Ημερήσιο Ωροσκόπιο 26 Μαΐου 2023 – Διασκέδαση Δώρα και Ξαφνικοί Έρωτες

Ημερήσιο Ωροσκόπιο 26 Μαΐου 2023 – Διασκέδαση Δώρα και Ξαφνικοί Έρωτες

Ημερήσιο Ωροσκόπιο 26 Μαΐου 2023 –  Διασκέδαση Δώρα και Ξαφνικοί Έρωτες. Η Σελήνη είναι στο Λέοντα σήμερα, τονίζοντας την συναισθηματική μας ανάγκη να μας αναγνωρίσουν, να μας κάνουν τα χατίρια και να μας θαυμάσουν. Αισθανόμαστε δημιουργικοί και θέλουμε να δώσουμε και να μας δώσουν αγάπη. Μπορούμε ακόμα να διασκεδάσουμε με τα παιδιά μας, να πάμε σ’ ένα θέατρο, να οργανώσουμε ένα πάρτυ, να φλερτάρουμε.

Οι αρνητικές καταστάσεις που μπορεί να οδηγηθούμε, είναι η εγωιστική και αλαζονική συμπεριφορά, η ανάγκη επίδειξης και η άσκοπη σπατάλη χρημάτων.   

Η Σελήνη συναντά τον Χείρωνα σε όψη τριγώνου νωρίς το πρωί τονίζοντας την αισιοδοξία του Λέοντα με τη τόλμη του Κριού, ωθώντας μας να ξεπεράσουμε πράγματα που μας είχαν πληγώσει.

Στις 11.00 το πρωί, η συνάντησή της, με όψη τετραγώνου με τον Ουρανό, έχει μέσα της κάτι ξαφνικό και απότομο, που θα καταλήξει σε μία μικρή ένταση.

Οι κύριες όψεις της μέρας, οι οποίες δίνουν και το κυρίαρχο κλίμα, είναι η Αφροδίτη από τον τρυφερό Καρκίνο, σε εξάγωνο με τον Ουρανό από τον σταθερό Ταύρο που γίνεται στην 19.53 μοίρα των αντίστοιχων ζωδίων. Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι τελευταίων ημερών του Β’ δεκαημέρου και αρχές Γ’ δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες ιδίως στην 18η,19η και 20η μοίρα, ετοιμαστείτε για μία δόση ανανέωσης στα ερωτικά και στα οικονομικά σας.

Η επόμενη κυρίαρχη όψη είναι το τετράγωνο του Άρη από τον Λέοντα με τον Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο, στην 03.42 μοίρα. Οι γεννημένοι του πρώτου πενθημέρου των σταθερών ζωδίων (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) έρχονται αντιμέτωποι με συγκρούσεις που αφορούν την οικογένεια ή ομάδες, συλλόγους τους οποίους ανήκουν, αλλά και συνεργασίες.

Κριός 

Έχετε την ανάγκη να βγείτε και να διασκεδάσετε. Εκπέμπετε αισιοδοξία και ερωτισμό. Αν και το πρωί μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση με τα παιδιά, αφιερώστε τους χρόνο και κάντε κάτι δημιουργικό μαζί. Είναι καλή μέρα να ανανεώσετε σχέσεις με άτομα της οικογένειας, αλλά και το χώρο του σπιτιού. Οι ελεύθεροι είναι πιθανόν να κάνετε μία πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσω του οικογενειακού περιβάλλοντος. Οικονομικά, υπάρχουν έκτακτα έξοδα ή μπορεί εσείς να γίνετε περισσότερο σπάταλοι, όμως δέχεστε μία μικρή βοήθεια από την οικογένεια εκεί που δεν το περιμένατε.

Ταύρος

Ευνοείστε σήμερα σε θέματα επικοινωνιών, συζητήσεων και θα έχετε ευχάριστες ξαφνικές συναντήσεις. Ανταλλάξτε μηνύματα με άτομα που σας ενδιαφέρουν, ανανεώστε σχέσεις με κοντινούς σας ανθρώπους, γείτονες και αδέρφια ή πηγαίνετε μία βόλτα έξω από τα καθιερωμένα. Ένα φλερτ είναι πολύ πιθανόν να σας χτυπήσει την πόρτα ή ακόμη και να σας κάνουν κάποιο ιδιαίτερο δώρο! Αποφύγετε να δείξετε εγωιστικές τάσεις σε άτομα της οικογένειας, γιατί η μέρα κρύβει εντάσεις που αφορούν το σπίτι. 

