Ημερήσιο Ωροσκόπιο 12 Φεβρουαρίου 2024 Δράση και διαίσθηση

Ημερήσιο Ωροσκόπιο 12 Φεβρουαρίου 2024 Δράση και διαίσθηση

  Δράση και διαίσθηση θα έχει η σημερινή ημέρα, αφού δεχόμαστε αγάπη και προστασία από τα αγαπημένα μας πρόσωπα και ανταποκρινόμαστε στο ερωτικό κάλεσμα. Θα έχουμε την δύναμη και το μαχητικό πνεύμα να ανταποκριθούμε στις όποιες δυσκολίες μας παρουσιαστούν και την θέληση να προχωρήσουμε ένα βήμα παρακάτω σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ευνοϊκή ημέρα για καλλιτέχνες να προωθήσουν τον εαυτό τους και τις ιδέες τους, μέσα όμως σε λογικά πλαίσια, γιατί θα υπάρχουν στιγμές που θα ακροβατούμε μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας.

Κριός 

  Η σημερινή ημέρα θα είναι βοηθητική σε θέματα καριέρας και επικοινωνίας, θα διεκδικείτε αυτό που σας αναλογεί ενώ κερδίζετε τις εντυπώσεις σε επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν αλλά ίσως και αύξηση μισθολογική για ορισμένους άλλους. Ενώ για κάποιους άλλους Κριούς, θα σας δοθούν ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα ακόμα και μέσα από την εργασία άλλα προσωρινά, καλό θα είναι να το κρατήσετε μυστικό.  

Ταύρος      

  Ευκαιρία για να κλείσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό που το θέλατε καιρό, τώρα θα μπορείτε να το κλείσετε και να το πραγματοποιήσετε. Άλλους μπορεί να τους αφορά σε επαγγελματικό επίπεδο συνεργασία με άτομα από το εξωτερικό, ενώ είναι ευνοϊκή ημέρα για εμπορικές συναλλαγές. Για τους ελεύθερους μπορεί να προκύψει κάτι ερωτικό με άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή γνωριμία με άτομα διαφορετικής πολιτιστικής κουλτούρας.     

Δίδυμοι

 Ευνοϊκή ημέρα για να διευθετήσετε με επιτυχία νομικές υποθέσεις, κληρονομικά και δάνεια που σας απασχολούν εδώ και καιρό, ακόμη και να υπογράψετε συμβόλαια.  Οικονομική βελτίωση θα υπάρχει είτε από το εισόδημα του συντρόφου είτε θα έρθουν κέρδη από τρίτους. Ίσως να είσαστε λίγο πιο ευάλωτοι στον τομέα των επαγγελματικών, μην μπλέκεται σε κουτσομπολιά γιατί θα βρεθείτε μπερδεμένοι. Απολαύστε με τον σύντροφό σας το έντονο πάθος που σας βγαίνει σήμερα.

Καρκίνος

  Η σημερινή ημέρα θα έχει μικροεντάσεις στον τομέα των σχέσεων, γίνεστε λίγο παραπάνω ευαίσθητοι ενώ δεν θα λείπουν και οι ψευδαισθήσεις καθώς πολλές φορές μέσα στην ημέρα, θα βρίσκεστε μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας και η διαίσθησή σας θα είναι ισχυρή. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, γιατί μπορεί να ανταλλάξετε βαριές κουβέντες που θα μετανιώσετε μετά. Θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με φιλοσοφικά θέματα και μεταφυσική.

Λέων

  Σήμερα θα αξιολογήσετε τι πραγματικά έχετε ανάγκη και θα δώσετε προτεραιότητα σε πράγματα που απασχολούν την καθημερινότητα σας, ενώ πολλοί θα επιλέξετε να περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας. Βρίσκετε λύσεις σε οικονομικά θέματα, βελτιώνετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας μετά από μικροπαρεξηγήσεις που μπορεί να είχατε, αφού υπάρχει συνεννόηση πλέον και τακτοποιείτε εκκρεμότητες που μπορεί να είχατε αμελήσει, όπως λογαριασμούς ή ιατρικές εξετάσεις που είχατε αναβάλει.

Παρθένος

  Η σημερινή ημέρα σας δίνει ευκαιρία να απολαύσετε όμορφες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σας, ή να ξεκινήσετε μια νέα σχέση που θα έχει γερές βάσεις και θα σας καλύπτει συναισθηματικά και σεξουαλικά. Οι οικογενειακές στιγμές θα είναι ευχάριστες και εποικοδομητικές με τα παιδιά σας και οι σχέσεις σας μαζί τους γίνονται πιο ουσιαστικές. Στον τομέα της εργασίας θα έχετε πολλές ιδέες και θα έχετε την ευκαιρία να τις προβάλετε και με την βοήθεια των συνεργατών σας θα μπορέσετε να τις υλοποιήσετε.

