Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο της εβδομάδας από τις 22 ως τις 28 Απριλίου.

Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο της εβδομάδας από τις 22 ως τις 28 Απριλίου.

Ευκαιρίες για εξέλιξη μέσα από σημαντικές πιέσεις-ξεμπλοκάρισμα επικοινωνίας

Από την Μαρία Σόγια

Ποια είναι η πιο τυχερή μέρα για κάθε ζώδιο της εβδομάδας από τις 22 ως τις 28 Απριλίου. 3

Ξεκινώντας να βλέπουμε τις βασικές πλανητικές διελεύσεις και όψεις της εβδομάδας, δεν γίνεται να μην αναφέρουμε  το πόσο φτωχή είναι αυτή η εβδομάδα σε σημαντικές όψεις, με εξαίρεση την πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού, καθώς την σημαντική και άκρως ευεργετική ορθοδρόμηση του Ερμή. Η εβδομάδα ξεκινάει με την Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, αρχικά επηρεάζοντας το 2ο δεκαήμερο, ενώ σταδιακά θα περάσει η επιρροή και στο 3ο δεκαήμερο. Ακολουθεί στα μέσα της εβδομάδας, η Πανσέληνος η οποία γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού. Ουσιαστικά, η συγκεκριμένη Πανσέληνος, φέρνει ξεκαθαρίσματα και κρίσιμες καταστάσεις για επίλυση σε Σκορπιούς, Ταύρους, Λέοντες και Υδροχόους, γεννημένους κυρίως στα μέσα του 1ουυ δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 3η,4η, 5η και 6η μοίρα. 

Βοηθητικό σε αυτή την πιεστική κατάσταση, καθώς η Πανσέληνος δέχεται την επιρροή του Πλούτωνα, δημιουργώντας  ακραίες καταστάσεις και συγκεκριμένες πιέσεις, είναι η σύνοδος μεταξύ του Δία με τον Ουρανό. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι λειτουργούν προστατευτικά σε ένα βαθμό, κυρίως δίνοντας την ευκαιρία μέσα από τελειώματα, εντάσεις και πιέσεις να απελευθερωθούν όσοι επηρεάζονται, σε βάθος χρόνου, και όλο αυτό να λειτουργήσει ευεργετικά. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη πανσέληνο, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως, αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.  Στο ζώδιο σας, μπορείτε να δείτε ακριβώς πως επηρεάζει συγκεκριμένα το ζώδιο σας, φυσικά, αν η όψη αυτή γίνεται την τυχερή σας μέρα.

 Μετέπειτα, έχουμε τον Ερμή, στο ζώδιο του Κριού, ο οποίος  γυρίζει ορθόδρομος, ξεμπλοκάροντας θέματα επικοινωνίας, βάζοντας τέλος στην ασυνεννοησία και στις μικροπαρεξηγήσεις. Οι σχέσεις με τους γύρω σας γίνονται πιο ειλικρινείς, πιο αληθινέ , ενώ μπορείτε πάλι να εκφράζεται με μεγάλη ευκολία αυτά που σκέπτεστε και νιώθετε. Η θέση του Ερμή εδώ θέλει ιδιαίτερη διαχείριση, καθώς από βιασύνη ή λόγο απερισκεψίας, μπορεί να πείτε πράγματα και μετά να τα μετανιώσετε. 

Επηρεάζει κυρίως τους Τοξότες , Κριούς, Λέοντες και Ζυγούς γεννημένους περίπου μέσα 2ου δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 14η, 15η και 16η μοίρα των ζωδίων. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη ορθοδρόμηση του Ερμή, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως, αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή. Στο ζώδιο σας, μπορείτε να δείτε ακριβώς πως επηρεάζει συγκεκριμένα το ζώδιο σας, φυσικά, αν η όψη αυτή γίνεται την τυχερή σας μέρα.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ποια είναι η τυχερή μέρα για το δικό σας ζώδιο, σε ποια όψη οφείλεται, την γενική ερμηνεία της όψης, καθώς και συγκεκριμένα πως επηρεάζει το δικό σας ζώδιο. 

