Ήλιος σύνοδο Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα 19 Μαρτίου 2023. Δυνατότητες επίλυσης μακροπρόθεσμων προβλημάτων!

 Ήλιος σύνοδο Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα 19 Μαρτίου 2023 – Η όψη εξαγώνου γίνεται ακριβείας στις 5:23 τα ξημερώματα στις 29 μοίρες και 55 λεπτά των ζωδίων των Ιχθύων και του Αιγόκερω, επομένως επηρεάζονται κυρίως εκπρόσωποι των τελευταίων ημερών στα μεταβλητά και παρορμητικά ζώδια. Ο Ερμής δείχνει γενικά τον τρόπο, με τον οποίο σκεφτόμαστε και δημιουργούμε. Παίρνει τα χαρακτηριστικά του ζωδίου, στο οποίο βρίσκεται.

 Η θέση του Ερμή στους Ιχθύς, μία πολύ δύσκολη θέση, δείχνει μια δυαδικότητα, που φανερώνει αντιφατικές ικανότητες. Από τη μία, δηλαδή, αυτή η θέση φανερώνει ζωντανή και καίρια φαντασία, διαισθητικές ιδέες και μοναδική κατανόηση και από την άλλη ότι ο νους πλημμυρίζει από φαντασία και επηρεάζεται εύκολα. Υπερισχύει η έλλειψη κριτικής, η υπερευαισθησία, η ατιμία, ακόμα και η απατεωνιά.

 Η σύνοδος αυτή μας δείχνει την τάση, που θα έχετε, να ονειρεύεστε ιδανικές καταστάσεις και με τη βοήθεια του Πλούτωνα σε εξάγωνο, όπως προαναφέραμε, να προσπαθήσετε να τις πραγματοποιήσετε. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στην απολυτότητα, γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε έναν ονειρικό κόσμο και να αρνείστε να δείτε την πραγματικότητα.

 Ταυτόχρονα μπορείτε να κερδίσετε φήμη μέσα  απ’ τη σκέψη σας και την επικοινωνία. Επιπλέον δίνονται καλές ευκαιρίες στην ανάπτυξη των πρακτικών και νοητικών σας ικανοτήτων, δυνατότητες επαγγελματικής επιτυχίας και νοητικής δημιουργίας . Ιδιαίτερα για όσους ανήκετε στον καλλιτεχνικό χώρο, είναι μια καλή στιγμή για την υπογραφή ενός συμβολαίου ή συμφωνίας, μιας σοβαρής συζήτησης, η οποία μπορεί να σας εδραιώσει στο χώρο σας.

 Με το εξάγωνο της συνόδου αυτής με τον Πλούτωνα, μπορείτε μέσω συζητήσεων να γίνεστε  πολύ απαιτητικοί και πιεστικοί.  Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με τον ίδιο σας τον εαυτό, να τον πιέζετε σε ακραίο βαθμό, οδηγώντας τις αντοχές σας στα άκρα.  Προσέξτε  να μην υπάρξει κόπωση τόσο στις σχέσεις και στην επικοινωνία σας με τους άλλους ανθρώπους, όσο και σε εσάς τους ίδιους.

Πιθανόν να έχετε μία ξαφνική άνοδο ή προαγωγή στη ζωή σας. Θα χρειαστεί όμως απλά να αξιοποιήσετε την ευκαιρία, που θα σας δοθεί, για να εγκαθιδρύσετε τη θέση σας ως αρχηγός. Με τις νέες και «φανταστικές» σας ιδέες θα έχετε τη δυνατότητα και την ικανότητα, να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας και να οδηγηθείτε  στην επιτυχία και στην κοινωνική σας αναγνώριση.

Πάμε να δούμε αναλυτικά την επιρροή στο εκάστοτε ζώδιο. Συμβουλευτείτε πρώτα το ζώδιο του ωροσκόπου σας και έπειτα το ζώδιό σας.

