Ο Ήλιος στον Ταύρο από 19 Απριλίου 2024  Ασφάλεια και σταθερότητα για τα περισσότερα ζώδια

Ο Ήλιος στον Ταύρο από 19 Απριλίου 2024  Ασφάλεια και σταθερότητα για τα περισσότερα ζώδια

  Ο Ήλιος μπαίνει στον Ταύρο στις 19 Απριλίου 2024 και ώρα 15:59 το μεσημέρι, αποχαιρετώντας το δυναμικό, παρορμητικό Κριό, καθώς στο ζώδιο του Ταύρου θα αναζητήσουμε την σταθερότητα και την ασφάλεια, αποκτώντας υλικά αγαθά που θα μας προσφέρουν ικανοποίηση, γιατί μέσα από αυτά θα νιώθουμε αυτοπεποίθηση. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να αξιολογήσουμε πράγματα και καταστάσεις, αξιοποιώντας τις ικανότητές μας κάνοντας σταθερά βήματα, αντιμετωπίζοντας με ρεαλισμό τις προκλήσεις. Χρόνια σας πολλά αγαπημένοι μου Ταύροι και να έχετε όσο αυτό είναι δυνατόν μια υπέροχη γενέθλια επιστροφή.

  Στις 21 Απριλίου ο Ήλιος από τον Ταύρο, στην 2,04 μοίρα, πραγματοποιεί όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου στις 19:01. Παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου στις σχέσεις μας, σε προσωπικό και παγκόσμιο επίπεδο, ενώ μπορεί να φέρει ρήξεις και διασπάσεις σε συνεργασίες. Επηρεάζονται κυρίως τα σταθερά ζώδια Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος από την μηδενική έως και την 5η μοίρα του 1ου Δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα στα παραπάνω ζώδια.

  Στις 24 Απριλίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος, στις 01:48 πμ στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, στην 4,17 μοίρα. Είναι μεταμορφωτική λόγω του τετραγώνου που κάνει με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο αλλά δείχνει και εμπόδια που θα συναντήσουμε για να διασφαλίσουμε τα κεκτημένα μας. Άκρως συναισθηματική, μπορεί να φέρει το τέλος σε σχέσεις ή συνεργασίες. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια που ανήκουν στον σταθερό σταυρό  Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος και τα ζώδια της Γης, Παρθένος, Αιγόκερως από την 1η μοίρα έως και την 7η μοίρα του 1ου Δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα στα παραπάνω ζώδια και μοίρες.

  Στις 7 Μαΐου ο Ήλιος από τον Ταύρο, στην 17,09, μοίρα  κάνει όψη εξαγώνου με τον Κρόνο από τους Ιχθύς, στις 07:41 πμ. Δίνει ευκαιρίες να επιτύχουμε πράγματα μέσα από σκληρή δουλειά αλλά και νέες ευθύνες. Επηρεάζονται κυρίως Ταύρος, Παρθένος, Σκορπιός και Ιχθύες από την 15η μοίρα έως την 19η μοίρα, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα στα παραπάνω ζώδια και μοίρες.

  Στις 8 Μαΐου έχουμε τον Ήλιο σε όψη συνόδου με την Σελήνη, δηλαδή Νέα Σελήνη, στις 05:21πμ στο ζώδιο του Ταύρου στην 18,02 μοίρα, ευνοούνται νέα ξεκινήματα επαγγελματικά που θα γίνουν με σταθερότητα αλλά και θέματα διαπροσωπικών σχέσεων. Αυτή η Νέα Σελήνη βοηθάει κυρίως τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους στο τέλος του 2ου Δεκαημέρου αρχές 3ου από την 15η μοίρα έως την 21η μοίρα και σε δεύτερο βαθμό Παρθένους, Αιγόκερους αλλά και σε όσους έχουν πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα στα παραπάνω ζώδια και μοίρες.

  Στις 13 Μαΐου ο Ήλιος στον Ταύρο κάνει όψη συνόδου με τον Ουρανό, στις 11:13 πμ στην 23,06 μοίρα  θα αναγκάσει τους Ταύρους αλλά και Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους σε αλλαγές, να βγουν από την στασιμότητα και την ρουτίνα. Θα πάρετε αποφάσεις να ξεφύγετε από παλιές συνήθειες και καταστάσεις που είχατε βαλτώσει για να προχωρήσετε σε κάτι νέο. Επηρεάζονται κυρίως Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι και δευτερευόντως Παρθένοι, Αιγόκεροι από την 20η έως την 26η μοίρα αλλά και σε όσοι έχουν πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα στα παραπάνω ζώδια και μοίρες.