Δίδυμοι

Δώστε προσοχή σήμερα σε έντονες συζητήσεις, ακόμη και λογομαχίες. Η μέρα είναι απαιτητική και με γρήγορους ρυθμούς. Μην αποσπάτε την προσοχή σας, να είστε συγκεντρωμένοι και αποφύγετε νευρικές αντιδράσεις στους γύρω σας και από τους γύρω σας. Βρίσκετε μία λύση ξαφνικά σε κάτι που σας προβλημάτιζε στον οικονομικό τομέα ή ακόμη έχετε ένα απρόσμενο έσοδο. Μπορεί να αποφασίσετε να αγοράσετε κάτι πρωτότυπο και ιδιαίτερο, που θέλατε ή να κάνετε μία αλλαγή, η οποία θα σας ανανεώσει και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας.  

Καρκίνος

Κάποιες εντάσεις με φίλους και ομάδες, στις οποίες ανήκετε, μπορεί να σας στεναχωρήσουν. Να είστε προετοιμασμένοι και μην αφήσετε να σας χαλάσουν την αισιοδοξία της ημέρας, αλλά και την ευκαιρία που έχετε να ανανεωθείτε σήμερα. Βγείτε με φίλους, γνωρίστε καινούριο κόσμο, πηγαίνετε σε διαφορετικά μέρη από τα συνηθισμένα, αποδεχτείτε κοινωνικές προσκλήσεις. Είστε έτοιμοι να σας ερωτευτούν και να ερωτευτείτε. Προσοχή, μόνο, μην ξοδέψετε παραπάνω λεφτά από όσο χρειάζεται. 

Λέων

Έχετε διάθεση για παιχνίδι, νιώθετε σίγουροι και είστε πολύ δραστήριοι σήμερα. Θέλετε να αναγνωριστούν οι ανάγκες σας και η προσωπικότητα σας. Ίσως υπάρξουν αντιδράσεις για τη συμπεριφορά σας μέσα στη δουλειά ή να θελήσετε εσείς να αντιδράσετε σε κάποιες καταστάσεις και έτσι να δώσετε λανθασμένες εντυπώσεις, που θα έχουν αρνητικό αντίκτυπο. Πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε κάποιον και να πρέπει να το κρατήσετε κρυφό ή να σας εκμυστηρευτεί κάποιος με ρομαντικά μηνύματα το ενδιαφέρον του. 

 Παρθένος

Το πρωί μπορεί να αναστατωθείτε από κάποιο νέο ή και κάποια συμπεριφορά, που θα σας κάνουν να θέλετε να μείνετε μόνοι. Ενδεχομένως να πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στο να φροντίσετε κάποιον. Όμως, η μέρα είναι ιδανική για να βγείτε το βράδυ, να διασκεδάσετε και να γνωρίσετε ιδιαίτερους ανθρώπους, οι οποίοι θα σας διευρύνουν τους ορίζοντες. Φίλοι σας βοηθάνε, είναι υποστηρικτικοί και εκδηλωτικοί, όπως και ο ερωτικός σας σύντροφος. Για τους ελεύθερους, μία γνωριμία διαφορετική από τα πρότυπά σας, σας ξαφνιάζει, ενώ μπορεί ακόμη και μια φιλία να εξελιχθεί σε έρωτα.   

Ζυγός

Κάποιο δυσάρεστο νέο που αφορά μια ομάδα που ανήκετε ή κάποια απότομη συμπεριφορά ενός φίλου σας, σας προκαλεί ένταση το πρωί. Όμως, μέσα από τη δουλειά σας, βρίσκετε αναγνώριση σήμερα και κάνετε καινούριες κοινωνικές επαφές που σας βοηθούν να εξελιχθείτε επαγγελματικά. Ευνοούνται οι συζητήσεις με τον προϊστάμενο, το αφεντικό, ακόμη και με τους γονείς, όπου μπορούν να έχουν θετικό αποτέλεσμα και σε οικονομικά θέματα. Ιδανική μέρα για να ανανεώσετε τον επαγγελματικό σας χώρο και το γραφείο, ενώ ένα ειδύλλιο μέσα από το χώρο της δουλειάς μπορεί να σας ξαφνιάσει ευχάριστα!  

