Ο Ερμής ανάδρομος φέρνει ερωτικές αναστατώσεις και επιστροφές για 4 ζώδια

Ο Ερμής ανάδρομος φέρνει ερωτικές αναστατώσεις και επιστροφές για 4 ζώδια

Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος, συχνά φέρνει μαζί του μια περίοδο αναστολής, αναθεώρησης και επανεξέτασης, ειδικά σε θέματα επικοινωνίας και ταξιδιών. Αυτή η περίοδος μπορεί επίσης να ξαναφέρει στην επιφάνεια παλιές αγάπες και να προκαλέσει ερωτικές αναστατώσεις για συγκεκριμένα ζώδια. Ας εξετάσουμε την επίδραση της ανάδρομης πορείας του Ερμή σε Κριό, Ζυγό, Τοξότη και Δίδυμους.

Κριός: Αναζητώντας την Προσωπική Αλήθεια

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή προκαλεί στους Κριούς μια εσωτερική αναζήτηση για αυτογνωσία και αλήθεια. Μπορεί να βιώσετε επιστροφές από παλιές αγάπες ή να αναθεωρήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες σε μια σχέση. Είναι σημαντικό να ακούσετε την καρδιά σας και να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για το τι πραγματικά επιθυμείτε.

Ζυγός: Καθρέφτης των Σχέσεων

Για τους Ζυγούς, η ανάδρομη περίοδος του Ερμή φέρνει στο φως ζητήματα και αναστολές σε σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Παλιές αγάπες ή άλυτα ζητήματα μπορεί να επανεμφανιστούν, απαιτώντας επανεξέταση και διευκρίνιση. Η εποχή είναι ιδανική για να βελτιώσετε την επικοινωνία στις σχέσεις σας και να βρείτε έναν νέο ισορροπημένο τρόπο αλληλεπίδρασης.

Τοξότης: Φλόγα του Πάθους

Οι Τοξότες θα βιώσουν μια αναζωπύρωση του πάθους και της δημιουργικότητας. Παλιές ερωτικές φλόγες ή δημιουργικά εγχειρήματα που είχατε αφήσει στο παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν για να σας διδάξουν κάτι νέο ή να σας προκαλέσουν να αναθεωρήσετε τις καρδιακές σας επιθυμίες. Είναι μια εποχή να ανακαλύψετε τι σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους στον έρωτα και τη δημιουργία.

Δίδυμοι: Αναζωογόνηση της Κοινωνικότητας

Για τους Διδύμους, ο Ερμής ανάδρομος φέρνει ευκαιρίες για ανανέωση και επανεξέταση στις κοινωνικές και φιλικές σχέσεις. Παλιοί φίλοι ή πρώην εραστές μπορεί να επανεμφανιστούν, προσφέροντας ευκαιρίες για ανανέωση των σχέσεων ή για επίλυση παρεξηγήσεων. Είναι σημαντικό να παραμείνετε ανοιχτοί στην επικοινωνία και να εξετάσετε την αξία που οι άνθρωποι αυτοί φέρνουν στη ζωή σας.

διαβάστε ακόμη:

Αφροδίτη στον Κριό 5/4/2024 – Μια Γεννήτρια Αγάπης Πάθους και Έντασης – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

Αφροδίτη στον Κριό 5/4/2024 – Μια Γεννήτρια Αγάπης Πάθους και Έντασης

Η Αφροδίτη είναι ένας ευεργέτης πλανήτης που ανήκει στους προσωπικούς. Αυτό σημαίνει πως επηρεάζει την ζωή μας σε καθημερινή βάση, αποκαλύπτει τις ερωτικές μας προσεγγίσεις, τις ρομαντικές μας φαντασιώσεις αγάπης, τι εκτιμάμε, τι ακριβώς μας δίνει ευχαρίστηση και τι βρίσκουμε ελκυστικό, καθώς και την οικονομική μας ατμόσφαιρα, τον τροπο που αντιμετωπίζουμε και προσελκύουμε τα χρήματά μας. Είναι ο τρίτος κατά σειρά φωτεινότερος πλανήτης μετά τον Ήλιο και την Σελήνη στον Ουρανό. Ένας πλανήτης που εκφράζει την ΕΞΙΔΑΝΙΚΕΥΣΗ , αυτό που ΘΈΛΟΥΜΕ-το για μας ΤΕΛΕΙΟ- και αν και θεωρείται ένας ζεστός και υγρός πλανήτης, είναι ταυτόχρονα και Αφιλόξενος (στο ηλιακό μας σύστημα), γεγονός που έρχεται να μας θυμίσει πως η τελειότητα είναι πραγματικά ανέφικτη.

