Εβδομαδιαίες  οικονομικές προβλέψεις 4 – 10 Μαρτίου – Η εβδομάδα  που χρειαζόμαστε εγκράτεια

Εβδομαδιαίες  οικονομικές προβλέψεις 4 – 10 Μαρτίου – Η εβδομάδα  που χρειαζόμαστε εγκράτεια

Εβδομαδιαίες  οικονομικές προβλέψεις 4 – 10 Μαρτίου. Η εβδομάδα που χρειαζόμαστε εγκράτεια. Στις  4 Μαρτίου το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, στην 19η μοίρα των Ιχθύων/Ταύρου. Ιδιαίτερα πρωτότυπες και ασυνήθιστες  ιδέες  θα έχετε τις μέρες αυτές. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις επίσης επεκτείνονται έστω και απρόσμενα και η ανταλλαγή ιδεών,  γίνεται το αγαπημένο «σπορ». Αν ασχολείστε με επιστήμες, αλλά και τη φιλοσοφία ή ακόμη και την αστρολογία, τότε θα έχετε  έμπνευση, αύξηση πελατείας, μεγαλύτερη αποδοχή.

Την επόμενη  μέρα, στις 5 του μήνα, ο Άρης σε εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στην 16η μοίρα των Υδροχόων/Διδύμων. Μια ομαδική εργασία μπορεί τώρα να έρθει σε πέρας, όπως επίσης και οι διεκπεραιώσεις ή η ένταξή σας σε συνεταιρισμούς, οργανισμούς ή μεγάλες εταιρείες.  Γενικότερα νέες συνεργασίες και επίτευξη στόχων, είναι στο προσκήνιο.

8 Μαρτίου, η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα στην 27η μοίρα των Ιχθύων, πιο έντονη ενσυναίσθηση και κατανόηση για το περιβάλλον και τους ανθρώπους γύρω μας, όπως και πολύ μεγάλη στις  τέχνες, καλλιτεχνικά επαγγέλματα, αλλά και μεταφυσική, μαντικές τέχνες,  αστρολογία. Προσοχή στις ψευδαισθήσεις και τις εξαπατήσεις. 

Στις 10 του μήνα το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό, στην 19η μοίρα των Υδροχόων/Ταύρων, προβληματίζει την πολύπαθη  μοίρα των σταθερών για ακόμη μια φορά. Προσοχή στο θυμό, στα νεύρα, στις προκλητικές συμπεριφορές. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις και προσέξτε ατυχήματα στο δρόμο ή και στη δουλειά σας, όσοι ασχολείστε με επαγγέλματα που σας εκθέτουν σε αυτά. Διενέξεις ή φασαρίες με συναδέλφους σας ή ανωτέρους σας είναι πιθανές.

Την ίδια μέρα λίγο αργότερα, η  Νέα Σελήνη στην 20η μοίρα των Ιχθύων, δίνει έμπνευση, αισθήματα αγάπης και στοργής, τα οποία μας βοηθούν στην καλλιέργεια καλυτέρων σχέσεων με τους γύρω μας, αλλά και το μήνυμα ίσως των καταστάσεων που πρέπει να τελειώσουν για  να ανοίξει ένας  νέος κύκλος.

Από την Τζένη Tabary Βλαστάρη

Εβδομαδιαίες  οικονομικές προβλέψεις 4 – 10 Μαρτίου – Η εβδομάδα  που χρειαζόμαστε εγκράτεια 3

Email: [email protected]

Instagram : Jenny Tabary Vlastari (@jenny_tabary_vlastari) 

Ας δούμε όμως πώς θα πάει η εβδομάδα αυτή για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πρώτα τον Ωροσκόπο σας, μετά τον Ήλιο σας (αν είστε ημερήσιοι) και την Σελήνη σας  (αν είστε νυχτερινοί).

