Ημερήσιο Ωροσκόπιο 20 Φεβρουαρίου 2024: «Συγκινήσεις και Ανησυχίες»

Ημερήσιο Ωροσκόπιο 20 Φεβρουαρίου 2024: «Συγκινήσεις και Ανησυχίες»

Η Σελήνη σήμερα κινείται στο δικό της ζώδιο, του Καρκίνου και από αυτή τη θέση γίνεται πιο αισθητή η επιρροή της. Η διάθεση σήμερα είναι ευαίσθητη και  συναισθηματική και η ανάγκη για τρυφερότητα και φροντίδα εκφράζεται έντονα.

 Όλο το φάσμα των συναισθημάτων ξετυλίγεται και έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες και βαθιά συγκρατημένα συναισθήματα. Συγκινούμαστε πιο εύκολα και από την μια αυξάνει τη  συναισθηματική δεκτικότητα μας, από την άλλη μια ανησυχία μπορεί να μας κάνει κάπως αμυντικούς. Τα συναισθήματα αποκτούν ένταση και οι σκέψεις και το ενδιαφέρον περιστρέφονται γύρω από τα πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. 

Είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με το σπίτι και την διακόσμησή του, ή για να συναντηθείτε με άτομα της οικογένειας να μοιραστείτε και να θυμηθείτε χαρούμενες αναμνήσεις. Μπορεί να  υπάρξουν κάποιες επιχειρηματικές ευκαιρίες που μπορεί να γίνουν πηγές εσόδων, ιδιαίτερα αν ασχολείστε με θέματα ακινήτων ή αγοραπωλησίες.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Υδροχόου μας βοηθούν να δούμε τις καταστάσεις πιο λογικά και αληθινά, με πιο ανοικτή ματιά και να βελτιώσουμε τις σχέσεις και τα οικονομικά μας μέσα από καινοτόμες επιλογές. Ο Άρης από τον Υδροχόο μας κινητοποιεί να ασχοληθούμε με κοινωνικά θέματα και νέους τρόπους λειτουργίας χωρίς προκαταλήψεις. 

Το κλειδί σήμερα είναι να αφήσουμε τα συναισθήματά να δουλέψουν, λειτουργώντας με συμπάθεια και φροντίδα, χωρίς να αφεθούμε σε αυτά για να μας κατακλύζουν.

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο ξεχωριστά! Μην ξεχνάτε να διαβάζετε πρώτα τον Ωροσκόπο σας, μετά τον Ήλιο σας (αν έχετε γεννηθεί ημέρα ) και την Σελήνη σας  (αν έχετε γεννηθεί νύχτα).

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η διάθεση σας κατευθύνεται από τα συναισθήματα σας, ενώ οικογενειακά θέματα μειώνουν κάπως τον ενθουσιασμό σας. Αφιερώνετε χρόνο στην οικογένεια ή σε οικογενειακές υποχρεώσεις που είναι ανάγκη να τακτοποιήσετε. Αυξημένη διάθεση για να μοιραστείτε τις ιδέες και τις σκέψεις σας με φίλους και να ανακοινώσετε κάποια μελλοντικά σχέδια σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η διάθεσή σας έχει σκαμπανεβάσματα και επηρεάζει την επικοινωνία και τις συζητήσεις, με τον στενό περίγυρο ή με τα αδέρφια σας. Θα πρέπει να διαχειριστείτε τα μεταβαλλόμενα συναισθήματα σας, ή τις ανησυχίες σας, αντί να τα προβάλλεται επιθετικά στους άλλους. Χάρη στην έντονη εκφραστικότητα σας όμως σήμερα μπορείτε να δημοσιοποιήσετε ένα επιστημονικό επίτευγμα ή κάποιο ταλέντο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικεντρωθείτε στα οικονομικά σας θέματα σήμερα και περιορίστε τις σπατάλες λόγω συναισθηματικής ανασφάλειας. Συζητήσεις και επικοινωνίες με άτομα που βρίσκονται μακριά θα σας απελευθερώσουν από κάποια θέματα που σας αγχώνουν. Αν έχετε κάποια θέματα σπουδών μπορεί να έχετε κάποιες ειδήσεις θετικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιο σας αισθάνεστε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να μοιραστείτε στιγμές φροντίδας με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Οι εναλλαγές της διάθεσης σας θέλουν προσοχή καθώς μπορεί να κουράσετε με την γκρίνια. Κάποιες ειδήσεις για θέματα που αφορούν κληρονομιές, ή ασφάλειες ή εφορία, θα σας πληροφορήσουν για κάποιο οικονομικό όφελος.

