Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 11-17 Μαρτίου  – Ευκαιρίες για επιτυχίες 

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 11-17 Μαρτίου  – Ευκαιρίες για επιτυχίες 

Από την Τζένη Tabary Βλαστάρη

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 11-17 Μαρτίου  - Ευκαιρίες για επιτυχίες  3

Email: [email protected]

Instagram : Jenny Tabary Vlastari (@jenny_tabary_vlastari) 

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 11-17 Μαρτίου. Ευκαιρίες για επιτυχίες. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ο Ερμής σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα,  στην 0η μοίρα Κριού/Υδροχόου. Πολύ καλή αντίληψη και εξυπνάδα η οποία εφαρμόζεται και βοηθά ιδιαίτερα  ακόμη και στην αναγνώριση των ικανοτήτων  και δυνατοτήτων σας από το επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ευνοεί ιδιαίτερα το 1ο πενθήμερο Κριών,  Υδροχόων και δευτερευόντως 1ο πενθήμερο Λεόντων και Ζυγών.

Την ίδια μέρα λίγο μετά, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Γινόμαστε περισσότερο βοηθητικοί, έχοντας εντονότερη ενσυναίσθηση για να στηρίξουμε τους γύρω μας. Ιδιαίτερη έμπνευση και φαντασία θα  υπάρχει για τους καλλιτέχνες, τους συγγραφείς, τους ομιλητές, αλλά και για όσους ασχολούνται με μαντικές τέχνες ή ψυχικά επαγγέλματα.

Στις 17 του μήνα, στο τελείωμα πια της εβδομάδας η σύνοδος του Ηλίου με τον Ποσειδώνα στις 27  μοίρες του ζωδίου των Ιχθύων, θα απασχολήσει ιδιαίτερα το 6ο πενθήμερο των μεταβλητών, Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις εξαπατήσεις καθώς το τοπίο θολώνει ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά, όσοι ασχολείστε με την φαρμακευτική, ιατρική, ψυχολογία, ψυχιατρική, αλλά και τις μαντικές τέχνες θα έχετε ιδιαίτερη  έμπνευση αλλά και αρκετή κίνηση στα επαγγελματικά σας.

Ας δούμε όμως πως θα πάει η εβδομάδα αυτή για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πρώτα τον Ωροσκόπο σας, μετά τον Ήλιο σας (αν είστε ημερήσιοι) και την Σελήνη σας  (αν είστε νυχτερινοί).

Κριός 

Α’ δεκαήμερο: Είστε έτοιμοι να ενθουσιάσετε,  με τις νοητικές σας ικανότητες αλλά και τις ιδέες σας. Αν πρόκειται να κάνετε ομιλίες έχοντας κοινό, θα πείσετε και θα μαγέψετε! Νέες γνωριμίες που θα κάνετε τώρα, σας προσφέρουν τις ευκαιρίες για ένα καλύτερο επαγγελματικό  μέλλον! Καλές ευκαιρίες και για τα οικονομικά σας.

Β’ δεκαήμερο: Ίσως νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν απόλυτα ή νιώθετε πληγωμένοι ή  προδομένοι από κάποιες συνεργατικές σχέσεις. Παρόλα αυτά θα έχετε ευκαιρίες να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, όσον αφορά τις σχέσεις με ομαδικές εργασίες ή  την ένταξή σας σε κάποιους οργανισμούς. Οικονομικά είστε καλά, αλλά για κάποιους δεν θα λείψουν ξαφνικές ανατροπές ή σπατάλες.

Γ’ δεκαήμερο: Αποφύγετε τις μυστικές συμφωνίες, μπορεί να σας ενθουσιάσουν αλλά θα δείτε ότι πρακτικά θα είναι περισσότερο «ασθενείς» παρά προσοδοφόρες. Η έμπνευση ιδιαίτερα για όσους εργάζεστε σε κλειστά περιβάλλοντα  ή ακόμη και από το σπίτι σας, δεν θα λείψει. Στα οικονομικά σας δεν υπάρχουν αλλαγές.