Κριός 

Α’ δεκαήμερο: Έντονη είναι η παρουσία σας μέσα στον επαγγελματικό σας κύκλο και αυτό σημαίνει μια μεγαλύτερη αναγνώριση για εσάς. Οικονομικές υποχρεώσεις ή θέματα που είχατε στο μυαλό σας, τα διαχειρίζεστε δυναμικά. Δεν υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές στο πορτοφόλι σας.

Β’ δεκαήμερο: Γνωριμίες και επεκτάσεις σας αποφέρουν περισσότερα χρήματα στο λογαριασμό σας. Αυτό που χρειάζεται προσοχή, είναι τα ξαφνικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν, είτε αφορά συνεργάτες σας, είτε τα προσωπικά σας έξοδα, ως προς την αποπληρωμή υποχρεώσεων ή και σπατάλες.

Γ’ δεκαήμερο: Ιδανικές θα  σας φανούν οι συζητήσεις και οι συμφωνίες την εβδομάδα αυτή. Κρατήστε μικρό καλάθι! Μην  υπογράψετε συμβόλαια και γενικότερα αποφύγετε τις συμφωνίες. Ό,τι ακούτε  μοιάζει ιδανικό, αλλά υπάρχουν λεπτομέρειες που μάλλον δεν γνωρίζετε. Όσον αφορά τους καλλιτέχνες, τους συγγραφείς, τους ρήτορες κι όχι μόνο, η έμπνευση θα είναι στο αποκορύφωμά της!

Ταύρος  

Α’ δεκαήμερο: Κάποιες μικρές διαφορές ίσως έχετε αυτές τις μέρες στον  επαγγελματικό σας χώρο. Κυρίως γιατί δεν επικοινωνείτε σωστά ή έχετε  μια επιβλητική συμπεριφορά, για όσα στοχεύετε ή θέλετε. Στα οικονομικά σας δεν υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές.

Β’ δεκαήμερο: Στην αρχή της εβδομάδας ήδη, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για τις πρωτοπόρες ιδέες σας, οι οποίες  μάλιστα θα  χαίρουν αποδοχής. Προς το τελείωμα όμως των ημερών αυτών, δεν αποκλείονται κάποιες διενέξεις, θυμός ή νεύρα,  κυρίως με ανωτέρους σας.  Ιδιαίτερη κοινωνικοποίηση και γνωριμίες, βοηθούν τα επαγγελματικά σας βήματα.

Γ’ δεκαήμερο: Δίνεται μεγάλη έμφαση σε  νέες γνωριμίες, άρα και στο άνοιγμα ενός νέου κύκλου στην επαγγελματική σας ζωή. Με αρκετές ευκαιρίες να εμφανίζονται μπροστά σας, είτε αφορά μια θέση εργασίας ή την διεκπεραίωση υποθέσεων που σας απασχολούν σε μεγάλους οργανισμούς. Μην κάνετε όμως αμέσως τα πρακτικά ξεκινήματα, αφού μπορεί  προς το παρόν να αναβληθούν ή να ανατραπούν. Λίγες μέρες αργότερα θα είναι καλύτερα.

Δίδυμοι 

A’ δεκαήμερο: Δεν έχετε σταματήσει να σκέπτεστε τις επεκτάσεις, μόνο που αυτό γίνεται αργά και χρειάζεται υπομονή. Ίσως κάποια βήματά σας, να πρέπει να περάσουν από μία διαδικασία, η οποία, δεν είναι τόσο γρήγορη όσο φαντάζεστε. Ασχολείστε επίσης με τα οικονομικά σας και τις συνεργατικές σας σχέσεις.

Β’ δεκαήμερο: Αν σκέπτεστε την όποια επέκταση για το επάγγελμά σας, αφήστε το για λίγο αργότερα, μιας και ξαφνικές ανατροπές, μπορεί να σταθούν εμπόδιο στις κινήσεις. Αποφύγετε τα νέα  ξεκινήματα γενικά την εβδομάδα αυτή, όπως και τις διευθετήσεις που αφορούν μεγάλες εταιρείες ή δημόσιο, πιθανότατα θα βρείτε εμπόδια.