  Στις 18 Μαΐου ο Ήλιος στον Ταύρο κάνει όψη συνόδου με τον Δία στις 20:45 μμ στην 28.18 μοίρα. Ο πλανήτης της αφθονίας και της επέκτασης Δίας ευνοεί στην επίτευξη των στόχων σας, την επίλυση προβλημάτων αλλά θα φέρει και ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε και να μην πάψετε να προσπαθείτε. Ευνοούνται τα ζώδια του σταθερού σταυρού Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος και με μικρότερη επιρροή τα ζώδια της Γης, Παρθένος, Αιγόκερως του 3ου Δεκαημέρου, από την 25η έως την 29η μοίρα, αλλά και σε όσοι έχουν πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα στα παραπάνω ζώδια και μοίρες.

  Να θυμάστε ότι οι αστρολογικές ερμηνείες γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις και δεν αντιστοιχούν με ακρίβεια σε όλους τους αναγνώστες, καθώς γίνονται με βάση τον ηλιακό χάρτη και όχι τον προσωπικό αστρολογικό χάρτη του καθενός. Χρησιμοποιείστε την αστρολογία σαν οδηγό προς την γνώση και όχι ως κυρίαρχη δύναμη. 

Ανθή Καραταράκη

Ο Ήλιος στον Ταύρο από 19 Απριλίου 2024  Ασφάλεια και σταθερότητα για τα περισσότερα ζώδια 3

[email protected]

  Ας δούμε αναλυτικά πως επηρεάζει η είσοδος του Ηλίου στον Ταύρο τα 12 ζώδια

Κριός

  Με την είσοδο του Ήλιου στο επόμενο ζώδιο από εσάς και στο 2ο ηλιακό σας σπίτι, θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας, ενώ θα σας βοηθήσει να βρείτε τρόπους να διατηρήσετε ότι έχετε αποκτήσει. Ευνοούνται νέες οικονομικές συνεργασίες οι οποίες θα σας αποφέρουν μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές. Θα περιορίσετε τον αυθορμητισμό και την παρορμητικότητα σας ώστε με υπομονή και σωστές κινήσεις να επιτύχετε σε υλικό και οικονομικό επίπεδο.  

Ταύρος

  Χρόνια σας πολλά αγαπημένοι μου Ταύροι, με τον Ήλιο στο ζώδιο σας θα λάμψετε, θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείξετε τι πραγματικά αξίζετε και όλη αυτή την εύνοια του Ήλιου να την χρησιμοποιήσετε για να αναδείξετε την αξία σας και να κερδίσετε στους τομείς που εσείς επιθυμείτε. Με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, δεν θα λείπουν οι ανατροπές και οι αλλαγές για εσάς του 3ου δεκαημέρου και σας δείχνουν ότι πρέπει να βγείτε από την σταθερότητα και την ρουτίνα σας και να αναλάβετε δράση για νέα ξεκινήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, σας εύχομαι τα καλύτερα.

Δίδυμοι

  Για εσάς θα είναι ένα διάστημα που θα κάνετε βαθιά ενδοσκόπηση στον εσωτερικό σας κόσμο,καθώς ανασφάλειες θα βγουν στην επιφάνεια και ίσως ένα αίσθημα αβεβαιότητας για τις ερωτικές σας σχέσεις. Θα σας βοηθήσει όμως να επαναξιολογήσετε σχέδια και ιδέες που μπορεί να έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο και να προχωρήσετε με σύνεση και ασφάλεια αργότερα. Ευκαιρία να ασχοληθείτε με την υγείας σας και την διατροφή σας κάνοντας αλλαγές σε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής που θα σας δώσει αυτοπεποίθηση.

 Καρκίνος

  Είναι μια ευχάριστη περίοδος για εσάς να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με μια ομάδα ατόμων και να προωθήσετε τις ιδέες σας. Θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ή κοινωνικές εκδηλώσεις, γίνεστε εξωστρεφής και αποδέχεστε προσκλήσεις από φιλικά πρόσωπα και αποκτάτε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτό το διάστημα που θα είναι ο Ήλιος στον Ταύρο, δεν θα λειτουργείτε με παρορμητισμό, οπότε με αυτό τον τρόπο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πιο ώριμα τις καταστάσεις και να δουλέψετε τις σκέψεις σας.

Λέων

  Σημαντική περίοδος που θα φέρει αλλαγές στα επαγγελματικά σας και θα διαμορφώσει εκ νέου την δημόσια εικόνα σας, ενώ χρειάζεται να γίνεται πιο ευέλικτοι στις όποιες δυσκολίες μπορεί να προκύψουν. Θα έχετε την δυναμική να προωθήσετε τις ιδέες σας και μπορεί να δείτε τα σχέδια σας να υλοποιούνται. Αναγνωρίζεται η δουλειά που έχετε κάνει και θα λάμψετε στον τομέα της καριέρας, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στις κοινωνικές σχέσεις και την φήμη σας.

