Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 26/02/2024 – 03/03/2024 – Έντονες ερωτικές εξελίξεις

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 26/02/2024 – 03/03/2024 – Έντονες ερωτικές εξελίξεις

Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Φτάσαμε αισίως στο τέλος του Φεβρουαρίου και υποδεχόμαστε τον Μάρτιο με ελπίδες για βελτίωση της ερωτικής μας ζωής. Πόσο όμως αυτές μπορούν να γίνουν πραγματικότητα;

 Τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε τις συνθήκες στη ζωή μας γενικότερα και πόσο η ευτυχία μας μετράται με τις ερωτικές μας επιτυχίες;

 Πάντα έχουμε προσδοκίες όταν τελειώνει ένας μήνας ότι ο καινούριος θα είναι πιο φιλικός για εμάς. Σκεφθείτε όμως, πόσο σημαντικό είναι να καταλάβουμε ότι παρ΄ όλες τις υποσχέσεις των ουράνιων σωμάτων τελικά είμαστε πάντα εμείς οι ίδιοι οι οποίοι έχουμε τη δυνατότητα και τη δύναμη να να καθορίσουμε το αποτέλεσμα;

Πάμε να δούμε μαζί το σενάριο που έχουν γράψει για μας οι πλανήτες αυτήν την ερωτική εβδομάδα γνωρίζοντας πάντα ότι μπορούμε να επέμβουμε να παρέμβουμε και τελικά να καθορίσουμε εμείς το αποτέλεσμα.

 Στις 27 Φεβρουαρίου ο Άρης από την 10η μοίρα και 52΄ του Υδροχόου θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Δία από την 10η μοίρα και 52΄ του Ταύρου. Ο υπερβολικός ενθουσιασμός θα βοηθήσει την αγάπη και οι ερωτευμένοι μπορούν να περάσουν όμορφες στιγμές. Ωστόσο μπορεί κάποιοι να γίνουν απερίσκεπτοι ή υπερβολικά εγωιστές. Στις νέες σχέσεις ορισμένοι μπορεί να μπερδέψουν τον ενθουσιασμό για έρωτα. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι στο τέλος του Α΄δεκαημέρου.

 Στις 28 Φεβρουαρίου θα έχουμε ένα εξαιρετικό αστρολογικό φαινόμενο. Ο Ερμής, ο Ήλιος και ο Κρόνος θα ενωθούν μεταξύ τους σε όψη συνόδου στην 09η μοίρα των Ιχθύων.  Σημαντικές εξελίξεις οι οποίες θα φλιτραριστούν μέσα από το πρίσμα της υπευθυνότητας αλλά και της απαισιοδοξίας για κάποιους. Η λογική και η σκληρή δουλειά, θα βοηθήσουν ορισμένους να βάλουν γερές βάσεις για μεγάλα σχέδια. Οι ημέρες θα φέρουν μεγάλη ικανοποίηση και αναγνώριση. 

 Με αυτήν την σπάνια σύνοδο ευθυγραμμίζεται και ο απλανής αστέρας Σκατ, ο οποίος θα δώσει καλή τύχη και ευτυχία που μπορεί να διαρκέσει. Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς γεννημένοι στο τέλος του Α΄δεκαημέρου.

 Στις 29 Φεβρουαρίου ο Ερμής από την 11η μοίρα των Ιχθύων θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου τον Δία από την 11η μοίρα του Ταύρου. Όμορφα νέα και χρήσιμες πληροφορίες που σχετίζονται με σημαντικά σχέδια θα τονώσουν την αγάπη. Επηρεάζονται οι Ιχθύες, οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Σκορπιοί του Β΄δεκαημέρου.

 Στις 01 Μαρτίου ο Ήλιος από την 11η μοίρα των Ιχθύων θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου τον Δία από την 11η μοίρα του Ταύρου. Είτε πιστεύετε στην καλή τύχη, είτε όχι, αυτή σίγουρα θα σας ευνοήσει κατά την διάρκεια αυτής της όμορφης διέλευσης. Επομένως μπορείτε να περιμένετε εύνοια και στην αγάπη. Επηρεάζονται ξανά οι Ιχθύες, οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Σκορπιοί του Β΄δεκαημέρου.

 Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη από την 17η μοίρα του Υδροχόου θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου τον Χείρωνα από την 17η μοίρα του Κριού. Η αγάπη θα είναι η λύση για να κλείσουν παλιές πληγές ανάμεσα στους ερωτευμένους. Για όσους είχαν πληγωθεί, αυτή η διέλευση επιβεβαιώνει το γνωστό σε όλους μας «O έρωτας με έρωτα περνάει». Επηρεάζονται οι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι του του Β΄δεκαημέρου.

 Στις 03 Μαρτίου η Αφροδίτη από την 19η μοίρα του Υδροχόου θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Ουρανό από την 19η μοίρα του Ταύρου . Η διέλευση αυτή φέρνει δυσκολίες και εντάσεις στις ερωτικές σχέσεις καθώς μπορεί να υπάρξουν τάσεις για διάσπαση στην ερωτική ηρεμία. Κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι βρήκαν τον έρωτα της ζωής τους και αργότερα να διαψευστούν. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του Β΄δεκαημέρου.

 Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

Ιωάννα Ζιαμπίρη

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 26/02/2024 – 03/03/2024 – Έντονες ερωτικές εξελίξεις 3

ΚΡΙΟΣ (21/03 – 19/04) Ήρεμες στιγμές αγάπης

Α΄ Δεκαήμερο (21/03 – 30/03) 

 Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορεί να δείτε κάποιες θετικές οικονομικές εξελίξεις που αφορούν είτε υποχρεώσεις σας προς τρίτους είτε τα οικονομικά του συντρόφου σας. Θα έχετε ευκαιρίες να γίνετε πιο κοινωνικοί, ενώ θα αναζητήσετε διπλωματικές λύσεις σε πιθανά προβλήματα που μπορεί να είχατε στην σχέση σας. Ίσως όμως κρατήσετε κάποια πράγματα μέσα σας, κάποιους φόβους και άγχη για τον έρωτα σας ή τα παιδιά σας. 

