Ερμής εξάγωνο Κρόνος 28 Μαΐου 2024 – Οργάνωση και ουσιαστική επικοινωνία

Ερμής εξάγωνο Κρόνος 28 Μαΐου 2024 – Οργάνωση και ουσιαστική επικοινωνία

Ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου σε εξάγωνο με τον Κρόνο από τους Ιχθύς στις 05:22 πμ στην 18,33 μοίρα, μια θετική όψη που μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε ουσιαστική επικοινωνία και να πάρουμε ορθές αποφάσεις. Ο Ερμής στον Ταύρο είναι αργός στις αποφάσεις του αλλά τον χαρακτηρίζει η οργάνωση, η αυτοπεποίθηση και η αυστηρότητα και από την άλλη ο Κρόνος, απαιτητικός αλλά λόγω της θέσης του στους Ιχθύς μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε, πιο ευέλικτοι αλλά ρεαλιστές και προσγειωμένοι. Η επικοινωνία και ο λόγος αποκτούν βαρύτητα, ενώ βάζουμε σε τάξη και οργάνωση την σκέψη μας, ότι απόφαση πάρουμε τώρα θα είναι με υπευθυνότητα.

 Με αυτή την όψη ευνοούνται θέματα επαγγελματικά αφού μας δίνεται η ευκαιρία τώρα να αποφασίσουμε για θέματα καριέρας και οικονομικών απολαβών καθώς θα υπάρχει ευκολία στην διεκδίκηση αυτών που μας αναλογούν. Θα είμαστε εύστοχοι και σίγουροι σε αυτό που επιθυμούμε υλοποιώντας σκοπούς και στόχους που μπορεί να είχαμε θέσει στο παρελθόν αλλά για διάφορους λόγους δεν είχαν επιτευχθεί. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της Γης Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως αλλά και τα ζώδια του Νερού Ιχθύες, Καρκίνος, Σκορπιός που ανήκουν στο τέλος του 2ου  δεκαημέρου αρχές 3ου πιο συγκεκριμένα όσοι έχουν πλανήτες από την 16η μοίρα έως την 21η των ζωδίων αυτών. 

Να θυμάστε ότι οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις και δεν αντιστοιχούν με ακρίβεια σε όλους τους αναγνώστες, καθώς γίνονται με βάση τον ηλιακό χάρτη και όχι τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη του καθενός. Χρησιμοποιείστε την αστρολογία σαν οδηγό προς την γνώση και όχι ως κυρίαρχη δύναμη. 

 Ας δούμε πιο αναλυτικά πως θα επηρεάσει η όψη εξαγώνου μεταξύ Ερμή – Κρόνου το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Ανθή Καραταράκη

Ερμής εξάγωνο Κρόνος 28 Μαΐου 2024 - Οργάνωση και ουσιαστική επικοινωνία 3

[email protected]

Κριός

  Τονωτική ένεση στα οικονομικά σας θα δώσει αυτή η όψη, διεκδικώντας και κερδίζοντας παραπάνω χρήματα ή παίρνοντας την αύξηση που περιμένατε καιρό. Ευνοούνται οι επαγγελματικές συμφωνίες τις οποίες κρατούσατε κρυφές το προηγούμενο διάστημα, ενώ ηρεμείτε ψυχολογικά αφού βλέπετε το πορτοφόλι σας να γεμίζει και τώρα μπορείτε να βγάλετε τις υποχρεώσεις, και να κάνετε σωστή διαχείριση σε λογαριασμούς που είχατε αφήσει πίσω.

Ταύρος

  Σας δίνεται η ευκαιρία να διαχειριστείτε τυχόν προβλήματα που είχαν προκύψει στο παρελθόν μέσα σε ομάδες ή συλλόγους που μπορεί να ανήκετε ή μέσα στον χώρο που εργάζεστε. Οι ιδέες σας θα γίνονται αποδεκτές και σε αυτές θα έχετε την στήριξη των φίλων σας, βρίσκεται τις ισορροπίες μέσα από ομαδικές εργασίες σε όλους τους τομείς και θα νιώθετε ασφάλεια να προχωρήσετε για την επίτευξη των στόχων σας.

Δίδυμοι

  Πλέον με τον Δία στο πλευρό σας είστε αισιόδοξοι και με την θετική όψη του Ερμή με τον Κρόνο, ιδέες που είχατε κρυμμένες μέσα στο συρτάρι και με την ωριμότητα που σας διακρίνει, σας βλέπουν θετικά οι ανώτεροι σας, βελτιώνοντας έτσι την επαγγελματική σας εικόνα, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας παίρνοντας κάποια αναβάθμιση ή οικονομική αύξηση. 

Καρκίνος

  Νέοι ορίζοντες, ενδιαφέρεστε για νέους φιλοσοφικούς δρόμους μέσα από κοινωνικές ομάδες, κάποιοι θα πάρετε απόφαση τώρα για σπουδές ή κάποιο μεταπτυχιακό, ενώ κάποιοι άλλοι θα πραγματοποιήσετε κάποιο μακρινό ταξίδι που επιθυμούσατε καιρό. Όσοι ασχολείστε με το εμπόριο θα έχετε προτάσεις από το εξωτερικό και σε αυτό θα έχετε την στήριξη φίλων παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις.