Ταύρος 

Α’ δεκαήμερο: Κάποιες off the record συζητήσεις ή συμφωνίες με ανώτερους σας κυρίως, μπορεί να εξελιχθούν στις ευκαιρίες που περιμένατε εδώ  και καιρό! Μπορείτε τώρα να επιτύχετε καλές συμφωνίες, στους τομείς που θέλετε και να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας. Φυσικά και μπορούν να αφορούν όχι μόνο το επαγγελματικά σας σχέδια αλλά και τις οικονομικές σας απολαβές!

Β’ δεκαήμερο: Ευκαιρίες δημοφιλίας και κοινωνικοποίησης, σας φέρνουν μπροστά  σε νέες γνωριμίες με άτομα κύρους, που μπορεί να φανούν βοηθητικά στα βήματά σας.  Αποφύγετε συζητήσεις  οικονομικών με ανωτέρους σας, δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Είναι καλύτερα να μείνετε στην πεπατημένη για  την εβδομάδα αυτή.

Γ’ δεκαήμερο: Επαγγελματικές γνωριμίες που τυχόν θα  κάνετε, μην περιμένετε να είναι οι καλύτερες ή άκρως βοηθητικές. Πιθανότατα να μείνετε κάπως ανικανοποίητοι. Γενικότερα,  οι συνθήκες δεν είναι κακές, αν κρατήσετε μικρό καλάθι και δεν ωραιοποιήσετε  καταστάσεις ή  άτομα.

Δίδυμοι 

Α’ δεκαήμερο: Μέσα από τους κοινωνικούς αλλά και τους φιλικούς  σας κύκλους,  θα πάρετε ιδέες  και θα ανταλλάξετε  σκέψεις για τις επεκτάσεις που θέλετε  να κάνετε. Είτε αφορά κάτι μέσω διαδικτύου ή ακόμη  και μακριά από  την βάση σας,  έχετε τις δυνατότητες να επιτύχετε τους στόχους σας και να έλξετε τον θαυμασμό των άλλων!

Β’ δεκαήμερο: Δεν είναι  μία εβδομάδα που θα σας προσφέρει  στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Περισσότερο θα πρέπει να προσέξετε πως εκφράζεστε σε αυτούς που σας πλησιάζουν. Επίσης υποθέσεις με οργανισμούς και δημόσιο αφήστε τα για αργότερα, όπως και πιθανές επεκτάσεις ή νομικές υποθέσεις που μπορεί να σας απασχολούν.

Γ’ δεκαήμερο: Αποφύγετε συζητήσεις με  ανωτέρους  σας, ειδικά αν αφορούν τον επικοινωνιακό  τομέα της δουλειάς σας ή μικρά απαραίτητα ταξίδια. Πιθανότατα να υπάρξουν ανακρίβειες στα λόγια ή η συζήτηση να μην έχει μια καλή τροπή και να απογοητευθείτε.  Ιδιαίτερη όμως διαίσθηση και  έμπνευση θα έχετε όσοι ασχολείστε με πνευματικά, ψυχικά ή μαντικά επαγγέλματα.

Καρκίνος 

Α’ δεκαήμερο: Είναι μια εβδομάδα, με αρκετές ευκαιρίες για οικονομικές συζητήσεις και απολαβές. Όσοι χρειάζεστε κάποιο επαγγελματικό δάνειο, πιθανόν τώρα να κάνετε τα ανάλογα βήματα για να έρθει σε πέρας.  Εξάλλου θα είστε αρκετά πειστικοί  και κατανοητοί. Ιδιαίτερη επιτυχία θα έχετε  όσοι είστε συγγραφείς, ομιλητές αλλά και σε όσοι γενικότερα ασχολείστε με τα κοινά.