ΚΡΙΟΣ – Ευκαιρία να ξεμπλοκάρει η καθημερινότητα σας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Ο Ερμής, στο ζώδιο σας,  γυρνάει ορθόδρομος. Η γενική επιρροή της όψης λειτουργεί ξεμπλοκάροντας θέματα επικοινωνίας, βάζοντας τέλος στην ασυνεννοησία και στις μικροπαρεξηγήσεις ενώ, οι σχέσεις με τους γύρω σας γίνονται πιο ειλικρινείς, πιο αληθινές. Επιτέλους, μπορείτε πάλι να εκφράζετε με μεγάλη ευκολία αυτά που σκέπτεστε και νιώθετε. Η θέση του Ερμή εδώ θέλει ιδιαίτερη διαχείριση , καθώς από βιασύνη ή λόγο απερισκεψίας, μπορεί να πείτε πράγματα και μετά να τα μετανιώσετε.

Για εσάς τους Κριούς συγκεκριμένα, αυτή η επιστροφή του Ερμή στην κανονική του πορεία, σας βοηθάει να ξεμπλοκάρετε θέματα εργασιακά, καθώς και προβλήματα στην καθημερινότητα που σας ζορίζουν και σας πιέζουν. Μπορεί όλο αυτό τον καιρό, να συναντούσατε δυσκολίες και μικροκαθήστερήσεις, όλα αυτά τελειώνουν. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα χαλαρώσουν και θα αισθανθούν πιο άνετα μέσα στη σχέση τους, καθώς και με τον ίδιο τους τον εαυτό. 

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε χρόνο με το σύντροφο, να οργανώσετε την καθημερινότητα σας, αλλά μην ξεχνάτε η μέρα είναι καλή και για επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους περίπου μέσα 2ουυ δεκαήμερου, και όσους έχουν πλανήτες στην 14η, 15η και 16η μοίρα των ζωδίων. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη ορθοδρόμηση του Ερμή, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως, αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.

ΤΑΥΡΟΣ –  Ευκαιρία για ξεκαθαρίσματα σε συνεργασίες και σχέσεις 

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη. Η Πανσέληνος η οποία γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού, γενικά  φέρνει ξεκαθαρίσματα και κρίσιμες καταστάσεις για επίλυση. Βοηθητικό σε αυτή την πιεστική κατάσταση, καθώς η Πανσέληνος δέχεται την επιρροή του Πλούτωνα, δημιουργώντας  ακραίες καταστάσεις και συγκεκριμένες πιέσεις, είναι η σύνοδος μεταξύ του Δία με τον Ουρανό, η οποία έχει γίνει στο ζώδιο σας. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι λειτουργούν προστατευτικά σε ένα βαθμό, κυρίως δίνοντας την ευκαιρία μέσα από τελειώματα, εντάσεις και πιέσεις να απελευθερωθούν όσοι επηρεάζονται, σε βάθος χρόνου, και όλο αυτό να λειτουργήσει ευεργετικά. 

Συγκεκριμένα εσείς οι Ταύροι, μέσα από την συγκεκριμένη Πανσέληνο θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε το τοπίο των προσωπικών σας σχέσεων αλλά και συνεργασιών. Δείτε το όχι σαν μια δύσκολη κατάσταση, αλλά σαν μια ευκαιρία να ξεφορτωθείτε οτιδήποτε τοξικό και προβληματικό έχετε στη ζωή σας. Πολλοί από εσάς, μέσα από εντάσεις, προβλήματα και πιεστικές καταστάσεις θα καταφέρετε να ξεμπερδέψετε με οτιδήποτε προβληματικό και τοξικό. 

Εκμεταλλευτείτε τη συγκεκριμένη ημέρα για να παρατηρήσετε καταστάσεις που θα έρθουν στο προσκήνιο και αφορούν συνεργασίες, τη σχέση , τα αδέρφια, ακόμα και την οικογένεια σας. Δεν είναι τυχαίο, έχει έρθει η στιγμή να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας, κανένας δεν είπε ότι είναι εύκολο, σίγουρα όμως είναι απελευθερωτικό. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη πανσέληνο, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως, αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.  Επηρεάζει τους γεννημένους κυρίως στα μέσα 1ου δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 3η,4η, 5η και 6η μοίρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Ξεμπλοκάρει οι επικοινωνία σας τόσο με φίλους όσο και μέσα στο σπίτι.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Ο Ερμής, στο ζώδιο του Κριού,  γυρνάει ορθόδρομος. Η γενική επιρροή της όψεις λειτουργεί ξεμπλοκάροντας θέματα επικοινωνίας, βάζοντας τέλος στην ασυνεννοησία και στις μικροπαρεξηγήσεις ενώ, οι σχέσεις με τους γύρω σας γίνονται πιο ειλικρινείς, πιο αληθινές. Επιτέλους, μπορείτε πάλι να εκφράζετε με μεγάλη ευκολία αυτά που σκέπτεστε και νιώθετε. Η θέση του Ερμή εδώ θέλει ιδιαίτερη διαχείριση, καθώς από βιασύνη ή λόγο απερισκεψίας, μπορεί να πείτε πράγματα και μετά να τα μετανιώσετε.