Γ’  δεκαήμερο: Μεγάλη  έμπνευση  και πολλές ιδέες θα έχετε για τα επαγγελματικά σας, για τα οποία θα σας θαυμάσουν. Αποφύγετε όμως σοβαρές συζητήσεις, διότι  μπορεί να υπάρξει ελλιπής πληροφόρηση ή  ακόμη και εξαπάτηση, αλλά και αυταπάτες από τη μεριά σας. Αποφύγετε επίσης τα οικονομικά ανοίγματα, διότι μπορεί να κάνετε υπερβολές.

Καρκίνος 

Α’ δεκαήμερο: Κι  η εβδομάδα αυτή συνεχίζει να σας απασχολεί με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, σε όλα τα επίπεδα. Είναι ένας τομέας σας ο οποίος θα υποστεί αλλαγές. Με καλούς χειρισμούς μπορείτε να βάλετε τις  βάσεις για ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον.

Β’ δεκαήμερο: Αν  ασχολείστε με ταξίδια, μεταφορές ή δουλειές που χρησιμοποιείτε μηχανήματα, μην κάνετε βιαστικές ή εκνευρισμένες κινήσεις, διότι μπορεί να έχετε ατυχηματικές καταστάσεις. Είστε  με τον νου και τα μάτια σας στραμμένα σε επεκτάσεις ή ίσως συμφωνίες, όμως  κάντε βήματα με στρατηγική, για να αυξήσετε τη φήμη αλλά και το εισόδημά σας.

Γ’ δεκαήμερο: Νέα ξεκινήματα ή και εξάπλωση της υπάρχουσας εργασίας σας, είναι μέσα στο  δικό σας «επαγγελματικό μενού». Θα σας έλεγα να περιμένετε λίγες μέρες, διότι οι πληροφορίες που τώρα μπορεί να πάρετε, να μην είναι ολοκληρωμένες. Προσέξτε τον ενθουσιασμό σας, μην σας οδηγήσει σε μονοπάτια που μπορεί να σας απογοητεύσουν.

Λέων 

Α’ δεκαήμερο: Οι συνεργατικές και συναδελφικές σας σχέσεις είναι στο προσκήνιο. Πιθανότατα όμως  κάποιες συμπεριφορές από τη μεριά σας να είναι ιδιαίτερα επιβλητικές, γι’ αυτό προσέξτε το πώς θα επικοινωνήσετε τα όσα  θέλετε. Στα οικονομικά σας δεν υπάρχουν αλλαγές.

Β’ δεκαήμερο: Προσέξτε τις διαφορές, τις βιαστικές αποφάσεις και τους εκνευρισμούς που μπορεί να προκύψουν με ανωτέρους ή συνεργάτες σας.  Ξαφνικές ανατροπές στα σχέδια σας, μπορεί να σας φορτίσουν αρνητικά και να λειτουργήσετε λανθασμένα. Μην πάρετε αποφάσεις. Οι ημέρες είναι καλές για να εστιάσετε σε οικονομικές  υποχρεώσεις.

Γ’ δεκαήμερο: Εάν πρόκειται να διευθετήσετε υποθέσεις που σας απασχολούν και κυρίως οικονομικές, να το κάνετε χωρίς καθυστέρηση, έχοντας πλήρη γνώση των λεπτομερειών. Όμως μην μπείτε στην διαδικασία να ζητήσετε δάνεια αυτή την εβδομάδα, πιθανότατα να υπάρξει  παραπληροφόρηση. 

Παρθένος 

Α’ δεκαήμερο: Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις αλλά και οι σχέσεις σας με συναδέλφους σας, είναι αυτά που σας απασχολούν. Οι ικανότητές σας, σας βγάζουν στο προσκήνιο και νιώθετε περισσότερο ηγετικοί. Όχι άδικα, αφού βρίσκετε λύσεις για σχέδια λειτουργικά αλλά και οικονομικά.

