Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 27/05/2024 – 02/06/2024 – Σοβαρές προοπτικές και ξαφνικές ιδέες

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 27/05/2024 – 02/06/2024 – Σοβαρές προοπτικές και ξαφνικές ιδέες

 Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή.  Φτάσαμε αισίως στην τελευταία εβδομάδα ενός ομολογουμένως ερωτικού Μαΐου.

 Ο μήνας μέχρι τώρα στάθηκε γενναιόδωρος για τους περισσότερους από τους εκπροσώπους των ζωδίων και εύχομαι να έφερε στον καθένα σας αυτό που περισσότερο είχατε ανάγκη. Είτε κάνατε νέες ερωτικές γνωριμίες είτε δεθήκατε περισσότερο με τον σύντροφό σας είτε χωρίσατε, ελπίζω να ήταν όλα όσα ζήσατε αυτά που πραγματικά χρειαζόσασταν.

 Την τελευταία αυτή εβδομάδα του Μαΐου, η θεά Αφροδίτη αποσύρθηκε από τις εξελίξεις για να δώσει τα ηνία στον Ερμή, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει. Εύλογα θα αναρωτηθείτε το πως μπορεί ο Ερμής να επηρεάσει την ερωτική μας ζωή.

 Μα ο έρωτας δεν είναι μόνο πάθος και ρομαντικές κινήσεις! Ο έρωτας και η αγάπη έχουν ανάγκη από νέες ιδέες, από εγκεφαλικά ερεθίσματα, από διάλογο, από ταχύτητα, από ευλυγισία απόψεων και από εφευρετικότητα. 

 Πάμε λοιπόν μαζί να δούμε τι ερωτικό πλανητικό σκηνικό καταστρώνει αυτήν την εβδομάδα ο Ερμής για εμάς.

Στις 28 Μαΐου ο Ερμής από την 18η μοίρα του Ταύρου θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου τον Κρόνο από την 18η μοίρα των Ιχθύων. Η λογική και η υπευθυνότητα θα επικρατήσουν και οι σχέσεις μπορούν να επωφεληθούν από καλά προγραμματισμένες κινήσεις. Οι νέες γνωριμίες θα χαρακτηρίζονται από ωριμότητα και ηθική. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του Β΄δεκαημέρου.

Στις 31 Μαΐου, ξανά ο Ερμής θα συναντήσει σε όψη συνόδου τον Ουρανό από την 24η μοίρα του Ταύρου. Απρόσμενες και ξαφνικές ιδέες, νέα που θα προκαλέσουν εκπλήξεις, αλλά και γνωριμίες με ασυνήθιστα πρόσωπα είναι κάποια από όσα μπορεί να φέρει η συνάντηση των δύο πλανητών. Στην αγάπη προσέξτε να μην βγάλετε λάθος συμπεράσματα. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του Γ΄δεκαημέρου.

Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.

Ιωάννα Ζιαμπίρη

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 27/05/2024 – 02/06/2024 – Σοβαρές προοπτικές και ξαφνικές ιδέες 3

ΚΡΙΟΣ (21/03 – 19/04) Ερωτικές επικοινωνίες

Α΄ Δεκαήμερο (21/03 – 30/03) 

 Κριοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα συμμετέχετε σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες με τον αγαπημένο σας, θα βρείτε συγγενείς και φίλους και θα απολαύσετε τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων και πληροφοριών με τον καλό σας. Όσοι έχετε παιδιά θα έχετε ευχάριστα νέα για ή από εκείνα.

Ελεύθεροι, νέες γνωριμίες σας περιμένουν κυρίως μέσα από τον στενό σας περίγυρο, μέσω αδερφών, συγγενών και καλών σας φίλων. Επίσης ευνοούνται οι έρωτες που δημιουργούνται με αφορμή την ανταλλαγή πληροφοριών ίσως μέσω του διαδικτύου. Για κάποιους ο έρωτας μπορεί να γεννηθεί ακόμα και με κάποιον γείτονά σας. 

Β΄ Δεκαήμερο (31/03 – 09/04)

 Κριοί του δεύτερου δεκαημέρου, το σαββατοκύριακο ίσως κανονίσετε μία εκδρομή με τον αγαπημένο σας η οποία θα είναι άκρως ευχάριστη και ερωτική για τους δυο σας. Δεν αποκλείεται επίσης να έχετε ικανοποιητικά νέα από το στενό σας περιβάλλον σχετικά και με τα οικονομικά σας. Τα νέα αυτά μπορεί να έχουν θετικό αντίκτυπο στην σχέση σας.

