Η σελήνη στο ζυγό 21 – 23 Απριλίου φέρνει τύχη σε 3 ζώδια

Η σελήνη στο ζυγό 21 – 23 Απριλίου φέρνει τύχη σε 3 ζώδια

Η Σελήνη κάνει την εμφάνισή της στον Ζυγό από τις 21 έως τις 23 Απριλίου, είσαι έτοιμος να υποδεχθείς τις αλλαγές που φέρνει μαζί της; Αυτή η μαγευτική φάση της Σελήνης υπόσχεται να αναδείξει τις κρυμμένες ευκαιρίες και να φωτίσει με το απαλό της φως τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις. Καθώς οι αστρικές ενέργειες αλληλεπιδρούν, θα βρεθείς στο επίκεντρο σημαντικών ανακαλύψεων για τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Ας εξερευνήσουμε μαζί πώς αυτή η ουράνια σύμπτωση θα επηρεάσει εσένα και τους άλλους, φέρνοντας την τύχη και τις ευκαιρίες στο προσκήνιο της ζωής σου.

Ζυγός: Ενίσχυση της Προσωπικής Εξέλιξης και Αυτοπεποίθησης

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού από τις 21 έως τις 23 Απριλίου, οι γεννημένοι στο Ζυγό θα βιώσουν μια σημαντική ενίσχυση στην προσωπική τους εξέλιξη και αυτοπεποίθηση. Αυτή η περίοδος ενδείκνυται για αυτοανακάλυψη και αυτοβελτίωση. Είναι ένας κατάλληλος χρόνος για να ξεκινήσετε νέα πρότζεκτ ή να προχωρήσετε σε προσωπικές αποφάσεις που είχατε αναβάλλει. Η συναισθηματική ισορροπία και η διπλωματική σας ικανότητα θα είναι αυξημένη, ωθώντας σας να διεκδικήσετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.

Δίδυμοι: Δημιουργικότητα και Ρομαντισμός στο Ζενίθ

Οι Δίδυμοι θα βρεθούν σε μια φάση έκρηξης δημιουργικότητας και ρομαντικής ενέργειας. Αυτό το διάστημα ενθαρρύνει την έκφραση των συναισθημάτων και των παθών μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες. Ίσως αισθανθείτε περισσότερο έμπνευση για να ασχοληθείτε με την τέχνη, τη μουσική ή ακόμα και το γράψιμο. Η επικοινωνιακή σας δεξιότητα θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή, κάτι που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ισχυρότερους δεσμούς με τους ανθρώπους γύρω σας.

Τοξότες: Αρμονία στις Σχέσεις και Κοινωνική Δικτύωση

Για τους Τοξότες, αυτή η περίοδος φέρνει μια σπουδαία ευκαιρία για ενίσχυση των υπαρχουσών σχέσεων και για επέκταση του κοινωνικού τους δικτύου. Είναι πιθανό να συναντήσετε νέα πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Η επικοινωνία και η ανταλλαγή ιδεών θα είναι κλειδί για την επίτευξη ουσιαστικών προόδων στις μεταξύ σας σχέσεις. Επιπλέον, μπορείτε να αναμένετε αυξημένη κοινωνική εκτίμηση και αναγνώριση.


Ήλιος τετράγωνο Πλούτωνας 21/4/2024 – Χειραγώγηση ή απελευθέρωση; – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Την Κυριακή 21/4/2024 πραγματοποιείται το τετράγωνο του Ηλίου από το ζώδιο του Ταύρου, με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου.
Χειριστικές καταστάσεις από πρόσωπα εξουσίας θα έρθουν στο προσκήνιο, καθώς και σκάνδαλα διαφθοράς, ελεγκτικές πρακτικές, κλπ. Ας μην ξεχνάμε πως ο Πλούτωνας αρέσκεται στην επιβολή της δύναμής του, χρησιμοποιώντας πολλές φορές καταχθόνια μέσα και έκνομες πρακτικές. Την ενέργεια αυτού του τετραγώνου προφανώς θα την βιώσουμε σε προσωπικό, αλλά και σε εγκόσμιο επίπεδο, με τον ανάλογο τρόπο ανά περίπτωση. Όσοι επηρεάζονται, δηλαδή οι μοίρες 1-3 των σταθερών ζωδίων (Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου) αλλά και οι μοίρες 16-18 των μεταβλητών ζωδίων (Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη  και Ιχθύων) από 8η αρμονική, θα υποστούν την επιβολή και τον έλεγχο από κάποια ανώτερη αρχή/εξουσία, με ελάχιστη δυνατότητα ελιγμών. Κι επειδή το νόμισμα έχει δύο όψεις, ενδεχόμενη είναι και η αντιστροφή των ρόλων, δημιουργώντας τελικά μια ασάφεια στον χαρακτηρισμό του θύτη και του θύματος.

Στο ψυχολογικό επίπεδο, καθώς ο Ήλιος συμβολίζει τον σκοπό μας στην ζωή, την ταυτότητά μας, αλλά και στην ανώτερη κλίμακα, την αποδοχή του εαυτού μας, θα δεχτούμε την πρόκληση της αλλαγής, την οποία δεν μπορούμε να αγνοούμε άλλο πια καθώς έχει ήδη κάνει αισθητή την επίμονη παρουσία της, όπως ένας ελέφαντας σε ένα δωμάτιο. Εκεί θα μας αποκαλυφθούν πρακτικές που χρησιμοποιούσαμε χρόνια, με λανθάνοντα τρόπο, αλλά και θα μπούμε στην διαδικασία να καταλάβουμε πως η μόνη επιβολή που μπορούμε, και αξίζει τελικά να έχουμε, είναι προς τον ίδιο μας τον εαυτό, βγάζοντας από την εξίσωση τους τρίτους. Θυμηθείτε ότι η επιρροή του Πλούτωνα απαιτεί μηδενική αντίσταση, ώστε μέσα από το γκρέμισμα του παλιού να ανεγερθεί ένα νέο και πιο αξιόπιστο κτίσμα.