Η Σελήνη στον Αιγόκερω από 1 – 3 Απριλίου φέρνει τύχη σε 3 ζώδια.

Καθώς η Σελήνη κινείται μέσα από τον Αιγόκερω από την 1η έως την 3η Απριλίου, αναμένεται να φέρει θετικές ενέργειες και ευκαιρίες σε τρία ζώδια συγκεκριμένα: τον Αιγόκερω, τον Ταύρο, και τον Καρκίνο. Κάθε ζώδιο θα βιώσει αυτήν την τύχη με διαφορετικό τρόπο, εστιάζοντας σε συγκεκριμένους τομείς της ζωής τους.

Αιγόκερως: Δημιουργικότητα και Ρομαντισμός

Για τους Αιγόκερους, αυτή η περίοδος φέρνει ευκαιρίες για ανάπτυξη και ευτυχία σε δημιουργικά εγχειρήματα και ρομαντικές σχέσεις. Μπορεί να βρείτε ότι οι εμπνεύσεις σας αυξάνονται, ενώ οι δημιουργικές σας ικανότητες βρίσκονται σε κορύφωση. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αφιερώσετε χρόνο σε χόμπι και δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά, καθώς και να ενισχύσετε τις ρομαντικές σχέσεις σας μέσα από κοινές δημιουργικές προσπάθειες.

Ταύρος: Εξερεύνηση και Επέκταση

Οι Ταύροι θα αντλήσουν τύχη σε τομείς που σχετίζονται με την εξερεύνηση, τη μάθηση και την πνευματική ανάπτυξη. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει ευκαιρίες για ταξίδια ή εκπαιδευτικές προοπτικές που θα διευρύνουν τους ορίζοντές σας. Είναι η ιδανική στιγμή να αναζητήσετε νέες εμπειρίες, να εγγραφείτε σε μαθήματα που ενδιαφέρουν την περιέργειά σας, και να εξερευνήσετε φιλοσοφίες ή πολιτισμούς που σας έλκουν.

Καρκίνος: Συναισθηματική Σύνδεση και Σχέσεις

Για τους Καρκίνους, η τύχη που φέρνει η Σελήνη στον Αιγόκερω αφορά τις συναισθηματικές σχέσεις και τη σύνδεση με τους άλλους. Μπορεί να ανακαλύψετε νέους τρόπους για να βαθύνετε τις υπάρχουσες σχέσεις σας ή να συναντήσετε κάποιον με τον οποίο θα νιώσετε μια ισχυρή συναισθηματική σύνδεση. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επενδύσετε στην επικοινωνία, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να χτίσετε ισχυρότερες σχέσεις βασισμένες στην εμπιστοσύνη και την κατανόηση.

Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας  για κάθε ζώδιο από 1 έως 7 Απριλίου. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

 Η εβδομάδα ξεκινά με την αναδρομή του Ερμή, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού.  Η αναδρομή αυτή του Ερμή μπορεί να φέρει προβλήματα στην επικοινωνία, καθυστερήσεις και βλάβες σε Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους το τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου, ενώ ευνοούνται οι επανασυνδέσεις για Κριούς, Τοξότες και Λέοντες, ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν χρήματα που τους χρωστούν. Επηρεάζει τους γεννημένους το 6ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 25η, 26η και 27η μοίρα. 

Ακολουθεί η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων. Είναι μια μέρα αρκετά συναισθηματική για όσους επηρεάζει, που υπόσχεται ευχάριστες, ρομαντικές, ονειρικές στιγμές. Είναι μια μέρα, που δίνει την ευκαιρία για την αρχή μιας καινούργιας σχέσης καθώς και για την αναζωπύρωση του έρωτα σε μια σχέση που ήδη υπάρχει. Η μέρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αν επηρεάζεστε άμεσα καλό θα ήταν να αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες και συνδιαλλαγές, καθώς και τις διαπραγματεύσεις και τις υπογραφές. Είναι μια μέρα που υπάρχει έντονα ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Επηρεάζει τους  Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους το 6ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα. 

Στη συνέχεια έχουμε την Αφροδίτη να φεύγει από το ζώδιο των Ιχθύων, μια πολύ καλή θέση για την Αφροδίτη, και να περνάει στο ζώδιο του Κριού. Είναι μια θέση όχι και τόσο ευνοϊκή για την Αφροδίτη καθώς η βιασύνη και η ανυπομονησία, που χρωματίζουν την Αφροδίτη, δημιουργούν εντάσεις και απογοητεύσεις στην καθημερινότητα. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη για νέα ξεκινήματα, τα οποία όμως γίνονται χωρίς πλάνο, οπότε δεν έχουν μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας.
Ελλοχεύει ο κίνδυνος λοιπόν, να πιέσετε καταστάσεις με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε και να νιώσετε άσχημα στο τέλος, ενώ αν είχατε υπομονή και κινούσασταν με μεθοδικότητα όλα θα ήταν διαφορετικά. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση ευνοεί ιδιαίτερα Τοξότες, Κριούς και Ζυγούς για καινούργιες σχέσεις, ενώ και οι Λέοντες θα είναι καλά ψυχολογικά. Είναι ιδανική περίοδος και για νέα ξεκινήματα. Επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα

Τέλος, έχουμε άλλη μια όμορφη όψη, το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου. Μια πολύ ευχάριστη και ευνοϊκή όψη που θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς Κριούς, Λέοντες, Υδροχόους και Ζυγούς να πετύχουν στόχους. Είναι μια όψη που δίνει την ευκαιρία οικονομικές επιτυχίες καθώς και για ένα νέο ξεκίνημα ή μια νέα σχέσηΕπηρεάζει τους γεννημένους το 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα. 

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε πoια είναι η πιο τυχερή μέρα της  εβδομάδας για εσάς, και πως θα σας επηρεάσει αλλά και πως μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρων προς όφελος σας.