Η Αφροδίτη στον Λέοντα: Τύχη και Έρωτας για 4 Ζώδια από 11 Ιουλίου – 5 Αυγούστου

Η Αφροδίτη στον Λέοντα: Τύχη και Έρωτας για 4 Ζώδια από 11 Ιουλίου – 5 Αυγούστου

Από τις 11 Ιουλίου έως τις 5 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει τύχη και έρωτα σε τέσσερα ζώδια. Ας δούμε πώς αυτή η αστρολογική θέση θα επηρεάσει τον Λέοντα, τον Κριό, τον Τοξότη και τον Δίδυμο.

Λέων: Αυτοπεποίθηση και Λάμψη

Αγαπητοί Λέοντες, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας και σας χαρίζει λάμψη. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να αναδείξετε την προσωπικότητά σας και να κερδίσετε την προσοχή και τον θαυμασμό των άλλων.

Ενίσχυση Προσωπικότητας: Η ενέργειά σας είναι στα ύψη, και αυτό φαίνεται. Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να προβάλετε τον καλύτερο εαυτό σας και να αφήσετε θετικές εντυπώσεις.

Ρομαντικές Ευκαιρίες: Η γοητεία σας είναι ακαταμάχητη, προσελκύοντας νέους θαυμαστές. Αν είστε σε σχέση, η περίοδος αυτή θα φέρει ανανέωση και πάθος.

Κοινωνική Ζωή: Οι κοινωνικές σας επαφές ευνοούνται, και θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να διασκεδάσετε.

Κριός: Δημιουργικότητα και Έρωτας

Αγαπητοί Κριοί, η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει ευκαιρίες για δημιουργική έκφραση και ρομαντικές στιγμές. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας και να απολαύσετε τον έρωτα.

Δημιουργική Έκφραση: Αξιοποιήστε την ενέργεια της Αφροδίτης για να ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες που σας γεμίζουν χαρά. Είτε πρόκειται για τέχνη, μουσική ή χορό, η έμπνευση σας είναι στα ύψη.

Ρομαντικές Στιγμές: Η αγάπη και ο ρομαντισμός είναι στον αέρα. Περάστε ποιοτικό χρόνο με τον ερωτικό σας σύντροφο ή αναζητήστε νέες ρομαντικές περιπέτειες αν είστε ελεύθεροι.

Διασκέδαση και Χαρά: Η κοινωνική σας ζωή ανανεώνεται, φέρνοντας στιγμές διασκέδασης και απόλαυσης. Μην διστάσετε να βγείτε και να διασκεδάσετε.

Τοξότης: Εξερεύνηση και Εμπειρίες

Αγαπητοί Τοξότες, η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει ευκαιρίες για εξερεύνηση και νέες εμπειρίες. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να απολαύσετε νέες περιπέτειες.

Νέες Γνώσεις: Αξιοποιήστε αυτή την περίοδο για να μάθετε νέα πράγματα και να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. Ταξίδια και σπουδές ευνοούνται ιδιαίτερα.

Πνευματική Ανάπτυξη: Η αναζήτηση νέων εμπειριών και η εξερεύνηση νέων ιδεών φέρνουν πνευματική ανάπτυξη. Ανοίξτε τον εαυτό σας σε νέες φιλοσοφίες και απόψεις.

Διαπολιτισμικές Εμπειρίες: Οι επαφές με άτομα από διαφορετικούς πολιτισμούς και περιβάλλοντα εμπλουτίζουν την εμπειρία σας και φέρνουν νέες προοπτικές στη ζωή σας.

Δίδυμοι: Προσωπική και Κοινωνική Ανάπτυξη

Αγαπητοί Δίδυμοι, η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνει τύχη και ευκαιρίες τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στις κοινωνικές σας επαφές. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να αναδείξετε τον εαυτό σας και να ενισχύσετε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες.

Ανάδειξη Προσωπικότητας: Αξιοποιήστε την ενέργεια της Αφροδίτης για να προβάλετε τα ταλέντα σας και να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας. Η γοητεία σας είναι έντονη και οι άλλοι θα σας προσέξουν.

Κοινωνική Δικτύωση: Η επικοινωνία και οι κοινωνικές σας επαφές ευνοούνται. Επωφεληθείτε από αυτή την περίοδο για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να δημιουργήσετε σημαντικές συνδέσεις.

Ρομαντικές Επαφές: Η αγάπη και ο ρομαντισμός είναι στο επίκεντρο. Είτε είστε σε σχέση είτε αναζητάτε νέες γνωριμίες, η περίοδος αυτή φέρνει ευκαιρίες για όμορφες ρομαντικές στιγμές.

Αυτή η περίοδος υπόσχεται θετικές εξελίξεις και ευχάριστες εκπλήξεις για τα τέσσερα αυτά ζώδια. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας προσφέρει η Αφροδίτη στον Λέοντα και απολαύστε τον έρωτα και την τύχη που έρχονται στη ζωή σας.