Απο την Κλειώ Κιγμά

Ήλιος σύνοδο Ερμή σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα 19 Μαρτίου 2023. Δυνατότητες επίλυσης μακροπρόθεσμων προβλημάτων! 3

Κριός

 Εσείς οι Κριοί, κάτω από την επιρροή της όψης, γίνεστε περισσότερο μυστικοπαθείς και εσωστρεφείς. Δεν εκθέτετε τις απόψεις σας, περιορίζετε την επικοινωνία σας με τον πολύ κόσμο και δεν λαμβάνετε πρωτοβουλίες. Θα πρέπει ταυτόχρονα να αποφεύγετε συζητήσεις και χώρους, που κρύβουν κινδύνους για το καλό σας όνομα, καθώς και να αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας, καθώς μπορεί να γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης.

 Αυτό το διάστημα με τον Πλούτωνα στον 10ο Οίκο σας, θα δεχτείτε εμπειρίες, που θα σας ωθήσουν σε αλλαγές, είτε τις θέλετε, είτε όχι.  Καλό θα είναι να μη βιαστείτε, ώστε να έχετε την ευχέρεια να αναλύσετε και να εμβαθύνετε στα γεγονότα.

 Παράλληλα δε θα νιώσετε ικανοποιημένοι με την εξέλιξη μιας συνεργασίας στον επαγγελματικό σας τομέα. Κρατώντας ηγετική στάση, ασκείτε πίεση και εξαναγκασμό στους άλλους, παρόλο που χρειάζεστε τη βοήθειά τους, για να μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας.

Ταύρος

 Στο διάστημα της διέλευσης του Ήλιου-Ερμή στον 11ο σας Οίκο, θα θελήσετε εσείς  οι Ταύροι,  να περάσετε τις ιδέες,  τις πνευματικές αξίες και τα ιδεολογικά σας «πιστεύω»,  κυρίως σε άτομα που ανήκουν στην ίδια με εσάς κοινωνικο -πνευματική ομάδα, αλλά και σε φίλους και γνωστούς.  Συγχρόνως θα δεχτείτε και εσείς την επιρροή και τις γνώσεις τους.

 Ο κύριος λόγος, που θα σπεύσετε αυτήν την περίοδο να συσφίξετε τις σχέσεις σας με ομάδες και άτομα, είναι προκειμένου να μπορέσετε συμμαχήσετε και να καταφέρετε από κοινού κάτι αξιόλογο.

 Με τη διέλευση του Πλούτωνα στον 9ο Οίκο σας, σηματοδοτούνται αλλαγές στις απόψεις σας, ίσως μετά από κάποιες κρίσεις. Θα αποκτήσετε τη δυνατότητα να καταλαβαίνετε καλύτερα τον κόσμο και, χρόνο με το χρόνο, θα αισθάνεστε ότι γίνεστε όλο και πιο σοφοί. Οι τωρινές σας εμπειρίες θα σας βοηθήσουν να ωριμάσετε ακόμα περισσότερο, καθώς ο Πλούτωνας δίνει γνώση μέσω της εμπειρίας. Πιθανά είναι, επίσης, κάποια ταξίδια στο εξωτερικό, στα οποία, οι επαφές και σχέσεις, που θα αναπτύξετε, καθώς και οι γνώσεις, που θα αποκομίσετε, να σας μετασχηματίσουν.   

 Δίδυμοι

 Για εσάς τους Διδύμους, η διέλευση αυτή συνήθως ενεργοποιεί κοινά, απλά και πολύ γνώριμα θέματα για εσάς και ασκεί πολύ μεγάλη επιρροή στην εξωτερική πλευρά της ζωή σας, η οποία είναι αρκετά σημαντική. Θα έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια ή θα μπορέσετε και να δραστηριοποιηθείτε με μεγαλύτερη ένταση σε κοινωνικά ενδιαφέροντα.

 Παρόλο που αυτό το διάστημα θα μπορείτε να πετύχετε εύκολα τους σκοπούς σας, θα πρέπει να αντιμετωπίζετε τα θέματά σας  ρεαλιστικά και να σας διακρίνει η μετριοφροσύνη. Προσοχή ιδιαίτερα σε παρεξηγήσεις στον εργασιακό σας χώρο.

