Ημερήσιες προβλέψεις 21 Φεβρουαρίου – Συναισθηματισμός, Ρομαντισμός, Προσφορά

Ημερήσιες προβλέψεις 21 Φεβρουαρίου

Τα 12 ζώδια σήμερα:

 Η Σελήνη, έπειτα από τη χθεσινή Νέα Σελήνη στις πρώτες μοίρες των Ιχθύων, συνεχίζει τη διέλευσή της στο ίδιο ζώδιο. Ο υπερβολικός συναισθηματισμός, ο ρομαντισμός και η προσφορά προς τους άλλους, όπως και η θυσία είναι κύρια χαρακτηριστικά της ιχθυακής Σελήνης. Στην πορεία της θα συναντήσει με όψη εξαγώνου τον Ουρανό, τετραγώνου τον Άρη και τέλος σε όψη συνόδου τον Ποσειδώνα. Δε θα λείψουν οι ταραχές, οι δυσκολίες, οι απάτες και οι αυταπάτες. Είναι ολιγόλεπτες αυτές οι συναντήσεις και δε θα πτοηθεί καθόλου η ενέργεια της πολύ ευαίσθητης, αλλά όπως αποδεικνύεται πεισματάρας, Σελήνης, που είναι πρόθυμη να θυσιαστεί και να προσφέρει ό, τι μπορεί στους άλλους.

Κριός

  Έχετε τάση απομόνωσης, θέλετε να σκεφτείτε για τα παιδιά σας και για τα αισθηματικά σας. Στα πλάνα σας είναι ο προγραμματισμός και σχεδιασμός ενός ταξιδιού με τον σύντροφό σας. Έχετε ευκαιρίες επικοινωνίας, νέων γνωριμιών και συναντήσεων, επαγγελματικών και προσωπικών, μετακινήσεων και νέων συμφωνιών και συμβολαίων. Θα αναστατωθείτε από ξαφνικές συναισθηματικές προκλήσεις ή και ευχάριστες εκπλήξεις στο σπίτι σας, όπως μία συγκέντρωση με φίλους, για να κλείσει ανάλαφρα η ημέρα.

Ταύρος

  Προσφέρετε τη βοήθειά σας σε αδέρφια, συγγενείς ή φίλους. Σας απασχολούν έξοδα που γίνονται από τον σύντροφο ή για τον σύντροφο. Είστε επικοινωνιακοί, με πρωτοπόρες ιδέες, που δίνουν ώθηση στην καριέρα σας. Η καθημερινότητα είναι πιεστική, εργάζεστε πολύ και ίσως έχετε θέματα υγείας από υπερκόπωση, χωρίς να είναι κάτι σοβαρό. Θα ξεπεραστούν γρήγορα, αρκεί να αφιερώσετε στον εαυτό σας χρόνο για ξεκούραση. Αποφύγετε τις κρυφές σχέσεις και προσέχετε μην αποκαλυφθούν. 

Δίδυμοι

  Το μυαλό σας κατακλύζεται από ιδέες και όνειρα, που θέλετε να υλοποιήσετε. Παραμείνετε προσγειωμένοι, για να μην απογοητευθείτε από τις υπερβολικές προσδοκίες, τις οποίες έχετε. Τα έσοδά σας, ίσως, είναι λιγότερα από όσα περιμένατε. Είναι πιθανό να προγραμματίσετε μία έξοδο για διασκέδαση με φίλους, όπου, κατά τη διάρκειά της,  μία γνωριμία από το φιλικό περιβάλλον θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Οι σπουδαστές ασχολείστε με τις σπουδές σας, καθώς για κάποιους είναι ακόμη εξεταστική περίοδος εξαμήνου, ίσως και με μεταπτυχιακό πρόγραμμα που παρακολουθείτε. Σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και ασχολείστε πολύ με το διαδίκτυο. Αν έχετε νομικές και δικαστικές υποθέσεις, μία εξέλιξη, που θα μάθετε, θα σας ταράξει. Γενικά η καθημερινότητά σας είναι πολύ έντονη.

