Καρμικό ωροσκόπιο 27/5 – 2/6

Καρμικό ωροσκόπιο 27/5 – 2/6

Αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη από σημαντικές πλανητικές όψεις που θα επηρεάσουν διάφορες πτυχές της ζωής μας. Από τις 28 Μαΐου, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο, φέρνοντας μια αίσθηση σταθερότητας και σοβαρότητας στην επικοινωνία μας. Στις 29 Μαΐου, ο Άρης συναντά τον Χείρωνα στον Κριό, ενισχύοντας τις δυνάμεις θεραπείας και μετασχηματισμού μέσω της δράσης και της πρωτοβουλίας. Τέλος, στις 31 Μαΐου, ο Ερμής συναντά τον Ουρανό, φέρνοντας ξαφνικές αλλαγές και αποκαλύψεις στις σκέψεις και τις επικοινωνίες μας. Αυτές οι όψεις θα επηρεάσουν κάθε ζώδιο με διαφορετικό τρόπο ανάλογα με τον οίκο στον οποίο βρίσκονται.

Κριός

Αυτή η εβδομάδα φέρνει μια έντονη εστίαση στα οικονομικά σας. Ο Ερμής στον 2ο οίκο σας και σε εξάγωνο με τον Κρόνο, φέρνει σταθερότητα και οργάνωση στα οικονομικά σας σχέδια. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μακροπρόθεσμα πλάνα και να εστιάσετε σε σταθερές επενδύσεις. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στον 1ο οίκο σας, σας καλεί να αντιμετωπίσετε προσωπικές πληγές και να βρείτε δύναμη μέσα από την αυτο-βελτίωση. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον 2ο οίκο σας μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες κέρδους ή αλλαγές στην αξία που δίνετε στα υλικά αγαθά.

Ταύρος

Με τον Ερμή στον 1ο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα νιώσετε μια αυξημένη αίσθηση ευθύνης και σοβαρότητας στις προσωπικές σας επικοινωνίες. Είναι η ιδανική στιγμή να επαναξιολογήσετε τα προσωπικά σας σχέδια και να θέσετε ρεαλιστικούς στόχους. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στον 12ο οίκο σας, φέρνει στην επιφάνεια κρυμμένες πληγές που χρειάζονται θεραπεία, ίσως μέσω εσωτερικής εργασίας ή πνευματικής αναζήτησης. Τέλος, η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον 1ο οίκο σας φέρνει καινοτόμες ιδέες και αλλαγές στην προσωπική σας εικόνα και παρουσίαση.

Δίδυμοι

Ο Ερμής στον 12ο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Κρόνο, φέρνει μια βαθιά ανασκόπηση και οργανωμένη σκέψη γύρω από τα πνευματικά και υποσυνείδητα θέματα. Είναι η στιγμή να θέσετε όρια και να οργανώσετε τα εσωτερικά σας ζητήματα. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στον 11ο οίκο σας φέρνει ευκαιρίες για θεραπεία μέσα από κοινωνικές ομάδες και φιλίες. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον 12ο οίκο σας μπορεί να φέρει ξαφνικές αποκαλύψεις ή ενοράσεις από το υποσυνείδητο.

Καρκίνος

Ο Ερμής στον 11ο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Κρόνο, φέρνει σταθερότητα και σοβαρότητα στις φιλίες και στις κοινωνικές σας δραστηριότητες. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να δικτυωθείτε με άτομα που μπορούν να υποστηρίξουν τους στόχους σας. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στον 10ο οίκο σας, φέρνει την ανάγκη για θεραπεία και μετασχηματισμό στην καριέρα σας. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον 11ο οίκο σας μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές ή εκπλήξεις στις φιλίες ή στους στόχους σας.

Λέων

Με τον Ερμή στον 10ο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Κρόνο, η καριέρα σας ευνοείται από οργανωμένες και σταθερές επικοινωνίες. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ενισχύσετε τη φήμη σας και να κάνετε μακροπρόθεσμα πλάνα. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στον 9ο οίκο σας, ενισχύει την ανάγκη για προσωπική ανάπτυξη μέσω της εκπαίδευσης ή του ταξιδιού. Τέλος, η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον 10ο οίκο σας μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές ή αποκαλύψεις στην καριέρα σας.