Συγκεκριμένα για εσάς τους Δίδυμους, επιτέλους μετά από καιρό ξεμπλοκάρουν στόχοι και επιθυμίες σας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ένιωθαν μπλοκαρισμένοι και εγκλωβισμένοι, σαν να μην μπορούσαν να κυνηγήσουν τους στόχους τους. Ενώ, δεν είναι λίγοι και  εκείνοι που αντιμετώπιζαν ασυνεννοησία και μικροπροβλήματα μέσα στην οικογένεια τους ή με τον σύντροφο. Είναι μια μέρα που βελτιώνει σημαντικά την επικοινωνία σας, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για εσάς. 

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να περάσετε χρόνο με την οικογένεια και το σύντροφο, να συναντήσετε τους φίλους σας, αλλά και για να περάσετε όμορφες στιγμές μέσα στο σπίτι σας. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να ξαναξεκινήσετε να κυνηγάτε τους στόχους σας. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους περίπου μέσα 2ου δεκαήμερου, και όσους έχουν πλανήτες στην 14η, 15η και 16η μοίρα των ζωδίων. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη ορθοδρόμηση του Ερμή, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως , αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ευκαιρία για εξελίξεις στον τομέα των οικονομικών και ψυχολογικών σας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη. Η Πανσέληνος η οποία γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού, γενικά  φέρνει ξεκαθαρίσματα και κρίσιμες καταστάσεις για επίλυση. Βοηθητικό σε αυτή την πιεστική κατάσταση, καθώς η Πανσέληνος δέχεται την επιρροή του Πλούτωνα, δημιουργώντας  ακραίες καταστάσεις και συγκεκριμένες πιέσεις, είναι η σύνοδος μεταξύ του Δία με τον Ουρανό, η οποία έχει γίνει στο ζώδιο σας. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι λειτουργούν προστατευτικά σε ένα βαθμό, κυρίως δίνοντας την ευκαιρία μέσα από τελειώματα, εντάσεις και πιέσεις να απελευθερωθούν όσοι επηρεάζονται, σε βάθος χρόνου, και όλο αυτό να λειτουργήσει ευεργετικά. 

Συγκεκριμένα για εσάς τους Καρκίνους, αυτή η πανσέληνος θα φέρει κρίσεις επί των ερωτικών σας θεμάτων, καθώς και θέματα με τα παιδιά σας. Ουσιαστικά, για όσους είναι γονείς, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με πιέσεις και προβλήματα, τα οποία έρχονται για να σας αφυπνίσουν, είτε γιατί είστε εσείς καταπιεστικοί στα παιδιά σας, είτε γιατί αυτά είναι ιδιαίτερα χειριστικά. Όπως και να έχει, προσπαθήστε να δείτε τις καταστάσεις και τα γεγονότα από μια απόσταση, καθώς η όλη κατάσταση στο τέλος θα είναι για να ωφεληθείτε, οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν, επιβάλλεται όμως τώρα να γίνει η εκκαθάριση της κατάστασης. Με τον ίδιο τρόπο υπάρχουν εκείνοι που θα βιώσουν παρόμοιες καταστάσεις στα ερωτικά τους, είτε είστε χειριστικοί , είτε σας καταπιέζουν και σας χειραγωγούν, οι εντάσεις και οι πιέσεις της ημέρα θα φέρουν το πρόβλημα στο προσκήνιο, ζητήματα υπόγεια θα αποκαλυφθούν και αυτό είναι προς όφελος σας.

Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις, δείτε συνειδητά τι συμβαίνει γύρω σας, και αναλογιστείτε τι πρέπει να αφήσετε πίσω, πια τακτική ή συνήθεια, αν δεν θέλετε να χάσετε τη σχέση σας, τους ανθρώπους σας, τα παιδιά σας. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη πανσέληνο, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως, αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.  Επηρεάζει τους γεννημένους κυρίως στα μέσα 1ου δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 3η,4η, 5η και 6η μοίρα.