 ΛΕΩΝ

Σήμερα η φλογερή σας ιδιοσυγκρασία δημιουργεί ένα ζεστό μείγμα με τα συναισθήματα σας και σας επιτρέπει να μπορέσετε να ζήσετε συναισθηματικές ιδιωτικές στιγμές με τον σύντροφο σας. Κάποιοι μπορεί να νιώστε την ανάγκη να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας και να βάλετε σε τάξη τα συναισθήματα σας. Ταυτόχρονα μπορεί να κάνετε αποτελεσματικές συζητήσεις με το σύντροφο ή συνεργάτη που θα σας ικανοποιήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν νιώθετε πως αγχώνεστε σήμερα για την κοινωνική σας ζωή, αγκαλιάστε τις ανησυχίες σας και αξιοποιείστε την ημέρα για να προωθήσετε τις ιδέες σας. Το ένστικτο σας σήμερα θα σας βοηθήσει να αποδείξετε πως μπορείτε να κάνετε περισσότερα από αυτά που νομίζετε, καθώς έχετε επιρροή στους άλλους. Κάποιες συζητήσεις για ένα εργασιακό θέμα ή με συναδέλφους θα σας ικανοποιήσουν και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο ελεύθερα στο εργασιακό περιβάλλον.

ΖΥΓΟΣ

 Σήμερα μπορείτε να αφιερώσετε χρόνο στην καριέρα σας ή να κάνετε μια επαγγελματική κίνηση που θα αναδείξετε τις δεξιότητες σας και το δημιουργικό σας ταλέντο.  Αυτό είναι αρκετά γόνιμο και θετικό για να λάβετε την ικανοποίηση και την εκτίμηση που αναζητάτε στην επαγγελματική σας πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι πολύ έντονα και να σας απασχολούν κάποια φιλοσοφικά ερωτήματα για την ζωή σας. Ίσως κάποιες πεποιθήσεις που βασίζονται στο συναίσθημα και όχι στην λογική σας φορτίζουν την διάθεση. Μέσα από ένα ταξίδι μπορεί να έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε ενδιαφέροντα πρόσωπα, ενώ μια πρόσκληση από άτομα οικεία μπορεί να σας δώσει ικανοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μια μέρα που μπορεί να νιώθετε κάπως προβληματισμένοι με σκέψεις και ανησυχίες που σας εγκλωβίζουν συναισθηματικά και αναζητάτε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από κάποια αδιέξοδα. Η μέρα μπορεί να εξελιχθεί θετικά αν εστιάσετε σε αυτά που θέλει η ψυχή σας και τα συζητήσετε ελεύθερα και αποφασιστικά με οικεία πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κυκλοθυμική συμπεριφορά του συντρόφου σας σήμερα μπορεί να κρύβει την ανάγκη του για στοργή και φροντίδα. Το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να συντονιστείτε περισσότερο συναισθηματικά μαζί του, εκφράζοντας με περισσότερη εγκαρδιότητα την αγάπη σας. Οι σχέσεις με συνεργάτες επίσης μπορεί να έχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά με κάποιες πιο ανοιχτόμυαλες συζητήσεις για οικονομικά θέματα, μπορεί να καταφέρετε να βρείτε λύσεις που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Ασχοληθείτε σήμερα με θέματα οργάνωσης στο εργασιακό σας χώρο. Ωστόσο, μπορεί στο επαγγελματικό περιβάλλον να υπάρχουν άτομα που θα πρέπει α δώσετε προσοχή στον τρόπο που μοιράζεστε πληροφορίες μαζί τους. Είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε με τις διατροφικές σας επιλογές τροποποιώντας τις συνήθειες σας. Επίσης μπορεί να ασχοληθείτε με ένα θέμα υγείας και να κάνετε τις απαραίτητες εξετάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ 

Σήμερα η μέρα είναι γεμάτη συναίσθημα και ρομαντική διάθεση. Η δημιουργικότητα σας είναι στα καλύτερα της, οπότε θα  μπορέσετε να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι που θα σας φτιάξει την διάθεση. Αν νιώθετε κάποιο εκνευρισμό ρίξτε λίγο τους ρυθμούς και ξεκουράστε το μυαλό σας από σκέψεις που σας αγχώνουν, ξεκινώντας κάτι δημιουργικό που γεμίζει την καρδιά και μπορεί να σας βοηθήσει να βγείτε από τις αρνητικές σκέψεις

Σημείωση: Να θυμάστε ότι αν και αυτές οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις, να έχετε κατά νου ότι η εμπειρία κάθε ατόμου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μοναδικό χάρτη και την κατάστασή του. Χρησιμοποιείτε πάντα την αστρολογία ως οδηγό και όχι ως κυρίαρχη δύναμη.

Από τη Ράνια Μαρκέλλη

 Facebook : @rania.markelli

email: [email protected] 

Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στις 22 Φεβρουαρίου 2024 – Έρωτας απρόβλεπτος, ανεξέλεγκτος και απελευθερωμένος! – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)