Η Σελήνη στο Λέοντα από 21 – 24 Φεβρουαρίου φέρνει τύχη σε 3 ζώδια

Η Σελήνη στο Λέοντα από 21 – 24 Φεβρουαρίου φέρνει τύχη σε 3 ζώδια

Η παρουσία της Σελήνης στον Λέοντα από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου αναδεικνύει μια περίοδο έντονης δημιουργικότητας, αυτοπεποίθησης και θεατρικότητας. Η Σελήνη στον Λέοντα φωτίζει την ανάγκη για αναγνώριση, την έκφραση της προσωπικότητας και το πάθος για τη ζωή. Ας δούμε πώς αυτή η κοσμική ενέργεια επηρεάζει ευνοϊκά τρία συγκεκριμένα ζώδια: τον Λέοντα, τον Ζυγό, τον Κριό και τον Υδροχόο.

Λέοντας

Για τους γεννημένους στον Λέοντα, αυτή η περίοδος σηματοδοτεί μια χρυσή ευκαιρία για να αναδείξουν τον εαυτό τους και να λάμψουν σε προσωπικό επίπεδο. Η Σελήνη ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την εσωτερική δύναμη, προσφέροντας τη δυνατότητα να εκφράσουν τον πραγματικό τους εαυτό με αυθεντικότητα και γοητεία. Είναι ιδανική στιγμή για να αναλάβουν τον ρόλο του πρωταγωνιστή στη ζωή τους, να επιδιώξουν την προσωπική ευτυχία και να διεκδικήσουν την προσοχή που επιθυμούν.

Ζυγός

Για τον Ζυγό, η παρουσία της Σελήνης στον Λέοντα τονίζει την ανάγκη για κοινωνικότητα και την ενασχόληση με τον ευρύτερο κοινωνικό τους κύκλο. Είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορούν να ενισχύσουν τις φιλίες τους, να συναντήσουν νέους ανθρώπους και να εμβαθύνουν στις σχέσεις που ήδη διατηρούν. Η ενέργεια της Σελήνης φέρνει ευκαιρίες για να συμμετέχουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να αναπτύξουν το δίκτυο επαφών τους και να αισθανθούν πιο συνδεδεμένοι με την κοινότητά τους.

Κριός

Για τους Κριούς, αυτή η περίοδος ενθαρρύνει την αυτοέκφραση, τη δημιουργικότητα και την επιδίωξη της προσωπικής ευτυχίας. Είναι ένας κατάλληλος χρόνος για να ασχοληθούν με δημιουργικά εγχειρήματα, να ξεκινήσουν νέες ρομαντικές σχέσεις ή να ενισχύσουν τις υπάρχουσες και να απολαύσουν τις χαρές της ζωής. Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενθουσιασμό και πάθος, προκαλώντας τους Κριούς να αναζητήσουν εμπειρίες που τονίζουν την αγάπη τους για τη ζωή.

Υδροχόος

Τέλος, για τους Υδροχόους, η επιρροή της Σελήνης στον Λέοντα εστιάζει στις σχέσεις και την ανάγκη για συνεργασία και αρμονία. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για τη βελτίωση των συνεργασιών, την επίλυση παρεξηγήσεων και την ενίσχυση της κατανόησης μεταξύ των συνεργατών ή των συντρόφων. Η Σελήνη προσδίδει έναν αέρα διπλωματίας και διακριτικότητας, καθιστώντας την ιδανική για τους Υδροχόους να εργαστούν πάνω στην ενίσχυση των προσωπικών και επαγγελματικών τους σχέσεων.

Καθώς η Σελήνη διατρέχει τον Λέοντα, οι ενέργειες της ευνοούν την αυτοέκφραση, την κοινωνικότητα, τη δημιουργικότητα, και τις ανθρώπινες σχέσεις. Κάθε ζώδιο έχει μια μοναδική ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τις ευνοϊκές αυτές ενέργειες για να επιτύχει ουσιαστική πρόοδο σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο.

Ερμής στους Ιχθύς 23 Φεβρουαρίου – 10 Μαρτίου 2024 : Ένα ψάρι που το έλεγαν Ερμή – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)