ΛΕΩΝ – Επιτέλους νιώθετε ότι ξεμπλοκάρει ο δρόμος για να πετύχετε τα όνειρα σας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Ο Ερμής, στο ζώδιο του Κριού,  γυρνάει ορθόδρομος. Η γενική επιρροή της όψης λειτουργεί ξεμπλοκάροντας θέματα επικοινωνίας, βάζοντας τέλος στην ασυνεννοησία και στις μικροπαρεξηγήσεις ενώ, οι σχέσεις με τους γύρω σας γίνονται πιο ειλικρινείς, πιο αληθινές. Επιτέλους, μπορείτε πάλι να εκφράζετε με μεγάλη ευκολία αυτά που σκέπτεστε και νιώθετε. Η θέση του Ερμή εδώ θέλει ιδιαίτερη διαχείριση, καθώς από βιασύνη ή λόγο απερισκεψίας, μπορεί να πείτε πράγματα και μετά να τα μετανιώσετε.

Συγκεκριμένα για εσάς τους Λέοντες, το ότι ο Ερμής γυρίζει στην κανονική του φορά είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Από την μία, πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν ένα στόχο, ένα όνειρο που έχουν βάλει εδώ και καιρό, αρχίζουν τα πράγματα να βελτιώνονται και να προχωρούν, ενώ πριν αντιμετωπίζατε εμπόδια και δυσκολίες. Από την άλλη, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να οργανώσουν ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το οποίο επιθυμούσαν αλλά συνεχώς έβρισκαν εμπόδια μπροστά τους και καθυστερήσεις. Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και για θέματα σπουδών, ενώ και στα οικονομικά σας κάποιοι από εσάς θα δείτε μια βελτίωση.

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα και την καλή σας ψυχολογία για να κυνηγήσετε όνειρα και επιθυμίες σας. Η μέρα είναι εξαιρετική για να θέσετε καινούργιους στόχους και να φτιάξετε ένα πλάνο δράσης. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους περίπου μέσα 2ου  δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 14η, 15η και 16η μοίρα των ζωδίων. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη ορθοδρόμηση του Ερμή, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως, αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ- Ευκαιρία να ξεμπλοκάρουν κληρονομικά ζητήματα και θέματα καριέρας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Ο Ερμής, στο ζώδιο του Κριού,  γυρνάει ορθόδρομος. Η γενική επιρροή της όψης λειτουργεί ξεμπλοκάροντας θέματα επικοινωνίας, βάζοντας τέλος στην ασυνεννοησία και στις μικροπαρεξηγήσεις ενώ, οι σχέσεις με τους γύρω σας γίνονται πιο ειλικρινείς, πιο αληθινές. Επιτέλους, μπορείτε πάλι να εκφράζετε με μεγάλη ευκολία αυτά που σκέπτεστε και νιώθετε. Η θέση του Ερμή εδώ θέλει ιδιαίτερη διαχείριση , καθώς από βιασύνη ή λόγο απερισκεψίας, μπορεί να πείτε πράγματα και μετά να τα μετανιώσετε.

Συγκεκριμένα για εσάς τους Παρθένους, θα σας ευνοήσει σε περιουσιακά ζητήματα , που μπορεί τον τελευταίο καιρό να αντιμετωπίζατε κολλήματα και εμπόδια. Ενώ πολλοί από εσάς μέσα από την καριέρα τους θα καταφέρουν να βάλουν σε τάξη οικονομικές εκκρεμότητες που τους ζορίζουν, βελτιώνοντας έτσι την ψυχολογία τους σημαντικά. Χρήματα και θετικές εξελίξεις μπορεί να έρθουν και από την πώληση κάποιου ακινήτου, από κάποιο δάνειο ή μέσα από την βελτίωση των οικονομικών του συντρόφου σας. 

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να διαπραγματευτείτε οικονομικά ζητήματα, καθώς εκκρεμότητες που αφορούν τα περιουσιακά σας. Νιώθετε καλά ψυχολογικά, πιο δυνατοί, και μέσα από λογική σκέψη και εμβάθυνση στα προβλήματα σας, θα βρείτε λύσεις για όλα όσα σας απασχολούν. Φτιάξτε πλάνο δράσης για να προχωρήσετε τις επόμενες ημέρες. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους περίπου μέσα 2ου  δεκαήμερου, και όσους έχουν πλανήτες στην 14η, 15η και 16η μοίρα των ζωδίων. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη ορθοδρόμηση του Ερμή, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως, αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.