Β’ δεκαήμερο: Ένας τομέας που θα σας απασχολήσει την εβδομάδα αυτή, είναι οι επεκτάσεις κάθε είδους. Ενώ κάποιοι ίσως αποφασίσετε να ακολουθήσετε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο, το οποίο θα προσθέσει συν στις γνώσεις και τις ικανότητές σας.  Καλές σχέσεις και συζητήσεις θα έχετε με ανωτέρους σας.

Γ’ δεκαήμερο: Ακολουθείτε κυρίως πνευματικά μονοπάτια αλλά και περαιτέρω γνώσεις μέσω κάποιων σπουδών και ενισχύεται την θέση σας. Η διαίσθησή σας είναι έντονη και δύσκολα σας ξεγελούν.  Προσοχή μόνο, μην επηρεάζεστε από αυτά που ακούτε. Γίνεστε περισσότερο ευαίσθητοι και μπορεί να υπάρξουν  κάποιες  παρεξηγήσεις.  Εξετάστε κάθε λεπτομέρεια, πριν θελήσετε  να λύσετε  τυχόν  νομικές υποθέσεις ή αν πρόκειται να μετακινηθείτε για επαγγελματικούς λόγους.

Λέων 

Α’ δεκαήμερο: Στο στόχαστρο για εσάς την εβδομάδα  αυτή, είναι οι συνεργασίες συνοδευόμενες από την επέκταση. Είστε έτοιμοι  λοιπόν να κάνετε κινήσεις, για να εξαπλώσετε την δουλειά σας, με σκοπό να φέρετε περισσότερα στην τσέπη σας. Η εξάπλωση στον κοινωνικό σας κύκλο θα  βοηθήσει μακροπρόθεσμα τα οικονομικά σας.

Β’ δεκαήμερο: Κινηθείτε με προσοχή και σύνεση στις οικονομικές σας υποθέσεις, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν τρίτα άτομα. Σας απασχολούν και αυτή την εβδομάδα, οι ξαφνικές ανατροπές που είχατε τελευταία σε σχέση με συνεργάτες ή ανωτέρους σας. Αποφύγετε τις επεκτατικές κινήσεις αυτές τις μέρες.

Γ’  δεκαήμερο: Δάνεια, φόροι, κάποιες επενδύσεις, κληρονομιές  είναι από τους τομείς που θα ασχοληθείτε τις μέρες αυτές. Προσοχή στην παραπληροφόρηση, αλλά και στο γεγονός ότι μπορεί να φανείτε επιρρεπείς σε δελεαστικές προτάσεις, που τελικά το δέλεαρ  θα καταλήξει να είναι φούμαρα!

Παρθένος 

Α’ δεκαήμερο: Καλυτερεύετε θεαματικά  την επαγγελματική σας ρουτίνα. Αυτό αφορά και την ποιότητα της  δουλειάς σας αλλά και κάποιους από τους οικονομικούς σας τομείς. Με στόχο εξάλλου την κορυφή της σκάλας αλλά και περισσότερα χρήματα, δεν θα μπορούσε να  ήταν αλλιώς.

Β’ δεκαήμερο: Μην ασχοληθείτε με  νέα δάνεια την εβδομάδα αυτή, πιθανότατα να μην πάρετε ικανοποιητικές απαντήσεις. Ρίχνετε το βάρος σας σε συνεργασίες, συμβόλαια αλλά και κάποιες υποθέσεις νομικές που σας απασχολούν. Κινηθείτε με σύνεση.

Γ’ δεκαήμερο: Θα κάνετε κάποιες επιτυχημένες κινήσεις για να επεκταθείτε. Όμως, προσέξτε τις συνεργασίες σας. Πολύ πιθανό να εξαπατηθείτε ή στην καλύτερη περίπτωση, αυτά που θα λάβετε θα είναι πολύ λιγότερα από αυτά που αναμένετε! Επιλέξτε λοιπόν τους συνεργάτες σας  με σύνεση και χωρίς μεγάλες προσδοκίες.