Σκορπιός

Μία εξέλιξη που δεν περιμένατε, σε θέμα νομικό ή που σχετίζεται με το εξωτερικό ή τις σπουδές σας, σας ξαφνιάζει ευχάριστα. Εάν πιεστείτε στο χώρο της εργασίας σας ή από το αφεντικό σας, αποφύγετε εγωιστικές συμπεριφορές, καθώς και απότομες αντιδράσεις, για να αποφευχθούν συγκρούσεις. Μία ευκαιρία για ένα ταξίδι είναι πολύ πιθανή, ενώ μία ξαφνική συνάντηση με κάποιον με διαφορετική κουλτούρα και κοσμοθεωρία μπορεί να καταλήξει σε μία συναρπαστική ερωτική ιστορία. 

Τοξότης

Υποχρεώσεις της δουλειάς ή της καθημερινότητας δε σας αφήνουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα που σας έχει κουράσει. Αποφύγετε αλαζονικές συμπεριφορές, γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξει μία σύγκρουση στον εργασιακό σας χώρο ή σε σχέση με θέματα εκπαίδευσης και εξωτερικού. Στον οικονομικό τομέα καταφέρνετε, από εκεί που δεν το περιμένατε, κάποιον διακανονισμό ή το να διευθετήσετε μία υποχρέωση με τράπεζα και εφορία. Η ερωτική σχέση με το σύντροφό σας ανανεώνεται αισθητά και νιώθετε μεγαλύτερη οικειότητα. 

Αιγόκερως

Αποφύγετε να ρισκάρετε σήμερα σε οτιδήποτε αφορά ένα οικονομικό θέμα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν εντάσεις σχετικά με διευθετήσεις οικονομικών που αφορούν τρίτους. Υπάρχει ένα παραπάνω άγχος σήμερα, όμως καταφέρνετε να το ξεπεράσετε, αφού ξαφνικά βλέπετε ότι έχετε την στήριξη δικών σας ανθρώπων. Οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες ανανεώνονται σήμερα. Δεν αποκλείεται να σας ερωτευτούν κεραυνοβόλα, να λάβετε ένα ξαφνικό και πολύ ιδιαίτερο δώρο ή ακόμη και ένα χαρούμενο νέο από μία νομική υπόθεση. 

Υδροχόος

Η μέρα έχει εντάσεις και καλείστε να δείξετε υπομονή στις απαιτήσεις των άλλων. Νιώθετε την αντίδρασή τους και αισθάνεστε ότι καταπατούν τις ανάγκες σας συνεργάτες, οικογένεια και ο σύντροφός σας. Κάποια δυσάρεστη εξέλιξη σε μία υπόθεση που τους αφορά, σας επηρεάζει έντονα. Το θετικό σημείο της ημέρας αφορά το εργασιακό περιβάλλον και τις εργασιακές σχέσεις, που ανανεώνονται ευχάριστα. Βρίσκετε μία πρωτότυπη λύση από κάποιον συνάδελφο σε ένα θέμα που σας απασχολούσε, ενώ θα ενθουσιαστείτε από μία ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από τη δουλειά!      

 Ιχθύες

Σήμερα επιθυμείτε να διασκεδάσετε και να κάνετε κάτι πρωτότυπο. Μία εντυπωσιακή γνωριμία ή ένα καινούριο φλερτ είναι πολύ πιθανό να σας τραβήξει το ενδιαφέρον, ενώ μπορείτε να ξαναερωτευτείτε την υπάρχουσα σχέση σας. Ξαφνικά χαρούμενα νέα, συναντήσεις, αλλά και ιδέες δημιουργικές που έχετε, σας φτιάχνουν τη διάθεση. Με τα παιδιά σας, κάνετε μαζί κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα και ανανεώνετε τη σχέση σας. Κάποιες εξελίξεις στην εργασία σας προκαλούν εντάσεις, ακόμη και συγκρούσεις. Κινηθείτε προσεκτικά, αποφεύγοντας απότομες δικές σας συμπεριφορές ή των άλλων. 

Από την Ελένη Στρατινάκη