Η Σελήνη στο Ζυγό από 6 – 9 Δεκεμβρίου φέρνει εύνοια σε 3 ζώδια.

Η Σελήνη στο Ζυγό από 6 – 9 Δεκεμβρίου φέρνει εύνοια σε 3 ζώδια.

Σελήνη στον Ζυγό: Γενική Επιρροή (6 έως 9 Δεκεμβρίου)
Αρμονία και Ισορροπία: Η Σελήνη στον Ζυγό τονίζει την ανάγκη για αρμονία και ισορροπία στις συναισθηματικές αντιδράσεις. Οι άνθρωποι μπορούν να βρουν τον εαυτό τους πιο διατεθειμένο να αναζητήσουν ειρήνη και να αποφύγουν τις συγκρούσεις.
Εστίαση στη σχέση: Η επιρροή του Ζυγού συχνά φέρνει τις σχέσεις στο προσκήνιο. Μπορεί να υπάρχει ισχυρότερη επιθυμία για σύνδεση και συνεργασία με άλλους.
Αισθητική ευαισθησία: Ο Ζυγός, που κυβερνάται από την Αφροδίτη, αναδεικνύει επίσης την εκτίμηση για την ομορφιά και την αισθητική. Οι άνθρωποι μπορεί να είναι πιο διατεθειμένοι να απολαμβάνουν τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις και να εκτιμούν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή.


Ζυγός
Αυτοστοχασμός και προσωπική ανάπτυξη: Οι Ζυγοί μπορούν να βρουν αυτή την περίοδο ευνοϊκής για ενδοσκόπηση και κατανόηση των δικιών τους συναισθηματικών αναγκών και ισορροπίας. Είναι μια καλή στιγμή για προσωπική ανάπτυξη.
Βελτιωμένες σχέσεις: Θα μπορούσαν να βελτιώσουν τις προσωπικές σχέσεις καθώς οι Ζυγοί γίνονται πιο διπλωματικοί και συνεργάτες. Νέες γνωριμίες μπορούν να έρθουν στο προσκήνιο


Δίδυμοι
Δημιουργικότητα και Έκφραση: Οι Δίδυμοι μπορούν να βρουν ότι αυτή η περίοδος ενισχύει τη δημιουργικότητα τους, ειδικά σε τομείς που απαιτούν φαντασία και καινοτομία.
Κοινωνικές απολαύσεις: Είναι μια καλή στιγμή για τους Διδύμους να ασχολούνται με κοινωνικές δραστηριότητες. Μπορεί να βρουν περισσότερη χαρά στις αλληλεπιδράσεις με φίλους και γνωστούς. Το φλερτ επίσης ευνοείτε και θα μπορούσατε να γνωρίσετε νέο κόσμο.


Υδροχόος
Διανοητικές Επιδιώξεις και Ιδανικά: Οι Υδροχόοι μπορούν να βρεθούν πιο εμπλεκόμενοι σε διανοητικές συζητήσεις ή επιδιώξεις που ευθυγραμμίζονται με τα ιδανικά και τα μελλοντικά τους οράματα.
Κοινοτικοί και κοινωνικοί στόχοι: Αυτή η περίοδος θα μπορούσε να ενισχύσει την εστίαση των Υδροχόων σε στόχους ή δραστηριότητες προσανατολισμένες στην κοινότητα που περιλαμβάνουν ομάδες και μεγαλύτερους κοινωνικούς κύκλους. Επίσης σας βοηθά η Σελήνη για ταξίδια στο εξωτερικό όπως επίσης και για επιτυχίες σε εξετάσεις και θέματα σπουδών.

Διαβάστε επίσης:

Ποσειδώνας σε ορθή φορά 7/12/2023 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Μελετώντας την ορθόδρομη πλέον πορεία του, από τις 7/12/2023 μέχρι χονδρικά και το τέλος Απριλίου 2024, μπορούμε να πούμε ότι θα επηρεαστεί περισσότερο και σημαντικά η 25η μοίρα των μεταβλητών, λόγω των πολλαπλών τετραγώνων που θα σχηματίσει ο Ποσειδώνας σε αυτήν, διαδοχικά με Ήλιο, Άρη, Ερμή και Αφροδίτη, αλλά και οι μοίρες 27η και 28η, στις οποίες ο Ποσειδώνας θα σχηματίσει όψη συνόδου διαδοχικά με Ερμή, Αφροδίτη και Άρη. Μεταφράζοντας τις παραπάνω μοίρες σε ημερομηνίες, η επιρροή αφορά τους γεννημένους 15-19 Μαρτίου, 16-20 Ιουνίου, 18-22 Σεπτεμβρίου και 17-21 Δεκεμβρίου. Επίσης, εάν έχετε κάποιον από τους προσωπικούς σας πλανήτες (Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Άρης) και τον Κρόνο ή/και σημεία (Ωροσκόπος, Μεσουράνημα, Vertex), στις μοίρες 24η έως 28η, επίσης θα επηρεαστείτε σημαντικά.

Ο τομέας στον οποίο θα βιώσουν τις επιρροές του Ποσειδώνα οι εκπρόσωποι των παραπάνω μοιρών, σαφώς και δεν μπορεί να προβλεφθεί εδώ με ακρίβεια, καθώς αυτό καθορίζεται από την οικοθεσία του κάθε ατόμου, όμως δίνοντας μια γενικότερη κατεύθυνση θα λέγαμε πως καλό είναι να εξεταστεί προσεκτικά η λήψη σημαντικών αποφάσεων αυτό το πεντάμηνο γιατί καραδοκούν πάσης φύσεως απογοητεύσεις, ασυνεννοησία, συναισθηματικές ματαιώσεις, οικονομικές απώλειες, ατυχήματα από λάθος υπολογισμό ή από λανθασμένη κατεύθυνση της ενέργειάς μας. Ο ενθουσιασμός και οι υπερβολές χρειάζεται να περιοριστούν για το καλό μας.

Στον αντίποδα, τα ζώδια του Σκορπιού και του Καρκίνου, και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από τις 16 του μήνα μέχρι και το τέλος των ζωδίων, θα έχουν εύνοια κυρίως σε θέματα καλλιτεχνικής φύσεως, πνευματικότητας, ταξιδιών, ανώτατης μόρφωσης, στα συναισθηματικά τους, αλλά και σε ένα γύρισμα της τύχης τους.

Ας δούμε αναλυτικά πως ο Ποσειδώνας θα επηρεάσει τις τελευταίες μοίρες κάθε ζωδίου. Εάν είστε γεννημένοι ημέρα, διαβάζετε τα ζώδια με την σειρά, Ωροσκόπος, Ήλιος, Σελήνη. Εάν είστε γεννημένοι νύχτα, με την σειρά Ωροσκόπος, Σελήνη και Ήλιος. Σημειώστε επίσης ότι η παρακάτω ερμηνεία είναι ενδεικτική και διαφέρει σημαντικά από μια προσωποποιημένη πρόβλεψη που βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στο δικό σας γενέθλιο ωροσκόπιο.