Ζυγός 

Α’ δεκαήμερο:  Πολλές και καλές ευκαιρίες για πραγματικά άξιες συνεργασίες θα έχετε αυτό το διάστημα! Τα σχέδιά σας πείθουν, καθώς γίνεστε κατανοητοί, αναδεικνύοντας τις λεπτομέρειες των σκέψεων σας.  Μπορείτε να πάρετε το ρίσκο για κάποια κέρδη από κίνηση  μετοχών ή τυχερά παιχνίδια, όσοι ασχολείστε με αυτά, χωρίς να περιμένετε όμως ότι θα κερδίσετε περιουσίες. 

Β’ δεκαήμερο: Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα, η συνεργασία σας με ένα γυναικείο πρόσωπο να φανεί αρκετά βοηθητική. Έχετε εστιάσει στο να βοηθήσετε τους άλλους αυτές τις μέρες, αλλά και να κάνετε περισσότερο λειτουργικές τις καταστάσεις στη δουλειά σας. Αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια, την κίνηση ή αγορά μετοχών,  όπως  επίσης και τις αιτήσεις δανείων.

Γ’ δεκαήμερο: Ευκαιρίες για να φτιάξετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, να κάνετε διακανονισμούς και γενικότερα να τακτοποιήσετε υποθέσεις που σας απασχολούν θα υπάρξουν. Προσοχή όμως σε θέματα πληροφόρησης, γιατί κάποιοι ίσως υπερβάλλουν και σας  βάλουν σε λανθασμένες κατευθύνσεις. Αν δεν είστε βέβαιοι, αφήστε το για λίγο αργότερα.

Σκορπιός 

Α’ δεκαήμερο: Αν ο σκοπός σας είναι να πείσετε συγγενικά σας πρόσωπα να συνεργαστείτε, τότε είστε σε καλό δρόμο και θα τα  καταφέρετε. Αν πάλι πρόκειται για αλλαγές στην  δουλειά σας,  τότε να ξέρετε πως μάλλον θα γίνουν δεκτές και πως το περιβάλλον σας, σας στηρίζει. Η δημιουργικότητα και οι  συνεργασίες, σας φέρνουν ευκαιρίες να γεμίσετε το πορτοφόλι σας.  Αν πάλι  έχετε  μια δική σας δουλειά, ίσως χρειαστεί να συνεισφέρετε με ένα ποσό μεγαλύτερο από αυτό που υπολογίζατε.

Β’ δεκαήμερο: Εσείς, αφήστε τις συνεργασίες και τα συμβόλαια για  αργότερα ή αν επιλέξετε  να το κάνετε, δώστε την αμέριστη προσοχή σας σε κάθε λεπτομέρεια, προκειμένου να  μην ζημιωθείτε οικονομικά. Εξάλλου η δημιουργικότητα, οι ιδέες σας και τα σχέδιά σας, έχουν μεγάλη δυναμική για να προσθέσουν ευρώ στην τσέπη  σας.

Γ’ δεκαήμερο: Θα υπάρξουν άνθρωποι που  είναι πιθανό,  να σας προτείνουν κάποιες επενδύσεις με πολλά κέρδη. Τα πράγματα δεν θα είναι ακριβώς έτσι! Γι’ αυτό την εβδομάδα που διανύουμε, αφήστε τις οικονομικές κινήσεις, διότι υπάρχει το ενδεχόμενο απώλειας ή  αποτυχίας. Αντί αυτού, επικεντρωθείτε στην έμπνευση και την δημιουργικότητά σας, η οποία θα είναι  ιδιαίτερα έντονη!