Η διέλευση του Πλούτωνα στον 8ο  σας Οίκο, συνδέεται άμεσα με την έννοια του «θανάτου» καταστάσεων, παλιών συνηθειών και ιδεών, τις οποίες θα μπορέσετε να αντικαταστήσετε με καινούργιες. Θα έχετε τη δυνατότητα να αναγεννηθείτε και θα αρχίσετε να βλέπετε τη ζωή μέσα από μια φιλοσοφία, που θα μπορεί να σας οδηγήσει στο βάθος της αλήθειας. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δώσετε στα οικονομικά σας, που προέρχονται από άλλους ή μοιράζεστε μαζί τους. Αποφύγετε να δημιουργήσετε χρέη, καθώς μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι.

Καρκίνος

Είναι κατάλληλη περίοδος, για εσάς τους Καρκίνους, για να αποκτήσετε ανώτερες γνώσεις ή ακόμη και πτυχίο ανώτατης εκπαίδευσης. Θα έχετε τη δυνατότητα να αυξήσετε τις γνώσεις σας, ν’ αποκτήσετε παράλληλα καινούργιες και να αποκομίσετε διάφορες εμπειρίες. Πολύ πιθανό είναι ν’ ασχοληθείτε με την τέχνη, την πολιτική – εσωτερική και εξωτερική-, τη θρησκεία, ακόμα και τον αθλητισμό.

 Θα σας δοθεί η δυνατότητα να κάνετε μακρινά ταξίδια ή ακόμα και να αποφασίσετε να παραμείνετε στο εξωτερικό. Θα θελήσετε να ασχοληθείτε με πράγματα, που ξεφεύγουν από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα. Τώρα είναι η εποχή για να δείτε,  πόσο ηθικοί είστε και αν οι ενέργειές σας είναι νομότυπες.

  Ριζικές αλλαγές θα πρέπει να περιμένετε κατά τη διάρκεια της διέλευσης  του Πλούτωνα απ’ τον 7ο  σας Οίκο. Χρειάζεται να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στο γάμο σας, στο ενδεχόμενο δημιουργίας ενός συνεταιρισμού ή στο κλείσιμο μιας συνεργασίας, εκτός και αν είστε από τους τύπους, που νιώθετε την ευτυχία μέσω έντονων συγκινήσεων. Επίσης θα συνειδητοποιήσετε, ότι δεν φταίνε πάντα οι άλλοι για τις δικές σας δυστυχίες, ότι πολλές φορές εσείς υποκινείτε συγκρούσεις και πως πολλές φορές αποτελούν αυτές αποτέλεσμα των δικών σας εσωτερικών παρορμήσεων.

Λέων

 Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε εσείς οι Λέοντες, ώστε να μη σας απορροφήσουν οι συνηθισμένες δραστηριότητες της καθημερινότητας και χάσετε τελείως την επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο. Το μυαλό σας θα δουλεύει τώρα περισσότερο για θέματα, που είναι κρυμμένα ή μυστηριώδη.

  Μπορεί να σας ελκύσουν αυτό το διάστημα συζητήσεις και μελέτες σχετικές με τη ζωή και το θάνατο. Επειδή, παραδοσιακά, ο 8ος Οίκος, στον οποίο πραγματοποιείται για εσάς η σύνοδος Ηλίου-Ερμή, είναι ο οίκος του θανάτου – φυσικού ή συμβολικού- και της αναγέννησης, θα μπορούσατε να βιώσετε το τέλος μιας δραστηριότητας ή σχέσης και το ξεκίνημα μιας καινούργιας.

 Η διέλευση αυτή θα μπορούσε επίσης να ενεργοποιήσει οικονομικά σας θέματα, που εξαρτώνται από τρίτους ή βρίσκονται σε χέρια τρίτων, όπως δωρεές, κληρονομιές, διατροφές, συντάξεις κτλ. Πιθανόν να δεχτείτε και μια δικαστική απόφαση.

 Κανόνας γίνεται με τη διέλευση του Πλούτωνα από τον 6ο Οίκο σας, η προστασία της υγείας σας και της φυσικής σας αντοχής, τις οποίες είχατε παραμελήσει. Θα πρέπει να δώσετε βαρύτητα στη διατροφή σας και να επιλέξετε την ενδεδειγμένη για εσάς. Ταυτόχρονα, υπάρχει περίπτωση να δεχτείτε αρκετή ένταση και καταπίεση στον εργασιακό σας χώρο, με αποτέλεσμα ν’ αναζητήσετε καινούργια εργασία.