ΖΥΓΟΣ – Ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων και των διαπραγματεύσεων.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Πέμπτη. Ο Ερμής, στο ζώδιο του Κριού,  γυρνάει ορθόδρομος. Η γενική επιρροή της όψης λειτουργεί ξεμπλοκάροντας θέματα επικοινωνίας, βάζοντας τέλος στην ασυνεννοησία και στις μικροπαρεξηγήσεις ενώ, οι σχέσεις με τους γύρω σας γίνονται πιο ειλικρινείς, πιο αληθινές. Επιτέλους, μπορείτε πάλι να εκφράζετε με μεγάλη ευκολία αυτά που σκέπτεστε και νιώθετε. Η θέση του Ερμή εδώ θέλει ιδιαίτερη διαχείριση, καθώς από βιασύνη ή λόγο απερισκεψίας, μπορεί να πείτε πράγματα και μετά να τα μετανιώσετε.

Για εσάς τους Ζυγούς συγκεκριμένα, η αλλαγή της φοράς του Ερμή, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις σας. Είναι πολύ σημαντικό για εσάς, καθώς εδώ και κάποιο καιρό μπορεί να νιώθατε μπλοκαρισμένοι, σε ότι αφορά τις προσωπικές , αλλά και τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε και να πετύχετε ένα όνειρο που είχατε βάλει στόχο εδώ και καιρό αλλά δυσκολευόσασταν να πραγματοποιήσετε. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα συζητήσουν αυτά που τους απασχολούν με τον σύντροφό τους και θα καταφέρουν να βρουν λύσεις. Τέλος, πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε μια απόδραση, μυστική ή φανερή, και να περάσετε τις μέρες του Πάσχα κάπου ειδυλλιακά, με τον σύντροφό σας. 

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να διαπραγματευτείτε με τους συνεργάτες σας, και να κλείσετε συμφωνίες εντός ή εκτός των συνόρων. Είναι εξαιρετική μέρα για να επικοινωνήσετε ουσιαστικά ξανά με τον σύντροφό σας και να νιώσετε ευχάριστα. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να διαπραγματευτείτε οικονομικά ζητήματα, καθώς εκκρεμότητες που αφορούν τα περιουσιακά σας. Νιώθετε καλά ψυχολογικά, πιο δυνατοί, και μέσα από λογική σκέψη και εμβάθυνση στα προβλήματα σας, θα βρείτε λύσεις για όλα όσα σας απασχολούν. Φτιάξτε πλάνο δράσης για να προχωρήσετε τις επόμενες ημέρες. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους περίπου μέσα 2ου δεκαήμερου, και όσους έχουν πλανήτες στην 14η, 15η και 16η μοίρα των ζωδίων. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη ορθοδρόμηση του Ερμή, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως, αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – Ευκαιρία για εκκαθαρίσεις στα εργασιακά και στα προσωπικά.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη. Η Πανσέληνος η οποία γίνεται στο ζώδιο σας, γενικά  φέρνει ξεκαθαρίσματα και κρίσιμες καταστάσεις για επίλυση. Βοηθητικό σε αυτή την πιεστική κατάσταση, καθώς η Πανσέληνος δέχεται την επιρροή του Πλούτωνα, δημιουργώντας  ακραίες καταστάσεις και συγκεκριμένες πιέσεις, είναι η σύνοδος μεταξύ του Δία με τον Ουρανό, η οποία έχει γίνει στο ζώδιο σας. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι λειτουργούν προστατευτικά σε ένα βαθμό, κυρίως δίνοντας την ευκαιρία μέσα από τελειώματα, εντάσεις και πιέσεις να απελευθερωθούν όσοι επηρεάζονται, σε βάθος χρόνου, και όλο αυτό να λειτουργήσει ευεργετικά. 