Τοξότης 

Α’ δεκαήμερο: Το  δυνατό κομμάτι της εβδομάδας αυτής, είναι η επικοινωνία για εσάς! Θα πείσετε,  θα κάνετε  εντύπωση για τις διανοητικές σας ικανότητες και την καλή σας αντίληψη. Αν εργάζεστε σε τομείς επικοινωνιών, θα διαπρέψετε. Δημιουργικές ιδέες και σκέψεις, γίνονται σχέδια που μπαίνουν σε εφαρμογή. Κάποιες επεκτάσεις ευνοούνται επίσης, όπως  και επαγγελματικά βήματα με οικεία σας πρόσωπα.

Β’ δεκαήμερο: Δεν αποκλείεται να έχετε έξοδα που αφορούν το οικογενειακό σας  περιβάλλον. Επίσης σοφό θα ήταν να κρατηθείτε μακριά  από  επενδύσεις, αλλά και διακανονισμούς με διάφορους ιδιωτικούς ή  δημόσιους φορείς.  Η συμμετοχή σας σε ομάδες ίσως σας δυσαρεστήσει  αυτές τις μέρες.

Γ’ δεκαήμερο: Αν τύχουν συζητήσεις για επαγγελματικές επεκτάσεις, γεμάτες ιδέες και μεγάλα λόγια, κρατήστε  μικρό καλάθι. Η αυτοπεποίθηση βοηθά, ο υπερενθουσιασμός όμως όχι, ιδιαίτερα αν οι σκέψεις είναι μεγαλεπήβολες και οι πράξεις ασθενέστερες. Προσπαθήστε λοιπόν να λειτουργήσετε ρεαλιστικά και μην παρασυρθείτε από μεγάλες προσδοκίες. Εξάλλου ναι μεν θα υπάρξουν καλά, αλλά δε θα λείψουν και οι ανατροπές. 

Αιγόκερως 

Α’ δεκαήμερο: Η αύξηση των οικονομικών σας είναι μια μεγάλη πιθανότητα! Είτε έρχεται ως μια βοήθεια από μέλη της οικογένειάς σας, είτε αν εργάζεστε  σε μια οικογενειακή επιχείρηση, μπορεί να  δείτε  αύξηση των  ταλάντων σας. Όπως κι αν έχει, καλλιεργήστε κοινωνικές σχέσεις, «ρίξτε τις ιδέες  σας» στο τραπέζι και θα δείτε πως δεν  θα βγείτε χαμένοι.

Β’ δεκαήμερο: Μην διακινδυνεύσετε τον οικονομικό σας τομέα τις  μέρες αυτές. Οι ευκαιρίες κέρδους που θα υπάρξουν θα είναι αρκετά περιορισμένες, με κίνδυνο να ανατραπούν τα δεδομένα σας και  να βρεθείτε με ανοιχτό το στόμα, αλλά χωρίς φωνή. Εστιάστε στις δημιουργικές  συνεργασίες και λύσεις, θα σας αποφέρουν πολύ περισσότερα.

Γ’ δεκαήμερο: Συζητήσεις, επικοινωνίες, ιδέες για επεκτάσεις, για συνεργασίες. Όλα αυτά είναι στο μενού της εβδομάδας, αλλά  εμπεριέχουν το ρίσκο  της «φανφαρολογίας». Με δυο λόγια, ό,τι ακούτε να το φιλτράρετε και από αυτά να κρατάτε τα μισά!  Αν σας επιτρέπεται  χρονικά, αποφύγετε τις  υπογραφές  συμβολαίων και γενικότερα τις  επίσημες επαγγελματικές δεσμεύσεις.

Υδροχόος 

Α’ δεκαήμερο: Πολύ δυνατός ο επικοινωνιακός σας τομέας την εβδομάδα αυτή! Μπορείτε να πείσετε με επιχειρήματα και έξυπνες  ιδέες αυτούς που θέλετε  να σας ακολουθήσουν επαγγελματικά ή να στηρίξουν τα σχέδιά σας. Μην διστάσετε  να συζητήσετε με ανωτέρους σας, περί δημιουργικών ή ακόμη και οικονομικών θεμάτων, αν είναι αυτός ο τομέας της δουλειάς σας. Θα εντυπωσιαστούν αρκετά και θα έχετε την ανάλογη εκτίμηση.

