Ημερήσιες Προβλέψεις 1 Απριλίου 2024: Προσοχή στην αλήθεια

Ημερήσιες Προβλέψεις 1 Απριλίου 2024: Προσοχή στην αλήθεια

Η φετινή Πρωταπριλιά θα έχει άρωμα τραχειάς ποιητικής γλώσσας ως σαν τους στίχους του Οδυσσέα Ελύτη “… θυμάμαι ήταν Απρίλης όταν ένιωσα πρώτη φορά, το ανθρώπινο βάρος σου, το ανθρώπινο σώμα σου πηλό κι αμαρτία…”. Έτσι νιώθει η μέρα που ξημερώνει με τη Σελήνη σε τέλειο συγχρονισμό με την ανατολή του Ηλίου στις 7:14 πμ, μπαίνοντας στο ζώδιο του Αιγόκερω. 

από τον Stavro Christo

facebook: stavro christo

Και αυτό μας λέει πως τα αστεία που θα κάνουμε φέτος και τις πλάκες θα πρέπει να τα οργανώσουμε καλά, να τα κάνουμε με σοβαρότητα, ώστε “να πλήξουμε τα επίδοξα θύματά” μας δίνοντας στις φάρσες μας αέρα εξουσίας και αυθεντίας. Πως αλλιώς το αστείο να είναι επιτυχές με Σελήνη στον Αιγόκερω… Με τέτοια αστεία θα τρελάνετε εύκολα, ζώδια που βρίσκονται σε αλλότριες ηλιακές φάσεις, όπως Διδύμους και Λέοντες. 

Η Σελήνη έρχεται με προίκα από το χαρούμενο περιβάλλον του Τοξότη όπου βρέθηκε τις τελευταίες μέρες του Μαρτίου. Και την ώρα που εσείς θα ονειρεύεστε προς την αυγή του νέου μήνα, θα κάνει όψη τριγώνου με τον Ερμή και τετραγώνου με τον Ποσειδώνα, οπότε και η ελαφριά επικοινωνία θα ευνοηθεί και έδαφος για ψέματα και παρανοήσεις θα έχει το πρωινό. 

Ειδικά η όψη με τον Ερμή είναι ιδιαίτερης σημασίας καθώς ο Ερμής αναδρομεί μέσα στις επόμενες ώρες και αυτό σημαίνει πως η Πρωταπριλιά ταιριάζει γάντι με μια γενική ατμόσφαιρα παρανοήσεων και ασυνεννοησίας. Οι μέρες αυτές ευνοούν την φαρσοκωμωδία εν γένει. 

Στον Αιγόκερω όμως η Σελήνη θα αναζητήσει την συναισθηματική της εξισορρόπηση (και εσείς το ίδιο), κάνοντας δύσκολες όψεις με Δία και Ουρανό και εκπαιδεύοντας τα αντανακλαστικά σας σε μικρά καθημερινά πράγματα όπως πχ. να μη χυθεί ο καφές στο μπρίκι ενώ μιλάτε στο τηλέφωνο.. Αφουγκραστείτε την όψη εξαγώνου της με τον Άρη καθώς βραδιάζει, ως μια συναισθηματική παρότρυνση να δείτε μια ταινία δράσης που θα σας υπόσχεται σασπένς ή να βρεθείτε σε μια ζεστή ερωτική στάση με εκείνον που σας “την έφερε” το πρωί. 

Κριός 

Πιθανό να ξυπνήσετε από συναισθηματικά έντονα όνειρα. Ημέρα που πρέπει να προσέχετε τις φάρσες αλλά και λοιπές παρανοήσεις γιατί ο Ερμής αναδρομεί στο ζώδιό σας εντός ολίγων ωρών. Ισχύει ειδικά για γεννημένους τις τελευταίες μέρες του Κριού, 16 – 18 Απριλίου. Προσοχή σε διαφωνίες στον επαγγελματικό σας χώρο.

Ταύρος

Θα σας απασχολήσουν ιδέες σχετικές με πολιτικά ζητήματα και μπορεί να βρείτε κάποιες ασυμφωνίες με το σύστημα προσωπικών και οικονομικών αξιών σας. Σε όλα αυτά θα βρείτε εκτόνωση μέσα από ομαδικές αθλητικές ή άλλες δραστηριότητες το απογευματάκι.