Ελεύθεροι, το κλείσιμο της εβδομάδας σας θέλει κοινωνικούς, ερωτικούς και άκρως ενδιαφέροντες. Γνωριμίες με πρόσωπα του στενού σας περίγυρου θα σας κάνουν να χαμογελάσετε και θα έχετε άφθονες ευκαιρίες να φλερτάρετε! Για κάποιους το φλερτ μπορεί να οδηγήσει και στην έναρξη μιας νέας σχέσης! 

Γ΄ Δεκαήμερο (10/04 – 19/04)

 Κριοί του τρίτου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση σε σπίτι και οικογένεια ίσως λόγω διαφορετικών επιδιώξεων, στόχων και προοπτικών ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο. Κάποιοι μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο με φίλους ή να κάνετε πιο πολλά πράγματα για τον εαυτό σας. 

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες δεν ψάχνετε ουσιαστικές και σοβαρές δεσμεύσεις. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε ερωτικές κατακτήσεις. Μπορείτε να φλερτάρετε και να αφεθείτε σε ευκαιριακές γνωριμίες αλλά σίγουρα δεν θα έχετε την διάθεση να τις εξελίξετε. 

ΤΑΥΡΟΣ (20/04 – 30/05) Νέες ιδέες 

Α΄ Δεκαήμερο (20/04 – 30/04) 

 Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα νιώθετε ότι είστε σε μία κρίσιμη καμπή της ζωής σας. Η επαγγελματική σας πορεία, η καριέρα, οι συνεργασίες αλλά και η ερωτική σας σχέση, δεν σας δίνουν όσα επιθυμείτε. Νιώθετε ότι είστε μπροστά σε ριζικές μεταβολές τις οποίες δεν ξέρετε πως να δρομολογήσετε και ίσως χάνεστε σε σκέψεις για καλύτερες ημέρες. 

 Ελεύθεροι, οι ημέρες δεν υπόσχονται πολλές ερωτικές εξελίξεις. Αν όμως έχετε κάποιες ιδέες για το πώς να περάσετε πιο όμορφα, υλοποιήστε τες, καθώς η χαρά για εσάς έρχεται μέσω δημιουργικών δραστηριοτήτων ελεύθερου χρόνου.

 Β΄ Δεκαήμερο (01/05 – 10/05)

 Ταύροι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας και να οργανώσετε πρακτικά ζητήματα για την σχέση σας, για τα παιδιά σας αλλά και για τα οικονομικά σας. Μπορείτε επίσης να δρομολογήσετε σοβαρά σχέδια.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε γνωριμίες οι οποίες ίσως να μην έχουν έντονο το στοιχείο του ερωτικού πάθους αλλά εκείνο της εγκεφαλικής έλξης. Δεν αποκλείεται να έρθετε ερωτικά πιο κοντά με ένα άτομο το οποίο σας στηρίζει σε κάποιον τομέα και αποτελεί για εσάς ενός είδους μέντορα.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/05 – 20/05)

 Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα έχετε ξαφνικές πρωτότυπες ιδέες για τον έρωτα, τα οικονομικά σας αλλά και την καριέρα σας. Ωστόσο μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις για τα παραπάνω ζητήματα. Οι ημέρες είναι καλές για να κάνετε διαφορετικά πράγματα ούτως ώστε να σπάσετε την ρουτίνα. Τέλος, κάποια ξαφνικά νέα είτε θετικά είτε αρνητικά μπορεί να σας ξαφνιάσουν.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες είστε ανοιχτόμυαλοι και νιώθετε μέσα σας την ανάγκη να αποκτήσετε νέες εμπειρίες. Μπορεί να παρουσιαστούν στον δρόμο σας αναπάντεχες γνωριμίες με άτομα εκκεντρικά και ασυνήθιστα, τα οποία θα εξιτάρουν κυρίως το μυαλό σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/05 – 20/06) Ενέργεια και ζωντάνια

Α΄ Δεκαήμερο (21/05 – 30/05) 

 Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και ζωντάνια. Θα κάνετε νέα σχέδια με τον αγαπημένο σας, θα βάλετε περισσότερη χαρά στην ζωή σας, ενώ κάποιοι θα πάρετε την απόφαση να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Ατενίζετε το μέλλον με αισιοδοξία και δεν έχετε τίποτα να φοβάστε στην αγάπη!

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα εκπέμπετε σιγουριά και είστε γοητευτικοί και ακαταμάχητοι. Μην αφήσετε τίποτα να ρίξει την καλή σας διάθεση καθώς οι ημέρες είναι θετικές για εσάς. Θα δείτε να αυξάνονται οι ερωτικές σας κατακτήσεις και μπορείτε να ξεκινήσετε μία πολλά υποσχόμενη γνωριμία.