Καρκίνος

  Θα έχετε βοήθεια που δεν περιμένατε, από την οικογένεια, για οικονομικές υποχρεώσεις. Οι διακανονισμοί που θα κάνετε, δε θα είναι, όπως ακριβώς θα θέλατε, αλλά θα πάρετε μία ανάσα από την οικονομική πίεση, που δέχεστε. Όσοι περιμένετε αποτελέσματα για πτυχίο ανωτάτων σπουδών, επιτέλους θα το πάρετε! Κουραστήκατε πολύ γι’ αυτό, και θα επιβεβαιώσει την αξία σας. Είστε αγαπητοί στους συναδέρφους και συνεργάτες, εργάζεστε πολύ και η καριέρα σας θα έχει ανοδική πορεία. Αποβάλλετε το άγχος και μη το αφήνετε να σας καταβάλλει. 

Λέων

  Μία νέα γνωριμία από το διαδίκτυο ή από απόσταση, θα σας αλλάξει την φιλοσοφία και τον τρόπο σκέψης. Αν περιμένετε δικαστική απόφαση, θα είναι θετική. Ονειρεύεστε ένα ταξίδι και θα προγραμματίσετε την πραγματοποίησή του. Βιώνετε ξαφνικές αλλαγές στην καριέρα και στην κοινωνική και επαγγελματική εικόνα, έπειτα από επιτυχία σε “projects”, που είχατε αναλάβει. Αποφύγετε τα έντονα λόγια σε συζητήσεις με τον σύντροφο ή με συνεργάτες. Θα αναλάβετε ενεργό ρόλο και δράση σε κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες. 

Παρθένος

  Έχετε έσοδα από την εργασία του συντρόφου και  ίσως να έρθει μία κληρονομιά και να σπεύσετε να την τακτοποιήσετε. Αν σας χρωστούν χρήματα, πολύ πιθανό να τα πάρετε αυτό το διάστημα. Κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες και ανεβαίνει η αυτοπεποίθησή σας. Να είστε προσεκτικοί στα μεγάλα λόγια, που ακούτε από τον σύντροφο ή από άλλα άτομα της οικογένειας, δεν είναι κακοπροαίρετα, αλλά θα απογοητευθείτε. Στην καθημερινότητα και στην εργασία, έχετε ένταση, πολλές επαφές κι επικοινωνίες και, πολύ τρέξιμο. Θα αναλάβετε την ευθύνη και δράση, για να τα βάλετε όλα σε τάξη. Πιθανή δέσμευση με τη σχέση σας, συγκατοίκηση και να πάτε στο επόμενο επίπεδο.

Ζυγός

  Έρχονται νέοι έρωτες, ίσως και γάμος για τους δεσμευμένους. Έχετε καλή επικοινωνία με τα παιδιά και με τον σύντροφό σας. Θέλετε να ταξιδέψετε μαζί και να περάσετε ευχάριστα, αποκτώντας νέες εμπειρίες. Εργάζεστε σκληρά, με στόχο να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να σταθεροποιήσετε την καριέρα σας. Είναι πολύ σημαντικό να αφιερώνετε καθημερινά αρκετό χρόνο στον εαυτό σας, να ξεκουράζεστε και να χαλαρώνετε για να μην πάθετε υπερκόπωση ή κάποια ίωση. 

Σκορπιός

  Συζητάτε με την οικογένειά σας και τα αδέρφια σας για θέματα σπιτιού, ίσως για ένα σπίτι, το οποίο ενοικιάζετε από κοινού. Η καθημερινότητα με τον σύντροφό σας είναι ευχάριστη, περνάτε ερωτικές στιγμές μαζί. Οι αδέσμευτοι ερωτεύεστε και θέλετε να ζήσετε το όνειρό σας. Η δουλειά σας θα αποδώσει οικονομικά έσοδα. Αποφύγετε τις εντάσεις και εκμεταλλευθείτε την ενέργεια της ημέρας, που είναι γεμάτη συναισθηματισμό και καλοσύνη. Το να ξεστομίζετε σκληρά λόγια είτε στην δουλειά είτε στο σπίτι, έχετε διαπιστώσει πολλάκις ότι δεν σας ευνοεί.