Δίδυμοι

Μέρα που θα ρίξετε το βάρος του ενδιαφέροντος σας σε τρίτους, θα είστε περίεργοι να μάθετε για φίλους σας και να ανταλλάξετε νέα. Ευνοϊκή μέρα για να να εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας σε επαγγελματικά θέματα.

Καρκίνος

Σήμερα προτιμήστε να ασχοληθείτε με τη σχέση σας, να κάνετε κάποια κοινή δραστηριότητα μετά το τέλος της εργασίας σας. Προτιμήστε αυτό και αποφύγετε φάρσες στον επαγγελματικό σας χώρο ή με φίλους. 

Λέων

Δείξτε υπευθυνότητα στον εργασιακό σας χώρο και φροντίστε την υγεία σας. Αυτά είναι τα tips της ημέρας για εσάς. Συζητήσεις για ιδεολογικά θέματα θα οδηγήσουν το πιο πιθανό σε παρερμηνείες σήμερα. Στην υγεία σας συνιστάται και ο ερωτισμός μετά το απόγευμα. 

Παρθένος

Κάντε κάποια πλάκα στα παιδιά σας ή στον αγαπητό σας έρωτα. Αποφύγετε γενικές και αόριστες απόψεις τρίτων. Το απόγευμα είναι υπέροχη στιγμή να επιδοθείτε σε ερωτικές περιπτύξεις με το ταίρι σας.

Ζυγός

Συναισθηματική υπευθυνότητα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Αποφύγετε να μπλέξετε τη σχέση σας με τα ζητήματα του σογιού σας σήμερα για να προστατέψετε τα νεύρα σας. Ευνοϊκή μέρα για όσους δουλεύουν από το σπίτι. 

Σκορπιός

Μέρα για επικοινωνίες και δη συναισθηματικές. Με φίλους, αδέλφια και από το απόγευμα με τον επίδοξο εραστή/ερωμένη σας. Προσέξτε πλάκες στο εργασιακό σας περιβάλλον και τυχόν παρεξηγήσεις. Πείτε ότι ήταν λόγω της ημέρας.

Τοξότης

Θα σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα και τυχόν επενδυτικές κινήσεις. Δείξτε υπευθυνότητα και μελετήστε το διεξοδικά. Επίσης μπορεί να χρειαστεί να επενδύσετε σε χρόνο με τα παιδιά σας σήμερα. Γενικά είναι μια μέρα που θα πάρετε ικανοποίηση από το σπίτι και την οικογένεια ως απάντηση σε όσα σας απασχολούν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας και αυτό σας φέρνει σε θέση αναλογισμού των κινήσεων που πρέπει να κάνετε, των συζητήσεων και επαφών που χρειάζονται ώστε να προχωρήσουν όσα σας απασχολούν. Αποφύγετε μικροεντάσεις και δύσκολες συνεννοήσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Ή κάντε τους μια πλάκα για να γελάσετε όλοι και να έρθετε πιο κοντά.

Υδροχόος

Το συναισθηματικό σας μέρος είναι εστιασμένο στη μεγάλη εικόνα. Κοινωνικά θέματα σας απασχολούν και εστιάζετε πως μπορεί να σας επηρεάσουν θετικά στο οικονομικό σκέλος. Μην επικοινωνήσετε αυτές σας τις ιδέες σήμερα σε άλλους, μείνετε μέσα σας και σκεφτείτε με τον υδροχοϊκό αναλυτικό σας τρόπο τις προτεινόμενες μεθόδους επίλυσης. 

Ιχθύς

Έντονος μήνας για εσάς με τόσους πλανήτες μέσα στο ζώδιο σας και ιδίως τους πλανήτες του έρωτα και της σεξουαλικότητας. Για σήμερα πάντως επιδιώξτε τη δράση μέσα σε ομάδες που βρίσκεστε και νιώσετε πως και πόσο αυτές οι ομάδες σας κάνουν να βιώνετε νόημα στη στη ζωή σας. Κάντε πρωταπριλιάτικο αστείο στον εαυτό σας.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω από 1 – 3 Απριλίου φέρνει τύχη σε 3 ζώδια. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)