Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας  για κάθε ζώδιο από 1 έως 7 Απριλίου.

Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας  για κάθε ζώδιο από 1 έως 7 Απριλίου.

Καθυστερήσεις, αλλά και ευκαιρίες για καινούργιες σχέσεις και επανασυνδέσεις.

Από την Μαρία Σόγια 

Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας  για κάθε ζώδιο από 1 έως 7 Απριλίου. 3

 Η εβδομάδα ξεκινά με την αναδρομή του Ερμή, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού.  Η αναδρομή αυτή του Ερμή μπορεί να φέρει προβλήματα στην επικοινωνία, καθυστερήσεις και βλάβες σε Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους το τελευταίο πενθήμερο του ζωδίου, ενώ ευνοούνται οι επανασυνδέσεις για Κριούς, Τοξότες και Λέοντες, ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν χρήματα που τους χρωστούν. Επηρεάζει τους γεννημένους το 6ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 25η, 26η και 27η μοίρα. 

Ακολουθεί η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων. Είναι μια μέρα αρκετά συναισθηματική για όσους επηρεάζει, που υπόσχεται ευχάριστες, ρομαντικές, ονειρικές στιγμές. Είναι μια μέρα, που δίνει την ευκαιρία για την αρχή μιας καινούργιας σχέσης καθώς και για την αναζωπύρωση του έρωτα σε μια σχέση που ήδη υπάρχει. Η μέρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αν επηρεάζεστε άμεσα καλό θα ήταν να αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες και συνδιαλλαγές, καθώς και τις διαπραγματεύσεις και τις υπογραφές. Είναι μια μέρα που υπάρχει έντονα ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Επηρεάζει τους  Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους το 6ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα. 

Στη συνέχεια έχουμε την Αφροδίτη να φεύγει από το ζώδιο των Ιχθύων, μια πολύ καλή θέση για την Αφροδίτη, και να περνάει στο ζώδιο του Κριού. Είναι μια θέση όχι και τόσο ευνοϊκή για την Αφροδίτη καθώς η βιασύνη και η ανυπομονησία, που χρωματίζουν την Αφροδίτη, δημιουργούν εντάσεις και απογοητεύσεις στην καθημερινότητα. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη για νέα ξεκινήματα, τα οποία όμως γίνονται χωρίς πλάνο, οπότε δεν έχουν μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας.
Ελλοχεύει ο κίνδυνος λοιπόν, να πιέσετε καταστάσεις με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε και να νιώσετε άσχημα στο τέλος, ενώ αν είχατε υπομονή και κινούσασταν με μεθοδικότητα όλα θα ήταν διαφορετικά. Η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση ευνοεί ιδιαίτερα Τοξότες, Κριούς και Ζυγούς για καινούργιες σχέσεις, ενώ και οι Λέοντες θα είναι καλά ψυχολογικά. Είναι ιδανική περίοδος και για νέα ξεκινήματα. Επηρεάζει τους γεννημένους το πρώτο πενθήμερο, και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα

Τέλος, έχουμε άλλη μια όμορφη όψη, το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο του Κριού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου. Μια πολύ ευχάριστη και ευνοϊκή όψη που θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς Κριούς, Λέοντες, Υδροχόους και Ζυγούς να πετύχουν στόχους. Είναι μια όψη που δίνει την ευκαιρία οικονομικές επιτυχίες καθώς και για ένα νέο ξεκίνημα ή μια νέα σχέση. Επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα. 

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε πoια είναι η πιο τυχερή μέρα της  εβδομάδας για εσάς, και πως θα σας επηρεάσει αλλά και πως μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρων προς όφελος σας. 

ΚΡΙΟΣ- Ευκαιρία για επαγγελματική επιτυχία και νέα ξεκινήματα. 

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο σας,  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου είναι μια πολύ ευχάριστη και ευνοϊκή όψη που θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς  από εσάς, πετύχουν στόχους. Είναι μια όψη που δίνει την ευκαιρία οικονομικές επιτυχίες καθώς και για ένα νέο ξεκίνημα ή μια νέα σχέση. Νιώθετε καλά και αυτό  φαίνεται. Είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε τον ήδη υπάρχοντα σύντροφό σας ή να ξεκινήσετε μια καινούργια ερωτική περιπέτεια. 

Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να συνάψουν μια επαγγελματική συνεργασία η οποία θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση τους, αλλά και θα βελτιώσει σημαντικά την οικονομική τους κατάσταση.  Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφο σας και να απολαύσετε την κοινή σας ζωή. Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για να διαχειριστείτε με επιτυχία θέματα κληρονομικών καθώς και ζητήματα οικονομικών εκκρεμοτήτων που μπορεί να έχετε. Επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα. 