 Ελεύθεροι, οι ημέρες δεν είναι ιδιαίτερα ερωτικές, ωστόσο θα μπορούσατε μέσα από κοινωνικές συναναστροφές να κάνετε γνωριμίες. Αυτές τις ημέρες θα θελήσετε να έρθετε πιο κοντά με κάποιον καθώς η ανάγκη σας για συντροφικότητα θα είναι μεγάλη. Όμως η διάθεσή σας θα είναι μελαγχολική. 

Β΄ Δεκαήμερο (31/03 – 09/04)

 Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας θα θελήσετε να έρθετε πιο κοντά στον αγαπημένο σας. Δεν αποκλείεται να προσκαλέσετε φίλους στο σπίτι και να κάνετε και κάποια απρογραμμάτιστα αλλά ευχάριστα έξοδα. Φαίνεται ότι κάτι μέσα σας σας στενοχωρεί και ότι θα επιδιώξετε μέσω του έρωτα και της διασκέδασης να απελευθερώσετε την θλίψη σας. Κάποιοι πρέπει να είστε προσεκτικοί στις ερωτικές σας κινήσεις ιδίως αν εμπλέκεστε σε μυστικούς δεσμούς. 

 Ελεύθεροι το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για να φλερτάρετε και να κάνετε ερωτικά ξεκινήματα με άτομα που θα γνωρίσετε κυρίως μέσω του φιλικού σας κύκλου. Μπορεί να νιώσετε έλξη για έναν φίλο σας. Προσέξτε όμως μην μπλέξετε σε κρυφές ερωτικές σχέσεις. Από την άλλη έναν νέο έρωτα τώρα μπορεί να θελήσετε να τον κρατήσετε κρυφό για οποιουσδήποτε λόγους.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/04 – 19/04)

 Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα τα πράγματα θα κυλήσουν ήσυχα για την ερωτική σας ζωή. Μπορείτε να περάσετε χρόνο μαζί ίσως κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν ιδίως αν μοιράζεστε κάποιο κοινό χόμπι. Μπορείτε επίσης να κάνετε πράγματα μαζί με φίλους ή κοινές ομάδες αλλά και να περάσετε ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά σας αν έχετε. 

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες ακόμα και αν μπείτε στον πειρασμό να περάσετε χρόνο μόνοι σας, οι φίλοι δεν θα σας αφήσουν ήσυχους. Ακολουθήστε τους σε διάφορες συναντήσεις γιατί είναι πολύ πιθανό να κάνετε μία γνωριμία με ένα άτομο με το οποίο θα έχετε τις ίδιες ιδέες και ελπίδες. 

ΤΑΥΡΟΣ (20/04 – 30/05) ΄Ενταση παντού

Α΄ Δεκαήμερο (20/04 – 30/04) 

 Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα σας βρίσκει να στρέφετε όλο σας το ενδιαφέρον στην επαγγελματική σας εξέλιξη και στην καταξίωση της καριέρας σας. Μπορείτε να ποντάρετε στην στήριξη των κινήσεών σας από την πλευρά του συντρόφου σας. Επομένως αφοσιωθείτε σε ό,τι έχετε σχεδιάσει γιατί οι ημέρες είναι καλές. Κάποια ένταση μπορεί να προκύψει ιδίως αν μεταφέρετε τον εργασιακό εκνευρισμό στην σχέση σας. 

 Ελεύθεροι, εργασιακός ζήλος και για εσάς. Μπορείτε όμως να έχετε και ένα ερωτικό ενδιαφέρον από τον εργασιακό σας χώρο. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει μία ένταση την οποία θα πρέπει να προσέξετε διότι μπορεί να διώξετε μακριά σας άτομα που γνωρίζετε.

Β΄ Δεκαήμερο (01/05 – 10/05)

 Ταύροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα είναι για εσάς ένα τρενάκι του λούνα παρκ. Από την μια πρέπει να προσέξετε την τάση σας να αναλάβετε υπερβολικά ρίσκα σε εργασία και σε σχέση, ιδίως εάν είστε παντρεμένοι. Μπορεί να νιώθετε έντονη πίεση λόγω παρελθοντικών θεμάτων που σας βαραίνουν. Αν μέσα σε αυτά είναι μία παράνομη σχέση, θα πρέπει να προσέχετε πολύ. Ωστόσο θα έχετε ευκαιρίες να κοινωνικοποιηθείτε και να βρείτε φίλους. Στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να προσέξετε ξαφνικά ξεσπάσματα και εντάσεις, τα οποία μπορεί να έχουν δυσμενείς επιπτώσεις στην σχέση σας. 

 Ελεύθεροι, προσέξτε κρυφές ερωτικές ιστορίες και πάθη, γιατί μπορεί μεν να έχετε κάποια αναπάντεχη ερωτική γνωριμία, αμφίβολης όμως διάρκειας.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/05 – 20/05)

 Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα κυρίως προς το τέλος της, μπορεί να έχετε ένταση στην σχέση σας αλλά και στο εργασιακό περιβάλλον. Θα χρειαστεί να είστε υπομονετικοί και να τιθασεύσετε την μεγάλη τάση σας προς ανεξαρτησία. Φαίνεται ότι τελικά θα επικρατήσει ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός και θα μπορέσετε να περάσετε όμορφα με τον αγαπημένο σας αλλά και με την παρέα καλών φίλων.

 Ελεύθεροι, η εβδομάδα δεν θα σας δώσει πολλές ερωτικές ευκαιρίες. Ωστόσο το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να έχετε περισσότερες δυνατότητες για να κάνετε ερωτικές γνωριμίες, κυρίως μέσω του φιλικού σας κύκλου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05 – 20/06) Ο έρωτας έρχεται από μακριά

Α΄ Δεκαήμερο (21/05 – 30/05) 

 Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα σας επιφυλάσσει σημαντικά γεγονότα από εκείνα που δεν συμβαίνουν συχνά. Οι εξελίξεις θα έρθουν στην επαγγελματική σας ζωή και θα είναι άμεσα και στενά συνυφασμένες και με την οικογένεια, το σπίτι και τα οικονομικά σας, κυρίως του συντρόφου. Η αλήθεια είναι ότι πιέζεστε. Τί είναι αυτό που σας φέρνει αντιμέτωπους με τόσο σημαντικά γεγονότα; Κληρονομικές διαμάχες σε σχέση με ακίνητα; Σημαντικές υπογραφές συμβολαίων; Μην τρομάξετε μπροστά στην πίεση. Βάλτε τα δυνατά σας να πετύχετε, διότι τώρα αν τα καταφέρετε μπορείτε να επιτύχετε ευτυχία με διάρκεια. Καλό είναι να ζητήσετε την βοήθεια συμβούλων. Ο έρωτας θα περάσει σε δεύτερη μοίρα. 