Β’ δεκαήμερο: Αποφύγετε τις σκέψεις και τάσεις επέκτασης γι’ αυτές τις  μέρες και μείνετε σε όσα έχετε. Συνεργατικές σχέσεις  ή  ακόμη και το  διαδίκτυο για όσους κινείστε εκεί, μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Επίσης, δεν αποκλείεται κάποια επαγγελματικά σχέδια ή ακόμη και ταξίδια να ακυρωθούν. Όπως κι αν έχει, προσοχή στις μετακινήσεις σας και στα νεύρα ή στο θυμό που  μπορεί  να  νιώσετε.

Γ’  δεκαήμερο: Αρκετοί από εσάς, έχετε τη σκέψη  σας στα νέα ξεκινήματα ή τις συνεργασίες που ενδεχομένως προκύπτουν. Διασαφηνίστε όμως όλες τις λεπτομέρειες προτού μπείτε στη διαδικασία να συνάψετε συμβόλαια ή να  αποδεχτείτε συμφωνίες. Να έχετε κατά νου, ότι μπορεί να μην έχουν λεχθεί τα πάντα, οπότε καλό θα ήταν και μια δεύτερη ματιά, προτού πάρετε τελικές αποφάσεις.

Ζυγός 

A’ δεκαήμερο: Με έμφαση στη δημιουργικότητά σας, κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για να ηγηθείτε και να εντυπωσιάσετε και τα  καταφέρνετε! Μείνετε στη γραμμή  που ήδη χαράξατε και θα δείτε θετικά αποτελέσματα. Δεν έχετε αλλαγές στα οικονομικά σας.

Β’ δεκαήμερο: Αποφύγετε εντελώς την εβδομάδα αυτή, την αγορά ή κίνηση μετοχών, γενικότερα τις επενδύσεις και τα τυχερά παιχνίδια!  Επίσης μην  κάνετε νέα σχέδια, έχουν μικρές πιθανότητες πραγματοποίησης τις ημέρες αυτές. Οικονομικοί διακανονισμοί και  υποχρεώσεις που μπορεί να έχετε, είναι πιθανό να σας χτυπήσουν ξαφνικά την πόρτα,  γι’ αυτό φροντίστε να τακτοποιήσετε χρέη, οφειλές,  δάνεια.

Γ’ δεκαήμερο: Έχετε ευκαιρίες να διακανονίσετε  οικονομικές υποχρεώσεις, αλλά  πράξτε το με σύνεση.  Επίσης κινήσεις που  θέλετε να κάνετε, για αλλαγές στην καθημερινή σας ενασχόληση, ίσως τώρα βρουν προσοδοφόρο έδαφος. Όμως σκεφτείτε πριν πράξετε και μην ενθουσιαστείτε από ενδεχόμενες αλλαγές,  αν είναι αμφιβόλου διάρκειας.

Σκορπιός 

Α’ δεκαήμερο: Είναι πολύ πιθανό, να κάνετε συζητήσεις ή να ψάξετε ευκαιρίες για συνεργασίες  με συγγενικά σας ή προσφιλή σας πρόσωπα. Συζητήστε με σοβαρό πρίσμα και υπευθυνότητα και  τολμήστε  να κάνετε σχέδια.   Εξάλλου  δεν αποκλείεται μια νέα δουλειά ή μια νέα συνεργασία, να αλλάξει οριστικά τη ζωή σας στην πορεία.

Β’ δεκαήμερο: Εάν εργάζεστε σε οικογενειακή επιχείρηση ή εάν έχετε συνεργάτες, είναι πολύ πιθανό την εβδομάδα αυτή, να βρεθείτε σε αρκετές δύσκολες στιγμές και καταστάσεις. Παρόλα  αυτά, θα έχετε ευκαιρίες για κάποιες οικονομικές συμφωνίες αλλά και ιδιαίτερη δημιουργικότητα.  Όμως δεν θα λείψει ο εκνευρισμός και οι διενέξεις. Προσπαθήστε να  είστε  εγκρατείς.

