H Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει τύχη σε αυτά τα 3 ζώδια μέχρι και τις 19 Μαρτίου! 

H Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει τύχη σε αυτά τα 3 ζώδια μέχρι και τις 19 Μαρτίου!

Η Σελήνη στον Υδροχόο θα φέρει σημαντικές εξελίξεις, καθότι θεωρείται μια σημαντική επιρροή για τις επόμενες μέρες που θα μας δώσει τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθούμε, αλλά και να μπορέσουμε να εκφράσουμε με λογικό τρόπο τα επιχειρήματά μας και να επιλύσουμε σημαντικά προβλήματα της καθημερινότητας. Τα ζώδια, τα οποία θα έχουν τις περισσότερες ευκαιρίες με τη Σελήνη στον υδροχόο για να μπορέσουν να πάρουν μια σημαντική ανάσα.

Υδροχόος 

H Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει τύχη σε αυτά τα 3 ζώδια μέχρι και τις 19 Μαρτίου!  3

Περίοδος όπου θα μπορέσετε να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας και αυτό θα οδηγήσει στο να μπορέσετε να βρείτε σημαντικές λύσεις οι οποίες σας είχαν κουράσει τον τελευταίο καιρό. Και δεν σας βοηθούσαν στο να μπορέσετε να καταφέρετε πράγματα που θέλατε επί των επαγγελματικών σας θεμάτων. Ταυτόχρονα νιώθετε ιδιαίτερα άνετη και έχετε μπροστά σας μια σημαντική προοπτική για να μπορέσετε να φλερτάρετε και γιατί όχι να γνωρίσετε κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο.

Δίδυμοι 

H Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει τύχη σε αυτά τα 3 ζώδια μέχρι και τις 19 Μαρτίου!  5

Ας είναι μια περίοδος όπου νιώθετε ότι μπορείτε να επιτύχετε πολλούς από τους στόχους σας, ενώ υπάρχει και μια σημαντική αισιοδοξία ότι επιτέλους της ζωής σας μπορεί να σας φέρει κάτι τρομερά όμορφο και με πάρα πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες εξέλιξης. Είναι μια περίοδος σημαντικής ανάτασης αλλά και επίτευξη στόχων, ενώ την ίδια στιγμή θα μπορέσετε να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο στη δουλειά σας, το οποίο θα έχει πάρα πολύ μεγάλη αποδοχή. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα μπορέσει να σας ανανεώσει αρκετά.

Σκορπιός 

H Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει τύχη σε αυτά τα 3 ζώδια μέχρι και τις 19 Μαρτίου!  7

Μια σημαντική περίοδος για να λύσετε προβλήματα μέσα στο σπίτι και να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας με ανθρώπους που μπορεί να σας έχουν πληγώσει. Θεωρείται ένα διάστημα που θα έχετε μια σημαντική εξέλιξη σε θέματα που αφορούν το σπίτι σας, ενώ ταυτόχρονα ανοίγουν επιτέλους οι νέες προοπτικές για τη ζωή σας και τη δουλειά σας. Εάν τολμήσετε να κάνετε τώρα ένα καινούργιο βήμα, αυτό θα στεφθεί με επιτυχία και θα έχετε από εδώ και στο εξής μεγάλες δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης.

Διαβάστε επίσης:

Ήλιος σύνοδο Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα 19 Μαρτίου 2023 – Η όψη εξαγώνου γίνεται ακριβείας στις 5:23 τα ξημερώματα στις 29 μοίρες και 55 λεπτά των ζωδίων των Ιχθύων και του Αιγόκερω, επομένως επηρεάζονται κυρίως εκπρόσωποι των τελευταίων ημερών στα μεταβλητά και παρορμητικά ζώδια. Ο Ερμής δείχνει γενικά τον τρόπο, με τον οποίο σκεφτόμαστε και δημιουργούμε. Παίρνει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου, στο οποίο βρίσκεται.

 Η θέση του Ερμή στους Ιχθύς, μία πολύ δύσκολη θέση, δείχνει μια δυαδικότητα, που φανερώνει αντιφατικές ικανότητες. Από τη μία, δηλαδή, αυτή η θέση φανερώνει ζωντανή και καίρια φαντασία, διαισθητικές ιδέες και μοναδική κατανόηση και από την άλλη ότι ο νους πλημμυρίζει από φαντασία και επηρεάζεται εύκολα. Υπερισχύει η έλλειψη κριτικής, η υπερευαισθησία, η ατιμία, ακόμα και η απατεωνιά.

 Η σύνοδος αυτή μας δείχνει την τάση, που θα έχετε, να ονειρεύεστε ιδανικές καταστάσεις και με τη βοήθεια του Πλούτωνα σε εξάγωνο, όπως προαναφέραμε, να προσπαθήσετε να τις πραγματοποιήσετε. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην απολυτότητα, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε έναν ονειρικό κόσμο και να αρνείστε να δείτε την πραγματικότητα.

 Ταυτόχρονα μπορείτε να κερδίσετε φήμη μέσα  απ’ τη σκέψη σας και την επικοινωνία. Επιπλέον δίνονται καλές ευκαιρίες στην ανάπτυξη των πρακτικών και νοητικών σας ικανοτήτων, δυνατότητες επαγγελματικής επιτυχίας και νοητικής δημιουργίας . Ιδιαίτερα για όσους ανήκετε στον καλλιτεχνικό χώρο, είναι μια καλή στιγμή για την υπογραφή ενός συμβολαίου ή συμφωνίας, μιας σοβαρής συζήτησης, η οποία μπορεί να σας εδραιώσει στο χώρο σας.

 Με το εξάγωνο της συνόδου αυτής με τον Πλούτωνα, μπορείτε μέσω συζητήσεων να γίνεστε  πολύ απαιτητικοί και πιεστικοί.  Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με τον ίδιο σας τον εαυτό, να τον πιέζετε σε ακραίο βαθμό, οδηγώντας τις αντοχές σας στα άκρα.  Προσέξτε  να μην υπάρξει κόπωση τόσο στις σχέσεις και στην επικοινωνία σας με τους άλλους ανθρώπους, όσο και σε εσάς τους ίδιους.

Πιθανόν να έχετε μία ξαφνική άνοδο ή προαγωγή στη ζωή σας. Θα χρειαστεί όμως απλά να αξιοποιήσετε την ευκαιρία, που θα σας δοθεί, για να εγκαθιδρύσετε τη θέση σας ως αρχηγός. Με τις νέες και «φανταστικές» σας ιδέες θα έχετε τη δυνατότητα και την ικανότητα, να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας και να οδηγηθείτε  στην επιτυχία και στην κοινωνική σας αναγνώριση.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την επιρροή στο εκάστοτε ζώδιο. Συμβουλευτείτε πρώτα το ζώδιο του ωροσκόπου σας και έπειτα το ζώδιό σας.

Ήλιος σύνοδο Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα 19 Μαρτίου 2023. Δυνατότητες επίλυσης μακροπρόθεσμων προβλημάτων! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)