 Ελεύθεροι, αυτήν την ερωτική εβδομάδα όλα τα παραπάνω απασχολούν και εσάς. Αν κάνετε ερωτικές γνωριμίες αυτές μπορεί να γίνουν από μακριά, αλλά μπορεί να έχουν έντονο μυστικό παρασκήνιο ενώ ούτε για εσάς θα λείψουν σημαντικά γεγονότα σε σχέση με οικονομικά και συμβόλαια.

Β΄ Δεκαήμερο (31/05 – 09/06)

Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η θετική ενέργεια θα κυλήσει στην σχέση σας και θα χαρείτε με τον αγαπημένο σας. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή μία θετική έκβαση σε νομικά ζητήματα θα τονώσουν την διάθεσή σας. Αν έχετε παιδιά σε μεγαλύτερη ηλικία ,τότε δικά τους θέματα, εκπαίδευσης ή αγάπης θα σας χαροποιήσουν. Για όσους δεν ζείτε στο ίδιο μέρος με τον αγαπημένο σας αυτές τις ημέρες θα βρεθείτε. Κάποιοι προσέξτε ξαφνικές κρυφές ερωτικές γνωριμίες, είτε κατά την διάρκεια ταξιδιών είτε μέσω διαδικτύου. 

 Ελεύθεροι, οι ημέρες μιλουν για έναν έρωτα από μακριά ή με κάποιον ξένο. Γενικά οι ημέρες ευνοούν γνωριμίες που δεν στηρίζονται μόνο στην ερωτική αλλά και την εγκεφαλική έλξη. Υπάρχει το ενδεχόμενο ο έρωτας να πρέπει να παραμείνει κρυφός ή να θέλετε να τον κρατήσετε κρυφό ίσως μέχρι να βεβαιωθείτε για την πορεία του. 

Γ΄ Δεκαήμερο (10/06 – 20/06)

 Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να έρθετε αντιμέτωποι με κάποια συναισθηματική αλλά και οικονομική ανασφάλεια που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί επίσης μία εξέλιξη στην εργασία να σας απογοητεύσει και να μεταφέρετε το κλίμα αυτό στην οικογένειά σας. Μπορεί κάποιοι να χρειαστεί να φροντίσετε τους γονείς σας ή τους γονείς του συντρόφου σας. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να προσέξετε την επικριτική σας στάση στους παραπάνω τομείς. 

 Ελεύθεροι, η εβδομάδα δεν είναι ιδιαίτερα ερωτική αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κάνετε μία γνωριμία μάλλον με κάποιον που δεν ζει στο ίδιο μέρος με εσάς. Μάλλον όμως θέματα οικογενειακά αλλά και εργασιακά θα ζητήσουν την προσοχή σας. Προσέξτε επίσης την θολή κρίση στις επιλογές σας. Αν κάνετε ανασκόπηση στο ερωτικό σας παρελθόν, μην είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/06 – 22/07) Ρομαντισμός και πάθος

Α΄ Δεκαήμερο (21/06 – 30/06)

 Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα έχετε νέες ιδέες και μεγάλα σχέδια για το μέλλον σας τα οποία θα θέσετε με σοβαρότητα σε εφαρμογή. Αυτά σίγουρα αφορούν και την σχέση σας. Ορισμένοι μπορεί να αξιολογήσετε το ενδεχόμενο να μπείτε σε μία συνεργασία με τον σύντροφο ή να ταξιδέψετε μαζί ίσως για επαγγελματικούς λόγους. Ασχολείστε με τα οικονομικά σας τόσο τα δικά σας όσο και του αγαπημένου σας. 

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες είστε περισσότερο δοσμένοι σε μία αλλαγή που θέλετε να κάνετε και αφορά κινήσεις σας προς το εξωτερικό. Τα ερωτικά ζητήματα θα είναι ήρεμα. Οι ευκαιρίες μάλλον δεν θα είναι πολλές για να κάνετε νέες γνωριμίες.

Β΄ Δεκαήμερο (01/07 – 10/07)

 Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες δεν πρέπει να περιμένετε πολλές εξελίξεις στα ζητήματα της καρδιάς. Θα έχετε όμως ευκαιρίες και δυνατότητες να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, είτε αυτά είναι κληρονομικά της οικογένειάς σας, είτε θέματα δανείων, είτε ακόμη και τα οικονομικά του αγαπημένου σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, οι ημέρες βοηθούν για να περάσετε πιο ευχάριστα και ίσως να τονωθεί το ερωτικό κλίμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. 

 Ελεύθεροι, η εβδομάδα δεν θα είναι από τις πιο ερωτικές εβδομάδες της ζωής σας. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται σε ζητήματα διαφορετικής φύσης. Εργασία, σκέψεις για νέες σπουδές ή κάποιο ταξίδι αλλά και τα οικονομικά φαίνεται να αποσπούν την προσοχή σας από τον έρωτα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας όμως η κατάσταση βελτιώνεται και αν βγείτε δεν αποκλείεται κάποιος να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/07 – 22/07)

 Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε ευκαιρίες να ζήσετε ρομαντικές στιγμές με τον αγαπημένο σας και ίσως κάνετε μαζί ένα ταξίδι το οποίο μπορεί να αποδειχτεί πολύ σημαντικό για την περαιτέρω εξέλιξη του δεσμού σας. Το Σαββατοκύριακό συγκεκριμένα, θα δείτε τον έρωτα μεταξύ σας να ανάβει και θα είστε πιο ρομαντικοί και τρυφεροί. Θα απολαύσετε όμορφες στιγμές αλλά και θα εξερευνήσετε νέες ιδέες για την μεταξύ σας σχέση. Αν η σχέση δεν είναι γερή και σταθερή, προσέξτε μόνο να μην παρασυρθείτε από ψευδαισθήσεις. 