Β΄ Δεκαήμερο (31/05 – 09/06)

 Δίδυμοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες θα σας είναι πιο εύκολο να είστε ο εαυτός σας. Απέναντι στον αγαπημένο σας θα είστε περισσότερο δοτικοί και τρυφεροί. Το σαββατοκύριακο μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας και να διασκεδάσετε.

 Ελεύθεροι, από τα μισά της εβδομάδας κι έπειτα θα παρατηρήσετε ότι θα αρχίσετε να ασκείτε μεγάλη γοητεία στους γύρω σας. Ιδιαίτερα το σαββατοκύριακο ενδείκνυται για ρομαντικές νέες γνωριμίες αλλά και για να ζητήσετε από κάποιον που ήδη γνωρίζετε να βγείτε ένα ερωτικό ραντεβού.

Γ΄ Δεκαήμερο (10/06 – 20/06)

 Δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου,  αυτή την εβδομάδα η ανάγκη σας να έρθετε κοντά με τον αγαπημένο σας αυξάνεται. Ίσως κάνετε ένα ταξίδι το οποίο θα τονώσει το μεταξύ σας πάθος, ενώ σίγουρα θα είστε περισσότερο κοινωνικοί. Αν αντιμετωπίζετε δικά σας προβλήματα, τότε με χαρά θα παρατηρήσετε ότι έχετε σε αυτά την στήριξη τόσο του συντρόφου όσο και του κοινωνικού σας περίγυρου.

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα γίνεστε πιο κοινωνικοί και δραστήριοι. Μπορεί να κάνετε γνωριμίες κυρίως μέσω του κοινωνικού σας περίγυρου, αλλά δεν θα θελήσετε να προχωρήσετε σε πιο σοβαρές δεσμεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/06 – 22/07) Ο έρωτας κάνει μία παύση

Α΄ Δεκαήμερο (21/06 – 30/06)

 Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα σας είναι δύσκολο να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε. Κάποιες καταστάσεις σε σπίτι, οικογένεια αλλά και στα οικονομικά του συντρόφου σας αγχώνουν. Ορισμένοι θα κάνετε κρυφές κινήσεις που έχουν σχέση με τα παραπάνω ζητήματα. 

 Ελεύθεροι, αυτές οι ημέρες έχουν έντονο παρασκήνιο για εσάς. Ίσως ήδη εμπλέκεστε σε μία κρυφή ερωτική κατάσταση η οποία τώρα θα σας απασχολήσει πολύ. Αν κάνετε νέες γνωριμίες θα προσπαθήσετε να τις κρατήσετε αυστηρά ιδιωτικές, ενώ δεν αποκλείεται καθόλου να πρόκειται για απαγορευμένες αγάπες.

Β΄ Δεκαήμερο (01/07 – 10/07)

 Καρκίνοι του δευτέρου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες ασχολείστε με πιο σοβαρά και πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας και βάζετε γερές βάσεις για το μέλλον σας. Εάν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις μπορείτε να περιμένετε άριστη συνεργασία με τον αγαπημένο σας. 

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα, ο έρωτας δεν σας υπόσχεται πολλές και συναρπαστικές εξελίξεις. Ωστόσο ίσως γοητευτείτε από ένα πρόσωπο ώριμο και σοβαρό το οποίο θα κερδίσει τον σεβασμό σας, αλλά μάλλον δεν θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει σε ξέφρενους ερωτικούς ρυθμούς.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/07 – 22/07)

 Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας ίσως έρθουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα θυμού ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας. Αν η σχέση δεν έχει ακόμα αποκτήσει επίσημο χαρακτήρα, μπορεί να νιώθετε ότι ο αγαπημένος σας δεν προχωρά στο να σας παρουσιάσει στον κοινωνικό του περίγυρο. Αν μιλήσετε με ηρεμία, είναι περισσότερο από πιθανό να λύσετε τα προβλήματά σας. 

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα ο έρωτας δεν σας υπόσχεται πολλές εξελίξεις. Ωστόσο οι ημέρες είναι καλές για να κάνετε νέες φιλίες ή να περάσετε όμορφες στιγμές με τα αδέρφια σας, τους στενούς σας φίλους και τους συγγενείς σας.  

ΛΕΩΝ (23/07 – 22/08) Νέα τυχερά ξεκινήματα 

Α΄ Δεκαήμερο (23/07 – 01/08) 

 Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η αγάπη και ο έρωτας με τον σύντροφό σας δυναμώνουν. Ξεκινάτε γεμάτοι όρεξη νέα μεγάλα σχέδια ζωής, ενώ στο πρόσωπο του αγαπημένου σας βρίσκετε και τον καλύτερό σας φίλο και συνοδοιπόρο. 