Παρθένος

Ο Ερμής στον 9ο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Κρόνο, φέρνει σταθερότητα και σοβαρότητα στις σπουδές και στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Είναι η στιγμή να οργανώσετε τις φιλοδοξίες σας και να εστιάσετε σε εκπαιδευτικούς στόχους. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στον 8ο οίκο σας, φέρνει την ανάγκη για θεραπεία και μετασχηματισμό σε θέματα που αφορούν κοινά οικονομικά και βαθιές συναισθηματικές σχέσεις. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον 9ο οίκο σας μπορεί να φέρει ξαφνικές αποκαλύψεις ή αλλαγές στην αντίληψή σας για τον κόσμο.

Ζυγός

Με τον Ερμή στον 8ο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα βρείτε σταθερότητα και σοβαρότητα στη διαχείριση των κοινών οικονομικών και των συναισθηματικών σας δεσμεύσεων. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας και να ασχοληθείτε με βαθύτερα ψυχολογικά ζητήματα. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στον 7ο οίκο σας φέρνει την ανάγκη για θεραπεία και μετασχηματισμό στις σχέσεις σας. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον 8ο οίκο σας μπορεί να φέρει ξαφνικές αποκαλύψεις ή αλλαγές στα κοινά οικονομικά ή στις βαθιές συναισθηματικές σχέσεις σας.

Σκορπιός

Ο Ερμής στον 7ο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Κρόνο, φέρνει σταθερότητα και σοβαρότητα στις συνεργασίες και στις προσωπικές σας σχέσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθεωρήσετε τις σχέσεις σας και να θέσετε υγιή όρια. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στον 6ο οίκο σας φέρνει την ανάγκη για θεραπεία και μετασχηματισμό στην καθημερινή σας ρουτίνα και στην υγεία σας. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον 7ο οίκο σας μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές ή αποκαλύψεις στις σχέσεις σας.

Τοξότης

Με τον Ερμή στον 6ο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα βρείτε σταθερότητα και σοβαρότητα στην καθημερινή σας ρουτίνα και στη δουλειά σας. Είναι η στιγμή να οργανώσετε τη δουλειά σας και να εστιάσετε στη βελτίωση της υγείας σας. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στον 5ο οίκο σας φέρνει την ανάγκη για θεραπεία και μετασχηματισμό στον τομέα των δημιουργικών σας δραστηριοτήτων και των ρομαντικών σας σχέσεων. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον 6ο οίκο σας μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές ή αποκαλύψεις στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Αιγόκερως

Ο Ερμής στον 5ο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Κρόνο, φέρνει σταθερότητα και σοβαρότητα στις δημιουργικές σας δραστηριότητες και στις σχέσεις με τα παιδιά. Είναι η κατάλληλη στιγμή να εστιάσετε σε μακροπρόθεσμα σχέδια που αφορούν την δημιουργικότητα και τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στον 4ο οίκο σας φέρνει την ανάγκη για θεραπεία και μετασχηματισμό στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον 5ο οίκο σας μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές ή αποκαλύψεις στον τομέα της δημιουργικότητας ή των παιδιών.

Υδροχόος

Με τον Ερμή στον 4ο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα βρείτε σταθερότητα και σοβαρότητα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι η στιγμή να οργανώσετε το σπίτι σας και να ενισχύσετε τις οικογενειακές σας σχέσεις. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στον 3ο οίκο σας φέρνει την ανάγκη για θεραπεία και μετασχηματισμό στον τομέα της επικοινωνίας και των αδελφών. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον 4ο οίκο σας μπορεί να φέρει ξαφνικές αλλαγές ή αποκαλύψεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

Ιχθύες

Ο Ερμής στον 3ο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Κρόνο, φέρνει σταθερότητα και σοβαρότητα στην επικοινωνία και στις καθημερινές μετακινήσεις σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να οργανώσετε τις σκέψεις σας και να εστιάσετε στην αποτελεσματική επικοινωνία. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στον 2ο οίκο σας φέρνει την ανάγκη για θεραπεία και μετασχηματισμό στον τομέα των οικονομικών σας. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό στον 3ο οίκο σας μπορεί να φέρει ξαφνικές αποκαλύψεις ή αλλαγές στην επικοινωνία ή στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Αφροδίτη τρίγωνο Πλούτωνας 25 Μαΐου – Αέρινα πάθη και παιχνίδια – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)