Η Σελήνη στο Κριό από 12 – 14 Φεβρουαρίου θα φέρει τύχη σε 3 ζώδια.

Η Σελήνη στο Κριό από 12 – 14 Φεβρουαρίου θα φέρει τύχη σε 3 ζώδια.

Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό από τις 12 έως τις 14 Φεβρουαρίου σηματοδοτεί μια περίοδο όπου τα ζώδια Κριός, Ζυγός, και Αιγόκερως μπορούν να αναμένουν ορισμένες ευνοϊκές ενέργειες, αν και με διαφορετικό τρόπο για το καθένα.

Κριός: Ο Κριός, επηρεαζόμενος άμεσα από τη Σελήνη στο ίδιο του το ζώδιο, μπορεί να βιώσει μια αύξηση της ενέργειας και της αυτοπεποίθησης. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει μια νέα αρχή, μια ανανέωση της προσωπικής δράσης και της ανεξαρτησίας. Οι Κριοί θα μπορούσαν να αισθανθούν πιο τολμηροί και πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν προκλήσεις, ενισχύοντας την ατομικότητα και τη δυναμική τους.

Ζυγός: Για τον Ζυγό, η Σελήνη στον Κριό αναδεικνύει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για την ενίσχυση των προσωπικών και επαγγελματικών σχέσεων. Οι Ζυγοί μπορούν να αναμένουν εξελίξεις που φέρνουν ισορροπία και αρμονία στις διαπροσωπικές τους σχέσεις, καθώς και να βρουν τρόπους να αντιμετωπίσουν τυχόν προκλήσεις με διπλωματία.

Αιγόκερως: Για τον Αιγόκερω, η επίδραση της Σελήνης στον Κριό μπορεί να εστιάζει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτή η περίοδος ενδεχομένως φέρνει ευκαιρίες για να αναπτυχθούν και να ενισχυθούν οι οικογενειακοί δεσμοί, να αντιμετωπιστούν οικογενειακά ζητήματα με θάρρος και να γίνουν βελτιώσεις στο σπίτι ή το οικογενειακό περιβάλλον. Είναι μια καλή στιγμή για τον Αιγόκερω να ασχοληθεί με θέματα που αφορούν την ασφάλεια και τη σταθερότητα στον προσωπικό του χώρο.

Γενικά, αυτή η περίοδος θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για αυτά τα τρία ζώδια, προσφέροντας τους ευκαιρίες για ανάπτυξη, επίλυση προβλημάτων και ενίσχυση των προσωπικών τους σχέσεων. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουν αυτές τις ευκαιρίες με θάρρος και πρωτοβουλία.


Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο της εβδομάδας από τις 12 ως τις 18 Φεβρουαρίου. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Η εβδομάδα ξεκινάει αρκετά δυναμικά, με τον Άρη να μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου. Είναι μια αρκετά καλή ζωδιακή θέση για τον Άρη, η οποία είναι ιδιαίτερα βοηθητική για όποιον επηρεάζει. Εγκαινιάζει μια εποχή που δίνει την ευκαιρία, σε όποιον το επιθυμεί, να δουλέψει για τους στόχους και τις επιθυμίες του. Μέσα προφανώς από πιέσεις, εντάσεις και διάφορες συναισθηματικές διακυμάνσεις, θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε προσωπικούς στόχους και γιατί όχι, κάποιοι να διεκδικήσουν την ελευθερία τους. Επηρεάζονται κυρίως, Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί γεννημένοι τις πρώτες μέρες των ζωδίων και όσοι έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα. 

 Ακολουθεί το όμορφο και δημιουργικό εξάγωνο της Αφροδίτης, από το ζώδιο του Αιγόκερω και του Ποσειδώνα, στο ζώδιο των Ιχθύων. Είναι μια πολύ όμορφη όψη, η οποία δίνει την ευκαιρία για ξαφνικές ερωτικές σχέσεις και γνωριμίες, καθώς και για λύσεις σε οικονομικά ζητήματα. Είναι μια υπέροχη όψη, που δίνει  την ευκαιρία σε όσους επηρεάζει για ένα νέο ξεκίνημα στον τομέα των οικονομικών και των ερωτικών, μια ευκαιρία για σημαντική βελτίωση της  ζωής σας γενικότερα και ανανέωση. Επηρεάζει Αιγόκερους, Ιχθύς, Καρκίνους και Παρθένους γεννημένους το 6ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 25η, 26η και 27η μοίρα.   