Για εσάς τους Σκορπιούς συγκεκριμένα οι κρίσεις είναι κομμάτι αναπόφευκτο της ζωής σας. Αν κάποιος ξέρει λοιπόν να διαχειρίζεται κρίσεις αυτός είστε εσείς. Μέσα από αυτές τις κρίσεις ξαναγεννιέστε ενώ έρχονται ριζικές αλλαγές οι όποιες μπορεί να δημιουργούν σημαντικές πιέσεις αλλά πάντα μετά από αυτή την περίοδο βγαίνετε πιο δυνατοί. Πολλοί από εσάς θα βιώσουν πιεστικές ή τοξικές καταστάσεις στον τομέα των εργασιακών τους, αναρωτηθείτε αν είναι τυχαίο το γεγονός ή ουσιαστικά έρχεται το θέμα στο προσκήνιο γιατί χρειάζεται επίλυση και διευθέτηση. Από την άλλη μπορεί να έρθει μια κρίση στην ερωτική σας σχέση, εδώ είναι σημαντικό να αναρωτηθείτε αν είναι για ουσιαστικούς λόγους ή όχι. Μην κινηθείτε βιαστικά και σπασμωδικά, κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε την κατάσταση από  απόσταση ούτως ώστε να την αξιολογήσετε σωστά. 

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να γίνετε πιο συνειδητοί, πάρτε τις αποστάσεις σας, ζυγίστε την κατάσταση και δράστε μετέπειτα με σύνεση. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Εκτιμείστε σωστά την κατάσταση πριν περάσετε σε δράση, λαμβάνοντας υπόψη σας την αυτοκαταστροφική σας τάση. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη πανσέληνο, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως, αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.  Επηρεάζει τους γεννημένους κυρίως στα μέσα 1ου δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 3, 4η, 5η και 6η μοίρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – Ξεμπλοκάρουν ζητήματα σχέσεων, αλλά και καριέρας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη. Η Πανσέληνος η οποία γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού, γενικά  φέρνει ξεκαθαρίσματα και κρίσιμες καταστάσεις για επίλυση. Βοηθητικό σε αυτή την πιεστική κατάσταση, καθώς η Πανσέληνος δέχεται την επιρροή του Πλούτωνα, δημιουργώντας  ακραίες καταστάσεις και συγκεκριμένες πιέσεις, είναι η σύνοδος μεταξύ του Δία με τον Ουρανό, η οποία έχει γίνει στο ζώδιο σας. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι λειτουργούν προστατευτικά σε ένα βαθμό, κυρίως δίνοντας την ευκαιρία μέσα από τελειώματα, εντάσεις και πιέσεις να απελευθερωθούν όσοι επηρεάζονται, σε βάθος χρόνου και όλο αυτό να λειτουργήσει ευεργετικά. 

Για εσάς τους Τοξότες συγκεκριμένα, η επαναφορά του Ερμή, στους κανονικούς ρυθμούς του, σας βοηθάει ιδιαίτερα στον τομέα των ερωτικών σας. Παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και τυχόν προβλήματα που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία σας με τον ερωτικό σας σύντροφο , τώρα έχουν την δυνατότητα επίλυσης. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα νιώσουν τη δημιουργική σκέψη τους να ξεμπλοκάρει και θα καταφέρουν να βελτιώσουν σημαντικά την καριέρα τους. Τέλος, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα καταφέρουν να βρουν δουλειά, ενώ θα έχετε πάλι τη δυνατότητα να ξεκινήσετε της διαπραγματεύσεις για μια επαγγελματική συνεργασία η οποία σας ενδιαφέρει καιρό, και τώρα νιώθετε έτοιμοι να κάνετε την κίνηση σας. 

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να συζητήσετε με το σύντροφό σας ότι σας απασχολεί και να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Φτιάξτε ένα πλάνο και οργανώστε επαγγελματικές συνεργασίες, ούτως ώστε να εξασφαλίσετε την επιτυχία σας. Χαρείτε και χαλαρώστε. Είναι μια όμορφή χαλαρή μέρα. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους περίπου μέσα 2ου δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 14η, 15η και 16η μοίρα των ζωδίων. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη ορθοδρόμηση του Ερμή, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως, αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – Αισθητή βελτίωση της καθημερινότητας.

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη. Η Πανσέληνος η οποία γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού, γενικά  φέρνει ξεκαθαρίσματα και κρίσιμες καταστάσεις για επίλυση. Βοηθητικό σε αυτή την πιεστική κατάσταση, καθώς η Πανσέληνος δέχεται την επιρροή του Πλούτωνα, δημιουργώντας  ακραίες καταστάσεις και συγκεκριμένες πιέσεις, είναι η σύνοδος μεταξύ του Δία με τον Ουρανό, η οποία έχει γίνει στο ζώδιο σας. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι λειτουργούν προστατευτικά σε ένα βαθμό, κυρίως δίνοντας την ευκαιρία μέσα από τελειώματα, εντάσεις και πιέσεις να απελευθερωθούν όσοι επηρεάζονται, σε βάθος χρόνου, και όλο αυτό να λειτουργήσει ευεργετικά. 