 Ελεύθεροι, ο έρωτας θα έρθει στην ζωή σας αυτές τις ημέρες μέσω του φιλικού σας κύκλου ή μέσω της ενασχόλησής σας με μεγάλες ομάδες. Δεν αποκλείεται επίσης να ερωτευτείτε έναν φίλο σας. Γενικότερα οι νέοι έρωτες αυτήν την εβδομάδα θα έχουν έναν έντονα καρμικό χαρακτήρα και μπορούν να αλλάξουν την ζωή σας.

Β΄ Δεκαήμερο (02/08 – 12/08)

 Λέοντες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η ψυχή σας θα αγαλλιάσει από τις όμορφες ευκαιρίες που θα προκύψουν όχι μόνο στην αγάπη, αλλά και στον επαγγελματικό σας χώρο. Νέα ξεκινήματα και θετικές εξελίξεις θα σας κάνουν να χαμογελάσετε. Η καλή σας διάθεση θα μεταφερθεί και στην ερωτική σας σχέση και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα, θα απολαύσετε καλές εξελίξεις στην καριέρα και θα σημειώσετε επαγγελματική πρόοδο. Όμως στην περίπτωσή σας δεν ισχύει το “η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη” αφού και με φίλους θα βρεθείτε αλλά και θα διασκεδάσετε. Κάπου εκεί ανάμεσα σε κοινωνικές εξόδους θα γεννηθεί και ένας πολλά υποσχόμενος έρωτας.

Γ΄ Δεκαήμερο (13/08 – 22/08)

 Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ξαφνικές ιδέες ή απρόσμενες εξελίξεις κυρίως στον επαγγελματικό τομέα θα σας εκπλήξουν και μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε τα σχέδιά σας. Προσέξτε την στάση σας σε σχέση και γάμο αφού ίσως έχετε ξαφνικές τάσεις ανεξαρτησίας. Από την άλλη, κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε ξαφνικά να επισημοποιήσετε την σχέση σας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες ξαφνικές γνωριμίες θα σας αναστατώσουν. Μπορεί να εκπλαγείτε με τον ίδιο σας τον εαυτό, αφού ίσως νιώσετε έλξη για άτομα εκκεντρικά τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τα συνηθισμένα σας γούστα. Ωστόσο οι γνωριμίες αυτών των ημερών ίσως να μην έχουν μεγάλη διάρκεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/08 – 21/09) Ώριμες κινήσεις

Α΄ Δεκαήμερο (23/08 – 01/09)

 Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα ζητήματα που παραμελούσατε ή δεν θέλατε να δείτε σχετικά με την σχέση, το σπίτι και την οικογένεια, θα σας αναγκάσουν να τα αντιμετωπίσετε. Ίσως είχατε παραμελήσει τον αγαπημένο σας ή φερόσασταν εγωιστικά, ενώ κάποιοι μπορεί να είχατε υποκύψει σε ερωτικούς πειρασμούς. Τώρα λοιπόν μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες συνέπειες. 

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες αυτές τις ημέρες θα αυξηθεί η ανάγκη σας να αναζητήσετε αγάπη και τρυφερότητα. Μπορεί όμως να κάνετε αρκετές εκπτώσεις στις επιλογές σας ή να έχετε περίεργη συμπεριφορά απέναντι στις νέες γνωριμίες. 

Β΄ Δεκαήμερο (02/09 – 11/09)

 Παρθένοι του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα διαχειριστείτε με μεγάλη ωριμότητα ζητήματα που αφορούν την σχέση σας, τα παιδιά σας, αλλά και τα οικονομικά σας. Ασχολείστε λοιπόν με τους παραπάνω τομείς και μπορείτε να στηριχθείτε στην σοβαρή συνεργασία ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφό σας.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες είστε πολύ σοβαροί στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τις ερωτικές γνωριμίες. Έχετε βάλει στην άκρη το συναίσθημα και ψάχνετε περισσότερο για μία σχέση η οποία θα έχει σαν βάση τον σεβασμό, την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα. Έτσι θα απορρίψετε οτιδήποτε άλλο.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/09 – 21/09)

 Παρθένοι του τρίτου δεκαημέρου, ρομαντισμός και ευαισθησία θα επικρατήσουν στην σχέση σας αυτήν την εβδομάδα. Θα αφεθείτε σε δραστηριότητες μόνο για εσάς τους δύο, ενώ κάποιοι μπορεί να νιώσετε έντονη την ανάγκη να προχωρήσετε σε μία εγκυμοσύνη. Στο τέλος της εβδομάδας όμως προσέξτε μήπως κάποια από τα όνειρά σας είναι απλές φαντασιώσεις. Προσέξτε επίσης ποιους εμπιστεύεστε σε φιλικό επίπεδο. 

