H Σελήνη στο Λέοντα από 31 Μαρτίου μέχρι 2 Απριλίου φέρνει εύνοια σε 3 ζώδια! 

H Σελήνη στο Λέοντα από 31 Μαρτίου μέχρι 2 Απριλίου φέρνει εύνοια σε 3 ζώδια

Η Σελήνη στο Λέοντα φέρνει πάντα ποικιλία συναισθημάτων και μας κάνει να θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάμε. Ως μία λαμπερή Σελήνη που ξέρει να δίνει και να προσέχει τους δικούς της φέρνει εύνοια σε σχέσεις στοργής όπως επίσης και σε μεγαλεπήβολα σχέδια που θέλουμε να εφαρμόσουμε και έχουμε ανάγκη από αυτοπεποίθηση. Τρία ζώδια είναι που θα ξεχωρίσουν όμως για τις προοπτικές τους και θα μπορέσουν να κάνουν ένα καινούριο βήμα αυτές τις μέρες με περισσότερη τύχη και προοπτικές. 

Λέων 

H Σελήνη στο Λέοντα από 31 Μαρτίου μέχρι 2 Απριλίου φέρνει εύνοια σε 3 ζώδια!  3

Με αισιοδοξία και περισσότερη διάθεση αυτό το διάστημα θα σε βοηθήσει να μπορέσεις  να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα της καθημερινότητας όπως επίσης και να ξεπεράσεις εντάσεις που έχουν να κάνουν στις σχέσεις σου.Θα πρέπει να δώσεις λίγο παραπάνω προσοχή σε ανθρώπους που εδώ και καιρό δεν μπορούσαν να εκφραστούν γιατί μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές αναταραχές απο καταπιεσμένα συναισθήματα. Παρόλα αυτά ο έρωτας είναι πολύ πιθανό να σου χτυπήσει τη πόρτα και να μπορέσεις να γνωρίσεις κάτι καινούριο ενώ και στην οικονομική σου κατάσταση θα παρουσιαστούν καινούριες ευκαιρίες που θα σε κάνουν να μπορέσεις να ξεχωρίσεις για τη δημιουργικότητα σου και το ταλέντο σου.  

Κριός 

H Σελήνη στο Λέοντα από 31 Μαρτίου μέχρι 2 Απριλίου φέρνει εύνοια σε 3 ζώδια!  5

Είναι μια πολύ σημαντική περίοδος για εσένα, γιατί ευνόησε αρκετά στο να μπορέσεις να κάνεις μια καινούργια σχέση.Οπότε όσοι από εσάς είσαστε μόνοι σας το επόμενο διάστημα σας βοηθά στο να μπορέσετε όχι μόνο να γνωρίσεις κάτι καινούριο, αλλά και γενικά να φτιάξει επιτέλους η διάθεσή σου και να ξεπεράσεις πολύ σημαντικά προβλήματα. Στη δουλειά τώρα θα έχει σημαντικές ευκαιρίες, καθότι φαίνεται ότι μπορείς και χτίζεις γέφυρες με σημαντικούς ανθρώπους, οι οποίοι πραγματικά το επόμενο χρονικό διάστημα θα μπορέσουν να σε στηρίξουν στα επαγγελματικά σου κομμάτια, αλλά και εσύ ταυτόχρονα θα είσαι πιο έτοιμος να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις το τι θέλεις και με ποιον τρόπο θέλεις να διεκδικήσεις τα επαγγελματικά σου όνειρα.

Υδροχόος 

H Σελήνη στο Λέοντα από 31 Μαρτίου μέχρι 2 Απριλίου φέρνει εύνοια σε 3 ζώδια!  7

Επιτέλους νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου και μπορείς να ξεκαθαρίσεις αρκετά από τα προβλήματα τα οποία σε είχαν ταλαιπωρήσει το τελευταίο τετράμηνο. Η επόμενες μέρες είναι πιο εύκολες και έχουν πολύ περισσότερες ευκαιρίες καθ ότι καταφέρνεις να ξεπεράσεις αρκετά προβλήματα της καθημερινής ζωής, όπως επίσης και μπορείς να δημιουργήσεις αρκετά πράγματα τα οποία εδώ και καιρό είχες αφήσει στο περιθώριο.  Σημαντικές μέρες επίσης για να έρθεις κοντά στο σύντροφό σου και να ξεπεράσεις ένα πολύ σημαντικό εμπόδιο το οποίο είχατε. Αν είσαι ελεύθερη το επόμενο διάστημα είναι τρομερά δημιουργικό και σου δίνει τη δυνατότητα να βρεις τρόπους να γνωρίσεις έναν άνθρωπο ο οποίος θα είναι αρκετά αξιόλογος.

Άλλα τυχερά ζώδια: Τοξότης – Δίδυμοι 

Για τον τοξότη και το δίδυμο έρχονται ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με θέματα συμφωνιών, κυρίως στο επαγγελματικό σας κομμάτι, ενώ και ένα ξαφνικό ταξιδάκι θα σας φτιάξει αρκετά τη διάθεση.

Διαβάστε επίσης για τη Ροζ Πανσέληνος και πως θα μας αλλάξει τη ζωή με βάση την Ινδική Αστρολογία.

Μια πολλά υποσχόμενη Ροζ Πανσέληνος 6 Απριλίου που υπόσχεται τύχη και ευκαιρίες. Ινδική Αστρολογία

Τα ζώδια των Ινδών έχουν τις ίδιες αντιστοιχίες με τα δικά μας. Για παράδειγμα Mesha είναι ο Κριός και Vrishabhpa ο Ταύρος. Η διαφορά της Ινδικής αστρολογίας έγκειται στη χρήση του αστρικού ζωδιακού κύκλου εν αντιθέση με την δυτική αστρολογία που χρησιμοποιεί τον τροπικό ζωδιακό.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι ημερομηνίες που αντιστοιχούν σε κάθε ζώδιο να είναι διαφορετικές από αυτές που έχουμε συνηθίσει στην δυτική αστρολογία, γι’ αυτό το λόγο δίπλα σε κάθε Ινδικό ζώδιο υπάρχουν οι ημερομηνίες γεννήσεων για να ξέρετε τι χρειάζεται να διαβάσετε.

Αυτή η εβδομάδα χρωματίζεται από την Πανσέληνο στο Nakshatra Hasta που αντιστοιχεί στην 21η μοίρα της Παρθένου. Τα χαρακτηριστικά που εκφράζει το Hasta μέγαρο Σελήνης, είναι η καθαρότητα της σκέψης, λόγου και πράξης. Ταυτίζεται επίσης με την ομορφιά, την γνώση, τη δύναμη και την ευρηματικότητα.
Αυτό είναι και το  μήνυμα που μας μεταφέρει για το πώς πρέπει να δράσουμε τις επόμενες ημέρες. Με αγνό νου και καλές προθέσεις, διπλωματία αλλά και έξυπνη αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων. Κάτι σαν το μυθικό ήρωα Οδυσσέα που επέδειξε τον απαραίτητο αυτοέλεγχο όταν επέστρεψε στο παλάτι του και βρήκε τους μνηστήρες να καταχρώνται την περιουσία του. Αντί να χάσει την ψυχραιμία του, χρησιμοποίησε το κοφτερό του μυαλό και οδήγησε τους καταχραστές στη καταστροφή τους.

Μια πολλά υποσχόμενη Ροζ Πανσέληνος 6 Απριλίου που υπόσχεται τύχη και ευκαιρίες. Ινδική Αστρολογία 3 – 9 Απριλίου – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)