Η Σελήνη στη Παρθένο από 24 – 26 Φεβρουαρίου φέρνει τύχη σε 3 ζώδια.

Η Σελήνη στη Παρθένο από 24 – 26 Φεβρουαρίου φέρνει τύχη σε 3 ζώδια.

Η μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 24 μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου αναδεικνύει ένα περίοδο όπου οι ενέργειες του σώματος, της υγείας, και της καθημερινότητας έρχονται στο προσκήνιο, φέρνοντας τύχη και ευκαιρίες σε τρία συγκεκριμένα ζώδια: Υδροχόο, Κριό και Ταύρο. Η ανάλυση που ακολουθεί εξετάζει πώς αυτή η αστρολογική συγκυρία επηρεάζει την προσωπική ανάπτυξη, την υγεία και τη δημιουργικότητα των εν λόγω ζωδίων.

Υδροχόος

Για τους Υδροχόους, η περίοδος αυτή μπορεί να επιφέρει σημαντικές αλλαγές σε βαθύτερα επίπεδα, επηρεάζοντας τις διαπροσωπικές τους σχέσεις, την εσωτερική τους ανάπτυξη και την αντίληψή τους για την ανανέωση και την αλλαγή. Είναι μια ευκαιρία για να εξερευνήσουν βαθύτερα συναισθήματα, να αντιμετωπίσουν και να ξεπεράσουν παλαιότερα θέματα και να ανακαλύψουν νέες πηγές δύναμης και ενέργειας.

Αυτή η περίοδος προσφέρει επίσης τη δυνατότητα στους Υδροχόους να επαναξιολογήσουν τις κοινές τους δεσμεύσεις, να βελτιώσουν την οικονομική τους σταθερότητα και να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη σε σχέσεις που βασίζονται σε αμοιβαία υποστήριξη και κατανόηση. Η αυτοεξέταση και η εσωτερική δουλειά είναι κλειδιά για την περίοδο αυτή, καθώς οι Υδροχόοι καλούνται να αντικρίσουν τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες τους.

Κριός

Για τον Κριό, αυτή η περίοδος φέρνει ευκαιρίες για βελτίωση της υγείας και της καθημερινότητας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανεκτιμήσουν τις συνήθειες τους, να εισάγουν νέες ρουτίνες που προάγουν τη φυσική και ψυχική ευεξία και να επικεντρωθούν σε μια πιο οργανωμένη και υγιεινή ζωή. Η περίοδος αυτή είναι επίσης ιδανική για την επίλυση μικροπροβλημάτων ή θεμάτων που ενδεχομένως έχουν αφήσει στην άκρη, αυξάνοντας έτσι την αίσθηση ελέγχου και αυτοεκτίμησης.

Ταύρος

Τέλος, για τον Ταύρο, η παρουσία της Σελήνης στη Παρθένο ανοίγει την πόρτα στη δημιουργικότητα και την απόλαυση. Είναι μια εξαιρετική φάση για να εκφράσουν τον εαυτό τους μέσω δημιουργικών δραστηριοτήτων, να αναζητήσουν χαρά στις μικρές στιγμές της ζωής και να ενισχύσουν τις σχέσεις τους με τους αγαπημένους τους μέσα από κοινόχρηστες εμπειρίες. Επιπλέον, η περίοδος αυτή ευνοεί την ερωτική ζωή και την προσωπική ευτυχία, καθώς οι Ταύροι μπορούν να βρουν μεγαλύτερη ικανοποίηση και να νιώσουν πιο συνδεδεμένοι με τους περίγυρό τους.

Γενικά

Η περίοδος αυτή είναι σημαντική για την προσωπική ανάπτυξη, την αυτοεκτίμηση και τη δημιουργική έκφραση. Κάθε ζώδιο προτρέπεται να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, να εργαστεί πάνω στις προσωπικές του ανάγκες και επιθυμίες, και να αναζητήσει την ευτυχία και την εκπλήρωση μέσα από την αυτοβελτίωση και τη δημιουργική δραστηριότητα. Η Σελήνη στη Παρθένο φέρνει μια ενέργεια που ενθαρρύνει την προσοχή στη λεπτομέρεια, την οργάνωση και την εφαρμογή πρακτικών λύσεων για τη βελτίωση της καθημερινής ζωής, προσφέροντας έτσι μια ευκαιρία για ανάπτυξη και επίτευξη προσωπικών στόχων.