Γ’  δεκαήμερο: Πολλές ευκαιρίες και έμπνευση, για  να είστε δημιουργικοί και να   εντυπωσιάσετε, ακόμη κι αν κάνετε μια νέα αρχή. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε, είναι να μην ενθουσιαστείτε παραπάνω από όσο πρέπει και κάνετε υπερβολές. Διότι  στην πορεία να δείτε ότι κάνατε λάθος.

Τοξότης 

Α’ δεκαήμερο: Αρκετές ευκαιρίες για συνεργασίες  και επεκτάσεις θα υπάρξουν την εβδομάδα αυτή, κυρίως  με συγγενικά σας ή  οικεία σας πρόσωπα. Μια καλή προσφορά εργασίας, μια ανάπτυξη   της δουλειάς σας μέσω διαδικτύου, γενικότερα επικεντρώνεστε στο  επικοινωνιακό σας κομμάτι και ανοίγετε ορίζοντες προς διάφορες κατευθύνσεις.

Β’ δεκαήμερο: Αποφύγετε μετακινήσεις αν δεν είναι απαραίτητες αυτές τις μέρες, όπως επίσης και την επικοινωνία  ή τις συμφωνίες. Αν είναι κομμάτι της δουλειά σας, απλά μην βιάζεστε, μην εκνευριστείτε  και γενικότερα προσπαθήστε να δείξετε αυτοσυγκράτηση. Αφήστε τις μέρες να κυλήσουν όσο πιο ήρεμα γίνεται και πράττετε το επόμενο διάστημα.

Γ’ δεκαήμερο: Αρκετές ευκαιρίες θα έχετε να κάνετε πράγματα στην καθημερινή σας ρουτίνα, με τη στήριξη και τη βοήθεια μελών της οικογένειάς σας. Προσοχή όμως στα μεγάλα λόγια αλλά και στα μεγαλεπήβολα σχέδια, τα οποία δεν θα έχουν σχέση με την πραγματικότητα και ίσως σας απογοητεύσουν.

Αιγόκερως 

Α’ δεκαήμερο: Η οικονομική σας ενίσχυση, τα αποκτήματά σας, βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφέροντος σας. Είναι πολύ φυσικό, αφού είναι αυτό που λέμε η «κινητήριος δύναμη». Όμως είστε στη διαδικασία αλλαγών οι οποίες μπορεί να έρθουν και μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό/επαγγελματικό σας κύκλο. Τα οικονομικά σας πάντως, αν διαχειριστείτε σωστά τις  καταστάσεις, μπορούν να δουν μια αρκετά καλή αύξηση.

Β’ δεκαήμερο:  Κρατηθείτε  μακριά  από τυχερά παιχνίδια, μετοχές, επενδύσεις,  ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά ρίσκα που ενδεχομένως κάποιοι από εσάς ήσασταν αποφασισμένοι να πάρετε. Να είστε εγκρατείς αυτή την εβδομάδα και να μην προβείτε σε παρακινδυνευμένες κινήσεις, για το καλό της τσέπης σας!

Γ’ δεκαήμερο: Προς το τέλος ειδικά της εβδομάδας, οι ευκαιρίες που θα φανούν σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα. Είτε αναζητάτε μια θέση εργασίας, είτε πρόκειται για μια συνεργασία, θα μπορέσετε να κάνετε τα επόμενα βήματά σας. Όμως κρατήστε μικρό καλάθι σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις και έχετε στην πίσω μεριά του μυαλού σας, πως ίσως ό,τι σας λένε να μην εμπεριέχει την απόλυτη αλήθεια ή να υπάρχουν υπερβολές.

Υδροχόος 

Α’ δεκαήμερο: Το ενδιαφέρον σας είναι ξεκάθαρα στραμμένο στις προσωπικές σας επιδιώξεις και επιτυχίες. Επιβλητικοί και σίγουροι  θέλετε  να καταπλήξετε τα πλήθη  κυριολεκτικά. Κάντε με σεβασμό στους άλλους και να είστε σίγουροι ότι πολλοί θα σας ακολουθήσουν και θα  ασπαστούν τα σχέδιά σας.