Ζυγός

  Σήμερα θα θέσετε σε προτεραιότητα της ανάγκες της οικογένειας και του σπιτιού, θα έχετε παραπάνω ενέργεια και θα ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού, κάνοντας μικρές αλλαγές στην διακόσμηση του, θα αλλάξετε και διάθεση, ενώ κάνοντας κοινά πράγματα με το ταίρι σας μέσα στο σπίτι έρχεστε πιο κοντά, δείχνοντας του τα συναισθήματα σας. Για αυτούς που δεν βρίσκονται σε σχέση αυτό τον καιρό, ίσως προκύψει κάποια γνωριμία μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον.

Σκορπιός

  Σήμερα θα είστε επικοινωνιακοί αφού οι επαφές σας μέσω διαδικτύου θα γίνουν πιο ερωτικές ενώ μπορεί να κάνετε και ερωτική γνωριμία μέσω αυτού, προσοχή όμως μην επενδύσετε τα συναισθήματα σας γιατί δεν θα είναι κάτι σταθερό. Ίσως προκύψουν κάποια επιπλέον έξοδα στην καθημερινότητα σου όμως με την βοήθεια από αδέρφια ή συγγενικά πρόσωπα θα μπορέσετε να τα καλύψετε.

Τοξότης

  Η σημερινή ημέρα μπορεί να είναι πολύ εποικοδομητική με τα παιδιά σας, ενώ θα είστε  πολλοί δημιουργικοί και με πολλή φαντασία σε ιδέες, σε ότι αφορά τον τομέα της εργασίας. Θα έχετε την δυναμική αλλά και πολλές διευκολύνσεις στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα ενώ νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν και θα ενθουσιαστείτε, λόγω της πίεσης που δέχεστε από τον Κρόνο χρειάζεται να είστε μετρημένοι και να δείξετε σοβαρότητα σε όλα τα επίπεδα.

Αιγόκερως

  Νιώθετε ότι μπορείτε να κατακτήσετε τα πάντα αφού έχετε απίστευτη ενέργεια να διεκδικήσετε ότι σας ανήκει, όμως χρειάζεται προσοχή γιατί γίνεστε απόλυτοι και δεν δέχεστε τίποτα πέρα από αυτά που έχετε στο μυαλό σας με αποτέλεσμα να κάνετε παρορμητικές κινήσεις στα οικονομικά σας, διακινδυνεύοντας βγείτε χαμένοι. Ευνοημένοι θα είστε στον ερωτικό τομέα αφού επικοινωνείτε με μεγαλύτερη άνεση αυτό που θέλετε από το ταίρι σας, και μοιράζεστε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας.

Υδροχόος

  Η μέρα σας κάνει πιο παρορμητικούς συναισθηματικά με μια πινελιά επαναστατικότητας σε ότι αφορά τις επικοινωνίες σας, γίνεστε πιο δημιουργικοί θέτοντας νέους στόχους, ενώ επιτάσσεται να δώσετε σημασία για την βελτίωση της εμφάνισης σας. Στον ερωτικό τομέα οι ελεύθεροι μπορεί να ζουν ένα παράνομο έρωτα ή να βρίσκονται σε μια σχέση την οποία κρατούν κρυφή από το περιβάλλον τους, καλό θα είναι να σκεφτείτε από τώρα τι δώρο θα του\της κάνετε του Αγίου Βαλεντίνου. 

Ιχθύες

  Δεν θα λείπει ούτε από την σημερινή ημέρα η ανασφάλεια και η εσωστρέφεια που σας διακατέχει, ενώ η διαίσθησή σας είναι αυξημένη, καλά θα κάνετε να την εμπιστευτείτε για να μπορέσετε να διαχειριστείτε το παρασκήνιο που υπάρχει. Στον ερωτικό τομέα θα έχετε το θάρρος να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, όμως χρειάζεται προσοχή μην πέσετε σε ψευδαισθήσεις και ουτοπικές καταστάσεις που θα σας φέρουν σε ακόμη πιο δύσκολη θέση.

Ανθή Καραταράκη 

[email protected]

Η Σελήνη στο Κριό από 12 – 14 Φεβρουαρίου θα φέρει τύχη σε 3 ζώδια. – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)