ΤΑΥΡΟΣ – Ευκαιρίες στα επαγγελματικά και στα ερωτικά σας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη. Η  σύνοδος της Αφροδίτης, λίγο πριν φύγει από το ζώδιο των Ιχθύων, με τον Ποσειδώνα ο οποίος επίσης βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Είναι μια μέρα αρκετά συναισθηματική για όσους επηρεάζει, που υπόσχεται ευχάριστες, ρομαντικές, ονειρικές στιγμές. Είναι μια μέρα, που δίνει την ευκαιρία για την αρχή μιας καινούργιας σχέσης καθώς και για την αναζωπύρωση του έρωτα σε μια σχέση που ήδη υπάρχει. Η μέρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αν επηρεάζεστε άμεσα καλό θα ήταν να αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες και συνδιαλλαγές, καθώς και τις διαπραγματεύσεις και τις υπογραφές. 

Όμως προσοχή, υπάρχει έντονα ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια ερωτική γνωριμία, η οποία θα σας ανανεώσει και θα νιώσετε ότι επιτέλους δεν είστε μόνοι, ότι βρήκατε το άλλο σας μισό. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να βρουν την δουλεία που ονειρευόντουσαν. Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις , καλό θα ήταν να μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει, και να είστε ελαφρός συγκρατημένοι. Επηρεάζει τους  γεννημένους το 6ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Ευκαιρία για νέα ερωτική γνωριμία ή για ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο σας,  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου είναι μια πολύ ευχάριστη και ευνοϊκή όψη που θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς  από εσάς, πετύχουν στόχους. Είναι μια όψη που δίνει την ευκαιρία οικονομικές επιτυχίες καθώς και για ένα νέο ξεκίνημα ή μια νέα σχέση. Νιώθετε καλά και αυτό  φαίνεται. Είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε τον ήδη υπάρχοντα σύντροφό σας ή να ξεκινήσετε μια καινούργια ερωτική περιπέτεια φανερή ή κρυφή.  

Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν μια επαγγελματική επιτυχία, για την οποία έχουν δουλέψει εδώ και καιρό, και ουσιαστικά την περιμένουν. Οι κόποι και οι θυσίες σας, καθώς και η πίεση που έχετε περάσει τον τελευταίο χρόνο, δείχνει να είναι στο παρελθόν, και τώρα είστε έτοιμοι να αδράξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Είναι μια άκρως δημιουργική μέρα. Εκμεταλλευτείτε την για να περάσετε χρόνο με φίλους ή τα παιδιά σας, καθώς και για να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό το οποίο μπορεί να σκέφτεστε εδώ και καιρό. Η μέρα ευνοεί επίσης γενικότερα θέματα σπουδών καθώς και διεύρυνσης του κύκλου εργασιών, για όσους είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ευκαιρία για ένα ταξίδι στο εξωτερικό , ευχάριστες στιγμές στο σπίτι. 

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη. Η  σύνοδος της Αφροδίτης, λίγο πριν φύγει από το ζώδιο των Ιχθύων, με τον Ποσειδώνα ο οποίος επίσης βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Είναι μια μέρα αρκετά συναισθηματική για όσους επηρεάζει, που υπόσχεται ευχάριστες, ρομαντικές, ονειρικές στιγμές. Είναι μια μέρα, που δίνει την ευκαιρία για την αρχή μιας καινούργιας σχέσης καθώς και για την αναζωπύρωση του έρωτα σε μια σχέση που ήδη υπάρχει. Η μέρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αν επηρεάζεστε άμεσα καλό θα ήταν να αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες και συνδιαλλαγές, καθώς και τις διαπραγματεύσεις και τις υπογραφές. 

Όμως προσοχή, υπάρχει έντονα ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να διοργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να έρθετε σε επαφή με ξένους , με τους οποίους θα ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες και θα νιώσετε πολύ ανανεωμένοι, καθώς θα διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα γνωρίσουν γενικότερα καινούργιο κόσμο και θα ανταλλάξουν απόψεις. Τέλος, πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε ευχάριστες στιγμές στο σπίτι σας, με την οικογένεια σας. Καθώς η άνοιξη έχει μπει για τα καλά, είναι η κατάλληλή στιγμή για τις αλλαγές που θέλατε να κάνετε στο σπίτι σας, για να το ανανεώσετε , και μαζί με αυτό, να ανανεωθεί και η καθημερινότητα σας. . Επηρεάζει τους  γεννημένους το 6ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα.

