Ημερήσιο ωροσκόπιο 2 Απριλίου 2024 – Συναισθηματικοί περιορισμοί

Ημερήσιο ωροσκόπιο 2 Απριλίου 2024 – Συναισθηματικοί περιορισμοί

Ημερήσιο Ωροσκόπιο  2 Απριλίου 2024 – Συναισθηματικοί περιορισμοί. Η σημερινή μέρα ξεκινάει με την Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερω .Είναι μια άσχημη θέση για την Σελήνη παρ’ όλο που βρίσκεται στο ζενίθ του ζωδιακού. Θέλει να προβάλλει την ευαισθησία της, να εκθέσει τον ψυχισμό της αλλά ο κυβερνήτης Κρόνος την περιορίζει. Σ’ αυτή την θέση νιώθει την σκληράδα που αντιμετωπίζει η ευαισθησία του ανθρώπου όταν εκτεθεί στην κοινωνία.

Κύριο αίτημα λοιπόν της Σελήνης στον Αιγόκερω είναι να προσαρμοστεί σε  ένα κοινωνικό σύνολο, σε μια υλική βάση, που λειτουργώντας δεκτικά και συντηρητικά κάνει κύριο χαρακτηριστικό της την ευσυνειδησία.

Την σημερινή  μέρα λοιπόν θα θελήσετε να είστε τέλειοι στην δουλειά σας, ώστε να μην μπορεί να πει κανένας τίποτα. Αν δεν το πετύχετε, θα υποστείτε μοιραία μια κριτική, την οποία δεν θα μπορείτε ν αντέξετε. Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα συγκρατημένοι στην έκφραση των συναισθημάτων σας και ιδιαίτερα  επίμονοι στην επίτευξη του στόχου που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Η σημερινή μέρα επίσης θα κυλήσει με την επιρροή της επικείμενης συνόδου Αφροδίτης Ποσειδώνα, η οποία θα δώσει  γενικά μια αίσθηση ρομαντισμού, μια τάση καλοπέρασης και ενασχόλησης με θέματα καλλιτεχνικά ή ομορφιάς.

Ας δούμε πώς θα επηρεαστούν αναλυτικά όλα τα ζώδια

Κριός

Η προσοχή σας θα στραφεί σε κοινωνικά και επαγγελματικά θέματα. Θα αφήσετε να φανεί ότι έχετε την πρόθεση να συνεργαστείτε εποικοδομητικά με τους συνεργάτες σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Αποφύγετε να μπερδέψετε προσωπικά θέματα με τα επαγγελματικά σας. Ίσως κληθείτε σήμερα να συμπαρασταθείτε  και να βοηθήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ταύροι

Εσείς σήμερα θα αισθανθείτε επιτακτική την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινή  ρουτίνα. Για παράδειγμα μπορεί να προγραμματίσετε ένα ταξίδι, ή να μελετήσετε κάτι που θα σας ταξιδέψει έστω και νοερά, ίσως ασχοληθείτε με την πορεία μιας νομικής υπόθεσης ή να θελήσετε να περάσετε καλά με μια φιλική σας παρέα, όπου καθόλου απίθανο κάποιος φίλος να χρειαστεί την συμπαράστασή σας.

Δίδυμοι

Συναισθηματικές εμπειρίες σήμερα, η ποιότητα των οποίων εξαρτάται κυρίως από τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεστε σε επαφή. Προσπαθήστε να είστε εγκρατείς σε ξαφνικές  εντάσεις που θα δημιουργηθούν εξαιτίας κάποιων οφειλών τρίτων προσώπων. Θα έχετε σήμερα ενδεχομένως ευχάριστες επαγγελματικές συναντήσεις.

Καρκίνοι

Όταν η Σελήνη διελαύνει από τον έβδομο οίκο, η προσοχή σας θα στραφεί στις πιο στενές σχέσεις, στις σχέσεις δηλαδή με τους συναδέλφους, τους συνεργάτες ή τον σύντροφο σας. Ενώ θέλετε να τους δείξετε τα συναισθήματα και τις ανησυχίες σας θα είστε εγκρατείς. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την κριτική και ίσως κάποιες συναισθηματικές εντάσεις.