 Ελεύθεροι, στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο ρομαντικός έρωτας έρχεται στην ζωή σας και σας κάνει να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά. Αυτό όμως μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι. Σχέσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει προχωράνε όμορφα. Νέες γνωριμίες όμως, ιδιαίτερα το σαββατοκύριακο, μπορεί να σας μπερδέψουν. Μην ακούτε συμβουλές από φιλικά πρόσωπα, καθώς δεν είναι όλα όπως δείχνουν. 

ΖΥΓΟΣ (22/09 – 22/10) Νέες προοπτικές 

Α΄ Δεκαήμερο (22/09 – 01/10)

 Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα ένας αέρας ανανέωσης φυσά στην ζωή σας και η σχέση σας θα ζήσει πολύ όμορφες στιγμές. Νέα σχέδια και προοπτικές ανοίγονται μπροστά σας. Θέματα εξωτερικού θα σας απασχολήσουν ευχάριστα, επομένως ένα όμορφο ταξίδι είναι πολύ πιθανό να προκύψει. 

 Ελεύθεροι, είστε πολύ δημοφιλείς αυτές τις ημέρες. Αν έχετε επαφές με εξωτερικό τότε είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε κάποιον διαφορετικής εθνικότητας ή κάποιον που ζει μακριά σας. Γενικά η τύχη και το πάθος μπορούν να φέρουν σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας.

Β΄ Δεκαήμερο (02/10 – 11/10)

 Ζυγοί του δεύτερου δεκαημέρου, όλη η εβδομάδα είναι ήρεμη αλλά το σαββατοκύριακο είναι ιδιαίτερα όμορφο και ερωτικό για εσάς. Τα συναισθήματα ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας είναι γενναιόδωρα και μπορεί να κάνετε σχέδια για επισημοποίηση της αγάπης σας. Μπορεί επίσης να οργανώσετε ένα ταξίδι ή να έχετε θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας.

 Ελεύθεροι, το σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για όσους από εσάς θέλετε να βάλετε τον έρωτα στην ζωή σας. Θα παρουσιαστούν όμορφες ευκαιρίες για να κάνετε νέες γνωριμίες με πρόσωπα τα οποία μπορεί να μην ζούν στο ίδιο μέρος με εσάς. Δεν αποκλείεται επίσης να έρθετε ερωτικά κοντά με έναν συνεργάτη σας.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/10 – 22/10)

 Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτές οι ημέρες μπορεί να φέρουν ένταση στην σχέση σας λόγω ζητημάτων σε σπίτι και οικογένεια. Συναισθηματικά νιώθετε απόμακροι και παγωμένοι αλλά θα καταφέρετε τελικά να συμβιβάσετε τις καταστάσεις. Κάποιοι μπορεί να ασχοληθείτε πολύ με τα παιδιά σας ή να νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε σε μία εγκυμοσύνη. 

 Ελεύθεροι, προς τα μισά της εβδομάδας θα έχετε ευκαιρίες για να φλερτάρετε και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας φέρουν χαρά και ικανοποίηση. Οι γνωριμίες που θα προκύψουν τώρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα ερωτικές αλλά ίσως να μην έχουν διάρκεια.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10 – 22/11) Έρωτες με διαφορά ηλικίας

Α΄ Δεκαήμερο (23/10 – 01/11)

 Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα ασχοληθείτε πολύ με το σπίτι και την οικογένειά σας. Νιώθετε βαθιά ανάγκη να φροντίσετε τους δικούς σας και να τους δείξετε την αγάπη σας. Θα πρέπει όμως να μετριάσετε την τάση σας να ελέγχετε την παραμικρή λεπτομέρεια. Για κάποιους μπορεί να προκύψουν θέματα ζήλιας. Τέλος, ορισμένοι θα ασχοληθείτε με κληρονομικά ζητήματα που αφορούν κάποιο ακίνητο. 

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες μπορεί να έρθει στο μυαλό σας κάτι από τα παλιά. Ίσως ορισμένοι σκεφτείτε μια παλιά ερωτική ιστορία, η οποία σας ταλαιπώρησε πολύ. Δεν θα έχετε διάθεση για νέες ερωτικές περιπέτειες. Πάρτε τον χρόνο σας και κάντε πράγματα που σας ευχαριστούν.