Εσάς του Αιγόκερους συγκεκριμένα, η ορθοδρόμιση του Ερμή σας ξεμπλοκάρει σημαντικά θέματα και ζητήματα που αντιμετωπίζεται στην καθημερινότητα. Για πολλούς από εσάς επιστρέφει η εποικοδομητική επικοινωνία και το τέλος των μικροπαρεξηγήσεων και της ασυνεννοησίας, για θέματα σπιτιού. Ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα έχουν την ευκαιρία να βάλουν σε κάποια τάξη την καθημερινότητα τους, όπως και το μυαλό τους. Τέλος, η μέρα ευνοεί ζητήματα σπουδών καθώς και θέματα που αφορούν το εξωτερικό.

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να κλείσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, να οργανώσετε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι, αλλά και την καθημερινότητα σας, αλλά και για να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τους δικούς σας. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους περίπου μέσα 2ου δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 14η, 15η και 16η μοίρα των ζωδίων. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη ορθοδρόμηση του Ερμή, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως, αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Νέες ευκαιρίες στα ερωτικά σας. 

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη. Η Πανσέληνος η οποία γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού, γενικά  φέρνει ξεκαθαρίσματα και κρίσιμες καταστάσεις για επίλυση. Βοηθητικό σε αυτή την πιεστική κατάσταση, καθώς η Πανσέληνος δέχεται την επιρροή του Πλούτωνα, δημιουργώντας  ακραίες καταστάσεις και συγκεκριμένες πιέσεις, είναι η σύνοδος μεταξύ του Δία με τον Ουρανό, η οποία έχει γίνει στο ζώδιο σας. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι λειτουργούν προστατευτικά σε ένα βαθμό, κυρίως δίνοντας την ευκαιρία μέσα από τελειώματα, εντάσεις και πιέσεις να απελευθερωθούν όσοι επηρεάζονται, σε βάθος χρόνου, και όλο αυτό να λειτουργήσει ευεργετικά. 

Για εσάς τους Υδροχόους συγκεκριμένα, αυτή η επαναφορά του Ερμή, στην κανονική τους τροχιά, είναι ιδιαίτερα σημαντική. Πολλοί από εσάς, θα νιώσουν ότι τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν καθημερινά στις μετακινήσεις τους, αλλά και στην καθημερινότητα τους , κάπως βελτιώνονται. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα νιώσουν ξανά την ανάγκη να κυκλοφορήσουν και να γνωρίσουν κόσμο. Η περίοδος εσωστρέφειας που βιώνατε είναι παρελθόν, και θέλετε να βγείτε έξω και να μοιραστείτε τις ιδέες σας με όλο τον κόσμο. Τέλος, διανύετε μια άκρως ερωτική περίοδο, έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες οι οποίες μετέπειτα μπορεί να οδηγήσουν σε μια ερωτική , φιλική ή σεξουαλική σχέση, ή αφού μιλάμε για Υδροχόους σε μια σχέση που να τα περικλείει και τα τρία. 

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να κλείσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, να οργανώσετε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι , αλλά και την καθημερινότητα σας, αλλά και για να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τους δικούς σας. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους περίπου μέσα 2ου δεκαήμερου, και όσους έχουν πλανήτες στην 14η, 15η και 16η μοίρα των ζωδίων. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη ορθοδρόμηση του Ερμή, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως, αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.

ΙΧΘΥΕΣ – Ευκαιρία για βελτίωση των οικονομικών αλλά και των ψυχολογικών σας. 

Η πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας για εσάς είναι η Τετάρτη. Η Πανσέληνος η οποία γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού, γενικά  φέρνει ξεκαθαρίσματα και κρίσιμες καταστάσεις για επίλυση. Βοηθητικό σε αυτή την πιεστική κατάσταση, καθώς η Πανσέληνος δέχεται την επιρροή του Πλούτωνα, δημιουργώντας  ακραίες καταστάσεις και συγκεκριμένες πιέσεις, είναι η σύνοδος μεταξύ του Δία με τον Ουρανό, η οποία έχει γίνει στο ζώδιο σας. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι λειτουργούν προστατευτικά σε ένα βαθμό, κυρίως δίνοντας την ευκαιρία μέσα από τελειώματα, εντάσεις και πιέσεις να απελευθερωθούν όσοι επηρεάζονται, σε βάθος χρόνου, και όλο αυτό να λειτουργήσει ευεργετικά. 

