοι – Υδροχόοι. Αισθηματική εξωστρέφεια, τα θέλω και επιθυμίες θα εκφράζονται όμορφα, δημιουργικότητα , φλέρτ στον χώρο της εργασίας και υποθέσεις επαγγελματικές που υπήρχαν ως στόχο στο παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια και έχουν την ευκαιρία πραγματοποίησης με επιτυχία.

Αφροδίτη σύνοδος Χείρωνα στις 21-4-24 στις 14:48 μ.μ. στην 20ο 09΄ Κριού, μια όψη Σταχτοπούτας όπως ονομάζεται κατά την οποία πραγματοποιούνται ευχές μας, και την επιρροή θα δεχθούν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού: Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί – Αιγόκεροι καθώς και του ΑΕΡΑ: Δίδυμοι – Υδροχόοι.