Β΄ Δεκαήμερο (02/11 – 11/11)

 Σκορπιοί του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα μιλήσετε με τον αγαπημένο σας για θέματα που αφορούν την σοβαρή εξέλιξη του δεσμού σας αλλά και τα παιδιά σας. Αν δεν έχετε ακόμα αποκτήσει παιδιά, το θέμα αυτό θα σας απασχολήσει και μπορεί να αποφασίσετε με τον καλό σας ότι οι συνθήκες είναι πια δόκιμες για να γίνετε γονείς. 

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες σοβαρές ερωτικές γνωριμίες μπορεί να έρθουν στην ζωή σας με άτομα με τα οποία έχετε διαφορά ηλικίας, είτε αρκετά μεγαλύτερά σας, είτε αρκετά νεότερα. Σοβαροί έρωτες θα δημιουργηθούν λοιπόν ίσως και μέσα από τον χώρο των συνεργασιών σας ή με πρόσωπα τα οποία σας προσφέρουν συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Γ΄ Δεκαήμερο (12/11 – 22/11) 

 Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, ο έρωτας θα είναι ιδιαίτερα ρομαντικός για εσάς. Νέες ιδέες για την σχέση σας θα κυριεύσουν το μυαλό σας και θα έχετε ξαφνικές εμπνεύσεις για αλλαγές που θα τονώσουν την αγάπη σας. Κάποιοι μπορεί να δεχτείτε ή να κάνετε μία ξαφνική πρόταση γάμου. 

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες πρέπει να είστε έτοιμοι για αναπάντεχες ερωτικές γνωριμίες. Μπορεί αυτές να προκύψουν με άτομα εκκεντρικά που σε κανονικές συνθήκες δεν θα ήταν του γούστου σας. Όμως τώρα νιώθετε ότι το “διαφορετικό” σας ελκύει. Μπορεί επίσης να νιώσετε ξαφνική έλξη για άτομα νεότερα από εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11 – 21/12) Όμορφες ημέρες

΄Α Δεκαήμερο (23/11 – 02/12)

 Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, η εβδομάδα θα σας προσφέρει όμορφες στιγμές στην ερωτική σας σχέση. Όμορφη επικοινωνία, ευχάριστες συναντήσεις και χαρμόσυνα νέα θα δώσουν χρώμα στην ζωή σας. Η καθημερινότητά σας βελτιώνεται, ενώ αρκετοί θα θελήσετε να δεσμευτείτε επίσημα με τον αγαπημενο σας.

 Ελεύθεροι νέες γνωριμίες θα έρθουν στην ζωή σας. Ακόμη κι αν είστε ορκισμένοι εργένηδες δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στην αγάπη και θα θελήσετε να μπείτε σε μία νέα σχέση. Ευνοούνται έρωτες με άτομα από το εργασιακό ή φιλικό σας περιβάλλον.

Β΄ Δεκαήμερο (03/12 – 12/12) 

 Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα το σπίτι και η οικογένεια θα σας απασχολήσουν. Ίσως βρίσκεστε εν μέσω μιας μετακόμισης ή κάνετε αλλαγές στον χώρο του σπιτιού σας και για αυτό έχετε και αυξημένα έξοδα. Το σαββατοκύριακο όμως θα περάσετε ευχάριστα με τον αγαπημένο σας και δεν θα χάσετε τις ευκαιρίες να διασκεδάσετε μαζί.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες είστε άκρως απασχολημένοι με θέματα που αφορούν το σπίτι σας ή τους γονείς σας. Το σαββατοκύριακο όμως θα κάνετε νέες γνωριμίες οι οποίες θα σας χαροποιήσουν πολύ και θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπήσει πολύ δυνατά!

Γ΄ Δεκαήμερο (13/12- 31/12)

 Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα είστε ερωτικοί και θα κάνετε κινήσεις για να περάσετε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές με τον αγαπημένο σας. Ευχάριστες μετακινήσεις ή σύντομες αποδράσεις θα σας φέρουν πιο κοντά. Μιλήστε για όσα σας απασχολούν και βάλτε περισσότερη χαρά στην ερωτική σας ζωή.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε γνωριμίες μέσω προσώπων του στενού σας κύκλου. Γενικά οι ημέρες για εσάς είναι καλές για να διασκεδάσετε και να περάσετε ευχάριστα. Αν σας αρέσει κάποιο πρόσωπο, μην διστάσετε να κάνετε το πρώτο βήμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/01) Έρωτας και εργασία

Α΄ Δεκαήμερο (22/12 – 31/12) 

 Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, ήρεμη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσάς.  Θα ασχοληθείτε εποικοδομητικά με την εργασία σας και θα μπορέσετε να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας. Ίσως ξεκινήσετε μαζί με τον σύντροφό σας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, ενώ ορισμένοι μπορεί να υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θα έχετε καλές στιγμές και εξελίξεις στο εργασιακό σας περιβάλλον και θα δείτε τις σχέσεις με τους συναδέλφους να βελτιώνονται. Κάποιοι μπορεί να έρθετε ερωτικά κοντά με έναν συνάδελφο ή υφιστάμενό σας. 

