Η Σελήνη στον Υδροχόο από 3 – 5 Απριλίου 2024 θα φέρει τύχη σε 3 ζώδια.

Η Σελήνη στον Υδροχόο από 3 – 5 Απριλίου 2024 θα φέρει τύχη σε 3 ζώδια.

Καθώς η Σελήνη διασχίζει τον Υδροχόο από τις 3 έως τις 5 Απριλίου, ενεργοποιεί θετικές δονήσεις και φέρνει τύχη σε συγκεκριμένα ζώδια. Ο Υδροχόος, ο Λέων, και ο Ζυγός αναμένεται να βιώσουν σημαντικές ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις. Ας εξετάσουμε την επίδραση αυτής της παρέλασης στο κάθε ζώδιο.

Υδροχόος: Αναγέννηση του Εαυτού

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο φέρνει μια περίοδο ανανέωσης και αυτοεκτίμησης για τους Υδροχόους. Είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψετε νέες πτυχές του εαυτού σας, να εκφράσετε την ατομικότητά σας και να ανανεώσετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας που θα σας φέρουν πιο κοντά στην ευτυχία και την εκπλήρωση.

Λέων: Συναισθηματική Σύνδεση

Για τους Λέοντες, η περίοδος αυτή επικεντρώνεται στις σημαντικές σχέσεις και τις συνεργασίες. Μπορεί να αισθανθείτε πιο συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους γύρω σας και να βρείτε τρόπους να βαθύνετε αυτές τις συνδέσεις. Είναι μια εποχή για να εργαστείτε πάνω στην επικοινωνία, να επιλύσετε παρεξηγήσεις και να ενισχύσετε τον δεσμό με τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σας.

Ζυγός: Καρδιά Πλημμυρισμένη με Έμπνευση

Οι Ζυγοί θα βιώσουν μια έξαρση δημιουργικότητας και ρομαντισμού, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο ενθαρρύνει την έκφραση του πάθους και της καλλιτεχνικής πλευράς. Μπορεί να βρείτε νέους τρόπους για να εκφράσετε την αγάπη σας, να ζήσετε ρομαντικές στιγμές και να διαπρέψετε σε δημιουργικές δραστηριότητες. Είναι μια εποχή να αφήσετε την καρδιά σας να σας οδηγήσει και να ανακαλύψετε τι σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους.

Η παρουσία της Σελήνης στον Υδροχόο από τις 3 έως τις 5 Απριλίου υπόσχεται μια περίοδο ανανέωσης, ενδυνάμωσης των σχέσεων, και δημιουργικής αναζωογόνησης για τους Υδροχόους, Λέοντες, και Ζυγούς. Κάθε ζώδιο καλείται να αξιοποιήσει αυτές τις θετικές ενέργειες, να διεκδικήσει την τύχη που του προσφέρεται, και να κάνει βήματα προς την εκπλήρωση των επιθυμιών και των στόχων του.


Διαβάστε επίσης

Αφροδίτη στον Κριό 5/4/2024 – Μια Γεννήτρια Αγάπης Πάθους και Έντασης

Αφροδίτη στον Κριό 5/4/2024 – Μια Γεννήτρια Αγάπης Πάθους και Έντασης – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Η Αφροδίτη είναι ένας ευεργέτης πλανήτης που ανήκει στους προσωπικούς. Αυτό σημαίνει πως επηρεάζει την ζωή μας σε καθημερινή βάση, αποκαλύπτει τις ερωτικές μας προσεγγίσεις, τις ρομαντικές μας φαντασιώσεις αγάπης, τι εκτιμάμε, τι ακριβώς μας δίνει ευχαρίστηση και τι βρίσκουμε ελκυστικό, καθώς και την οικονομική μας ατμόσφαιρα, τον τροπο που αντιμετωπίζουμε και προσελκύουμε τα χρήματά μας. Είναι ο τρίτος κατά σειρά φωτεινότερος πλανήτης μετά τον Ήλιο και την Σελήνη στον Ουρανό. Ένας πλανήτης που εκφράζει την ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΣΗ , αυτό που ΘΈΛΟΥΜΕ-το για μας ΤΕΛΕΙΟ- και αν και θεωρείται ένας ζεστός και υγρός πλανήτης, είναι ταυτόχρονα και Αφιλόξενος (στο ηλιακό μας σύστημα), γεγονός που έρχεται να μας θυμίσει πως η τελειότητα είναι πραγματικά ανέφικτη.