 Λέων 

  Εύνοια στα επαγγελματικά θα έχετε με αυτή την όψη, μια πολύ καλή στιγμή να πάρετε αποφάσεις για την πρόοδο σας σε εργασιακό επίπεδο, είτε επιλέγοντας μια νέα πρόταση που σας έχει γίνει και τώρα ήρθε η στιγμή να την δεχτείτε είτε να λάβετε αναβάθμιση στον ήδη υπάρχοντα εργασιακό χώρο. Επίσης θα βάλετε σε τάξη τυχόν εκκρεμότητες οικονομικές που μπορεί να αφορούν δάνεια ή δημόσιες υπηρεσίες.

Παρθένος

  Θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας καθώς όποια σύννεφα υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα στην σχέση σας με συναδέλφους ή συνεργάτες τώρα με σοβαρή συζήτηση θα λύσετε τις όποιες παρεξηγήσεις και θα ομαλοποιηθούν οι σχέσεις σας. Ερωτικά θα έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας και οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε ερωτικό σύντροφο τώρα που θα σας καλύπτει συναισθηματικά.

Ζυγός

  Θα σας δοθεί η ευκαιρία να κλείσετε εκκρεμότητες οικονομικές, θέματα γραφειοκρατίας με δημόσιες υπηρεσίες, κάποιοι θα βρείτε λύσεις σε κληρονομικά ζητήματα, ενώ άλλοι θα τακτοποιήσετε δάνεια με ευνοϊκότερους όρους. Η καθημερινότητα σας παίρνει χρώμα, αλλάζει η ψυχολογική σας διάθεση και βλέπετε με θετικό μάτι τις όποιες αλλαγές στην εργασία σας.

 Σκορπιός

 Ευνοϊκή στιγμή για να διορθώσετε τυχόν λάθη ή παραλήψεις που μπορεί να σας είχαν φέρει σε ρήξη με τους συνεργάτες σας και να δημιουργήσετε το κατάλληλο κλίμα για να δεχτούν τις ιδέες τις οποίες έχετε. Για τους αδέσμευτους ίσως προκύψει νέα σχέση ή οποία θα έχει τις βάσεις για να προχωρήσει, ενώ όσοι βρίσκονται ήδη σε σχέση θα αναζωπυρώσετε τον έρωτα σας, θα τον εκφράζετε με πάθος και ό,τι μπορεί να σας είχε απομακρύνει, τώρα σας φέρνει πιο κοντά βάζοντας στην άκρη τις όποιες δυσκολίες.

Τοξότης

  Ήρθε ο καιρός να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας, θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας ή ακόμη κάποιοι θα πάρετε την απόφαση να αλλάξετε και τομέα ή αντικείμενο απασχόλησης. Θέματα που αφορούν το σπίτι συνεχίζουν να σας απασχολούν με θετικό τρόπο, ενώ ευνοούνται οι αγοραπωλησίες ακινήτων, οι μετακομίσεις ενώ κάποιοι άλλοι θα θελήσετε να κάνετε ανακαίνιση και αλλαγές στον χώρο που ζείτε.

 Αιγόκερως

  Είναι μια καλή ευκαιρία να χαλαρώσετε κάνοντας μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς που θα σας χαλαρώσουν από την πίεση της δουλειάς και θα μπορέσετε να απολαύσετε την εξοχή με τα παιδιά σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα πάρετε την απόφαση να αγοράσετε νέο μεταφορικό μέσο. Στα αισθηματικά, για τους ελεύθερους, μια νέα γνωριμία θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον και θα σας βάλει ξανά στο ερωτικό παιχνίδι.

Υδροχόος

  Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, θέλετε να νιώθετε ασφαλείς γι αυτό εξετάζετε όλες τις παραμέτρους σε σχέση με τα έσοδα που λαμβάνετε από την εργασία σας και τα έξοδα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σας. Θέματα που αφορούν την αγορά ή την πώληση κάποιου οικογενειακού ακινήτου, που δεν προχωρούσε λόγω αντιπαραθέσεων τώρα ξεμπλοκάρουν και λαμβάνετε και την βοήθεια από το οικογενειακό σας περιβάλλον για να έχετε θετικά αποτελέσματα.

Ιχθύες

  Με την όψη αυτή που αφορά περισσότερο εσάς αφού γίνεται στο ζώδιο το δικό σας και με τον Κρόνο όλο αυτό τον καιρό δάσκαλο και αρωγό, να σας δίνει μαθήματα έχετε αποκτήσει αυτοπεποίθηση, δεν πετάτε στα σύννεφα και βλέπετε με ρεαλισμό και σοβαρότητα ότι αφορά τον τρόπο που επικοινωνείτε είτε διαδικτυακά είτε με το άμεσο περιβάλλον σας. Ακυρώσεις και αλλαγές που μπορεί να είχαν προκύψει με κοντινά ταξίδια τώρα θα βρείτε την ευκαιρία να τα πραγματοποιήσετε. 

Καρμικό ωροσκόπιο 27/5 – 2/6 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)