Τοξότης

  Έχετε πολλές επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις για τη δουλειά σας και για τα οικονομικά σας. Μία συναισθηματική και λεκτική ένταση με τον σύντροφό σας, καλύτερα να εκτονωθεί με ερωτικό τρόπο και πάθος. Έχετε νέες γνωριμίες, νέους έρωτες, αφού ο κυβερνήτης σας ο Δίας βρίσκεται στον οίκο που αφορά για εσάς τα παιδιά, τους έρωτες, τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητα. Διελαύνει και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού, όπως και ο Δίας, και έχετε εύνοια, αλλά και υπεραισιοδοξία και υπερβολή στις προσδοκίες και αν δεν κρατηθεί το μέτρο σε όλα αυτά, θα ακολουθήσει η απογοήτευση. Πιθανές ζημιές και βλάβες στο σπίτι.

Αιγόκερως

  Σας απασχολούν τα οικονομικά σας, τα οποία τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ πιεστικά. Ξαφνικές γνωριμίες και επαφές τονώνουν την αυτοπεποίθησή σας. Έχετε μεγάλους στόχους, θέλετε να επεκτείνετε την καριέρα σας και να βελτιώσετε την κοινωνική σας εικόνα. Τα οικονομικά της οικογένειάς σας βελτιώνονται αρκετά, και από έσοδα, που προέρχονται από την εργασία σας και από έσοδα του συντρόφου σας. Αποφύγετε εμμονικές και χειριστικές συμπεριφορές. Αντίθετα, εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας χάρισμα, για να περάσετε αυτά που θέλετε. 

Υδροχόος

  Προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη τον εαυτό σας και τις σκέψεις σας. Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, γιατί επικρατεί λίγο χάος. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε άσκοπα χρήματα και να κάνετε υπερβολές. Ο Ποσειδώνας, όσο βρίσκεται στον οίκο των οικονομικών σας, θα προκαλεί μία θολή κατάσταση, αλλά και απάτες και υπερβολές. Με τη διέλευση και της Σελήνης σήμερα, η κατάσταση είναι αρκετά ρευστή για τα οικονομικά σας. Μην αναλαμβάνετε δουλειές άλλων, οι οποίοι  εκμεταλλεύονται την προθυμία και τη διάθεση να βοηθήσετε και, κουράζεστε άδικα. Έχετε καλές σχέσεις με τα αδέρφια σας και μπορεί να κανονίσετε να πάτε μαζί τους για διασκέδαση ή ένα ταξίδι. 

Ιχθύες

  Βασανίζετε το μυαλό σας με «μαύρες σκέψεις» για τον σύντροφό σας, ενώ δεν έχετε εξακριβώσει, αν είναι αληθείς. Έχετε μεγάλη εύνοια στα οικονομικά και επιτυχίες στην καριέρα σας, αφού σας ευνοεί η διέλευσή της στον Κριό, που είναι ο οίκος των οικονομικών σας. Εκμεταλλευθείτε αυτήν την εύνοια των ημερών. Άτομα, τα οποία δρουν παρασκηνιακά, προσπαθούν να βλάψουν την καριέρα σας ή την σχέση σας με κουτσομπολιά και κρυφές δράσεις. Σύντομα θα αποκαλυφθούν και δεν μπορούν να σας βλάψουν. Βλάβες στο σπίτι ή μικροκλοπές θα σας αναστατώσουν.

Διαβάστε ακόμη:

Τα 3 ζώδια που η Νέα Σελήνη στις 20 Φεβρουαρίου θα βοηθήσει και θα έχουν επιτυχία  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Κρόνος στα 12 ζώδια : O συμπαντικός δάσκαλος και τα μαθήματα που μας διδάσκει  – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)