Ο Ήλιος στο Ταύρο μέχρι 20/5 φέρνει τύχη σε 4 ζώδια

Ο Ήλιος στο Ταύρο μέχρι 20/5 φέρνει τύχη σε 4 ζώδια

Ταύρος: Αναζήτηση Νέων Οριζόντων

Οι Ταύροι, παρά τη φυσική τους τάση για σταθερότητα, θα αναγκαστούν να βγουν από τη ζώνη άνεσής τους καθώς ο Ήλιος φωτίζει νέες πτυχές της ζωής τους που χρήζουν αναθεώρησης ή ανανέωσης. Αυτή η περίοδος θα τους φέρει ενώπιον νέων ευκαιριών για επαγγελματική ανάπτυξη και προσωπική επέκταση. Μπορεί να ανακαλύψουν καινούρια ενδιαφέροντα ή να αναπτύξουν μια νέα επιχειρηματική ιδέα που θα τους ενθουσιάσει.

Αιγόκερως: Εσωτερική Αναζήτηση και Εκδήλωση Ταλέντου

Οι Αιγόκεροι θα βρεθούν να εξερευνούν βαθύτερα στοιχεία της προσωπικότητάς τους, που μπορεί να έχουν αγνοήσει λόγω των επαγγελματικών τους φιλοδοξιών. Η περίοδος αυτή θα τους προσφέρει την ευκαιρία να εκφράσουν και να αναπτύξουν κρυμμένα ταλέντα και δημιουργικές τους ικανότητες, ενισχύοντας την αυτοεκτίμησή τους και την ευτυχία τους.

Λέων: Προσωπική Ανάπτυξη και Επαγγελματική Αναγνώριση

Για τους Λέοντες, αυτή η περίοδος θα φέρει μια σπουδαία ευκαιρία για να επαναπροσδιορίσουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους. Θα αισθανθούν μια ανανεωμένη ενέργεια και επιθυμία να αποδείξουν τον εαυτό τους, πράγμα που θα τους οδηγήσει σε σημαντικές επιτυχίες και αναγνώριση των επιτευγμάτων τους.

Κριός: Ανάπτυξη Πόρων και ενδυνάμωση

Τέλος, οι Κριοί θα αντιμετωπίσουν μια φάση σημαντικής οικονομικής και προσωπικής ανάπτυξης. Η περίοδος αυτή θα τους καλέσει να επικεντρωθούν στη βελτίωση των οικονομικών τους δεξιοτήτων, να εξερευνήσουν νέες μεθόδους επένδυσης και να αυξήσουν την αυτοεκτίμησή τους μέσω της επίτευξης σημαντικών και ορατών αποτελεσμάτων.


Ο Ήλιος στον Ταύρο από 19 Απριλίου 2024  Ασφάλεια και σταθερότητα για τα περισσότερα ζώδια – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

  Ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο στις 19 Απριλίου 2024 και ώρα 15:59 το μεσημέρι, αποχαιρετώντας το δυναμικό, παρορμητικό Κριό, καθώς στο ζώδιο του Ταύρου θα αναζητήσουμε την σταθερότητα και την ασφάλεια, αποκτώντας υλικά αγαθά που θα μας προσφέρουν ικανοποίηση, γιατί μέσα από αυτά θα νιώθουμε αυτοπεποίθηση. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να αξιολογήσουμε πράγματα και καταστάσεις, αξιοποιώντας τις ικανότητές μας κάνοντας σταθερά βήματα, αντιμετωπίζοντας με ρεαλισμό τις προκλήσεις. Χρόνια σας πολλά αγαπημένοι μου Ταύροι και να έχετε όσο αυτό είναι δυνατόν μια υπέροχη γενέθλια επιστροφή.

  Στις 21 Απριλίου ο Ήλιος από τον Ταύρο, στην 2,04 μοίρα, πραγματοποιεί όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου στις 19:01. Παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου στις σχέσεις μας, σε προσωπικό και παγκόσμιο επίπεδο, ενώ μπορεί να φέρει ρήξεις και διασπάσεις σε συνεργασίες. Επηρεάζονται κυρίως τα σταθερά ζώδια Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος από την μηδενική έως και την 5η μοίρα του 1ου Δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα στα παραπάνω ζώδια.

  Στις 24 Απριλίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος, στις 01:48 πμ στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, στην 4,17 μοίρα. Είναι μεταμορφωτική λόγω του τετραγώνου που κάνει με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο αλλά δείχνει και εμπόδια που θα συναντήσουμε για να διασφαλίσουμε τα κεκτημένα μας. Άκρως συναισθηματική, μπορεί να φέρει το τέλος σε σχέσεις ή συνεργασίες. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια που ανήκουν στον σταθερό σταυρό  Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος και τα ζώδια της Γης, Παρθένος, Αιγόκερως από την 1η μοίρα έως και την 7η μοίρα του 1ου Δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα στα παραπάνω ζώδια και μοίρες.

  Στις 7 Μαΐου ο Ήλιος από τον Ταύρο, στην 17,09, μοίρα  κάνει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, στις 07:41 πμ. Δίνει ευκαιρίες να επιτύχουμε πράγματα μέσα από σκληρή δουλειά αλλά και νέες ευθύνες. Επηρεάζονται κυρίως Ταύρος, Παρθένος, Σκορπιός και Ιχθύες από την 15η μοίρα έως την 19η μοίρα, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα στα παραπάνω ζώδια και μοίρες.