Για εσάς τους Ιχθύς συγκεκριμένα, αυτή η ορθοδρόμιση του Ερμη είναι ιδιαίτερα βοηθητική. Νιώθετε πιο ανάλαφροι, οι περισσότεροι από εσάς έχετε κάνει την ενδοσκόπηση σας, και πλέον είστε σε θέση να διαχειριστείτε φοβίες και ανασφάλειες. Τώρα λοιπόν φαίνεται αυτή η σιγουριά, και σε αυτά που λέτε αλλά και σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Ενώ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν ζητήματα εξόδων ή προβλήματα εσόδων να ρυθμίζονται, και να εξαφανίζονται τα εμπόδια που αντιμετώπιζαν τόσο καιρό. Θέματα σπιτιού τα οποία προσπαθούσατε να λύσετε, τώρα μπαίνουν με ευκολία σε μια σειρά. Τέλος, όλων των ειδών οι σχέσεις σας, προσωπικές , επαγγελματικές αλλά και οικογενειακές, γίνονται πιο ομαλές και έρχεται ξανά η ισορροπία και η ουσιαστική επικοινωνία, τέλος οι παρεξηγήσεις και τα εμπόδια, λέτε ακριβώς αυτό που θέλετε, το επικοινωνείτε με το σωστό τρόπο και αυτό γίνεται κατανοητό. 

Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να βάλετε σε τάξη οικονομικές εκκρεμότητες, με σχετική ευκολία. Περάστε στιγμές με τους αγαπημένους σας, και επικοινωνήστε ουσιαστικά τα συναισθήματα σας μέσα στο οικογενειακό ή το συντροφικό σας περιβάλλον. Είναι μια όμορφή μέρα που έχετε τη δυνατότητα να διασκεδάσετε με όσους αγαπάτε, μην την αφήσει να πάει χαμένη. Επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους περίπου μέσα 2ου δεκαημέρου, και όσους έχουν πλανήτες στην 14η, 15η και 16η μοίρα των ζωδίων. Το πώς θα βιώσετε εσείς προσωπικά τη συγκεκριμένη ορθοδρόμηση του Ερμή, έχει να κάνει ξεκάθαρα με  τον προσωπικό, ατομικό σας αστρολογικό χάρτη, τι δυνατότητες και τι εργαλεία διαθέτετε, καθώς και πως, αλλά και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα νιώσετε την επιρροή.

Εμείς εδώ, αναλύουμε τις θετικές πλανητικές όψεις, χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη μας τις αρνητικές. Οι αστρολογικές ερμηνείες που δίνονται σε αυτό το άρθρο, γίνονται με βάση τις ουράνιες κινήσεις.   Όπως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, έτσι μοναδικός είναι και ο αστρολογικός του χάρτης. Είμαστε πολυσύνθετα όντα, και έτσι είναι και ο αστρολογικός μας χάρτης.  Ο κάθε ένας λοιπόν, μπορεί να βιώσει με διαφορετικό τρόπο τις όψεις αυτές που αναλύουμε, σύμφωνα με τον δικό του χάρτη. Χρησιμοποιήστε την αστρολογία ως βοήθημα, ως εργαλείο, ένα από τα πολλά, που έχετε στην φαρέτρα σας, ως οδηγό, και πάντα με γνώμονα ότι έχουμε ελεύθερη βούληση, ότι εμείς φτιάχνουμε τη ζωή μας, εμείς επιλέγουμε, δουλεύουμε και δημιουργούμε το μέλλον μας.

Διαβάστε το ζώδιο σας , αλλά και τον ωροσκόπο σας, καθώς και το ζώδιο της Σελήνης σας αν είστε γυναίκα. Επίσης δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στο ζώδιο του Ήλιου, αν ο χάρτης είναι ημερήσιος ή στο ζώδιο της Σελήνης, όταν ο χάρτης είναι νυχτερινός. 

Από την Μαρία Σόγια

Email : [email protected]

Instagram : astrotails.byMaya

Αστρολογικές όψεις εβδομάδας 22 έως 28 Απριλίου 2024 – Πάθος – Έρωτας – Νέα αρχή – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)