Αφροδίτη στον Λέοντα 11 Ιουλίου-4 Αυγούστου 2024: Ξυπνώντας το πάθος μέσα μας – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ένας εναλλακτικός τίτλος που σκεφτόμουν να βάλω για το συγκεκριμένο άρθρο ήταν το “Φωτιά και Burberry”  -ναι τη γνωστή μάρκα-ώστε να παίξω με το ταμπεραμέντο αλλά και την ανάγκη για λούσα και φλας της Αφροδίτης στο συγκεκριμένο ζώδιο. 

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Λέοντα θα φέρει μια αλλαγή στη δυναμική των σχέσεων σας και όχι μόνο, αφού  και ο τρόπος που κερδίζετε χρήματα, καθώς και το τι αντιλαμβάνεστε ως όμορφο και ευχάριστο θα πάρουν μια τροπή πιο παθιασμένη.

H Αφροδίτη όλο το προηγούμενο διάστημα που βρισκόταν στον Καρκίνο, ήταν πιο ροζ και ρομαντική, αφού το ζώδιο του Καρκίνου έχει ένα φροντιστικό και ρομαντικό χαρακτήρα, δίνοντας έναν πιο συναισθηματικό, οικογενειακό και ασφαλές τόνο γύρω από τις σχέσεις, τα χρήματα, την ομορφιά και τις αξίες. 

Αλλά όλα αυτά τα ..γλυκανάλατα, στις 11 Ιουλίου αλλάζουν, αφού ο πλανήτης που πήρε το όνομά του από τη θεά του έρωτα και της ομορφιάς θα κινηθεί σε μια πιο διεκδικητική, δυναμική, γεμάτη αυτοπεποίθηση θέση.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να μοιραστείτε ακριβώς αυτό που έχετε στην καρδιά σας και να εκφραστείτε χωρίς περιορισμούς, να γίνετε πιο τολμηροί με το προσωπικό σας στυλ ή να διεκδικήσετε κάποια υψηλόβαθμη θέση στο χώρο εργασίας σας.  

Εάν ανήκετε στα ζώδια της Φωτιάς, είστε δηλαδή: Κριοί, Λέοντες και Τοξότες καθώς και του Αέρα, δηλαδή: Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι, να ετοιμαστείτε καθώς θα δεχθείτε τη μεγαλύτερη εύνοια σε αισθηματικά αλλά και οικονομικά ζητήματα. 

Η Αφροδίτη λοιπόν θα παραμείνει στο ζώδιο του Λέοντα σχεδόν ένα μήνα, έως τις 4 Αυγούστου και κατά τη διάρκεια της διέλευσης αυτής  θα σχηματίσει τις παρακάτω όψεις, τις οποίες μπορούμε να δούμε λίγο πιο συνοπτικά. 

Συγκεκριμένα λοιπόν, στις 12 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα η οποία θα ξυπνήσει μέσα μας πάθη, ζήλια και τάσεις κτητικότητας ως προς το σύντροφό μας. Προσοχή στις εμμονές. Αργότερα η Αφροδίτη  θα σχηματίσει τρίγωνο με το Β. Δεσμό στις 20 Ιουλίου όπου εκεί θα μπορέσουμε να εκτιμήσουμε τις σχέσεις που έχουμε ήδη δημιουργήσει και να θα θελήσουμε να τις κάνουμε πιο δυνατές. Επιπλέον μπορεί να μπουν νέα άτομα στη ζωή μας τα οποία μπορούμε να πούμε ότι θα έχουν και κάποιο καρμικό μάθημα για εμάς. 

Στη συνέχεια η Αφροδίτη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Δία στις  21 Ιουλίου, όπου η κοινωνικότητα μας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη, θα μπορούμε να βρεθούμε με φίλους να περάσουμε ωραία, ενώ οι αδέσμευτοι μπορούν να κάνουν ωραίες γνωριμίες και να τους αγγίξει ο φτερωτός θεός του έρωτα. 

Κατόπιν, στις 30 Ιουλίου η Αφροδίτη θα σχηματίσει όψη  τριγώνου με τον Χείρωνα, όπου και θα μπορέσουμε να έρθουμε πιο κοντά στο να «γιατρέψουμε» αισθηματικές πληγές του παρελθόντος κάνοντας δραστηριότητες που θα μας φέρουν ψυχική αρμονία. Π.χ. μπορεί να γίνουν κάποιες ουσιαστικές συζητήσεις με τον σύντροφο ή με τους φίλους ή κάποιον ειδικό. 

Τέλος, η Αφροδίτη,  στις 2 Αυγούστου, θα κάνει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό όπου εκεί μπορούμε να περιμένουμε κάποια αισθηματική αλλά και οικονομική αστάθεια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσέχουμε τις υπερβολές τόσο στην αυτοέκφρασή μας εκείνες τις ημέρες, όσο και στο χειρισμό των χρημάτων μας.