Ημερήσιες προβλέψεις 23 Φεβρουαρίου 2024 – Υπαρξιακές Αναζητήσεις

Ημερήσιες προβλέψεις 23 Φεβρουαρίου 2024 – Υπαρξιακές Αναζητήσεις

Ημερήσιες προβλέψεις 23 Φεβρουαρίου 2024 – Υπαρξιακές Αναζητήσεις. Σήμερα 23 Φεβρουαρίου 2024 η Σελήνη από τις 06:18 το πρωί  έως και 03:37 της αυριανής μέρας είναι σε φάση κενής πορείας στο ζώδιο του Λέοντα. Η μέρα δεν ενδείκνυται για να κάνουμε νέα ξεκινήματα αλλά μπορούμε να ασχοληθούμε με τον ψυχισμό μας και να κάνουμε ενδοσκόπηση. Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο Ερμής και μεταβαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων, μια θέση που δεν ευνοεί τα ζητήματα του και την τετράγωνη λογική του και από σήμερα μέχρι να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Κριού θα πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι σε αυτά που ακούμε αλλά να βάζουμε, όσο μπορούμε, φίλτρο και σε αυτά που λέμε.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, σήμερα προσπαθήστε να περάσετε μια ήρεμη μέρα και αποφύγετε να μπείτε σε διαφωνίες με το ταίρι σας ή τα παιδιά σας. Οι νέες γνωριμίες που θα γίνουν σήμερα και ίσως σας φανούν λαμπερές στην πορεία θα χάσουν τη λάμψη τους και θα απογοητευτείτε. Ιδανικά ασχοληθείτε να κάνετε πιο ευχάριστο το χώρο του σπιτιού σας και να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, το οικογενειακό σας περιβάλλον και γενικότερα ο χώρος του σπιτιού σας, θα σας δημιουργήσουν αναστάτωση αλλά η μέρα δεν είναι η κατάλληλη για εσάς να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Ίσως σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα από διαφορετική σκοπιά για να βρείτε τις λύσεις που σας ικανοποιούν.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, τα οικονομικά σας απασχολούν και σήμερα αλλά ίσως δεν πρέπει να προχωρήσετε σε διευθετήσεις προς το παρόν. Κάτι που θα σας φανεί ως ευκαιρία ή τύχη σήμερα δεν θα είναι το καλύτερο που μπορεί να σας συμβεί και μην εμπιστεύεστε υποσχέσεις που δεν θα είναι εύκολο να εκπληρωθούν.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, τυχόν ερωτικές γνωριμίες σήμερα που αρχικά θα σας φανούν ελκυστικές δεν θα ταιριάζουν με τον ευαίσθητο ψυχισμό σας. Όσοι από εσάς χειρίζεστε χρήματα του συντρόφου ή των συγγενών ενδέχεται να αντιμετωπίσετε θέματα εμπιστοσύνης.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, ίσως σήμερα αισθανθείτε ότι είστε ισχυροί, κάτι που μπορεί φέρει εντάσεις στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας. Ίσως πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και σαφείς στο τι λέτε για να μην υπάρξουν παρερμηνείες. 

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, με τη Σελήνη στο 12ο οίκο σας, ίσως σας απασχολήσουν υπαρξιακά ζητήματα αλλά καλό είναι να ασχοληθείτε με κάτι πιο ευχάριστο για τον ψυχισμό σας που θα σας φέρει χαρά. Μια νέα γνωριμία στον εργασιακό σας χώρο ίσως στο μέλλον αποδειχθεί πολύ χρήσιμη.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, οι συνθήκες στον κύκλο των φίλων σας δεν είναι αυτές που θα θέλατε και αυτό σας προβληματίζει αλλά σήμερα ίσως μια νέα ερωτική γνωριμία σας συναρπάσει και σας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, σήμερα θέλετε να αλλάξετε τα πάντα στο χώρο σας και θα μπορούσατε αν υπήρχε μαγικό ραβδί. Ίσως όμως είναι καλύτερα να ασχοληθείτε με το έμψυχο υλικό και σε μια εκ βαθέων συζήτηση που θα σας λύσει αρκετά θέματα.

Τοξότης 

Αγαπητοί Τοξότες, αν σήμερα υπογράψετε συμβόλαια ή συμφωνίες πρέπει να κοιτάξετε με επιμέλεια τα ψιλά γράμματα γιατί οι όροι ίσως δεν σας συμφέρουν. Οι μετακινήσεις σας όπως και οι επαφές σας με αδέρφια και την ευρύτερη οικογένεια θέλουν χαμηλούς τόνους γιατί υπάρχει κίνδυνος εντάσεων.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, ο τομέας των οικονομικών σας σήμερα θα έχει σκαμπανεβάσματα. Θα ήταν ιδανικό να μην ξοδέψετε χρήματα άσκοπα ούτε να πιστέψετε σε όποιον σας υποσχεθεί οικονομικές απολαβές χωρίς πρώτα να το έχετε ελέγξει.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, στις σχέσεις σας και στις συνεργασίες σας ίσως σήμερα υπάρξει μια ασυνεννοησία. Ίσως μπερδεύετε και εσείς πολλά θέματα ταυτόχρονα και εξαιτίας αυτού να υπάρχουν παρανοήσεις. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και χαλαροί και μην επιμένετε στο δικό σας αυστηρό μοτίβο για να πετύχετε αυτό που θέλετε.

Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, σήμερα ίσως νιώθετε εγκλωβισμένοι από διάφορες αιτίες που ούτε εσείς οι ίδιοι μπορείτε να προσδιορίσετε. Αφήστε τη διαίσθησή σας να λειτουργήσει και μετριάστε το συναίσθημα για να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και μην αφήσετε το άγχος σας να σωματοποιείται.

Άντα Στάθη

Πανσέληνος 24/2 2024. 3 τυχερά και 3 άτυχα ζώδια! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)