Παρθένος

 Παρθένοι, για εσάς το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για εκφράσετε ελεύθερα τη γνώμη σας, όμως δε θα πρέπει να παίρνετε μόνοι τις αποφάσεις σας ή να προβαίνετε σε βεβιασμένες κινήσεις. Κάθε σας σχέδιο και δραστηριότητα θα πρέπει να την ξεκινάτε, αφού έχετε συνεργαστεί με ειδικούς και έχετε συζητήσει τις λεπτομέρειες.

 Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να εξετάσετε το γάμος σας, είτε είναι νομιμοποιημένος ή όχι. Θα μπορέσετε να κάνετε μια λεπτομερή ανάλυση της σχέσης σας και να δείτε, αν τελικά λειτουργείτε σαν μια ενότητα ή προτίθεστε να λειτουργήσετε έτσι, καλύπτοντας όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων σας.

 Θα πρέπει, όμως, παράλληλα να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποια ενδεχόμενη προστριβή με το νόμο ή δικαστική υπόθεση. Ακόμα οι παρεξηγήσεις, ο εγωισμός, το πείσμα και οι λογομαχίες θα πρέπει ν’ αποφευχθούν κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ήλιου και του Ερμή από τον 7ο Οίκο σας.

 Αν έχετε παιδιά, με τη διέλευση του Πλούτωνα από τον 5ο Οίκο σας, η σχέσης σας μαζί τους θα μπει σε νέα φάση. Μπορεί να υπάρξει μια περίοδος έντασης με τα παιδιά σας και θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο αντιμετώπισής τους, καθώς το αποτέλεσμα , καλό ή κακό, θα το δείτε αργότερα.

 Με τον Πλούτωνα στον 5ο σας Οίκο, υπάρχει πιθανότητα να ζήσετε μια έντονη ερωτική περιπέτεια με πολλές συγκινήσεις. Θα πρέπει να προσέξετε, όμως, καθώς μια προβληματική σχέση θα είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθεί, αλλά αν καταφέρετε το αντίθετο, να είστε σίγουροι, πως αυτή θα διαρκέσει για πάντα.

Ζυγός

Δύο είναι οι τομείς που θα σας απασχολήσουν με τη διέλευση του Ήλιου και του Ερμή από τον 6ο Οίκο σας, της υγείας και της εργασίας σας. Σε σχέση με την υγεία, η διέλευση αυτή δε θεωρείται και τόσο ευνοϊκή, με αποτέλεσμα να νιώθετε εξαιρετικά κουρασμένοι και αδύναμοι. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στο διαιτολόγιό σας, το οποίο πρέπει να είναι ανάλογο της ζωής που κάνετε και της κατανάλωσής σας σε ενέργεια. Ωφέλιμο θα είναι, να κάνετε και έναν ιατρικό έλεγχο ή να  ξεκινήσετε γυμναστική.  Προσοχή και στην υγεία του ζώου σας, αν έχετε.

 Στο χώρο της εργασίας σας θα αυξηθούν οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας. Θα γίνετε πιο λεπτολόγοι απ’ ότι συνήθως,  λαμβάνοντας υπόψη σας και την παραμικρή λεπτομέρεια. Θα πρέπει να παραμερίσετε τον εγωισμό σας σε σχέση με τους άλλους, π.χ. υφιστάμενους, συναδέρφους κτλ., και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Αν αισθανθείτε, πως τους «υπηρετείτε», θα κάνετε λανθασμένη εκτίμηση της κατάστασης, καθώς στο τέλος θα αποζημιωθείτε λαμβάνοντας την ανάλογη ηθική ικανοποίηση για τη στάση σας αυτή.

     Με την Πλουτώνια επιρροή στον 4ο Οίκο σας, Ζυγοί, θα συνεχιστούν οι τρομερές αλλαγές των προηγούμενων χρόνων και τα αποτελέσματα θα φανούν περισσότερο στην ψυχή σας, στο σπίτι και στους πιο προσωπικούς τομείς της ζωής σας. Αν μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε τις αλλαγές που θα πρέπει να κάνετε, θα σας είναι πιο εύκολο αποφύγετε τις ψυχοθεραπείες, στις οποίες πολλοί καταφεύγουν, μη μπορώντας να αντέξουν το βάρος των αλλαγών αυτών.