 Στις 5 Απριλίου στις 7:00 π.μ κάνει την είσοδο της σε ζώδιο του Άρη τον Κριό – ζώδιο Φωτιάς, έως το μεσημέρι της 26 Απριλίου που περνάει στον Ταύρο και εύκολα μπορούμε να αντιληφθούμε πως θα βρίσκεται σε θέση αδυναμίας της, καθώς ο πλανήτης της Αγάπης θα  βρίσκεται σε ζώδιο του Πολέμου  και θα εκφράζεται μέσα από μεγάλη ένταση, πάθος, αγάπη για περιπέτεια, ανεξαρτησία, ανταγωνιστικότητα.
Ανυπόμονος – παρορμητικός και συχνά, όταν δεν καταφέρνει να κατακτήσει στόχο του, εκφράζει θυμό, εύκολα κάνει το πρώτο βήμα  στην κατάκτηση και χωρίς αμφιβολία θα πολεμήσει για αυτούς που αγαπά , πιστός στον κατάλληλο για αυτόν σύντροφο, καθώς απαιτεί το ίδιο από τους άλλους. Υψηλή σεξουαλική ενέργεια, συναρπαστικός εραστής και θέλει ο σύντροφός του να τον θαυμάζει. Τον διέπει μια φυσική ανάγκη να κατακτά ολοένα και περισσότερους στόχους και για αυτό δεν φημίζεται ιδιαίτερα για τους  μακροχρόνιους δεσμούς του. Θα μπορούσαμε να του προσδώσουμε εγωκεντρισμό, καθώς είναι πάντα περισσότερο προσανατολισμένος στις δικές του ανάγκες και επιθυμίες, παρά στις επιθυμίες των συντρόφων του. 

 Οι κυριότερες όψεις που θα σχηματίσει είναι:
Αρχικά το εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 6-4-24 στις 20:45 το βράδυ στην 01ο 56΄ Κριού όπου την επιρροή θα δεχθούν οι Κριοί-  Λέοντες- Ζυγοί – Υδροχόοι των πρώτων τριών μοιρών και θα φέρει παθιασμένους  έρωτες, έντονη σεξουαλικότητα, τα αισθήματα θα εκφράζονται με αυτοπεποίθηση δίχως φόβο, δημιουργικότητα καθώς εύνοια σε οικονομικές υποθέσεις.

Αφροδίτη σύνοδος με Βόρειο Δεσμό στις 17-4-24 στις 21:45 στην 15ο 34΄ Κριού και επηρεάζονται οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού: Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί – Αιγόκεροι καθώς και του ΑΕΡΑ: Δίδυμοι – Υδροχόοι στις 14ο-15ο– 16ο μοίρες. Η όψη θα φέρει Καρμικούς έρωτες καθώς μοιραίες παθιασμένες συναντήσεις. 

Αφροδίτη σύνοδος Ανάδρομου Ερμή στις 19/4/24 στις 12: 00 το μεσημέρι, στην 17ο 32΄ Κριού και θα επηρεαστούν οι 16ο – 17ο  18ο μοίρες του Παρορμητικού Σταυρού: Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί – Αιγόκεροι καθώς και του ΑΕΡΑ: Δίδυμοι – Υδροχόοι. Αισθηματική εξωστρέφεια, τα θέλω και επιθυμίες θα εκφράζονται όμορφα, δημιουργικότητα , φλέρτ στον χώρο της εργασίας και υποθέσεις επαγγελματικές που υπήρχαν ως στόχο στο παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια και έχουν την ευκαιρία πραγματοποίησης με επιτυχία.

Αφροδίτη σύνοδος Χείρωνα στις 21-4-24 στις 14:48 μ.μ. στην 20ο 09΄ Κριού, μια όψη Σταχτοπούτας όπως ονομάζεται κατά την οποία πραγματοποιούνται ευχές μας, και την επιρροή θα δεχθούν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού: Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί – Αιγόκεροι καθώς και του ΑΕΡΑ: Δίδυμοι – Υδροχόοι.