Β’ δεκαήμερο:  Οι καλοί χειρισμοί στα οικονομικά σας, αλλά και η σύνεση, θα σας βοηθήσουν να κρατηθείτε σε καλά  επίπεδα. Στήριξη οικονομική θα έχετε και από μέλη της οικογένειά σας. Στην αντίθετη περίπτωση, μάλλον θα δείτε τις συνέπειες να σας χτυπούν την πόρτα λίγο μετά. Δεν θα  λείψουν και κάποιες ξαφνικές καταστάσεις από το περιβάλλον σας.

Γ’ δεκαήμερο: Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, κλισέ αλλά ισχύει! Γι’ αυτό  αποφύγετε τις σπατάλες και κυρίως τις επιρροές από  άλλους, οι οποίοι μπορεί να σας οδηγήσουν σε  ένα κυριολεκτικό άδειασμα  της τσέπης   σας! Με σύνεση  και προσοχή λοιπόν αυτή την εβδομάδα, όσον αφορά τα οικονομικά σας.

Ιχθύες 

Α’ δεκαήμερο: Δεν αποκλείεται  να κάνετε συμφωνίες  για συνεργασίες,  τις οποίες δεν θα  γνωρίζουν πολλοί, αλλά θα είναι αρκετά προσοδοφόρες και θα δείτε επιτέλους κάποια έσοδα! Εξάλλου αποδεικνύεται με επιχειρήματα και έμπρακτα αυτό που μπορείτε και αυτό που είστε ικανοί να κάνετε! Να είστε έτοιμοι για  καινούρια θετικά βήματα, που θα κάνουν την διαφορά στο πορτοφόλι σας! 

Β’ δεκαήμερο: Αποφύγετε τις μυστικές συμφωνίες  και συζητήσεις, μιας  και υπάρχει ο κίνδυνος πολύ γρήγορα, να βγουν στην επιφάνεια. Εκμεταλλευθείτε το καλό κλίμα με οικεία σας άτομα για συμφωνίες που σας ενδιαφέρουν από κοινού, όπως και την καλή επικοινωνία που τώρα μπορεί να έχει μέσω γνωριμιών, να σας ανοίξει επαγγελματικούς ορίζοντες. Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσοχή. Μακριά επίσης από τυχερά παιχνίδια και επενδύσεις.

Γ’ δεκαήμερο: Συμφωνίες,  υπογραφές, επισημοποιήσεις  συνεργασιών, καλό θα ήταν να αποφευχθούν την εβδομάδα αυτή. Η ελλιπής πληροφόρηση αλλά και η εξαπάτηση ή οι αυταπάτες, είναι από τα πολύ πιθανά σενάρια που μπορεί να βιώσετε. Θα έχετε ιδιαίτερη έμπνευση. Εκμεταλλευθείτε δημιουργικά τις μέρες σας.

Έχουμε πει κι άλλες φορές πως οι πλανητικές κινήσεις, είναι αυτές που μπορούν να γίνουν ο δικός μας «μπούσουλας». Το πότε οι μέρες είναι ευνοϊκές για κάθε ζώδιο, αλλά και το πότε όχι,  μας βοηθούν να κινηθούμε ή να μείνουμε στην θέση μας. Διαβάζοντας και μένοντας ενημερωμένοι, δεν έρχεται η πανάκεια. Βρίσκουμε όμως έναν «οδηγό», μια ουράνια πυξίδα. 

Πλανήτες που στις «βόλτες» τους σχηματίζουν όψεις. Μελετημένοι μέσα στους αιώνες, οι οποίοι έχουν αποδείξει την σωφροσύνη τους και την ακρίβειά τους. Μας δίνουν ενδείξεις και στίγματα όμως η επιλογή είναι πάντα δική μας!

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 11/03/2024 – 17/03/2024 «Με αγαπάς;» – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)