 Θα μπορούσε, τέλος, να προκύψει ένα διαζύγιο, μια μετακόμιση ή ανακαίνιση, ένας θάνατος ή άλλου είδους χωρισμός ή ακόμα και διαμάχη με τους γονείς. Καλό, όμως, θα ήταν να μη σπάσουν οι δεσμοί με τους γονείς σας τώρα, γιατί πολύ πιθανό να προκληθεί οριστική ρήξη.

Σκορπιός

 Για εσάς του Σκορπιούς, η διέλευση του Ήλιου και του Ερμή από τον 5ο Οίκο σας, θα σηματοδοτήσει ένα διάστημα αυτοέκφρασης και εξωτερίκευσης των επιθυμιών σας, στη διάρκεια του οποίου θ’ αυξηθεί η αυτογνωσία σας: θα συνειδητοποιήσετε, ποιοι είστε και τι θέλετε απ’ τη ζωή, για να είστε ευχαριστημένοι. Ταυτόχρονα θα έχετε πιο ευχάριστες και αισιόδοξες σκέψεις.

Θα μπορέσετε, ενδεχομένως να ζήσετε κάποιες στιγμές ευτυχίας με τον ερωτικό σας σύντροφο. Αν είστε γονιός, θα νιώσετε την ανάγκη να φροντίσετε περισσότερο τα παιδιά σας, να παρακολουθείτε την πρόοδό τους και ίσως να τα βοηθήσετε να εκφράσουν τα ταλέντα τους. Το διάστημα αυτό θα μπορέσετε να συνδυάσετε διακοπές μαζί με παιδιά ή και άλλα πολύ αγαπημένα πρόσωπα.

 Ευνοείστε αν είστε εκπαιδευτικοί, καλλιτέχνες, παιδαγωγοί, αθλητές κλειστού χώρου, ζωγράφοι, γλύπτες κτλ.

Με τη διέλευση του Πλούτωνα από τον 3ο Οίκο σας, δεν πρέπει να παίρνετε τίποτα ως δεδομένο, κυρίως τις καθημερινές δουλειές ρουτίνας και τις σχέσεις σας με γείτονες, αδέρφια, αλλά και τίποτα να μην απορρίπτετε. Θα πρέπει, πλέον, όλα να τα αντιμετωπίζετε με περισσότερη σοβαρότητα. Είναι πιθανό η διέλευση αυτή να σας ωθήσει σε μελέτες σχετικές με τις Πλουτώνιες αναζητήσεις, την ψυχολογία, τη γιόγκα, τον αποκρυφισμό κ.α., αλλά μόνο σε θεωρητικό επίπεδο.

Εφικτή είναι η πραγματοποίηση μικρών ταξιδιών και οι αλλαγές παραστάσεων, δίνοντάς σας εμπειρίες , που θα τις χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά αργότερα.

Τοξότης

Την  περίοδο αυτή θα διακατέχεστε, Τοξότες, από την ανάγκη για  εσωστρέφεια, αυτοανάλυση και αυτοσυγκέντρωση, που θα συμβάλλει στην ψυχική σας ηρεμία.  Θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη ν’ αποτραβηχτείτε απ’ τις εξωτερικές δραστηριότητες, να μείνετε για λίγο μόνοι και, να σκεφτείτε όλα τα προβλήματα, που σας δημιουργήθηκαν πρόσφατα. Θα σας απασχολήσουν κυρίως θέματα προσωπικής φύσης, όπως το σπίτι και οι ανάγκες του, οι άνθρωποι του οικογενειακού σας περιβάλλοντος,  καθώς και οικονομικής φύσης, όπως ενδεχόμενες περιουσιακές οικογενειακές εκκρεμότητες.

