Η Αφροδίτη στον Tαύρο από 17 Μαρτίου – 11 Απριλίου φέρνει έρωτα – καινούργιες κατακτήσεις αλλά και χρήματα για αυτά τα 4 ζώδια.

Η Αφροδίτη στον Tαύρο από 17 Μαρτίου – 11 Απριλίου φέρνει έρωτα – καινούργιες κατακτήσεις αλλά και χρήματα για αυτά τα 4 ζώδια

Η Αφροδίτη στον ταύρο είναι πάντα μια ιδιαίτερα τυχερή στιγμή για τον κόσμο, γιατί φέρνει σημαντικές σχέσεις και επιθυμίες που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Νιώθουμε την ανάγκη να μπορέσουμε να εκφράσουμε τον ερωτισμό μας και γινόμαστε πολύ πιο αίσθησιαρχικοί.  Η είσοδος λοιπόν της Αφροδίτης στον ταύρο έρχεται να μας ανανεώσει τα ερωτικά και σεξουαλικά και κυρίως έχετε να μας βοηθήσει στο να μπορέσουμε να νιώσουμε υπέροχα με τον σύντροφό μας. 4 είναι τα ζώδια, τα οποία όμως θα έχουν τη μεγαλύτερη τύχη και την πιθανότητα να γνωρίσουν και κάτι καινούργιο.

Αν ξέρετε τον ωροσκόπο σας είναι πιο σημαντικό να είναι σε αυτά τα ζώδια. Αν δε ξέρετε τον ωροσκόπο σας μπορείτε να πάτε εδώ: Αστρολογικός Χάρτης – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Tαύρο από 17 Μαρτίου - 11 Απριλίου φέρνει έρωτα - καινούργιες κατακτήσεις αλλά και χρήματα για αυτά τα 4 ζώδια. 3

Δεν θα μπορούσατε να λείπετε από αυτή τη λίστα, καθότι η Αφροδίτη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Σας περιμένουν πάρα πολύ ευχάριστες στιγμές και μεγάλες ευκαιρίες για να μπορέσετε να κάνετε μια καινούργια σχέση, η οποία κυριολεκτικά θα μπορούσε να σας βγάλει από μια στασιμότητα ετών. Ο έρωτας σας χτυπάει την πόρτα και νιώθετε πολύ πιο γοητευτικοί και ερωτικοί για να μπορέσετε να κάνετε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα στη ζωή σας. Όσοι έχετε ήδη μια σχέση, ευνοείστε τρομερά γιατί επιτέλους θα μπορέσετε να την ανανεώσετε και να έρθετε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας απασχολεί. Την ίδια στιγμή, η Αφροδίτη σας ευνοεί και στον οικονομικό σας τομέα στηρίζοντας σας.

Σκορπιός 

Η Αφροδίτη στον Tαύρο από 17 Μαρτίου - 11 Απριλίου φέρνει έρωτα - καινούργιες κατακτήσεις αλλά και χρήματα για αυτά τα 4 ζώδια. 5

Οι σκορπιοί με την Αφροδίτη στον ταύρο θα μπορέσετε να πάρετε μια πολλή μεγάλη χαρά το επόμενο χρονικό διάστημα. Θεωρείται μια περίοδο σημαντικής επιτυχίας και ανάπτυξης στη ζωή σας. Οπωσδήποτε ευνοήστε για να κάνετε μια καινούργια σχέση, η οποία μάλιστα θα έχει τη δυνατότητα για μακροπρόθεσμες προοπτικές και το άτομο αυτό που θα έρθει στη ζωή σας θα είναι πάρα πολύ ώριμο και σοβαρό. Την ίδια στιγμή όμως ευνοείστε για κερδοφόρες συνεργασίες, οι οποίες θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν στο να μπορέσετε να ξεπεράσετε πολλά και σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

Κριός 

Η Αφροδίτη στον Tαύρο από 17 Μαρτίου - 11 Απριλίου φέρνει έρωτα - καινούργιες κατακτήσεις αλλά και χρήματα για αυτά τα 4 ζώδια. 7

Για εσάς αυτή η Αφροδίτη έρχεται να σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να βελτιώσετε κυρίως στην οικονομική σας κατάσταση. Ιδιαίτερα αν έχετε προβλήματα με δάνεια και άλλες υποχρεώσεις. Αυτή η Αφροδίτη θα σας στηρίξει στο να μπορέσετε να βρείτε την βοήθεια την οποία χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις οικονομικές απαιτήσεις της καθημερινότητας. Ευνοούνται επίσης σημαντικές επενδύσεις που θα βγάλουμε πολύ γρήγορα θετικό πρόσημο στα αποτελέσματά τους.