Λέοντες

Η δουλειά σας και η καθημερινή ρουτίνα θα σας απασχολήσουν σήμερα .Μια μέρα  ιδιαίτερης ενέργειας που θα την διοχετεύσετε στην εργασία σας. Καθόλου απίθανο να ασχοληθείτε με την διατροφή σας ή και με την υγεία σας. Ίσως να νιώσετε μια γενική κόπωση προς το τέλος της ημέρας και αισθανθείτε ένοχα  για αυτό γιατί ξεπεράσατε το εαυτό σας.

Παρθένοι

Εσείς σήμερα θα προσπαθήσετε  να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στον ερωτικό σας σύντροφο, χωρίς όμως  θεαματικά  αποτελέσματα. Θέλετε να διασκεδάσετε, να περάσετε χρόνο με τα παιδιά σας ή να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό. Προσπαθήστε να είστε διαχυτικοί συναισθηματικά και να απεγκλωβιστείτε από αυτό που θεωρείτε ότι πρέπει να φαίνεστε. Αυτό θα διευκολύνει τις σχέσεις σας.

Ζυγοί

Είναι μέρα που θέλετε να ξεφύγετε από τις κοινωνικές απαιτήσεις, θέλετε να μείνετε σπίτι να ασχοληθείτε με αυτό και κυρίως να ασχοληθείτε  με τα οικεία  σας πρόσωπα. Χαλαρώστε λοιπόν και απολαύστε την θαλπωρή του σπιτιού σας

Σκορπιοί

Μέρα συναναστροφής με αδέλφια, ξαδέλφια ή έναν γείτονα. Ενδεχομένως να κάνετε ένα μικρο ταξιδάκι ή να πάρετε μια είδηση  ή ακόμα να κάνετε μια εμπορική συναλλαγή που σκεφτόσαστε εδώ και καιρό. Σε κάθε περίπτωση ό,τι από τα παραπάνω σας προκύψει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. .

Τοξότες

Οικονομικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Ίσως  σας κυριεύσει μια υλιστική διάθεση και θελήσετε να ασχοληθείτε με τα αποκτήματά σας. Προσπαθήστε όμως να είστε προσεκτικοί και να σκεφτείτε ότι μεγαλύτερη σημασία έχουν τα συναισθήματα, οι εμπειρίες και όχι τα υλικά αγαθά.

Αιγόκεροι

Μάλλον με τον εαυτό σας ασχολείστε σήμερα. Θα είστε συναισθηματικά ευαίσθητοι και θα θέλετε όλοι να σας προσέχουν. Αντικειμενικά θα έχετε δυσκολίες στις συναναστροφές σας με άλλους μιας και θέλετε να είστε εσείς το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Υδροχόοι

Νιώθετε  την ανάγκη σήμερα όχι μόνο να περιορίσετε τα συναισθήματά σας αλλά να τα κρύψετε εντελώς. Έχετε την εντύπωση ότι θα σας παρεξηγήσουν οι άλλοι αν είστε διαχυτικοί ή εξωστρεφείς .Γενικά οι κοινωνικές σας  επαφές θα είναι περιορισμένες .

Ιχθύες

Θα έχετε σήμερα την συναισθηματική υποστήριξη των φίλων σας. Ίσως κάποια γυναίκα παίξει κάποιο σημαντικό ρόλο στο φιλικό σας περιβάλλον. Προσέξτε να μην γίνετε απόλυτοι στην συμπεριφορά σας ή ακόμα και κτητικοί. Περιοριστείτε στο  να είστε εγκρατείς με τα δικά σας συναισθήματα και όχι να περιορίσετε την ελευθερία  έκφρασης των φίλων σας.

Αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γινονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις. Να έχετε όμως υπ΄ όψη σας ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό αστρολογικό  χάρτη του και την κατάσταση του.

Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι σαν κυρίαρχη δύναμη

Από την Δραγανίδου Ερατώ

Ο Ερμής ανάδρομος φέρνει ερωτικές αναστατώσεις και επιστροφές για 4 ζώδια – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)