Στη συνέχεια  έχουμε μια όψη με ιδιαίτερη δυναμική, τη σύνοδο του Άρη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου. Είναι μια ιδιαίτερα σημαντική όψη, καθώς όσοι επηρεάζονται θα την βιώσουν πολύ έντονα. Είναι μια όψη που την χαρακτηρίζει το πάθος, ο έρωτας, η δημιουργία, η ανάγκη για κατάκτηση, το σεξ, η βαθιά επιθυμία, αλλά και η βία και η αυτοκαταστροφή. Δεν είναι τυχαίο που αυτή η όψη γίνεται ανήμερα του αγίου Βαλεντίνου. Όσοι επηρεάζονται, θα έχουν την ευκαιρία για μια νέα παθιασμένη ερωτική σχέση η οποία θα τους αλλάξει την καθημερινότητα. Επηρεάζονται οι γεννημένοι το 1ο πενθήμερο και όσοι έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα του Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα και Υδροχόου. 

Το όμορφο εξάγωνο μεταξύ του Ερμή, από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Χείρωνα, από το ζώδιο του Κριού, δίνει την ευκαιρία σε Υδροχόους, Κριούς, Λέοντες και Ζυγούς, να διαχειριστούν  με μεγαλύτερη ευκολία τραύματα του παρελθόντος να μιλήσουν, να βρουν τρόπους να τα επικοινωνήσουν και να τα ξεπεράσουν. Επηρεάζει τους γεννημένους το 4ο  πενθήμερο των ζωδίων και όσους έχουν πλανήτες στην 15η 16η και 17η μοίρα. 

Έχουμε αυτή την εβδομάδα και άλλη μια σημαντική μετακίνηση, την Αφροδίτη, η οποία από το ζώδιο του Αιγόκερω περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου. Ουσιαστικά, είναι πάλι μια «Κρόνια» θέση για την Αφροδίτη, η οποία την κάνει όμως πιο μαχητική. Εγκαινιάζει μια περίοδο, που όσες σχέσεις δημιουργηθούν με την Αφροδίτη σε αυτή τη θέση, θα τις διακατέχει ο σεβασμός στην προσωπικότητα του άλλου, καθώς και στις αξίες της ελευθερίας και της ατομικότητας. Εδώ ο έρωτας θα περνάει από το πρίσμα της λογικής, απαλλαγμένος από έντονα και ακραία συναισθήματα, με γνώμονα την ανάγκη για ανεξαρτησία, ελευθερία αλλά και για ισότητα, μια σχέση που την διακατέχει το αίσθημα φιλίας, όχι μόνο ερωτικό πάθος. Επηρεάζει τους Υδροχόους, Ζυγούς, Λέοντες και Διδύμους γεννημένους το 1ο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα, ενώ σταδιακά θα επηρεάσει όλες τις μοίρες αυτών των ζωδίων. 

Προς το τέλος της εβδομάδας, έχουμε το τετράγωνο του Ερμή, από το ζώδιο του  Υδροχόου με τον Ουρανό, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Μια όψη η οποία δημιουργεί εντάσεις και παρεξηγήσεις. Αλλά δίνει την ευκαιρία και για ξαφνικές γνωριμίες,  γεμάτες πάθος σε Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους, γεννημένους το 4ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 18η, 19η και 20η μοίρα των ζωδίων. 

Τελευταία όψη της εβδομάδας είναι η σύνοδος της Αφροδίτης από το ζώδιο του Υδροχόου με τον Πλούτωνα, ο οποίος βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο. Μια ιδιαίτερα παθιασμένη και ερωτική όψη, η οποία οδηγεί σε δημιουργία έντονων ερωτικών επιθυμιών αλλά και σχέσεων. Είναι μια όψη που μπορεί να φέρει και ραγδαία αύξηση των οικονομικών σε όσους επηρεάζει, καθώς και επίλυση σημαντικών οικονομικών προβλημάτων.  Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν με αυτή την όψη, θα είναι χρωματισμένες από μια βαθιά επιθυμία για πάθος, ένωση και κυριαρχία από τη μία, αλλά και ελευθερία, Αυτό μπορεί μετέπειτα να δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες και εντάσεις στα ζευγάρια, οπότε θέλει ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση. Επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα. 

Αφού αναφέραμε τις πιο σημαντικές όψεις της εβδομάδας και την γενικότερη επιρροή τους, πάμε τώρα να δούμε αναλυτικά ποια είναι η τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο.