Καρμικό ωροσκόπιο 22 – 27 Απριλίου 2024

Καρμικό ωροσκόπιο 22 – 27 Απριλίου 2024

Από τις 22 έως τις 27 Απριλίου 2024, ο αστρολογικός χάρτης επιφυλάσσει σημαντικές καρμικές αποκαλύψεις για όλα τα ζώδια, κυρίως λόγω της ορθόδρομης κίνησης του Ερμή στον Κριό και της παρουσίας του Κρόνου στους Ιχθείς, μαζί με τον Βόρειο Δεσμό στον Κριό. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε πώς αυτές οι ενεργειακές επιδράσεις θα σας επηρεάσουν στο επόμενο διάστημα.

Κριός

Καρμικές Διασταυρώσεις: Με τον Ερμή να ορθοδρομεί στο ζώδιο σας, αναμένετε επικοινωνιακή ξεκαθάριση και ενεργοποίηση νέων ξεκινημάτων, ενώ ο Βόρειος Δεσμός φέρνει νέες ευκαιρίες. Ο Κρόνος σας υπενθυμίζει τις ευθύνες σας και σας προκαλεί να αντιμετωπίσετε παλαιότερα θέματα που εκκρεμούν.

Ταύρος

Καρμικές Συγκρούσεις: Η περίοδος αυτή επιφέρει βαθιές προσωπικές αποκαλύψεις, καθώς ο Κρόνος από τον Ιχθύ προκαλεί εσωτερικές αναστατώσεις. Οι ιδέες και οι επικοινωνίες που προκύπτουν τώρα, από την ορθόδρομη κίνηση του Ερμή, θα βοηθήσουν να βρείτε έναν νέο δρόμο προς την επίλυσή τους.

Δίδυμοι

Καρμικές Επαφές: Η κοινωνική σας ζωή και οι φιλίες είναι υπό εξέταση, καθώς ο Κρόνος σας προτρέπει να επαναπροσδιορίσετε τι είναι σημαντικό για εσάς. Ο Βόρειος Δεσμός στον Κριό υπόσχεται νέες αρχές στις κοινωνικές σας επαφές.

Καρκίνος

Καρμικές Προκλήσεις: Επαγγελματικές ευκαιρίες και καρμικές δοκιμασίες προκύπτουν, καθώς ο Κρόνος από τους Ιχθείς ασκεί πίεση για αλλαγές. Η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή υποστηρίζει τη διαύγεια και την αποτελεσματική επικοινωνία.

Λέων

Καρμικές Διεργασίες: Η πνευματικότητα και η επέκταση της γνώσης είναι τα κεντρικά θέματα, με τον Κρόνο να δοκιμάζει τις αντοχές σας. Οι νέες ιδέες που φέρνει ο Βόρειος Δεσμός και ο Ερμής θα είναι καταλυτικές για την προσωπική σας ανάπτυξη.

Παρθένος

Καρμικές Αποφάσεις: Οικονομικά ζητήματα και κοινόχρηστοι πόροι έρχονται στο προσκήνιο, με τον Κρόνο να ζητάει ρεαλισμό και ωριμότητα στις αποφάσεις. Οι επικοινωνίες με τον Ερμή θα διευκρινίσουν τα σχέδιά σας και θα σας οδηγήσουν σε συμφωνίες.

Ζυγός

Καρμικές Συναντήσεις: Προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις απαιτούν προσοχή. Ο Κρόνος σας καλεί να είστε υπεύθυνοι και δίκαιοι, ενώ ο Ερμής διευκολύνει τις συζητήσεις που θα βοηθήσουν στην επίλυση παλιών διαφορών.

Σκορπιός

Καρμικές Ρυθμίσεις: Η ρουτίνα της δουλειάς και της υγείας αναθεωρείται. Ο Κρόνος απαιτεί δομή και οργάνωση, ενώ ο Βόρειος Δεσμός σας υπόσχεται ανανέωση και νέες μεθόδους προσέγγισης των καθημερινών σας υποχρεώσεων.

Τοξότης

Καρμικές Εμπειρίες: Η δημιουργικότητα και οι προσωπικές σας σχέσεις ζητούν ανανέωση. Ο Κρόνος σας προκαλεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις που επηρεάζουν το μέλλον σας, ενώ ο Ερμής βοηθά στην επικοινωνία των συναισθημάτων σας.

Αιγόκερως

Καρμικές Αποκαλύψεις: Οικογενειακές υποθέσεις και το σπίτι απαιτούν την προσοχή σας. Ο Κρόνος σας ωθεί να αντιμετωπίσετε και να διορθώσετε μακροχρόνια ζητήματα, προσφέροντας έναν σταθερότερο οικογενειακό βίο.

Υδροχόος

Καρμικές Επικοινωνίες: Η μάθηση και η επικοινωνία βρίσκονται στο προσκήνιο. Ο Κρόνος σας προκαλεί να αναθεωρήσετε τις γνώσεις σας και να υιοθετήσετε νέες μεθόδους μάθησης, ενώ ο Ερμής ενθαρρύνει διαλόγους που φέρνουν προσωπική ανάπτυξη.

Ιχθύες

Καρμικές Οικονομικές Διαχειρίσεις: Οικονομικές δεσμεύσεις και πόροι απαιτούν σοβαρή εξέταση. Ο Κρόνος επιβάλλει μια αυστηρή προσέγγιση στη διαχείριση των πόρων, ενώ ο Βόρειος Δεσμός προσφέρει νέες ευκαιρίες για οικονομική ανάπτυξη και σταθερότητα.

Άρης Εξάγωνο Δίας  19 Απριλίου 2024 –  Η ζωή μας – μια σκακιέρα – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)