 Ελεύθεροι εν μέσω οικονομικών ανησυχιών και νέων σχεδίων για την ζωή σας, κάπου εκεί κυρίως στο κλείσιμο της εβδομάδας δεν αποκλείεται να κάνετε μία πολύ ρομαντική γνωριμία, με κάποιον ο οποίος έχει σχέση με το εξωτερικό ή ασχολείται με την ανώτατη εκπαίδευση ή ακόμα και με τον Νόμο.

ΛΕΩΝ (23/07 – 22/08) Όλα τα σενάρια είναι πιθανά

Α΄ Δεκαήμερο (23/07 – 01/08)

 Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα φέρει μία ένταση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες και βέβαια στην ερωτική σας σχέση, περισσότερο για όσους είστε ήδη παντρεμένοι. Μπορεί να υπάρξει μία επαναστατική διάθεση από δική σας πλευρά ιδίως αν νιώθετε ότι ο σύντροφος σας σας έχει πιέσει κυρίως για οικονομικά ζητήματα. Η επικοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει αρκεί να είστε διατεθειμένοι να αφήσετε κάποια πράγματα να «πέσουν κάτω». 

 Ελεύθεροι, θα υπάρχει ερωτική κινητικότητα αυτές τις ημέρες, το θέμα όμως είναι το κατά πόσο εσείς θέλετε να δείτε πιο σοβαρά μία γνωριμία που μπορεί να προκύψει τώρα. Μπορεί να θέλετε περισσότερο να φλερτάρετε. Πάντως γνωριμίες θα προκύψουν μέσω συνεργασιών και γενικότερα στο επαγγελματικό περιβάλλον. 

Β΄ Δεκαήμερο (02/08 – 12/08)

 Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα προωθήσετε νέα σχέδια που αφορούν την ερωτική σας σχέση και τις συνεργασίες σας. Αν δεν είστε ακόμα παντρεμένοι, τότε μπορεί ξαφνικά να το αποφασίσετε.  Ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να σταθεί αφορμή για να έρθετε ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σας αλλά και να σας ανοίξει κάποιο νέο μονοπάτι στον τομέα της καριέρας.  Όμως θα είστε υπερβολικοί σε ό,τι κάνετε. Βάλτε περισσότερο μέτρο στην συμπεριφορά σας, διότι στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με ξαφνικές εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας. Αν η σχέση είναι καλή, τότε να περιμένετε τόνωση της αγάπης σας μέσω διαφορετικών εμπειριών. Αν πάλι βρίσκεστε σε μία σχέση που υποφέρει, ίσως απότομα τερματιστεί. 

 Ελεύθεροι, πολύ έντονη θα είναι για τα ερωτικά σας αυτή η εβδομάδα. Προσέξτε όμως τον υπερβολικό σας ενθουσιασμό. Μπροστά σε ένα ξαφνικό έρωτα ας είστε φειδωλοί αρχικά διότι όσο γρήγορα ερωτευτείτε τόσο γρήγορα μπορεί να σας περάσει.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/08 – 22/08)

 Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και τα οικονομικά σας, θα σας απασχολήσουν, χωρίς ωστόσο να σας δημιουργήσουν ιδιαίτερες ανησυχίες. Ίσως υπάρξουν κάποιες αναπάντεχες εξελίξεις στην καριέρα σας που μπορεί να σας δημιουργήσουν πίεση. Μην την μεταφέρετε στον αγαπημένο σας διότι θα διαταράξετε την ηρεμία του δεσμού σας. Γενικότερα σαν ζευγάρι θα φανείτε περισσότερο προς τα έξω. Δεν αποκλείεται κάποιοι να πάρετε αποφάσεις για επισημοποίηση του δεσμού σας ή στον αντίποδα να έχετε διαφωνίες σχετικά με την προοπτική της σχέσης.  

 Ελεύθεροι, αυτές οι ημέρες δεν υπόσχονται έντονες ερωτικές εξελίξεις. Ωστόσο προς το κλείσιμο της εβδομάδας μπορεί να έχετε όρεξη να φλερτάρετε και να περάσετε όμορφα χωρίς ωστόσο να έχετε διάθεση να προχωρήσετε πιο σοβαρά σε κάτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08 – 21/09) Κινηθείτε προσεκτικά στην αγάπη

Α΄ Δεκαήμερο (23/08 – 01/09)

 Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα είναι αδύνατον να μην συμβούν σημαντικά γεγονότα στις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις, τις συνεργασίες σας και βέβαια στην ερωτική σας σχέση. Είναι πιθανό τώρα να παντρευτείτε ή να το πάρετε απόφαση, λόγω όμως καθήκοντος. Από την άλλη μπορεί να πάρετε απόφαση να χωρίσετε ή να ζείτε μία βαριά περίοδο λόγω μη ξεκάθαρων καταστάσεων. Προσέξτε κινήσεις εναντίον σας από φανερούς και κρυφούς εχθρούς σε συνεργασίες και εργασία ή εναντίον του γάμου σας. Κινηθείτε επιφυλακτικά και αν καταφέρετε να νικήσετε τα εμπόδια η επιτυχία σας θα σας φέρει μακρόχρονη ευτυχία. 

 Ελεύθεροι, ετοιμαστείτε για μία εβδομάδα πολύ έντονη. Μην εμπιστεύεστε εύκολα συνεργάτες αλλά ούτε και υποψήφιους ερωτικούς παρτενέρ κυρίως από τον εργασιακό σας χώρο. Δεσμευμένοι και ελεύθεροι αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις μόνοι απευθυνθείτε σε συμβούλους.