ΛΕΩΝ – Ευκαιρία για επαγγελματική επιτυχία

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο σας,  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου είναι μια πολύ ευχάριστη και ευνοϊκή όψη που θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς  από εσάς, πετύχουν στόχους. Είναι μια όψη που δίνει την ευκαιρία οικονομικές επιτυχίες καθώς και για ένα νέο ξεκίνημα ή μια νέα σχέση. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία για μια επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα επιδράσει πολύ θετικά στην καριέρα σας.

Γενικότερα, είναι μια εξαιρετική ημέρα για διαπραγματεύσεις επί των επαγγελματικών σας, και εντός αλλά και εκτός συνόρων. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να οργανώσουν μια σύντομη απόδραση που θα τους ανανεώσει και θα τους αναζωογονήσει. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε όμορφες στιγμές με τα αδέρφια σας, τον σύντροφο ή την οικογένεια σας. Είναι μια μέρα όμορφη και χαλαρή, περάστε χρόνο με τους αγαπημένους σας, και φτιάξτε αναμνήσεις. Επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ευκαιρία για ερωτική σχέση και επαγγελματική συνεργασία

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη. Η  σύνοδος της Αφροδίτης, λίγο πριν φύγει από το ζώδιο των Ιχθύων, με τον Ποσειδώνα ο οποίος επίσης βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Είναι μια μέρα αρκετά συναισθηματική για όσους επηρεάζει, που υπόσχεται ευχάριστες, ρομαντικές, ονειρικές στιγμές. Είναι μια μέρα, που δίνει την ευκαιρία για την αρχή μιας καινούργιας σχέσης καθώς και για την αναζωπύρωση του έρωτα σε μια σχέση που ήδη υπάρχει. Η μέρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αν επηρεάζεστε άμεσα καλό θα ήταν να αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες και συνδιαλλαγές, καθώς και τις διαπραγματεύσεις και τις υπογραφές. Όμως προσοχή, υπάρχει έντονα ο κίνδυνος της εξαπάτησης. 

Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να διοργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή να έρθετε σε επαφή με ξένους , με τους οποίους θα ανταλλάξετε απόψεις και ιδέες και θα νιώσετε πολύ ανανεωμένοι, καθώς θα διευρύνετε τους ορίζοντες σας. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία  να δημιουργήσουν μια ερωτική σχέση, την οποία ήθελαν και ονειρευόντουσαν καιρό. Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για επαγγελματικές συνεργασίες, οι οποίες μπορεί να προέρχονται ακόμα και από το εξωτερικό. Είναι σημαντικό να τους δώσετε την δέουσα σημασία, καθώς από την μια θα τονώσουν το εισόδημα σας, και από την άλλη την αυτοπεποίθηση σας. Καθώς προαναφέραμε θέλει ιδιαίτερη προσοχή, δώστε σημασία στα μικρά γράμματα και αποφύγετε τις υπογραφές τη σημερινή μέρα. Επηρεάζει τους  γεννημένους το 6ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα.

ΖΥΓΟΣ – Ευκαιρία για σημαντική βελτίωση των οικονομικών , δημιουργία ερωτικής σχέσης.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο σας,  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου είναι μια πολύ ευχάριστη και ευνοϊκή όψη που θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς  από εσάς, πετύχουν στόχους. Είναι μια όψη που δίνει την ευκαιρία οικονομικές επιτυχίες καθώς και για ένα νέο ξεκίνημα ή μια νέα σχέση. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία για μια επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα είναι άκρως δημιουργική, με καινοτόμες και πρωτότυπές ιδέες, η οποία θα σας ανανεώσει και οικονομικά αλλά και ψυχολογικά.

 Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα κάνουν μια παθιασμένη και παιχνιδιάρικη ερωτική γνωριμία, η οποία θα οδηγήσει σε μια όμορφη ερωτική σχέση με πάθος και όμορφες στιγμές. Τέλος, η μέρα είναι εξαιρετική για θέματα που αφορούν παιδιά, είτε θέλετε να αποκτήσετε, είτε ήδη έχετε παιδάκια. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε όμορφές στιγμές με τον σύντροφο και τα παιδιά σας, χαλαρώστε ξέγνοιαστοι. Τα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό, έχουν αρχίσει να βελτιώνονται και η άνοιξη φέρνει την ελπίδα ότι όλα θα είναι καλύτερα από εδώ και πέρα. Επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ευκαιρία για ερωτική σχέση.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη. Η  σύνοδος της Αφροδίτης, λίγο πριν φύγει από το ζώδιο των Ιχθύων, με τον Ποσειδώνα ο οποίος επίσης βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Είναι μια μέρα αρκετά συναισθηματική για όσους επηρεάζει, που υπόσχεται ευχάριστες, ρομαντικές, ονειρικές στιγμές. Είναι μια μέρα, που δίνει την ευκαιρία για την αρχή μιας καινούργιας σχέσης καθώς και για την αναζωπύρωση του έρωτα σε μια σχέση που ήδη υπάρχει. Η μέρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αν επηρεάζεστε άμεσα καλό θα ήταν να αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες και συνδιαλλαγές, καθώς και τις διαπραγματεύσεις και τις υπογραφές. Όμως προσοχή, υπάρχει έντονα ο κίνδυνος της εξαπάτησης. 

Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια καινούργια ερωτική  γνωριμία , η οποία θα οδηγήσει σε μια παθιασμένη ερωτική σχέση φανερή ή κρυφή. Είναι μια ευκαιρία να ζήσετε τον έρωτα και το πάθος , έτσι όπως το έχετε φανταστεί, όμως θέλει προσοχή καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να απογοητευτείτε στο τέλος, και να είναι άνθρακας ο θησαυρός. Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και για θέματα παιδιών, είτε θέλετε να αποκτήσετε, είτε ήδη έχετε. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να ξεκινήσετε τις προσπάθειες, και να βάλετε την πρόθεση σας , στο να γίνετε γονείς , και να μεγαλώσει η οικογένεια σας. Ενώ, αν ήδη έχετε παιδία, είναι μια φανταστική μέρα για να περάσετε όμορφες στιγμές γεμάτες  αγάπη, φαντασία και αρμονία. Επηρεάζει τους  γεννημένους το 6ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Ευκαιρία για εργασιακή επιτυχία και ερωτική σχέση

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο σας,  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου είναι μια πολύ ευχάριστη και ευνοϊκή όψη που θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς  από εσάς, πετύχουν στόχους. Είναι μια όψη που δίνει την ευκαιρία οικονομικές επιτυχίες καθώς και για ένα νέο ξεκίνημα ή μια νέα σχέση. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία για μια επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα είναι άκρως δημιουργική, με καινοτόμες και πρωτότυπές ιδέες, η οποία θα σας ανανεώσει και οικονομικά αλλά και ψυχολογικά

Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα κάνουν μια παθιασμένη και παιχνιδιάρικη ερωτική γνωριμία, η οποία θα οδηγήσει σε μια όμορφη ερωτική σχέση με πάθος και όμορφες στιγμές κρυφή ή φανερή. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν μια επαγγελματική επιτυχία, η οποία θα τους βοηθήσει να πετύχουν ένα στόχο που έχουν βάλει εδώ και καιρό. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας, να οργανώσετε ένα ταξιδάκι και να χαλαρώσετε. Επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Ευκαιρία για νέες γνωριμίες

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη. Η  σύνοδος της Αφροδίτης, λίγο πριν φύγει από το ζώδιο των Ιχθύων, με τον Ποσειδώνα ο οποίος επίσης βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Είναι μια μέρα αρκετά συναισθηματική για όσους επηρεάζει, που υπόσχεται ευχάριστες, ρομαντικές, ονειρικές στιγμές. Είναι μια μέρα, που δίνει την ευκαιρία για την αρχή μιας καινούργιας σχέσης καθώς και για την αναζωπύρωση του έρωτα σε μια σχέση που ήδη υπάρχει. Η μέρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αν επηρεάζεστε άμεσα καλό θα ήταν να αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες και συνδιαλλαγές, καθώς και τις διαπραγματεύσεις και τις υπογραφές. 

Όμως προσοχή, υπάρχει έντονα ο κίνδυνος της εξαπάτησης. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια καινούργια ερωτική  γνωριμία μέσα από το κοντινό τους περιβάλλον ή με την βοήθεια των αδελφιών τους. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να έχουν μια επαγγελματική επιτυχία η οποία θα βελτιώσει σημαντικά την καριέρα τους. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε όμορφες στιγμές με τους κοντινούς σας ανθρώπους, και τα αδέρφια σας. Καθώς, και για να διοργανώσετε ένα μια κοντινή απόδραση η οποία θα σας ανανεώσει. Επηρεάζει τους  γεννημένους το 6ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ- Ευκαιρία για επαγγελματική επιτυχία.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι το Σάββατο. Το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο σας,  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας, είναι μια πολύ ευχάριστη και ευνοϊκή όψη που θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς  από εσάς, πετύχουν στόχους. Είναι μια όψη που δίνει την ευκαιρία οικονομικές επιτυχίες καθώς και για ένα νέο ξεκίνημα ή μια νέα σχέση. Πολλοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία για μια επαγγελματική συνεργασία, η οποία θα είναι άκρως δημιουργική, με καινοτόμες και πρωτότυπές ιδέες, η οποία θα σας ανανεώσει και οικονομικά αλλά και ψυχολογικά

Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα δουν την καριέρα τους να βελτιώνεται σημαντικά, μετά από αυτή την επιτυχία. Είναι μια άκρως δημιουργική περίοδος για εσάς, θέλετε να είστε έξω, να γνωρίζετε κόσμο, ενώ, όλες αυτές οι γνωριμίες σας , εκτός από την βελτίωση την αυτοπεποίθησης σας, σας δημιουργούν και τις κατάλληλες προϋποθέσεις ( γνωριμίες) για να ανέβετε ακόμα περισσότερο επαγγελματικά. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να βγείτε έξω, να γνωρίσετε κόσμο, να κοινωνικοποιηθείτε και να νιώσετε πόσο αγαπητοί είστε εκεί έξω. Επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 0, 1η και 2η μοίρα.

ΙΧΘΥΕΣ – Νιώθετε καλά, ήρεμοι και χαλαροί

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη. Η  σύνοδος της Αφροδίτης, λίγο πριν φύγει από το ζώδιο σας, με τον Ποσειδώνα ο οποίος επίσης βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς. Είναι μια μέρα αρκετά συναισθηματική για όσους επηρεάζει, που υπόσχεται ευχάριστες, ρομαντικές, ονειρικές στιγμές. Είναι μια μέρα, που δίνει την ευκαιρία για την αρχή μιας καινούργιας σχέσης καθώς και για την αναζωπύρωση του έρωτα σε μια σχέση που ήδη υπάρχει. Η μέρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αν επηρεάζεστε άμεσα καλό θα ήταν να αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες και συνδιαλλαγές, καθώς και τις διαπραγματεύσεις και τις υπογραφές. Όμως προσοχή, υπάρχει έντονα ο κίνδυνος της εξαπάτησης. 

Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να ξαναερωτευτείτε τον σύντροφο σας, καθώς και να ξαναγαπήσετε τον εαυτό σας. Νιώθετε καλά, πλημυρισμένοι με αγάπη για όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερα αν ασχολείστε με την τέχνη, διανύεται μια εξαιρετική περίοδο , γεμάτη έμπνευση και δημιουργία. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν μια οικονομική συμφωνία, η οποία θα βελτιώσει σημαντικά τα οικονομικά τους, και θα τους βοηθήσει να ανακουφιστούν από χρέη που τους πιέζουν. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε όμορφα με τους οικείους σας, να χαλαρώσετε, αλλά και να ξεμπερδέψετε με ευκολία , από κληρονομικά ζητήματα που εκκρεμούν. Επηρεάζει τους  γεννημένους το 6ο πενθήμερο και όσους έχουν πλανήτες στην 27η, 28η και 29η μοίρα.

Σημείωση: Εμείς εδώ, αναλύουμε τις θετικές πλανητικές όψεις, χωρίς να λαμβάνουμε υπ’ όψιν μας τις αρνητικές. Οι αστρολογικές ερμηνείες που δίνονται σε αυτό το άρθρο, γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις.   Όπως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι μοναδικός είναι και ο αστρολογικός του χάρτης. Είμαστε πολυσύνθετα όντα, και έτσι είναι και ο αστρολογικός μας χάρτης.  Ο κάθε ένας λοιπόν, μπορεί να βιώσει με διαφορετικό τρόπο τις όψεις αυτές που αναλύουμε, σύμφωνα με τον δικό του χάρτη. Χρησιμοποιήστε την αστρολογία ως βοήθημα, ως εργαλείο, ένα από τα πολλά, που έχετε στην φαρέτρα σας, ως οδηγό, και πάντα με γνώμονα ότι έχουμε ελεύθερη βούληση, ότι εμείς φτιάχνουμε τη ζωή μας, εμείς επιλέγουμε, δουλεύουμε και δημιουργούμε το μέλλον μας.

Διαβάστε το ζώδιο σας, αλλά και τον ωροσκόπο σας, καθώς και το ζώδιο της Σελήνης σας αν είστε γυναίκα. Επίσης δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στο ζώδιο του Ήλιου, αν ο χάρτης είναι ημερήσιος ή στο ζώδιο της Σελήνης, όταν ο χάρτης είναι νυχτερινός. 

Από την Μαρία Σόγια

Email : [email protected]

Instagram : astrotails.byMaya

   Αστρολογικές όψεις  εβδομάδας 1 έως 7 Απριλίου 2024 – Ανακατατάξεις – Θολές καταστάσεις – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)