 Στις 5 Απριλίου στις 7:00 π.μ κάνει την είσοδο της σε ζώδιο του Άρη τον Κριό – ζώδιο Φωτιάς, έως το μεσημέρι της 26 Απριλίου που περνάει στον Ταύρο και εύκολα μπορούμε να αντιληφθούμε πως θα βρίσκεται σε θέση αδυναμίας της, καθώς ο πλανήτης της Αγάπης θα  βρίσκεται σε ζώδιο του Πολέμου  και θα εκφράζεται μέσα από μεγάλη ένταση, πάθος, αγάπη για περιπέτεια, ανεξαρτησία, ανταγωνιστικότητα.
Ανυπόμονος – παρορμητικός και συχνά, όταν δεν καταφέρνει να κατακτήσει στόχο του, εκφράζει θυμό, εύκολα κάνει το πρώτο βήμα  στην κατάκτηση και χωρίς αμφιβολία θα πολεμήσει για αυτούς που αγαπά , πιστός στον κατάλληλο για αυτόν σύντροφο, καθώς απαιτεί το ίδιο από τους άλλους. Υψηλή σεξουαλική ενέργεια, συναρπαστικός εραστής και θέλει ο σύντροφός του να τον θαυμάζει. Τον διέπει μια φυσική ανάγκη να κατακτά ολοένα και περισσότερους στόχους και για αυτό δεν φημίζεται ιδιαίτερα για τους  μακροχρόνιους δεσμούς του. Θα μπορούσαμε να του προσδώσουμε εγωκεντρισμό, καθώς είναι πάντα περισσότερο προσανατολισμένος στις δικές του ανάγκες και επιθυμίες, παρά στις επιθυμίες των συντρόφων του. 

 Οι κυριότερες όψεις που θα σχηματίσει είναι:
Αρχικά το εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 6-4-24 στις 20:45 το βράδυ στην 01ο 56΄ Κριού όπου την επιρροή θα δεχθούν οι Κριοί-  Λέοντες- Ζυγοί – Υδροχόοι των πρώτων τριών μοιρών και θα φέρει παθιασμένους  έρωτες, έντονη σεξουαλικότητα, τα αισθήματα θα εκφράζονται με αυτοπεποίθηση δίχως φόβο, δημιουργικότητα καθώς εύνοια σε οικονομικές υποθέσεις.

Αφροδίτη σύνοδος με Βόρειο Δεσμό στις 17-4-24 στις 21:45 στην 15ο 34΄ Κριού και επηρεάζονται οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού: Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί – Αιγόκεροι καθώς και του ΑΕΡΑ: Δίδυμοι – Υδροχόοι στις 14ο-15ο– 16ο μοίρες. Η όψη θα φέρει Καρμικούς έρωτες καθώς μοιραίες παθιασμένες συναντήσεις. 

Αφροδίτη σύνοδος Ανάδρομου Ερμή στις 19/4/24 στις 12: 00 το μεσημέρι, στην 17ο 32΄ Κριού και θα επηρεαστούν οι 16ο – 17ο  18ο μοίρες του Παρορμητικού Σταυρού: Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί – Αιγόκεροι καθώς και του ΑΕΡΑ: Δίδυμοι – Υδροχόοι. Αισθηματική εξωστρέφεια, τα θέλω και επιθυμίες θα εκφράζονται όμορφα, δημιουργικότητα , φλέρτ στον χώρο της εργασίας και υποθέσεις επαγγελματικές που υπήρχαν ως στόχο στο παρελθόν έρχονται στην επιφάνεια και έχουν την ευκαιρία πραγματοποίησης με επιτυχία.

Αφροδίτη σύνοδος Χείρωνα στις 21-4-24 στις 14:48 μ.μ. στην 20ο 09΄ Κριού, μια όψη Σταχτοπούτας όπως ονομάζεται κατά την οποία πραγματοποιούνται ευχές μας, και την επιρροή θα δεχθούν τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού: Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί – Αιγόκεροι καθώς και του ΑΕΡΑ: Δίδυμοι – Υδροχόοι.