Η Σελήνη στο Λέοντα από 8 έως 10 Ιουλίου θα φέρει τύχη σε 3 ζώδια

Η Σελήνη στο Λέοντα από 8 έως 10 Ιουλίου θα φέρει τύχη σε 3 ζώδια

Η Σελήνη στον Λέοντα από 8 έως 10 Ιουλίου θα φέρει μια ευνοϊκή περίοδο για τους Λέοντες, τους Κριούς και τους Υδροχόους. Ο καθένας από αυτούς τους ζωδιακούς τύπους θα βιώσει αυτή την επιρροή με διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους και τις προτεραιότητές τους. Η κοινή γραμμή για όλους είναι η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και η επιδίωξη της προσωπικής λάμψης, είτε αυτό σημαίνει ανάδειξη των ηγετικών σας ικανοτήτων, έκφραση της δημιουργικότητάς σας, είτε ενδυνάμωση των διαπροσωπικών σας σχέσεων.

Λέων: Λάμψη και Αυτοπεποίθηση

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει μια περίοδο όπου η αυτοπεποίθηση και η λάμψη θα βρίσκονται στο επίκεντρο. Για τον Λέοντα, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και να αναδείξετε τις ηγετικές σας ικανότητες. Θα αισθανθείτε έντονη την ανάγκη να είστε στο προσκήνιο και να κερδίσετε την προσοχή και τον θαυμασμό των άλλων. Αδράξτε την ευκαιρία για να δείξετε τα ταλέντα σας και να ηγηθείτε σε νέα έργα.

Κριός: Δημιουργικότητα και Έρωτας

Για τον Κριό, η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει έμφαση στη δημιουργικότητα και τον έρωτα. Είναι η ιδανική στιγμή για να εξερευνήσετε νέες καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Η ενέργεια του Λέοντα σας ενθαρρύνει να είστε τολμηροί και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με πάθος. Οι σχέσεις θα ευνοηθούν, και η αυτοπεποίθηση σας θα προσελκύσει νέες ευκαιρίες για ρομαντισμό.

Υδροχόος: Σχέσεις και Συνεργασίες

Για τον Υδροχόο, αυτή η περίοδος επικεντρώνεται στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η Σελήνη στον Λέοντα φωτίζει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και φέρνει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες ή για την ενίσχυση των υπαρχουσών. Θα αισθανθείτε την ανάγκη να βρεθείτε κοντά σε ανθρώπους που σας εμπνέουν και να συνεργαστείτε για κοινούς στόχους. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επανεκτιμήσετε τις σχέσεις σας και να δείξετε την ευγνωμοσύνη σας σε όσους σας στηρίζουν.


Οι τυχερές μέρες των ζωδίων την Εβδομάδα 08 με 14 Ιουλίου. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Οι τυχερές μέρες των ζωδίων την Εβδομάδα 08 με 14 Ιουλίου.

Η εβδομάδα αυτή, είναι γεμάτη δυνατότητες και ευκαιρίες για κάποια συγκεκριμένα ζώδια. Ενώ, σε γενικές γραμμές είναι μια εβδομάδα χωρίς ιδιαίτερα απαιτητικές όψεις. Παρακάτω αναλύουμε ποια ζώδια θα έχουν ιδιαίτερη εύνοια αυτή την εβδομάδα. Πάντα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας τον ατομικό αστρολογικό σας χάρτη, για να καταλάβετε ακριβώς πώς θα βιώσετε στην προσωπική σας ζωή τις αστρολογικές όψεις. Επίσης, είναι σημαντικό οι άνδρες να διαβάζουν το ζώδιο τους, αλλά και το ζώδιο του Ωροσκόπου τους , αλλά και οι γυναίκες να διαβάζουν εκτός από το ζώδιο τους, το ζώδιο του Ωροσκόπου τους καθώς και το ζώδιο της Σελήνης τους.