B΄ Δεκαήμερο (01/01 – 10/01)

 Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει να είστε συγκεντρωμένοι σε νέες σοβαρές ιδέες που έχετε για να προωθήσετε θέματα που αφορούν συμβόλαια, οικογενειακά ζητήματα σε σχέση με αδέρφια, αλλά και θέματα αναφορικά με τα παιδιά σας. Με τον σύντροφό σας έχετε σύμπνοια απόψεων και δεν θα αντιμετωπίσετε σκαμπανεβάσματα στην σχέση σας.

 Ελεύθεροι, αυτήν την εβδομάδα ο έρωτας αποκτά μία πιο ώριμη και σοβαρή απόχρωση. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνετε ερωτικές γνωριμίες. Απεναντίες, οι γνωριμίες που θα προκύψουν αυτές τις ημέρες θα είναι σοβαρές και μπορεί να γεννηθούν στον εργασιακό σας χώρο.

Γ΄ Δεκαήμερο (11/01 – 19/01)

 Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αυτές τις ημέρες θέλετε να πετύχετε κάτι σημαντικό σχετικά με το σπίτι και την οικογένειά σας. Αν συναντάτε αντίσταση από τον αγαπημένο σας στις ιδέες σας, μόνο μέσω της διπλωματικής οδού θα καταφέρετε να τον πείσετε για τις επιδιώξεις σας. Ξαφνική ανανέωση στον έρωτα σας περιμένει, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι να μάθετε ότι θα γίνετε γονείς παρόλο που δεν το σχεδιάζατε.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες ο έρωτας θα έρθει αναπάντεχα και απρόσμενα στην ζωή σας ακριβώς την στιγμή που λιγότερο το περιμένατε. Μπορεί να νιώσετε έλξη για κάποιο πρόσωπο από τον χώρο της εργασίας σας ή για κάποιον που συναντάτε σε καθημερινή βάση. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/01 – 18/02) Έρωτας-σπίτι-οικογένεια

Α΄ Δεκαήμερο (20/01 – 29/01)

 Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα η σχέση με τον αγαπημένο σας θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές. Το ταίρι σας, η οικογένειά σας και τα παιδιά σας θα σας δώσουν χαρά και αισιοδοξία. Ευνοούνται αλλαγές διακόσμησης ή ακόμα και αναζήτηση καλύτερου σπιτιού. Αν βρίσκεστε σε μία νέα σχέση θα την δείτε να εξελίσσεται καλύτερα από όσο ελπίζατε και κάποιοι θα ξεκινήσετε μία συμβίωση.

 Ελεύθεροι αυτή την εβδομάδα συνεχίζετε να δέχεστε την εύνοια του έρωτα. Αυτός μπορεί να προκύψει μέσω γνωριμιών χάρη σε μέλη της οικογένειάς σας ή με άτομα που θα σας παρουσιάσουν καλοί σας φίλοι. Από όπου όμως και αν προκύψουν οι γνωριμίες, είναι βέβαιο ότι είναι καλότυχες!

Β΄ Δεκαήμερο (30/01 – 08/02)

 Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου, το κλείσιμο της εβδομάδας είναι σαφέστατα πολύ ερωτικό για εσάς. Μπορείτε να έρθετε πολύ κοντά με τον αγαπημένο σας και να κάνετε μία σύντομη απόδραση οι δυό σας. Ακόμη όμως και αν δεν πάτε πουθενά, θα περάσετε υπέροχα βγαίνοντας και συναντώντας στενούς συγγενείς, αδέρφια και καλούς φίλους. Τέλος, όσοι έχετε μεγάλα σε ηλικία παιδιά μπορεί να μάθετε ότι τα ίδια μπήκαν σε μία καλή ερωτική σχέση.

 Ελεύθεροι, το σαββατοκύριακο μην αρνηθείτε προτάσεις για εξόδους από τα αδέρφια σας ή από καλούς σας φίλους. Αυτό γιατί είναι πολύ πιθανό μέσω αυτών των προσώπων να κάνετε μία ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία. Δεν αποκλείεται επίσης να οργανώσετε εσείς μία συνάντηση στο σπίτι σας και κάποιος καλεσμένος να φέρει μαζί του το άτομο το οποίο θα κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά.