Παρθένος

  Η είσοδος του Ηλίου στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Ταύρου θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς που αντιμετώπιζαν γραφειοκρατικά θέματα να βρουν λύσεις και νομικές υποθέσεις να πάρουν τον δρόμο τους. Θα ευνοηθούν φοιτητές σε θέματα σπουδών να κάνουν κάποιο μεταπτυχιακό και όσοι θέλουν να σπουδάσουν στο εξωτερικό. Ευκαιρίες να κάνετε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό ως διακοπές αναψυχής, ενώ όσοι ασχολούνται με το εμπόριο, ευνοούνται οι εμπορικές συναλλαγές με το εξωτερικό.

Ζυγός

  Με οικονομικές υποθέσεις που αφορούν τρίτους ή τον/την σύντροφό σας και την  διαχείριση των χρημάτων αυτών θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε κληρονομικές υποθέσεις. Τώρα μπορείτε να ζητήσετε τραπεζικό διακανονισμό με ευνοϊκότερους όρους για κάποιο δάνειο που μπορεί να έχετε ή επιθυμείτε να πάρετε. Γενικότερα είναι καλή περίοδος να βάλετε σε μια τάξη τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες μπορεί να έχετε για να ξεκινήσετε με πιο σταθερά βήματα τους επόμενους μήνες.

Σκορπιός 

  Απέναντί σας ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου, στον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών και θα είναι μια περίοδος που θα αναθεωρήσετε πολλά πράγματα μέσα στην σχέση σας και θα αναζητήσετε τρόπους για καλύτερη επικοινωνία με το ταίρι σας, ή θα πάρετε την οριστική απόφαση μετά από ώριμη σκέψη να την τερματίσετε. Σχετικά με τις συνεργασίες σας, απρόσμενες αλλαγές και ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα θα σας βάλουν στην διαδικασία να σκεφτείτε εάν αξίζει ή όχι να συνεχίσετε να είστε με τα ίδια πρόσωπα.

Τοξότης

  Με θέματα της καθημερινότητας και πρακτικά ζητήματα θα ασχοληθείτε αυτή την περίοδο βρίσκοντας λύσεις. Κάποιοι ίσως θα θελήσετε να κάνετε αλλαγές στην εξωτερική σας εμφάνιση, ενώ κάποιοι άλλοι θα θελήσετε να αλλάξετε την διατροφή σας και να βάλετε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής στην καθημερινότητά σας και άθληση. Είναι μια πολύ καλή περίοδος να κάνετε ιατρικές εξετάσεις και να ασχοληθείτε με την υγεία σας και ότι σας δίνει ευεξία.

Αιγόκερως

  Ο Ήλιος στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Ταύρου, θα σας φέρει αυτή την περίοδο για όσους είναι γονείς πιο κοντά στα παιδιά σας, χρησιμοποιώντας εποικοδομητικά τον χρόνο σας μαζί τους. Γίνεστε δημιουργικοί, με πολλές ιδέες και καλλιτεχνική διάθεση. Παράλληλα γίνεστε και άκρως ερωτικοί με τον σύντροφό σας. Για τους αδέσμευτους του ζωδίου, θα έχουν πολλές κατακτήσεις στον ερωτικό τομέα ενώ η χαρά και η διασκέδαση θα παίζουν πρωταρχικό ρόλο.

Υδροχόος 

  Για άλλη μια φορά η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε θέματα οικογενειακά που αφορούν είτε τους γονείς σας είτε την ακίνητη περιουσία σας. Ο Ουρανός στον Ταύρο συνεχίζει να σας ταλαιπωρεί με απρόσμενες αλλαγές μέσα στο σπίτι, κάποιοι θα μετακομίσετε, ενώ κάποιοι άλλοι μπορεί να θελήσετε να αλλάξετε την διακόσμηση του σπιτιού σας ή να κάνετε μια μικρή ανακαίνιση στον χώρο σας, κάτι που θα σας αλλάξει την ψυχολογία και θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα.

Ιχθύες

  Ήρθε η περίοδος να προωθήσετε τον εαυτό σας, θα γίνετε πιο επικοινωνιακοί, με το διαδίκτυο να παίρνει φωτιά. Νέες γνωριμίες, συζητήσεις αλλά και μια πολύ καλή περίοδος θα είναι τώρα για να εξομαλύνετε τις σχέσεις σας με αδέρφια και συγγενείς και να λύσετε με θετικό αποτέλεσμα, τις όποιες παρεξηγήσεις μπορεί να είχαν προκύψει κατά το παρελθόν. Ευνοούνται τα κοντινά ταξίδια με φίλους ή το ταίρι σας που θα σας βγάλουν έστω και για λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Καρμικό ωροσκόπιο 22 – 27 Απριλίου 2024 – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)