Β΄ Δεκαήμερο (02/09 – 11/09)

 Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε νέες ιδέες και θα είστε πιο διαισθητικοί σε θέματα που αφορούν την ερωτική σας σχέση αλλά και τις συνεργασίες σας. Μπορεί να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον του δεσμού σας οι οποίες θα στηριχτούν περισσότερο στο συναίσθημα και λιγότερο στην λογική. Αυτό όμως θα σας βγει σε καλό, αφού φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένετε μία πολύ όμορφη και θετική εξέλιξη. Δεν αποκλείεται να κάνετε ένα ταξίδι οι δυο σας ή να έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα σπουδών ή δικαστικών διαμαχών που θα σας ηρεμήσουν. 

 Ελεύθεροι, η περίοδος μιλά για εγκεφαλική έλξη και γνωριμίες με πρόσωπα μέσω του ευρύτερου ή και στενού χώρου της δουλειάς σας. Δεν αποκλείεται επίσης το πρόσωπο αυτό να έχει και σχέση με το εξωτερικό. 

Γ΄ Δεκαήμερο (12/09 – 21/09)

 Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα μπορεί να σας φέρει ξανά αντιμέτωπους με κάποια αβεβαιότητα σχετικά με την σχέση και τις συνεργασίες σας. Ίσως είστε περισσότερο επικριτικοί από όσο πρέπει και μπορεί να κουράσετε τον σύντροφο. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνει ή και ότι κάνετε πολλές θυσίες για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Η υπερευαισθησία μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την σχέση σας ιδίως στην αρχή της εβδομάδας. 

  Ελεύθεροι, είστε λιγάκι μπερδεμένοι με όσα συμβαίνουν τελευταία στις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μπορεί το μυαλό σας να γυρνά στο αισθηματικό σας παρελθόν. Η εβδομάδα δεν είναι ιδιαίτερα ερωτική. Ωστόσο αν προκύψουν γνωριμίες δεν πρέπει να πέσετε στην παγίδα του να θεωρήσετε ότι μπορείτε να πλάσετε τον άλλον όπως εσείς θέλετε. Προσέξτε παραπλανήσεις και εξαπατήσεις που ή τις δέχεστε ή τις δημιουργείτε εσείς.

ΖΥΓΟΣ (22/09 – 22/10) Έντονα ερωτική εβδομάδα

Α΄ Δεκαήμερο (22/09 – 01/10)

 Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να περιμένετε πολύ δυνατές θετικές στιγμές στον έρωτα και την αγάπη. Η σχέση σας βρίσκεται σε μία πολύ καλή στιγμή και σας χαρίζει συναισθηματική ασφάλεια. Θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας αλλά και σε εκείνα του συντρόφου σας, θα σας δώσουν επιπλέον θετική ενέργεια. Αν έχετε παιδιά θα ασχοληθείτε πολύ με εκείνα. Ορισμένοι μπορεί να αποφασίσετε τώρα να φέρετε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά σας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες τα προγνωστικά είναι θετικά για την ερωτική σας ζωή. Είστε ερωτικοί, μπορείτε να κερδίσετε εύκολα το αντικείμενο του πόθου σας και να απολαύσετε σεξουαλική αλλά και εγκεφαλική έλξη. Έρωτες μπορεί να γεννηθούν μέσω ευχάριστων συναντήσεων με φίλους καθώς και με άτομα που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα.

Β΄ Δεκαήμερο (02/10 – 11/10)

Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει με έντονη ερωτική ενέργεια και πάθος αλλά κυρίως εγκεφαλική. Το λιγότερο, θα έρθετε πολύ κοντά σε όλα τα επίπεδα με τον αγαπημένο σας. Θα περάσετε όμορφες στιγμές, θα βγείτε και μπορεί ίσως να ξεκινήσετε μαζί ένα χόμπι. Καλή εβδομάδα για να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και γενικότερα για να δώσετε χρόνο στην ψυχή σας να αγαλιάσει κάνοντας όσα σας ευχαριστούν. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα είστε σε όλα δίπλα με τον άνθρωπό σας.

 Ελεύθεροι, οι ημέρες αυτές μιλούν για πολύ ευχάριστες ερωτικές γνωριμίες. Ιδίως το ξεκίνημα της εβδομάδας σας υπόσχεται έναν έρωτα τον οποίο μπορεί να συναντήσετε μέσω ευχάριστων συναντήσεων με φίλους. Μπορεί επίσης να γεννηθεί στην δουλειά σας ή να νιώσετε ερωτικά σκιρτήματα για έναν συνεργάτη σας. Από όπου και να προκύψει, θα είναι καλοδεχούμενος στην καρδιά σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/10 – 22/10)

 Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα είναι ήρεμη για εσάς. Σίγουρα θα έχετε καλή διάθεση και θα είστε τρυφεροί και δοτικοί απέναντι στον αγαπημένο σας. Θα θελήσετε όμως να ασχοληθείτε αρκετά και με τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας. Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε περισσότερη ερωτική επαφή με τον σύντροφό σας.  Επίσης σίγουρα θα περάσετε όμορφες στιγμές είτε οι δυό σας, είτε μαζί με φίλους, είτε με τα παιδιά σας. 

 Ελεύθεροι, στην αρχή της εβδομάδας μπορείτε να κάνετε πράγματα για εσάς με αποτέλεσμα να τονώσετε την ψυχολογία σας. Θα είστε γοητευτικοί και ταυτόχρονα ερωτικοί και έτσι δεν αποκλείεται στο κλείσιμο της εβδομάδας, να κάνετε γνωριμίες με άτομα που θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 – 22/11) Ερωτικές στιγμές έντασης

Α΄ Δεκαήμερο (23/10 – 01/11)

 Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε μία κίνηση για να έρθετε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας αλλά και την οικογένειά σας. Μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις στο σπίτι σας και να χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο για να μείνετε πίσω από τις εξελίξεις. Στα μισά περίπου της εβδομάδας όμως ίσως υπάρξουν εντάσεις στους παραπάνω τομείς που μπορεί να βαρύνουν την διάθεσή σας. ‘Ισως λοιπόν υπάρξει κάποια παροδική ένταση. Το σημαντικό είναι να μην θάψετε την δυσαρέσκεια μέσα σας, γιατί αργότερα μπορεί να προκαλέσει τεράστιες εκρήξεις.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες δεν θα υπάρξουν πολλές ερωτικές εξελίξεις, καθώς θα είστε άκρως απασχολημένοι με το σπίτι σας και τους γονείς σας. Μπορεί να βρίσκεστε εν μέσω μιας μετακόμισης ή να παρουσιαστούν βλάβες οι οποίες θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. 