Γ΄ Δεκαήμερο (09/02 – 18/02)

 Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα το σπίτι σας και η οικογένειά σας θα σας απασχολήσουν καθώς θα υπάρξουν κάποια ξαφνικά γεγονότα που θα ζητήσουν από εσάς την ενέργειά σας. Αυτά μπορεί να αφορούν τα παιδιά σας, τους γονείς σας αλλά και τα αδέρφια σας. Ίσως επίσης έχετε κάποιες πρωτότυπες ιδέες σχετικές με τους παραπάνω τομείς. 

 Ελεύθεροι, αυτή την εβδομάδα έχετε ξαφνικές ιδέες ή απρόσμενα νέα που έχουν σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σας. Ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε στην γενέθλια πόλη σας εάν δεν ζείτε ακόμα εκεί και με αφορμή αυτό το ταξίδι να κάνετε μία απρόσμενη γνωριμία. Μπορεί επίσης να κάνετε μία γνωριμία μέσω του διαδικτύου με κάποιον ο οποίος έχει με κάποιον τρόπο σχέση με τις ρίζες σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/02 – 20/03) Διαφορές στα δεκαήμερα

Α΄ Δεκαήμερο (19/02 – 29/02) 

 Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αυτή την εβδομάδα θέλετε να χαλαρώσετε και να περάσετε ευχάριστα, παρόλο που υπάρχουν καταστάσεις σε σπίτι, οικογένεια αλλά και εργασία οι οποίες αξίζουν της προσοχής σας. Ίσως επίσης να υποκύψετε σε ερωτικές ατασθαλίες που όμως έχουν πολλές πιθανότητες να αποκαλυφθούν και να σας εκθέσουν. Οι μέρες ευνοούν όμως υπογραφές συμβολαίων σχετικά με ακίνητη περιουσία.

 Ελεύθεροι, αυτές τις ημέρες θέλετε να φλερτάρετε και να χαλαρώσετε. Μπορεί όμως να χαμηλώσετε τα ερωτικά σας στάνταρ και να κάνετε λάθος επιλογές. Γνωριμίες θα προκύψουν μέσω του στενού περιβάλλοντος ή του διαδικτύου αλλά δεν θα έχετε διάθεση να τις προχωρήσετε. 

Β΄ Δεκαήμερο (01/03 – 10/03)

 Ιχθύες του δεύτερου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα θα θελήσετε με σοβαρότητα να κάνετε κινήσεις για το μέλλον της σχέση σας. Ίσως γίνετε πιο κοινωνικοί, ενώ σχεδόν σίγουρα θα χρειαστεί να ασχοληθείτε πολύ με τα παιδιά σας και την εκπαίδευσή τους. Γενικά οι ημέρες βοηθούν τις σοβαρές αποφάσεις.

 Ελεύθεροι, την εβδομάδα αυτή ο έρωτας δεν σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Ίσως ξεκινήσει τώρα μία γνωριμία, μάλλον από τον φιλικό σας περίγυρο, η οποία μπορεί να μην εξελιχθεί άμεσα αλλά να χρειαστεί χρόνος για να προχωρήσει. 

Γ΄ Δεκαήμερο (11/03 – 20/03)

 Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αυτήν την εβδομάδα, μπορείτε εύκολα να μπείτε στην θέση του συντρόφου σας και να τον καταλάβετε. Θα έρθετε έτσι πιο κοντά και θα απολαύσετε την αγάπη σας. Θα κάνετε νέα όνειρα αλλά πρέπει να προσέξετε να μην χαθείτε στις ονειροπολήσεις σας για να μην απογοητευτείτε στην συνέχεια. 

 Ελεύθεροι, στην αρχή της εβδομάδας μπορεί να κάνετε μία ρομαντική γνωριμία που θα πυροδοτήσει την φαντασία σας. Αυτή ίσως προκύψει μέσω ενός γυναικείου φιλικού σας προσώπου. Ωστόσο μην ξεκινήσετε να κάνετε αμέσως όνειρα για την εξέλιξη του ερωτικού δεσμού, διότι μπορεί να πέσετε θύμα της αυταπάτης σας. Οπότε κάντε ένα βήμα την φορά.

Υ.Γ. Αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Καλή ερωτική εβδομάδα σε όλους.

Ερμής εξάγωνο Κρόνος 28 Μαΐου 2024 – Οργάνωση και ουσιαστική επικοινωνία – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)