Αιγόκερως 

Η Αφροδίτη στον Tαύρο από 17 Μαρτίου - 11 Απριλίου φέρνει έρωτα - καινούργιες κατακτήσεις αλλά και χρήματα για αυτά τα 4 ζώδια. 9

Κυρίως ερωτική αυτή η διέλευση για εσάς, για αυτό και θα πρέπει να περιμένετε ότι είναι πιθανό να ερωτευτείτε άρα και θα πρέπει να είσαστε ανοιχτοί στα νέα αυτά σημαντικά συναισθήματα που μπορεί να έρθουν στη ζωή σας. Περίοδος σημαντικών επιτυχιών και σημαντικών εξελίξεων, ενώ την ίδια στιγμή η έντονη δημιουργικότητα σας θα είναι τέτοια που θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να αναγνωριστείτε για το ταλέντο σας και έτσι να προχωρήσετε περαιτέρω στην δημιουργική σας αυτή ανοδική πορεία.

Διαβάστε επίσης:

 Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 20 -26 Μαρτίου. Επιτυχία με εξαιρέσεις!  Αυτή η πολύ σημαντική εβδομάδα για όλους, ξεκινά με τον έλευση του Ηλίου στο ζώδιο του Κριού. Αυτό είναι ακριβώς που σηματοδοτεί και  την ουσιαστική έναρξη της Άνοιξης. Ημερολογιακά λοιπόν, έχουμε την Εαρινή Ισημερία.

   Ένας Ήλιος στον Κριό, γεμάτος δυναμισμό και έτοιμος να διεκδικήσει τα θέλω του. Αυτό ισχύει και για  τα οικονομικά όπως και τα επαγγελματικά, αφού θα ενδυναμώσει την θέληση των  Κριών  για να εκπληρώσουν τις ενδεχόμενες φιλοδοξίες  τους.

  Επίσης  στις 23 Μαρτίου, έχουμε τον Πλούτωνα να κάνει την πρώτη του θέαση στον Υδροχόο. Οι πρώτες μοίρες του ζωδίου θα νιώσουν την αλλαγή της διάθεσης ως προς τα επαγγελματικά τους όχι απαραίτητα με αρνητικό τρόπο. Θα θελήσετε να γίνετε περισσότερο  επιβλητικοί, πρέπει όμως να προσέξετε την αδιαλλαξία που μπορεί να σας διακατέχει, για να μην δημιουργηθούν έριδες στα επαγγελματικά σας.

  Την ίδια μέρα η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο της δικής  της έξαρσης  στον Ταύρο, ενδυναμώνοντας την θέληση για απόκτηση υλικών αγαθών. Άρα το μυαλό, θα είναι στραμμένο, σε οικονομικές συναλλαγές και διεκπεραιώσεις.

Στις 25 του μήνα ο Άρης  μπαίνει στο ζώδιο της πτώσης του στον Καρκίνο. Εδώ θα δώσετε την προσοχή σας κυρίως οι Καρκίνοι αλλά και τα υπόλοιπα παρορμητικά ζώδια, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι. Ίσως δεν εκφράζεστε όπως θέλετε με τους συνεργάτες σας ή ίσως κάποιοι από εσάς ματαιώσετε ακόμη και επαγγελματικά σχέδια. Εκνευρισμός  και θυμός μπορεί  να σας βγει από αυτό, αφού μάλλον έχετε αρκετό πείσμα για να παραιτηθείτε από τις ιδέες σας, ειδικά όταν αυτές έχουν να κάνουν με το οικονομικό σας υπόβαθρο. Λίγη υπομονή και αρκετά σύντομα θα μπορείτε να καταφέρετε πράγματα.

Εβδομαδιαίες οικονομικές προβλέψεις 20 – 26 Μαρτίου. Επιτυχία με εξαιρέσεις! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)