 Ίσως σας καταβάλλει μια βαθιά νοσταλγία για πρόσωπα, που έχετε να δείτε καιρό, καταστάσεις, ακόμα και αντικείμενα του παρελθόντος, για παράδειγμα φωτογραφίες, διακοσμητικά, αναμνηστικά κ.α. Θα θελήσετε να αναζητήσετε πιθανόν και  τις ρίζες σας ή τις αιτίες κάποιων περασμένων γεγονότων. Αυτό το «ξύπνημα του παρελθόντος», όμως, θα πρέπει να το εκλάβετε μόνο ως πηγή εμπειριών.

 Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Πλούτωνα από τον 2ο σας Οίκο, θα αντιληφθείτε, πόσο διαφορετικές θα είναι οι απόψεις σας για τις «αξίες» της ζωής, τόσο σε υλικό, όσο και σε ηθικό επίπεδο. Θα γίνουν πολλές αλλαγές στα οικονομικά σας και ίσως εμφανιστούν οικονομικές δυσκολίες σε διάφορους τομείς. Καλό θα ήταν να αναζητήσετε και άλλες πηγές εσόδων και να περιορίσετε τα έξοδά σας. Να έχετε υπόψη σας, πως η επίδραση της διέλευσης αυτής είναι παροδική.

Αιγόκερως

 Με το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή από τον 3ο σας Οίκο, θα νιώσετε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες, τις σκέψεις και τα όνειρά σας. Αυτό, όμως, δεν είναι πάντα καλό, καθώς ίσως θελήσουν κάποιοι να εκμεταλλευτούν αυτές τις αποκαλύψεις σας. Θα πρέπει να κρατήσετε, λοιπόν, τις επιφυλάξεις σας και προτιμήστε να ακούτε περισσότερο και να εξωτερικεύεστε λιγότερο. Επειδή κάποιοι θα αμφιβάλλουν για εσάς, θα καταφέρετε να διαλύσετε την όποια επιφυλακτικότητα απέναντί σας.

 Νέες γνωριμίες, πολλές συζητήσεις, αυξημένη αλληλογραφία, σύντομα ταξίδια, περισσότερες επαφές με συγγενείς και γείτονες, περισσότερα τηλεφωνήματα και συμμετοχή σε διάφορες διαλέξεις είναι από τα πιο χαρακτηριστικά σημεία της διέλευσης.

  Θα νιώθετε την ανάγκη να βρίσκεστε σε συνεχή κίνηση, καθώς ο ρυθμός εξέλιξης των γεγονότων είναι τέτοιος, που θα είναι δύσκολο να παραμείνετε παθητικός θεατής. Όμως, επειδή «όποιος βιάζεται, σκοντάφτει»,  θα είναι συνετό να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα, κάτι που θα πρέπει να τηρήσετε και στις εμπορικές ή οικονομικές συναλλαγές σας.

 Μέσω της αυτογνωσίας, με τον Πλούτωνα στον 10 σας Οίκο, θα μπορέσετε να ελέγξετε τις υποσυνείδητες και παράλογες απαιτήσεις σας. Η αυτοβελτίωσή σας γίνεται αυτοσκοπός,  που όμως δεν θα μπορέσει να επιτευχθεί απλά και εύκολα. Θα συναντήσετε δυσκολίες, προκλήσεις και αμφισβητήσεις, που θα σας αναγκάσουν να βγάλετε στην επιφάνεια, ό, τι έχετε αποθηκευμένο στο υποσυνείδητό σας. Η εσωτερική τάση ελέγχου προς όλους και όλα θα δυσκολέψει τις ανθρώπινες σχέσεις σας.  Μόνο μέσα από τη συνειδητή ανάλυση του Εγώ σας, θα πετύχετε την αναγέννησή σας.

Υδροχόος

 Τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, εσείς οι Υδροχόοι θα έχετε την ανάγκη ν’ αποκτήσετε τον πλήρη έλεγχο, όλων όσων έχετε αξιολογήσει ως αξίες στη ζωή σας. Αυτό, βέβαια, θα μπορούσε να σας ωθήσει σε μια αλαζονική συμπεριφορά απέναντι στις υλικές και συναισθηματικές ανάγκες των άλλων. Εσείς, όμως, θα νιώθετε συναισθηματικά ασφαλείς, παίρνοντας περισσότερα απ’ αυτά που πρέπει ή μπορείτε να δώσετε.