Β΄ Δεκαήμερο (02/11 – 11/11)

Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις που παρουσιάζονται στο σπίτι, την οικογένεια και την ερωτική σας σχέση. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να υπερασπιστείτε την σχέση σας, ενώ θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε υπερβολικά ρίσκα που θα θελήσετε να πάρετε. Προσέξτε όμως τα ξαφνικά ξεσπάσματα και τις κρίσεις ανεξαρτησίας, καθώς και τα ερωτικά παραστρατήματα, διότι είναι πιθανό να δημιουργήσετε έκρυθμες ερωτικές καταστάσεις. Αν είστε σε μία καλή σχέση τότε οργανώστε κάτι ρομαντικό οι δυό σας και κάντε όνειρα για την αγάπη σας. 

 Ελεύθεροι ο έρωτας θα σας μπερδέψει αρκετά αυτές τις ημέρες. Μπορεί να ρισκάρετε υπερβολικά και να νομίζετε ότι βρήκατε ξαφνικά την αγάπη της ζωής σας. Υπάρχει όμως ο κίνδυνος ο έρωτας να ξεφουσκώσει γρήγορα μόλις περάσει ο ενθουσιασμός και να βγείτε εκτεθειμένοι. Από την άλλη, για κάποιους όντως μπορεί να παρουσιαστεί ένας πολύ όμορφος και τυχερός έρωτας στην ζωή σας. Προχωρήστε λοιπόν προσεκτικά και ο καιρός θα δείξει σε ποια από τις παραπάνω δύο περιπτώσεις ανήκετε.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/11 – 22/11) 

Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα οι ημέρες θα είναι σχετικά ήρεμες για την ερωτική σας ζωή. Το σπίτι και η οικογένεια καθώς και η εργασία θα σας απασχολήσουν, χωρίς όμως ιδιαίτερα σκαμπανεβάσματα. Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να αφιερώσετε χρόνο στον σύντροφό σας και στην ρομαντική χημεία ανάμεσά σας η οποία θα είναι έντονη. 

 Ελεύθεροι οι ημέρες θα κυλήσουν ήρεμα από ερωτική άποψη. Στο κλείσιμο της εβδομάδας όμως είναι πολύ πιθανό να κάνετε μία γνωριμία στην οποία θα θελήσετε να ακολουθήστε το ένστικτό σας και θα αφήσετε το συναίσθημα να σας παρασύρει. Μάλλον δεν θα κάνετε λάθος καθώς φαίνεται ότι το πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα μιλήσει κατευθείαν στην ψυχή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12) Εντός εκτός και επί τα αυτά

Α΄ Δεκαήμερο (23/11 – 02/12)

 Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αυτή η εβδομάδα θα φέρει για εσάς σημαντικά γεγονότα στο σπίτι, στην οικογένεια και στην σχέση, κυρίως αν είστε παντρεμένοι. Μπορεί να έχετε ιδέες για να κάνετε νέα πράγματα σε αυτούς τους τομείς. Θέματα σχετικά με το εξωτερικό θα σας απασχολήσουν επίσης. Όμως θα υπάρξουν έντονοι περιορισμοί για όσα θέλετε να πετύχετε, κυρίως οικονομικοί. Προσπαθήστε να προχωρήσετε επενδύοντας στην επικοινωνία με τον σύντροφο. Ζητήστε ακόμη την βοήθεια φίλων ή συμβούλων εάν χρειαστεί. Δεν αποκλείεται επίσης ένα σημαντικό ταξίδι ίσως για να βρείτε συγγενείς να αποδειχτεί πολύ σημαντικό. 

 Ελεύθεροι, πολύ σημαντικές εξελίξεις σε οικογενειακά ζητήματα, θέματα ακινήτων και επιπλοκές σε συνεργασίες, θα σας απασχολήσουν σε μεγάλο βαθμό. Μάλιστα φαίνεται ότι τα ερωτικά θα περάσουν σε δεύτερη μοίρα. Δεσμευμένοι και ελεύθεροι, μπορείτε εν μέσω δυσκολιών να πετύχετε θετικές εξελίξεις οι οποίες μπορεί να έχουν ευτυχή κατάληξη και μεγάλη διάρκεια.

Β΄ Δεκαήμερο (03/12 – 12/12)

 Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η επικοινωνία ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας είναι το κλειδί για να τονώσετε τον έρωτά σας, αλλά και να εξασφαλίσετε μία πολύ όμορφη καθημερινότητα. Δεν θα βρείτε πολλές ευκαιρίες να ξεκουραστείτε. Αυτό ωστόσο καθόλου δεν θα σας πειράξει. Πολλά όμορφα νέα, πολύ ευχάριστες συναντήσεις με φίλους, αδέρφια και στενούς συγγενείς σε συνδυασμό με την καλή διάθεση που θα θα επικρατεί στην ερωτική σας σχέση, σας εγγυώνται μία ωραία εβδομάδα.

 Ελεύθεροι, θα είστε πολύ κοινωνικοί αυτές τις ημέρες και ιδιαίτερα γοητευτικοί. Μπορείτε να κάνετε πολλές ερωτικές γνωριμίες μέσω του στενού σας κύκλου. Δεν αποκλείεται επίσης κάποιο δικό σας πρόσωπο να σας πει ότι κάποιος ενδιαφέρεται για εσάς. Ευνοείται επίσης το φλερτ στην εργασία αλλά και μέσω του διαδικτύου. Βέβαια δεν θα έχετε διάθεση να προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/12 – 21/12)

 Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα κάποια ζητήματα που σας προβλημάτισαν ή σας μπέρδεψαν σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια θα έρθουν πάλι στο προσκήνιο. Η διάθεσή σας μπορεί να είναι συνεπώς πεσμένη και να νιώθετε περίεργα. Μπορεί να σας απασχολεί επίσης η επαγγελματική σας εξέλιξη και πορεία, η οποία ίσως σας φαίνεται τώρα ασταθής. Το αποτέλεσμα είναι να μην νιώθετε καλά ούτε με τον ίδιο σας τον εαυτό.  Όλα τα παραπάνω σας κάνουν να ζητήσετε καταφύγιο στις σκέψεις σας και σε αναμνήσεις άλλων καιρών όταν ήσασταν καλύτερα. Πριν αμφισβητήσετε τον αγαπημένο σας, αναλογιστείτε μήπως κάποια από όσα νιώθετε, δεν είναι παρά αποκυήματα της φαντασίας σας.

