Η Αφροδίτη στο Λέοντα θα φέρει τύχη σε αυτά τα 3 ζώδια μέχρι και 9 Οκτωβρίου!

Η Αφροδίτη στο Λέοντα θα φέρει τύχη σε αυτά τα 3 ζώδια μέχρι και 9 Οκτωβρίου!

Η Αφροδίτη στο λιοντάρι θεωρείται μια ιδιαίτερα θετική θέση που θα βοηθήσει τα ζώδια το επόμενο χρονικό διάστημα να μπορέσουν να εκφράσουν καλύτερα τα συναισθήματά τους, αλλά και να μπορέσουν να εκφραστούν με πολύ πιο έντονους τρόπους. Τρία όμως είναι τα ζώδια τα οποία θα ξεχωρίσουν για την τύχη τους με αυτή τη θέση και πάμε να δούμε ποια είναι αναλυτικά.

Λέων

Η Αφροδίτη στο Λέοντα θα φέρει τύχη σε αυτά τα 3 ζώδια μέχρι και 9 Οκτωβρίου! 3


Για εσάς είναι μια περίοδος σημαντικής εξέλιξης και προσωπικής επιτυχίας, καθότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα μπορέσετε να νιώσετε ότι έχετε επιτέλους την τύχη με το μέρος σας και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις προβλέπεται να δείτε σημαντικά μεγάλα ανοίγματα και μεγάλες, επιτυχημένες κινήσεις να σας βοηθούν να αναγνωριστείτε. Ερωτικά θα μπορέσετε να γνωρίσετε κάτι καινούριο, το οποίο πραγματικά θα σας συναρπάσει, ενώ την ίδια στιγμή φαίνεται ότι θα έχετε μια σημαντική αύξηση επί των οικονομικών σας θεμάτων. Σημαντική περίοδος για επανασυνδέσεις.

Κριός

Η Αφροδίτη στο Λέοντα θα φέρει τύχη σε αυτά τα 3 ζώδια μέχρι και 9 Οκτωβρίου! 5


Ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα και νιώθετε πάνω από σίγουροι για τις δυνατότητες και εξελίξεις της περιόδου αυτής. Μια περίοδος σημαντικών επιτυχιών και μεγάλης ανόδου σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα, ενώ την ίδια περίοδο θα μπορέσετε και ερωτικά να κάνετε κάτι καινούργιο που θα συγκλονίσει και θα σας αλλάξει τη μέχρι τώρα πορεία της ζωής σας. Μια σημαντική περίοδος για να μπορέσετε να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις που σας είχαν ταλαιπωρήσει, κυρίως όσον αφορά τα χρήματά σας.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στο Λέοντα θα φέρει τύχη σε αυτά τα 3 ζώδια μέχρι και 9 Οκτωβρίου! 7


Περίοδος σημαντικών εξελίξεων σε θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Έτσι θα μπορούσατε να προχωρήσετε σε έναν αρραβώνα ή σε ένα γάμο, ενώ την ίδια στιγμή θα έχετε μια σημαντική βοήθεια για να πετύχετε συμφωνίες επαγγελματικής φύσεως. Δώστε τώρα τον καλύτερό σας εαυτό γιατί μπορεί να προσεγγίσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να ξεπεράσετε δύσκολες καταστάσεις που είχατε περάσει επί των οικονομικών σας.

 Αφροδίτη  τετράγωνο Βόρειος Δεσμός. 8 Ιουνίου. Σχέσεις και διασπάσεις Στις 8 Ιουνίου στις 23:37 η Αφροδίτη έρχεται σε όψη τετραγώνου με  τον  Βόρειο Δεσμό, στην 3η μοίρα και 5’  των Λέοντα/Ταύρου. 