 Με τον Ήλιο και τον Ερμή στον 2ο σας Οίκο, θα πρέπει να αποφεύγετε σπουδαίες οικονομικές ή εμπορικές συναλλαγές. Ειδικά με τον Ερμή στους Ιχθύς, θα δημιουργηθεί μπλοκάρισμα στη σκέψη σας και δε θα μπορείτε να δείτε καθαρά τα θέματα, που σας απασχολούν. Αυτό θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις ή ενδεχομένως  να γίνετε αντικείμενο εκμετάλλευσης των άλλων.

 Η κρυφή Πλουτώνια δύναμη θα ενεργοποιηθεί μέσα στον πιο κρυφό τομέα της ζωής σας, το υποσυνείδητό σας. Ο Πλούτωνας στον 12ο Οίκο σας, θα δουλέψει μέσα στα σκοτάδια και θα προσπαθήσει με οποιονδήποτε τρόπο ή να βγάλει τ’ απωθημένα σας στην επιφάνεια ή να τα θάψει ακόμα πιο βαθιά. Δηλαδή η μία επιλογή χειρότερη απ’ την άλλη! Θα πρέπει, επιπλέον, να ανακαλύψετε και όλους τους εξωτερικούς παράγοντες, που ενήργησαν ανασταλτικά στην ομαλή πορεία της ζωή σας και να τους ξεπεράσετε/ αντιμετωπίσετε, είτε, αν έχετε τη δύναμη, μόνοι σας είτε καταφεύγοντας σε ψυχολογική υποστήριξη.

Ιχθύες

  Εσάς τους Ιχθύς, θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσωπικά ζητήματα, γεγονός που δε θα οφείλεται τόσο στις εγωιστικές σας τάσεις, όσο στην ανάγκη σας να ασχοληθείτε  με τον εαυτό σας και να βρείτε ό, τι σας χρειάζεται για την πρόοδο όσων σας ενδιαφέρουν άμεσα.

 Θα έχετε, αντιθέτως, όμως και την ευκαιρία, με τη διέλευση Ήλιου- Ερμή, να προβάλλετε τον εαυτό σας σε όλα τα επίπεδα, γεγονός που θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε εγωκεντρική και αλαζονική συμπεριφορά, που δε θα αρέσει στους άλλους.  Θα είναι καλύτερα, λοιπόν, να κάνετε τις δουλειές σας μόνοι σας και να αποκτήσετε υποκειμενικές εμπειρίες.

Στο ίδιο διάστημα, θα αναπτύξετε πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες και θα

αισθάνεστε, πως οι 24  ώρες της ημέρας δεν είναι αρκετές, για να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας. Για να μην αποδυναμωθείτε, θα πρέπει να προγραμματίσετε έτσι τις δουλειές σας, ώστε να μπορείτε να κρατάτε αμείωτη την ενεργητικότητά σας.

 Θα έχετε επίσης την τάση, εσείς οι Ιχθύες, για κοντινά ταξίδια και για εξόδους με φίλους. Θα ευνοηθούν και οι εμπορικές συμφωνίες.

Με τη διέλευση του Πλούτωνα στον 11ο Οίκο σας, θα αρχίσετε σταδιακά να αλλάζετε τους στόχους, οι οποίοι δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Ταυτόχρονα θα αρχίσετε ν’ αναθεωρείτε και τις φιλικές σας συναναστροφές. Έτσι είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε τον άνθρωπο αυτόν, που – ως δάσκαλος ή οδηγός-  θα γίνει η αφετηρία μιας νέας πορείας για εσάς.

 Εκτός από τις φιλικές σχέσεις, θα μπορούσατε να αλλάξετε και τις ιδεολογικές σας πεποιθήσεις ή να θελήσετε να ενταχθείτε σε κάποια ομάδα ή κίνημα, με σκοπό τη γενικότερη κοινωνική μεταρρύθμιση. Θα πρέπει να δείξετε προσοχή στην παρόρμησή σας, να βρεθείτε δίπλα σε ισχυρά άτομα, καθώς πολλές φορές είναι αδίστακτα  και ενδεχομένως να σας μπλέξουν σε καταστάσεις βίαιες και βρώμικες.

Από την Κλειώ Κιγμά