Β’ δεκαήμερο: Προσπαθήστε  να αποφύγετε θυμούς και εκνευριστικές συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα που σας αφορούν.  Ιδιαίτερα αν έχετε συνεργασίες  με συγγενικά σας πρόσωπα. Η εβδομάδα δεν  βοηθά  για να βρείτε λύσεις σε τυχόν προβλήματα, αλλά ούτε και για καλές συνεννοήσεις. Κρατηθείτε  ψύχραιμοι και  αφήστε τις σοβαρές αποφάσεις  για  λίγο αργότερα.

Γ’ δεκαήμερο: Αρκετές ευκαιρίες θα υπάρξουν για την αύξηση των  οικονομικών σας! Είτε μέσα από συνεργασίες, είτε μέσα από μια άλλη  θέση εργασίας, τα δεδομένα  σας αλλάζουν ευχάριστα.  Όμως, μην πιστέψετε σε  υπερβολές  και μην  ωραιοποιήσετε  καταστάσεις. Εξετάστε καλά τις προσφορές  και τις ευκαιρίες και πράξτε ανάλογα, χωρίς να πετάτε στα σύννεφα.

Ιχθύες  

Α’ δεκαήμερο: Είτε επεξεργάζεστε στο μυαλό  σας ακόμη κάποιες σκέψεις,  για το πώς θα κινηθείτε ή το πώς θα επεκταθείτε, είτε κάνετε σχέδια που δεν μοιράζεστε με κανέναν. Προφανώς  είστε πιεσμένοι όλο το τελευταίο  διάστημα, αλλά σε λίγο διάστημα, με την δική σας προσπάθεια, να είστε σίγουροι ότι όλα  μπορούν  να κυλήσουν καλύτερα.

Β’ δεκαήμερο: Προσοχή σε συζητήσεις  ή  συμφωνίες, συμβόλαια, αλλά και στο πώς επικοινωνείτε και τι  λέτε,  διότι μπορεί να  υπάρξουν  μεγάλες ανατροπές. Δεν είναι καλή η εβδομάδα για επεκτάσεις  και νέα ξεκινήματα και  καλά θα ήταν να έχετε υπομονή και σύνεση. Προσπαθήστε να κυριαρχήσετε στο  θυμό  ή τα νεύρα σας και όλα θα  είναι καλύτερα.

Γ’ δεκαήμερο: Νέες καταστάσεις, νέες «συγκινήσεις» στην καθημερινή σας ασχολία και δημιουργικότητα! Ανοίγονται νέοι ορίζοντες, τους οποίους μπορείτε να εκμεταλλευθείτε δημιουργικά, κρατώντας όμως τα πόδια σας στη γη. Μπορείτε να μεγαλουργήσετε, απλά μην ωραιοποιήσετε καταστάσεις!

Έχουμε πει κι άλλες φορές πως οι πλανητικές κινήσεις, είναι αυτές που μπορούν να γίνουν ο δικός μας «μπούσουλας». Το πότε οι μέρες είναι ευνοϊκές για κάθε ζώδιο, αλλά και το πότε όχι,  μας βοηθούν να κινηθούμε ή να μείνουμε στην θέση μας. Διαβάζοντας και μένοντας ενημερωμένοι, δεν έρχεται η πανάκεια. Βρίσκουμε όμως έναν «οδηγό», μια ουράνια πυξίδα. 

Πλανήτες που στις «βόλτες» τους σχηματίζουν όψεις. Μελετημένοι μέσα στους αιώνες, οι οποίοι έχουν αποδείξει την σωφροσύνη τους και την ακρίβειά τους. Μας δίνουν ενδείξεις και στίγματα όμως η επιλογή είναι πάντα δική μας!

Ερμής εξάγωνο Ουρανός 4 Μαρτίου 2024 –  Μας προσφέρεται  πολύτιμη βοήθεια – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)