 Μια Αφροδίτη  δυναμική, εντυπωσιακή. Αναζητά  την αναγνώριση, θέλει να είναι το επίκεντρο στη ζωή των  ανθρώπων που σχετίζεται, είτε αυτό αφορά την προσωπική της ζωή, είτε την καριέρα της. Αγαπά να φλερτάρει  και να απολαμβάνει στο έπακρο τα υλικά αγαθά που έχει ή αυτά που της προσφέρονται. Κοινωνική και καλλιτεχνική,  θα αναζητήσει τα φώτα σε κάθε της βήμα,  ενώ  παράλληλα μπορεί να γίνει η ίδια το ιδανικό ταίρι, ως μία υποστηρικτική σύντροφος που θα εκφράσει μέσα από τις πράξεις  της τη στήριξη και την αγάπη  της. Βέβαια, υπάρχει και το αρνητικό κομμάτι, όπου μπορεί  να βγάλει έντονη ζήλεια αλλά και πείσμα και αυτό να λειτουργήσει εντελώς αρνητικά για  την ζωή της αλλά και  τους γύρω της.

 Η Αφροδίτη βρίσκεται σε 12μόριο Ερμή και σε όριο Δία. Αντίστοιχα  ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται σε 12μόριο  Ερμή και όριο  Αφροδίτης. Κάτι επίσης ιδιαίτερα σημαντικό, είναι  το γεγονός, πως ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στην μοίρα έξαρσης και κλείδα  της  Σελήνης. Μια κλείδα ευνοϊκή, που φέρνει τύχη, επιτυχία και  βελτίωση στη ζωή του ατόμου που έχει πλανήτες επάνω σε αυτήν. 

 Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης ή Κεφαλή του Δράκοντα ή  Κέτου όπως λέγεται στην Βεδική Αστρολογία. Είναι ένα από τα σημαντικά σημεία αναφοράς του χάρτη μας, αφού μας δείχνει τον προορισμό του  βίου μας, την κατεύθυνση και  τα μονοπάτια που πρέπει  να ακολουθήσουμε για να φτάσουμε στην πραγμάτωση. Είναι ο  σκοπός μας, θα λέγαμε απλά, ο  στόχος και  η κορύφωση της ζωής. Μπορεί επίσης να συμβολίζει τους   οικογενειακούς δεσμούς αλλά και τις ενώσεις μέσα σε ομάδες κοινού ενδιαφέροντος.

Στο ζώδιο του Ταύρου, ο Βόρειος Δεσμός και σε ένα γενικότερο πλαίσιο, έχει να μας «μιλήσει» για τα χρήματα, τα υλικά αγαθά, που κόποις κτώνται αλλά και ευκόλως χάνονται, όταν γίνεται λάθος διαχείριση. Θέματα τα οποία μπορεί να προκύψουν σε πρακτικό πλαίσιο στην ζωή των ανθρώπων.

 Η Αφροδίτη λοιπόν, η δεύτερη μεγάλη ευεργέτιδα του ζωδιακού, μετά τον  Δία, βρίσκεται  σε δυσαρμονική όψη με το σημείο  του Βόρειου Δεσμού. Δεσμοί θα κλονιστούν για κάποιους, αλλά και λύσεις θα βρεθούν και προβλήματα θα ξεπεραστούν για κάποιους άλλους.  Η όψη είναι δυσαρμονική, αλλά πολλές φορές πρέπει να βιώσουμε τις δυσκολίες, ίσως για να εκτιμήσουμε το καλό, το εύκολο, αυτό  που δεν του δίνουμε σημασία. Για να μάθουμε πως δεν  υπάρχουν δεδομένα. Πως κάθε κατάκτηση, κυριαρχία και επίτευξη, αν δεν κάνεις τις απαιτούμενες πράξεις  για να τα κρατήσεις, αν δεν σεβαστείς  τις καταστάσεις,  θα έρθει η διάβρωση. 

Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι μια εύκολη όψη, έχει όμως την δική της δυναμική. Μπορεί  να διασπάσει  δεσμούς και σχέσεις, μπορεί όμως και να ενώσει μέσα από  δυσκολίες. Ας  δούμε όμως, πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά. 

Μην  ξεχνάτε να διαβάζετε πρώτα τον Ωροσκόπο σας, μετά τον Ήλιο και τη Σελήνη σας. 

Αφροδίτη τετράγωνο Βόρειος Δεσμός. 8 Ιουνίου. Σχέσεις και διασπάσεις. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Η Αφροδίτη στο Λέοντα θα φέρει τύχη σε αυτά τα 3 ζώδια μέχρι και 9 Οκτωβρίου! Αφροδιτη στον λεοντα 2023