 Ελεύθεροι, η ψυχολογία σας αυτές τις ημέρες θα είναι βαριά και ακόμη και αν περάσει δίπλα σας ο έρωτας της ζωής σας, είναι πολύ πιθανό να μην τον παρατηρήσετε. Είστε μελαγχολικοί, ενώ μπορεί να βλέπετε παντού γύρω σας εχθρούς. Έτσι ακόμη και αν υποκύψετε σε ένα φλερτ θα έχετε λανθασμένη κρίση και είτε θα κρίνετε τον άλλον αυστηρά είτε θα υποκύψετε άνευ όρων με πιθανότητα να πέσετε θύμα της αυταπάτης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/01) Ερωτική νηνεμία

Α΄ Δεκαήμερο (22/12 – 31/12)

 Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα δώστε βάση στις ιδέες σας γιατί είναι πολύ πιθανό να σας δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες όχι μόνο στα ερωτικά σας αλλά και στα επαγγελματικά. Οι μέρες είναι όμορφες για εσάς χωρίς καμία ένταση και κανένα εμπόδιο στην ερωτική σας ζωή. Ασχολείστε αρκετά με τα οικονομικά σας, αλλά και τα οικονομικά του συντρόφου. Δεν θα λείψουν επίσης οι ευκαιρίες να κάνετε αρκετές μετακινήσεις και να έχετε ευχάριστα νέα από τους δικούς σας ανθρώπους.

 Ελεύθεροι, παρόλο που οι ημέρες δεν είναι ιδιαίτερα ερωτικές, δεν αποκλείεται να κάνετε γνωριμίες μέσω κυρίως των αδερφών σας, καλών σας φίλων ή ακόμα και από τον χώρο της εργασίας σας. Η περαιτέρω εξέλιξη δεν είναι σίγουρη. Ωστόσο με νέους έρωτες ή χωρίς, η εβδομάδα θα είναι όμορφη για εσάς.

B΄ Δεκαήμερο (01/01 – 10/01)

 Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα ξαναδείτε και εξετάσετε πάλι τα μελλοντικά σας σχέδια στην ερωτική σας και όχι μόνο ζωή. Ελπίδες και επιθυμίες γίνονται τώρα πιο σημαντικές για εσάς. Θα τις επικοινωνήσετε λοιπόν στον σύντροφό σας και μπορεί να καταφέρετε μαζί να κάνετε πραγματικότητα κάτι σημαντικό για την σχέση σας. Πολύ καλές ημέρες για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι, έστω και κοντινό, συνδυάζοντάς το ίσως και με δουλειά. 

 Ελεύθεροι, μπορείτε να περιμένετε ότι θα κάνετε νέες γνωριμίες αυτές τις ημέρες. Είναι πιθανό αυτές να προκύψουν με την μεσολάβηση κάποιου δικού σας ανθρώπου. Μία γνωριμία λοιπον θα είναι η αιτία που θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση αυτές τις ημέρες. 

Γ΄ Δεκαήμερο (11/01 – 19/01)

 Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα οι εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή δεν θα είναι πολλές. Μάλλον θα περάσετε μία ήρεμη εβδομάδα κατά την διάρκεια της οποίας θα μπορέσετε να χαλαρώσετε. Αρκετά κοινωνικοί και επικοινωνιακοί δεν θα χάσετε την ευκαιρία να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας για όσα επιθυμείτε να προγραμματίσετε. Το Σαββατοκύριακο είναι καλό για να βάλετε περισσότερο ερωτισμό στην επικοινωνία με τον σύντροφο και να κάνετε ίσως και μία όμορφη εκδρομή.

 Ελεύθεροι, δίνετε περισσότερη βάση σε άλλα ζητήματα αυτές τις ημέρες και ο έρωτας μπορεί να περάσει σε δεύτερη μοίρα για εσάς. Όμως στο κλείσιμο της εβδομάδας θα έχετε περισσότερο ερωτική διάθεση και θα μπορούσατε να κάνετε μία γνωριμία κυρίως μέσω φίλων. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01 – 18/02) Η επικοινωνία μπορεί να προσφέρει λύση

Α΄ Δεκαήμερο (20/01 – 29/01)

 Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα παρατηρήσετε ότι θα νιώσετε πιο δυνατοί και πιο ικανοί να προχωρήσετε σταδιακά σε πολύ σημαντικές αλλαγές στις στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις, τις συνεργασίες σας και βέβαια την ερωτική σας σχέση. Σίγουρα το να προσπαθήσετε τώρα να επιβληθείτε στον αγαπημένο σας δεν θα ήταν σοφό. Αντίθετα αφεθείτε στα έντονα ερωτικά συναισθήματα που σας δένουν και προχωρήστε σε κινήσεις που αφορούν την βελτίωση των οικονομικών σας. 

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες νιώθετε δυνατοί και έχετε μεγάλη ενέργεια μέσα σας. Αυτή η εσωτερική δύναμη θα σας κάνει ακαταμάχητους και θα είναι δύσκολο να σας αντισταθούν οι ερωτικοί σας στόχοι. Η εβδομάδα δεν υπόσχεται την δημιουργία σταθερών σχέσων. Ωστόσο μπορείτε να περάσετε όμορφα βγαίνοντας με φίλους και εν μέσω χαλαρών στιγμών και διασκεδάσεως να φλερτάρετε και ό,τι ήθελε προκύψει.