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 26/02/2024 – 03/03/2024 – Έντονες ερωτικές εξελίξεις – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 26/02/2024 – 03/03/2024 – Έντονες ερωτικές εξελίξεις

Άλλη μία εβδομάδα μας βρίσκει να μελετάμε τις κινήσεις των πλανητών για να δούμε τι μας επιφυλάσσουν για την ερωτική μας ζωή. Φτάσαμε αισίως στο τέλος του Φεβρουαρίου και υποδεχόμαστε τον Μάρτιο με ελπίδες για βελτίωση της ερωτικής μας ζωής. Πόσο όμως αυτές μπορούν να γίνουν πραγματικότητα;

 Τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε τις συνθήκες στη ζωή μας γενικότερα και πόσο η ευτυχία μας μετράται με τις ερωτικές μας επιτυχίες;

 Πάντα έχουμε προσδοκίες όταν τελειώνει ένας μήνας ότι ο καινούριος θα είναι πιο φιλικός για εμάς. Σκεφθείτε όμως, πόσο σημαντικό είναι να καταλάβουμε ότι παρ΄ όλες τις υποσχέσεις των ουράνιων σωμάτων τελικά είμαστε πάντα εμείς οι ίδιοι οι οποίοι έχουμε τη δυνατότητα και τη δύναμη να να καθορίσουμε το αποτέλεσμα;

Πάμε να δούμε μαζί το σενάριο που έχουν γράψει για μας οι πλανήτες αυτήν την ερωτική εβδομάδα γνωρίζοντας πάντα ότι μπορούμε να επέμβουμε να παρέμβουμε και τελικά να καθορίσουμε εμείς το αποτέλεσμα.

 Στις 27 Φεβρουαρίου ο Άρης από την 10η μοίρα και 52΄ του Υδροχόου θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Δία από την 10η μοίρα και 52΄ του Ταύρου. Ο υπερβολικός ενθουσιασμός θα βοηθήσει την αγάπη και οι ερωτευμένοι μπορούν να περάσουν όμορφες στιγμές. Ωστόσο μπορεί κάποιοι να γίνουν απερίσκεπτοι ή υπερβολικά εγωιστές. Στις νέες σχέσεις ορισμένοι μπορεί να μπερδέψουν τον ενθουσιασμό για έρωτα. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι γεννημένοι στο τέλος του Α΄δεκαημέρου.

 Στις 28 Φεβρουαρίου θα έχουμε ένα εξαιρετικό αστρολογικό φαινόμενο. Ο Ερμής, ο Ήλιος και ο Κρόνος θα ενωθούν μεταξύ τους σε όψη συνόδου στην 09η μοίρα των Ιχθύων.  Σημαντικές εξελίξεις οι οποίες θα φλιτραριστούν μέσα από το πρίσμα της υπευθυνότητας αλλά και της απαισιοδοξίας για κάποιους. Η λογική και η σκληρή δουλειά, θα βοηθήσουν ορισμένους να βάλουν γερές βάσεις για μεγάλα σχέδια. Οι ημέρες θα φέρουν μεγάλη ικανοποίηση και αναγνώριση. 

 Με αυτήν την σπάνια σύνοδο ευθυγραμμίζεται και ο απλανής αστέρας Σκατ, ο οποίος θα δώσει καλή τύχη και ευτυχία που μπορεί να διαρκέσει. Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς γεννημένοι στο τέλος του Α΄δεκαημέρου.

 Στις 29 Φεβρουαρίου ο Ερμής από την 11η μοίρα των Ιχθύων θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου τον Δία από την 11η μοίρα του Ταύρου. Όμορφα νέα και χρήσιμες πληροφορίες που σχετίζονται με σημαντικά σχέδια θα τονώσουν την αγάπη. Επηρεάζονται οι Ιχθύες, οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Σκορπιοί του Β΄δεκαημέρου.

 Στις 01 Μαρτίου ο Ήλιος από την 11η μοίρα των Ιχθύων θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου τον Δία από την 11η μοίρα του Ταύρου. Είτε πιστεύετε στην καλή τύχη, είτε όχι, αυτή σίγουρα θα σας ευνοήσει κατά την διάρκεια αυτής της όμορφης διέλευσης. Επομένως μπορείτε να περιμένετε εύνοια και στην αγάπη. Επηρεάζονται ξανά οι Ιχθύες, οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Σκορπιοί του Β΄δεκαημέρου.

 Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη από την 17η μοίρα του Υδροχόου θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου τον Χείρωνα από την 17η μοίρα του Κριού. Η αγάπη θα είναι η λύση για να κλείσουν παλιές πληγές ανάμεσα στους ερωτευμένους. Για όσους είχαν πληγωθεί, αυτή η διέλευση επιβεβαιώνει το γνωστό σε όλους μας «O έρωτας με έρωτα περνάει». Επηρεάζονται οι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι του του Β΄δεκαημέρου.

 Στις 03 Μαρτίου η Αφροδίτη από την 19η μοίρα του Υδροχόου θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Ουρανό από την 19η μοίρα του Ταύρου . Η διέλευση αυτή φέρνει δυσκολίες και εντάσεις στις ερωτικές σχέσεις καθώς μπορεί να υπάρξουν τάσεις για διάσπαση στην ερωτική ηρεμία. Κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι βρήκαν τον έρωτα της ζωής τους και αργότερα να διαψευστούν. Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του Β΄δεκαημέρου.

 Μην ξεχνάτε, όλα από εμάς εξαρτώνται και όλα είναι στο χέρι μας. Θέλω να με βγάλετε ασπροπρόσωπη στον ερωτικό στίβο και αυτήν την εβδομάδα, γι΄αυτό διαβάστε τις προβλέψεις για να μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποίησα. Θυμηθείτε να διαβάζετε πάντα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας, αλλά και της Σελήνης σας.