Β΄ Δεκαήμερο (30/01 – 08/02)

 Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα κάνετε σχέδια για την οικογένεια και το σπίτι σας. Ίσως σκέφτεστε να αλλάξετε κατοικία μέσω μετακόμισης ή αγοράς. Μην κάνετε όμως τώρα παράτολμες κινήσεις γιατί μπορεί η υπεραισιοδοξία σας να σας οδηγήσει στην ανάληψη μεγάλων ρίσκων.  Θα έρθετε σε μία σύγκρουση ανάμεσα στις υποχρεώσεις σας ως προς την οικογένεια και την τάση σας για ανεξαρτησία και ελευθερία. Κάποιοι μπορεί να σκεφτείτε ακόμα και να τερματίσετε την σχέση σας. Μην πάρετε τώρα οριστικές αποφάσεις.

 Ελεύθεροι, έχετε μεγάλη ενέργεια αυτές τις ημέρες και μπορεί να κάνετε ερωτικές γνωριμίες. Πάνω όμως στον ενθουσιασμό σας μπορεί να αφεθείτε άνευ όρων στο φλερτ. Αυτό είναι πολύ όμορφο, όμως φαίνεται ότι αυτές τις ημέρες δεν θέλετε μία μόνιμη σχέση. Επομένως απολαύστε μεν τον ερωτισμό χωρίς να υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να προσφέρετε σε έναν άνθρωπο. Όσο έντονα και ξαφνικά νιώσετε ερωτευμένοι τώρα, τόσο ξαφνικά μπορεί το συναίσθημα να ξεφουσκώσει.

Γ΄ Δεκαήμερο (09/02 – 18/02)

 Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θα είστε ήρεμοι και χαλαροί καθώς φαίνεται ότι δεν πρέπει να περιμένετε πολλα και σημαντικά γεγονότα στην εξέλιξη της ερωτικής σας ζωής. Ασχολείστε με μεγάλη ενέργεια με όσα είναι για εσάς σημαντικά και κυρίως προσπαθείτε να επαναπροσδιορίσετε την ταυτότητά σας. Είστε σε μία προπαρασκευαστική περίοδο που θα φέρει σταδιακά μεγάλες αλλαγές στην ζωή σας. Η σχέση σας πρέπει να κυλά ομαλά.

 Ελεύθεροι η περίοδος είναι ιδανική για να συγκεντρωθείτε σε εσάς τους ίδιους και στους μεγάλους προσωπικούς σας στόχους οι οποίοι σταδιακά πιο κοντά σε μεγάλες αλλαγές που θα επηρεάσουν την πορεία της ζωής σας. Οι ημέρες δεν είναι ερωτικές και αυτό μάλλον δεν σας πειράζει καθόλου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/02 – 20/03) 

Α΄ Δεκαήμερο (19/02 – 29/02)

 Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα θα σας φέρει μπροστά σε σημαντικές εξελίξεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Θα έχετε επίσης σημαντικές ιδέες για την προσωπική σας πορεία. Μην είστε απαισιόδοξοι αλλά προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε τις λαμπρές ιδέες σας οι οποίες μπορεί να αλλάξουν την πορεία της οικογένειάς σας αλλά και της σχέσης σας. Μην εκμυστηρεύεστε τα μυστικά σας, ούτε τις απόκρυφες σκέψεις σας ιδίως αν πρώτα δεν τα έχετε μοιραστεί με τον σύντροφο. 

 Ελεύθεροι, οι στενές διαπροσωπικές σας σχέσεις, οι συνεργασίες σας, η οικογένειά σας αλλά και θέματα επί του ακινήτου, θα απορροφήσουν τον χρόνο σας. Οι ημέρες είναι πολύ σημαντικές. Ερωτικές γνωριμίες μπορείτε να κάνετε αλλά προσέξτε το στοιχείο του κρυφού. Δεσμευμένοι και ελεύθεροι αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις μόνοι απευθυνθείτε σε συμβούλους. Μπορείτε επίσης εν μέσω δυσκολιών, να πετύχετε θετικές εξελίξεις οι οποίες μπορεί να έχουν ευτυχή κατάληξη και μεγάλη διάρκεια.

Β΄ Δεκαήμερο (01/03 – 10/03)

 Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα  έχετε πολλές φρέσκες νέες ιδέες τις οποίες θα επικοινωνήσετε στον αγαπημένο σας σύντροφο και μπορεί μέσω της επικοινωνίας να λύσετε ερωτικά προβλήματα. Τέλος, επίσης μπορείτε να μίλησε για πράγματα τα οποία μέχρι τώρα κρατούσατε κρυφά αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποιο ερωτικό παρασκήνιο. Ωστόσο οι καλές σχέσεις δεν έχουν τίποτα να φοβούνται

 Ελεύθεροι μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες μέσω του φιλικού σας κυρίως περίγυρου ωστόσο για κάποιο λόγο θα πρέπει να τις κρατήσετε κρυφές. Προσέξτε να μην εμπλακείτε σε μυστικές ερωτικές σχέσεις οι οποίες ίσως να μην θετικές στην ερωτική σας ζωή.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/03 – 20/03)

 Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα οι ερωτικές εξελίξεις δεν θα είναι πολλές για την ερωτική σας σχέση και μπορείτε να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ηρεμούν, ενότητες στις οποίες πρέπει να λύσετε. Το σαββατοκύριακο συγκεκριμένα μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση στη σχέση σας γιατί βλέπετε την εξέλιξή της με διαφορετικό τρόπο τελικά δεν αποκλείεται να έχετε διαφορετικές προσδοκίες για τη μελλοντική της εξέλιξη.

 Ελεύθεροι αυτές οι ημέρες δεν προσφέρονται για ερωτικές γνωριμίες και αυτό ίσως σας προκαλέσει και κάποια απογοήτευση. Το σαββατοκύριακο συγκεκριμένα μπορεί να νιώσετε μοναξιά και να σκεφτείτε ότι πολλοί θα θέλετε να προχωρήσετε στην ερωτική σας ζωή μέσω μιας γνωριμίας η οποία θα μπορούσε να αλλάξει το κοινωνικό σας στάτους. Η κατάσταση αυτή είναι παροδική, και παρακάτω τίποτα δεν αποκλείει μια σχέση.  Οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για να βρείτε το τέλειο.

Υ.Γ. Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Καλή ερωτική εβδομάδα σε όλους.

Πανσέληνος 24/2 2024. 3 τυχερά και 3 άτυχα ζώδια! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)